forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mister No 55
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

djukak
Senior Member

2931 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 10/02/2010 : 18:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

Šta se žalite, 4.15KM je (ako zaokružimo omjer kuna:km na 4:1) 16 kuna i 60 lipa, a košta 18 kuna u Hrvatskoj. Dobro da nije poskupio na 4.5KM

U Hrvatskoj je prosecna plata ipak malo veca...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16993 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/02/2010 : 19:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

Šta se žalite, 4.15KM je (ako zaokružimo omjer kuna:km na 4:1) 16 kuna i 60 lipa, a košta 18 kuna u Hrvatskoj. Dobro da nije poskupio na 4.5KM

Ne možeš zaokružiti na 4, ako je to oko 3,7-3,75.

I ne možeš porediti standard u Hrvatskoj i u BiH.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/02/2010 : 21:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by djukak

quote:

ono je Bogu fala zakljucano pa ti se ovdje ispricavam. ucinilo mi se da si ozbiljan i da mislis na mene, a samo sam trazio da se zakljuca topic u kome se onaj tzv. prof logira po tko zna koji put pod drugim imenom, sto me iznimno nervira kad znam o kakvoj je spodobi rijec (oni se slucajno znaju, majke ti!!???). i jos ce Marko u to povjerovati, svasta...

evo kazu da je BiH jedina zemlja u kojoj banke ne profitiraju pa ce cak i one otpustiti 50% radnika... krasno... strip koji dolazi kao hrvatska remitenda u polukupus stanju (druga polovica je kobasica) ne bi smio kostati vise od 3 kilometra, ovaj, marke

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/02/2010 : 21:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
i ne ovaj tu gore marko nego markos

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2352 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 11/02/2010 : 10:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message
na kioscima od jutros
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 11/02/2010 : 12:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

ono je Bogu fala zakljucano pa ti se ovdje ispricavam. ucinilo mi se da si ozbiljan i da mislis na mene, a samo sam trazio da se zakljuca topic u kome se onaj tzv. prof logira po tko zna koji put pod drugim imenom, sto me iznimno nervira kad znam o kakvoj je spodobi rijec (oni se slucajno znaju, majke ti!!???). i jos ce Marko u to povjerovati, svasta...

evo kazu da je BiH jedina zemlja u kojoj banke ne profitiraju pa ce cak i one otpustiti 50% radnika... krasno... strip koji dolazi kao hrvatska remitenda u polukupus stanju (druga polovica je kobasica) ne bi smio kostati vise od 3 kilometra, ovaj, marke

Sto se tice Mno, to nije remitenda kad se u roku od 10-ak dana pojavi na trzistu.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 11/02/2010 : 12:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:

quote:

U Hrvatskoj je prosecna plata ipak malo veca...[/red]

A veca plata bi kao uticala na prodaju? To je cista iluzija.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 11/02/2010 : 12:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by Sekta

quote:
Originally posted by feniks

quote:

Stripovi na kioske u BiH po pravilu dodu ošteceni! Uvjek imam problem dok ne nadem dovoljno ocuvan strip. A ovo poskupljenje je smiješno. Trebali ste poskupiti ili za 10 ili za 20 feninga. Kovanice od 5 feninga skoro da nema u opticaju.

Svasta?

Što?

ZATO STO>
1.Nema smijesnih poskupljenja, svako poskupljenje je tuzno
2.Trebali ste da poskupite?????? NISU TREBALI
3.Nema kovanica od 5 feninga IMA
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 11/02/2010 : 13:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
ZAR SE OVO JOS IZDAJE ZIVA PATNJA

feka
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/02/2010 : 15:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Eto , taman sam ga danas vidio na kiosku

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/02/2010 : 16:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Sto se tice Mno, to nije remitenda kad se u roku od 10-ak dana pojavi na trzistu.

nisam to znao, mislio sam da je kao i s ludensom...
ali nebitno, dolaze i u nas kao kupus novi, sigurno su u BiH jos gori...

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 12/02/2010 : 11:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:

Stripovi na kioske u BiH po pravilu dodu ošteceni! Uvjek imam problem dok ne nadem dovoljno ocuvan strip. A ovo poskupljenje je smiješno. Trebali ste poskupiti ili za 10 ili za 20 feninga. Kovanice od 5 feninga skoro da nema u opticaju.

Svasta?

Što?

ZATO STO>

imaju i ovde kovanice od 1,2 i 5 lipa.pa se gotovo ne koriste u živom prometu

Ovdje su kovanice od 5 feninga pustene u opticaj prije izvjesnog vremena, sve vise se koriste u zivom prometu. Narocito otkad je svaki fening postao bitan
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 12/02/2010 : 11:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nisam to znao, mislio sam da je kao i s ludensom...
ali nebitno, dolaze i u nas kao kupus novi, sigurno su u BiH jos gori...

Ne slazem se ali nek ti bude.
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 13/02/2010 : 00:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:

Ma nek ti bude. Ja samo znam da meni te feninge na kiosku zaokruže. Meni to i nije važno. Veci problem je što stripovi koji dodu, nisu dobro ocuvani.

Svasta?

Što?

ZATO STO>

imaju i ovde kovanice od 1,2 i 5 lipa.pa se gotovo ne koriste u živom prometu

Ovdje su kovanice od 5 feninga pustene u opticaj prije izvjesnog vremena, sve vise se koriste u zivom prometu. Narocito otkad je svaki fening postao bitan

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 13/02/2010 : 12:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
Kupio M-no 55, dobio kusur .
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/02/2010 : 19:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Procit'o sam broj. Još jedna usputna epizoda prije dolaska u New York

Go kneel and weep
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 15/02/2010 : 12:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

Usputna,nista narocito i jos se nastavlja.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/02/2010 : 13:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by drogsy

Usputna,nista narocito i jos se nastavlja.

To što se nastavlja je ono i najgore...jer se u ovoj epizodi ne dešava apsolutno ništa.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 15/02/2010 : 13:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Da je i nešto bolja lakše bi se podnijelo , al' ovako...

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 15/02/2010 13:15:58
Go to Top of Page

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 16/02/2010 : 11:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message

Kreša, pa normalno da su mu noge mršave, nije mu bilo lako u zadnje vrijeme...a i dosta se nahodao. :)
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/02/2010 : 16:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
meni je zanimljiva pricica, vec videno ali ako bude nastavak bar malo maštovit-može proc.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/04/2010 : 10:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Zar je i MN pao na 2-mjesecni ritam izlazenja kao Tex?
Ovaj posljednji broj je izasao 10. 2. 2010, znaci pre vise od 2 mjeseca.
Ali s druge strane nije ni prvi put da Strip Agent kasni... barem se nadam da je to.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 13/04/2010 : 10:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Zar je i MN pao na 2-mjesecni ritam izlazenja kao Tex?
Ovaj posljednji broj je izasao 10. 2. 2010, znaci pre vise od 2 mjeseca.
Ali s druge strane nije ni prvi put da Strip Agent kasni... barem se nadam da je to.

Mister No je zadnjih par godina na 2-mjesecnom ritmu.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/04/2010 : 12:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ups... istina! Ne znam gdje mi je mozak bio... kako vidim pravo je cudo kada godisnje ima 6 komada (npr. u 2009), u prosjeku je vise 5 godisnje.
Cinilo mi se da ga vec dugo nema ali to je vise od toga sto cekam nastavak ovog broja 55 pa ga jos nisam precitao.
Dobro, racunam na broj 56 ovog mjeseca.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 13/04/2010 : 13:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
vidis, mister no bas ide u mom ritmu, i ovako imam 20 komada, zadnjih epizoda da procitam. taman negdje kad odem u penziju...

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000