Author |
Topic |
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 20/01/2010 : 17:08:58
|
quote: Originally posted by bihac-una
quote: Originally posted by rgorgiev
To je bitno GLANC,GLANC,GLANC
Hahahahahaha,halal ti vjera,zanimljiv si covjek Jesta svi iz Kocana takvi ili???
Ma nije bre mein Freund do vjetra, a bogami ni do pirinca, takav sam ti ja . Jednostavno otvoren. A imas pravo GLANC, a ne GLANZ. Sta da radim, kad vecinom govorim dt. Profesija. A nisi ni ti neinteresantan. Vidim da za sve nadzes vremena - TOP.
Pa vrijeme je novac,ili?? Da nema vremena nebi bilo ni para,....za ove romane nislim
Ili imas mnogo vremena ili mnogo novca Ili pa jedno pravis drugim... |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40472 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 20/01/2010 : 17:11:03
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Ovakvih sveski? Ne preteruj;) Da sam imao makar jednu ovakvu, valjda bi se seco. A tvoja je bila prazna (i verovatno ostala takva) jer ništa nisi cito od lektire;)))
Haha.. Ja sam sve lektire procitao i zapisivao sadrzaj glavu po glavu i davao razredu da cita.. Eno u srednjoj skoli u koju sam isao jos kruzi moj "Tihi Don" i ostale lektire.. Pa ti vidi..
A sad sam se setio da je bila i Kapetan Miki, ista ona slika kao na albumu za slicice... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 20/01/2010 : 17:26:33
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovakvih sveski? Ne preteruj;) Da sam imao makar jednu ovakvu, valjda bi se seco. A tvoja je bila prazna (i verovatno ostala takva) jer ništa nisi cito od lektire;)))
Haha.. Ja sam sve lektire procitao i zapisivao sadrzaj glavu po glavu i davao razredu da cita.. Eno u srednjoj skoli u koju sam isao jos kruzi moj "Tihi Don" i ostale lektire.. Pa ti vidi..
A sad sam se setio da je bila i Kapetan Miki, ista ona slika kao na albumu za slicice...
Pih, ta sveska za skolu. I vi ste mi neki kolekcionari Zna se, sve sto je povezano omiljenim junakom se SKUPLJA, a ne pise se po nemu, ne iznosi se iz kuce (pogoto ne u skoli) i sl. Doduse to kaze tip koji svoju (sada novu) kolekciju cuva u skolu |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40472 Posts
Posted - 20/01/2010 : 17:44:39
|
Toga je tada bilo na bacanje... Imao si da kupis u svakoj knjizari... Bas sam tada pored istih stripova koji su bili na kioscima mislio na sveske... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47292 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/01/2010 : 21:50:28
|
od K.Mikija se dobija blokic kad si posla slicice od albuma. ima san cak i majicu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 21/01/2010 : 01:59:36
|
quote:
A sad sam se setio da je bila i Kapetan Miki, ista ona slika kao na albumu za slicice...
Zar je postojao album za slicice Kapetana Mikija? I kad? |
Piši propalo! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40472 Posts
Posted - 21/01/2010 : 02:11:06
|
Naravno da jeste... Epizoda je ona Stradanje Aretuze ili kako se vec zove.. Sa Cudesnim Licem.... Fin je bio taj album i mislim da je na ceni.... Imas ga verovatno na aukcijama negde.. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 21/01/2010 : 07:27:36
|
Naravno da jeste... Epizoda je ona Stradanje Aretuze ili kako se vec zove.. Sa Cudesnim Licem.... Fin je bio taj album i mislim da je na ceni.... Imas ga verovatno na aukcijama negde..
Skoro je bio na jednom drugom sajtu |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 21/01/2010 : 07:59:40
|
Hahahahahaha,halal ti vjera,zanimljiv si covjek Jesta svi iz Kocana takvi ili???
Ma nije bre mein Freund do vjetra, a bogami ni do pirinca, takav sam ti ja . Jednostavno otvoren. A imas pravo GLANC, a ne GLANZ. Sta da radim, kad vecinom govorim dt. Profesija. A nisi ni ti neinteresantan. Vidim da za sve nadzes vremena - TOP.
Pa vrijeme je novac,ili?? Da nema vremena nebi bilo ni para,....za ove romane nislim
Ili imas mnogo vremena ili mnogo novca Ili pa jedno pravis drugim...
Salu na stranu,mogu ljudi svasta pomisliti Niti vremena,niti para |
|
|
mlLandj3
Average Member
Serbia
680 Posts
Member since 22/09/2009 |
Posted - 21/01/2010 : 08:10:16
|
a je li, jel od tebe poteklo ono: "neki student, vecito bez filera, overi babu kako bi joj marn'o lovu. Ostatak knjige on nešto kenja sam sa sobom o tome dal je trebalo da je ubije" |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 21/01/2010 : 11:19:26
|
Ili imas mnogo vremena ili mnogo novca Ili pa jedno pravis drugim...
Salu na stranu,mogu ljudi svasta pomisliti Niti vremena,niti para
Pa nisi mi do sad bas ostavio utisak da te boli sta ljudi misle, tako da... |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 21/01/2010 : 13:01:57
|
Pa da ti reknem pravo,i ne boli
Eto vidis. A jos lakse je kad kazes. |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 21/01/2010 : 13:05:12
|
Eto vidis. A jos lakse je kad kazes.
Daj onaj prvi avatar vrati,majke ti,jak je ko crna zemlja.Onakvog te zamisljam |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 21/01/2010 : 13:16:20
|
Daj onaj prvi avatar vrati,majke ti,jak je ko crna zemlja.Onakvog te zamisljam
Prvi avatar je bio moja slika, a onaj crni - to ti je logo iz Heroes. A i ne moras me zamisljati, imam link do moj website, pa mozes videti i mene i moj tim.
Pozeleces da me posetis |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 21/01/2010 : 13:33:13
|
Prvi avatar je bio moja slika, a onaj crni - to ti je logo iz Heroes. A i ne moras me zamisljati, imam link do moj website, pa mozes videti i mene i moj tim.
Pozeleces da me posetis
Hahahaha,kao da sam znao,nesto sam te i zamisljao takvog Vrati sliku svakako Ni Saban Saulic ti nije ravan |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 21/01/2010 : 13:55:08
|
Pozeleces da me posetis
Hahahaha,kao da sam znao,nesto sam te i zamisljao takvog Vrati sliku svakako Ni Saban Saulic ti nije ravan
Kaki bre Saban, nemoj me uporedjivati takvim likovima Nazalost pre nedelju dana odose kosa, pa sad nema vise te frizure, ali zene su jos uvek tu. I slika je iz prosle godine, sad ih ima vise |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40472 Posts
Posted - 21/01/2010 : 13:57:01
|
quote: Originally posted by mlLandj3 a je li, jel od tebe poteklo ono: "neki student, vecito bez filera, overi babu kako bi joj marn'o lovu. Ostatak knjige on nešto kenja sam sa sobom o tome dal je trebalo da je ubije"
hahahaha.. Nije... Ali bih voleo da citam takve recenzije.. |
|
|
Topic |
|