Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17182 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 28/01/2010 : 12:03:14
|
Ja sam to nedavno vidio i mislio sam da im pošaljem mejl i pitam ih jesu li bar mogli da pitaju za dozvolu da postave te tekstove. Ali na kraju sam odustao. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 28/01/2010 : 12:05:39
|
Da, meni se ne da voditi bitku ako je vlasniku prava svejedno, ali eto, možda Darkwood Devil voli znati gdje ga kopiraju... |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2010 : 12:20:34
|
Ma nije mi svejedno, kontaktirat cu ja njih, ali nema smisla ovdje raspravljati o tome. Npr. taj je isti tekst o Spidermanu "sa ozloglasenog i malicioznog stripovi.com" objavljen i u Sto mu gromova, bez pitanja i odobrenja i navodenja izvora. S te strane, cuditi se što ga je netko stavio na svoju stranicu je smijesno. |
Trouble will find me |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27136 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 28/01/2010 : 17:53:17
|
A šta se tice slicnosti Brazde sa Avatarom ima još slicniji strip sa navedenim filmom a to je Aquablue kojeg je prvi album izdao i Marketprint.Provjerite! |
Ja sam fetišist papira! |
|
bagi
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo(4).jpg)
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 28/01/2010 : 23:11:01
|
"Marko, krada? ..."
Originalna fraza,sto posto ulazi u anale sajta stripovi.com,cak štoviše mislim da može stati bok uz bok i sa legendarnom "Mirko,pazi,bomba..." |
Wtf?
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/01/2010 : 23:23:14
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Zar nije "Mirko, pazi, metak..." ?
Da,metak je bio u pitanju,imaš ga pravo!![](icon_smile_big.gif)
edit: Ali,mislim da bi se ova krada textova mogla i oprostiti,bd funzine nije loša stvar pogotovo zbog toga što ce ponuditi uvid u svijet stripa pokojem u bespucima inetneta zalutalom bosancu/hercegovcu a i šire... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 28/01/2010 23:27:29 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 28/01/2010 : 23:29:58
|
Zato nisam pisao ništa oštrije, pokušavam otupiti jezik u posljednje vrijeme. Ali funzin koji se oslanja na dobru volju autora? Bolje im je da pišu i crtaju za stripovi.com, imat ce više posjetilaca. |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/01/2010 : 23:41:07
|
Zato nisam pisao ništa oštrije, pokušavam otupiti jezik u posljednje vrijeme. Ali funzin koji se oslanja na dobru volju autora? Bolje im je da pišu i crtaju za stripovi.com, imat ce više posjetilaca.
Ah,cuj...Vjerovatno ima i nešto još osim dobre volje autora.Možda je tu i satisfakcija zbog pokretanja neceg svog,licnog-znam da ovo djelomicno pada u vodu zbog posudenih textova,ali mislim da nije uradeno s nekom zlobnom namjerom jer se takve stvari otkriju sa dva,tri klika mišem,uostalom u to si se sam i uvjerio. Ne znam zašto bi svi morali pisati i crtati za stripove.com? Treba imati više ovakvih projekata koji bi trebali biti povezani jedni s drugima sa raznim vidovima saradnje.Nije sve u posjecenosti i popularnosti,kao što rekoh,ima tu nešto i,vjerovatno, sopstvenog zadovoljstva.
p.s. Brko,što se tice otupljivanja tvog "oružja" imam ja jedan alat u radnji da ti posudim u vezi što boljeg postizanja rezultata a to je flexerica ali u tvom slucaju mislim da bi brzo pregorjela od uzaludnosti upotrebe i oštrine obradivanog predmeta...![](icon_smile_wink.gif)
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 28/01/2010 23:45:34 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 29/01/2010 : 08:55:07
|
quote: Originally posted by bagi p.s. Brko,što se tice otupljivanja tvog "oružja" imam ja jedan alat u radnji da ti posudim u vezi što boljeg postizanja rezultata a to je flexerica ali u tvom slucaju mislim da bi brzo pregorjela od uzaludnosti upotrebe i oštrine obradivanog predmeta...![](icon_smile_wink.gif)
You know my work then. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 29/01/2010 : 11:35:28
|
quote: Originally posted by bagi p.s. Brko,što se tice otupljivanja tvog "oružja" imam ja jedan alat u radnji da ti posudim u vezi što boljeg postizanja rezultata a to je flexerica ali u tvom slucaju mislim da bi brzo pregorjela od uzaludnosti upotrebe i oštrine obradivanog predmeta...![](icon_smile_wink.gif)
You know my work then. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Jašta,ali takoder znam i to da ti nisam ostao dužan![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Wtf?
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/01/2010 : 13:49:35
|
Još ce delboj i Darkwood devil postati poznati... Samo pod drugim imenom! Tekstovi su samo neznatno promijenjeni, dodana koja slika i ubaceno tu i tamo koja rijec.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
rommel
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/avatar2(3).jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/01/2010 : 15:33:05
|
kako nisi? to ti je šaljivi magazin, a ne onaj obožavateljski![](icon_smile.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 30/01/2010 : 15:47:52
|
quote: Originally posted by Curunir
kako nisi? to ti je šaljivi magazin, a ne onaj obožavateljski![](icon_smile.gif)
po ozbiljnosti je sigurno šaljivi - tu si u pravu - ne misleci time na "šaljivost" pokradenih autora vec na pristup kao takav - ja sam veliki fun toga![](icon_smile_big.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/01/2010 : 20:11:28
|
funtasticna funtazija, fundmaršale![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|