Author |
Topic |
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 14:46:55
|
quote: Originally posted by KGB
cudi me da niš kao drugi grad po velicini u zemlji nema objekat trafiku ali možda se u nišu ne prodaju tako dobro stripovi i nemaju toliko citalaca uclanjenih u klub pa možda zbog toga još uvek ne otvaraju trafiku...mada ja sam mislio da se u kragujevcu nikad nece otvoriti trafika ali eto iznenadili su me...PRAVDA ZA NIŠLIJE,DAJTE IM TRAFIKU!!!!
Nis je TRECI grad po velicini u Srbiji...drugi je NOVI SAD! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
Lex No1
New Member
Japan
166 Posts
Member since 30/12/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 14:56:38
|
quote: Originally posted by pravedni
Novi Sad je po broju stanovnika u Srbiji odmah posle Beograda...
Ja sam mislio da to svi znaju. |
Choc des cultures... |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 18:25:08
|
Zamalo Ali to nije razlog da Novi Sad ima dve, a Nis sipak... |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 19:34:26
|
Namerno nisam pominjao razloge tipa velicina grada, broj stanovnika, i sl. iako niko ne bi mogao da zameri da sam i to ucinio.
Ako je neko sklon da poveruje da u Nišu nema dovoljno ljubitelja stripa za jednu Trafiku, a u Kragujevcu ima za dve, onda je svaka diskusija izlišna.
Pozdravi za Brusa i mezzana! |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7922 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 03/02/2010 : 19:36:03
|
quote: Originally posted by Rick
Namerno nisam pominjao razloge tipa velicina grada, broj stanovnika, i sl. iako niko ne bi mogao da zameri da sam i to ucinio.
Ako je neko sklon da poveruje da u Nišu nema dovoljno ljubitelja stripa za jednu Trafiku, a u Kragujevcu ima za dve, onda je svaka diskusija izlišna.
Pozdravi za Brusa i mezzana!
prvo ce da otvore u leskovcu,zbog mene. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 19:45:50
|
Ccccc... A nemaju ni trafike u Pljevljima, neoprostivo! Evo, ja cu se zavezati lancem za banderu i štrajkovati gladu dok ne otvore trafiku u caršiji! Štrajkovi i ultimatumi su ovdje ionako svakodnevna pojava... |
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 19:53:25
|
Dobro je da je topik poslužio svrsi, t.j. što su svi uvideli problem, odnosno razumeli pitanje, da se iznose konstruktivni predlozi, i što je najbitnije, da niko nije licno pogodjen. Ovo poslednje je na kraju i najbitnije, jer kao što ranije rekoh- svi smo ovde iz istog razloga! |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7922 Posts
Posted - 03/02/2010 : 19:55:26
|
quote: Originally posted by Colt
GG i Dusman su vec izasli na teren i mesaju malter.
na turneji su po srbiji,i prave zapisnik,biraju lokale najblizi centru. u mom gradu je idealno mesto pored stovarista pica.kad dodje leto,kupis strip,kupis pivo,sednes na gajbu i citas.divota. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 03/02/2010 : 19:57:07
|
quote: Originally posted by cronos six
prvo ce da otvore u leskovcu,zbog mene.
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Znam zašto nece u Leskovac, ali u Niš su trebali vec odavno to da urade!
I ja znam zasto nece u Leskovac!!
Nastavi ti samo da hvalis cika Blazinu i divis se otiscima, pa ce tri da otvore, ne jednu... |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7922 Posts
Posted - 03/02/2010 : 19:59:26
|
quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by cronos six
prvo ce da otvore u leskovcu,zbog mene.
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Znam zašto nece u Leskovac, ali u Niš su trebali vec odavno to da urade!
I ja znam zasto nece u Leskovac!!
Nastavi ti samo da hvalis cika Blazinu i divis se otiscima, pa ce tri da otvore, ne jednu...
bzzz su mi poslali glanc,a vecini je stigo presavijen.to je jos jedan dokaz da spremaju trafiku u le. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 03/02/2010 : 19:59:56
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
.....A i Leskovac ne moze imati opstine jer je i sam Opstina...ne Grad!!!
Ima opstine kao i Vranje! I Vranje i Leskovac su gradovi i imaju status grada! Doduse, Vranje je pre Leskovca postalo grAd, tj. dobilo status!
Daklem, Trafike u Nis, Leskovac i Vranje!
I u Lebane docA, i u Lebane |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 03/02/2010 : 20:05:07
|
Opet smo kontaminirali topik. Procentualno nas ima jedno 70% (racunamo i pravednog posto se svrce na JP)da smo kukali ovde..mozda i otvore neku na jugu? Da l' ce? |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 03/02/2010 : 20:09:08
|
quote: Originally posted by Rick
Pozdravi za Brusa i mezzana!
Pozdrav i tebi od nas dvojice iz Opštine Lebane Samo da kažem da se ovde kod nas rasprodaju svi primerci Zagora pa donekle i Dylana! Ali dobro da budemo realni, u Niš što još nije otvorena Trafika je sramota Ipak verujem da ce je tamo brzo biti! Što se tice Leskovca verujem da ce je i tamo biti ( i pored cronosa, mada je on u pravu meni bzzz dolazi sav zgužvan i ako nikad nisam "hvalio" Blažinu i super otisak)
|
|
|
C Celtic
Average Member
Serbia
894 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 20:13:33
|
Pravedno govoris , brate pravedni ! |
What a long strange trip it's been |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 03/02/2010 : 20:15:27
|
quote: Originally posted by C Celtic
Pravedno govoris , brate pravedni !
I, sta onda? Pravedno je da jug nema ni jednu, a? |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7922 Posts
Posted - 03/02/2010 : 20:20:35
|
quote: Originally posted by C Celtic
Pravedno govoris , brate pravedni !
I, sta onda? Pravedno je da jug nema ni jednu, a?
ne sekiraj se doco,bice i na jug,kad udari jugovina. |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 04/02/2010 : 06:30:46
|
quote: Originally posted by Bob Rok ...Napisi peticiju da izmeste sve trafike u Beograd (ali neka ponesu i milijardu kladionica, njihovih, odavde) Mnogo ste, bre, gordi
Ma, ne primaj se sad pa i ti.. pusti Betmena, pali nas taj da vidi kako ce skacemo... @ BW Mnogo ste, bre, loshi..vi Belogradski shishmishi!
Op,Op cuj Docenta....nemoj sad tu da mi kvaris koncepciju razgovora sa covekom....Sismis ili ne imam pravo da tvrdim da je Leskovac selendra i da bi bilo postenije da Budimpesta dobije Trafiku,pre no Jug!!!!! |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 04/02/2010 : 10:00:13
|
Ma ja bi uveo on line prodaju, k'o Amazon, ko sisa trafike...To je prevazidjeno i pripada proslom veku:) |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
|
|
SlajeR
New Member
Yemen
261 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 04/02/2010 : 17:43:44
|
ajde da se i ja prikljucim ovim apelima za pomoc.. :)) svaki grad u Srbiji po TRAFIKU! ja bih licno jednu u Novom Pazaru!! ON LINE prodaja zeznuta zbog velikog broja lose odradjenih primeraka.. znaci treba trafika zbog mogucnosti zamene istih.. ili odabira valjanog primerka. ;) |
Opusti misli i uci plivati.. |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4780 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1596 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 04/02/2010 : 18:15:34
|
Ja mislim da bi im ponajbolji potez bio da na prostoru Južne Srbije otvore prodajno mesto u sklopu neke kafane, pošto su, ocigledno, skoro svi ljubitelji stripova sa ovog podrucja automatski i teške pijandure. Za razliku od nas pojedinih što se mrštimo uz soci... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7922 Posts
Posted - 04/02/2010 : 18:20:02
|
quote: Originally posted by SlajeR
ajde da se i ja prikljucim ovim apelima za pomoc.. :)) svaki grad u Srbiji po TRAFIKU! ja bih licno jednu u Novom Pazaru!! ON LINE prodaja zeznuta zbog velikog broja lose odradjenih primeraka.. znaci treba trafika zbog mogucnosti zamene istih.. ili odabira valjanog primerka. ;)
ako svakom gradu treba trafika za zamenu losih primeraka,onda smo obrali bostan.bas si me nasmejao. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 04/02/2010 : 19:12:23
|
quote: Originally posted by SlajeR
ajde da se i ja prikljucim ovim apelima za pomoc.. :)) svaki grad u Srbiji po TRAFIKU! ja bih licno jednu u Novom Pazaru!! ON LINE prodaja zeznuta zbog velikog broja lose odradjenih primeraka.. znaci treba trafika zbog mogucnosti zamene istih.. ili odabira valjanog primerka. ;)
Potpisujem! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Topic |
|