Author |
Topic |
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 20/02/2010 : 20:45:07
|
quote: Originally posted by King Warrior Valjda bi trebalo da znas da je kod nas Zagor popularniji, pa onda idu cetiri mjesta prazna
to je ispitano na reprezentativnom uzorku? dovoljno je da posaljes anketu u par frizerskih salona i dylan ce satrati sve moguce likove. sto zbog glasova zena koje se tamo friziraju, sto zbog deckiju koji im rade frizure.
quote: Originally posted by King Warrior Zbog svega toga je za mene Dylan,pored svih nelogicnosti u pricama, najrealniji Bonelli junak.
na stranu sad to sto bi mu u realnosti otpala ona stvar od sifilisa vec u 150. epizodi. kad se vec dotices svojih mladih dana u kojima si se dokazivao, onda bi trebao dobro znati da je veca realnost da ce lik udariti sjekirom bizona i da ce bizon pasti nego da ga neki muskarac uvaljuje sa takvom lakocom i tolikom broju zena. hajde molim te, ti argumeniti "realnog" ponasanja muskarca u fazi dokazivanja mozda mogu proci dok ih pricas nekom frendu u poluvremenu lige prvaka ali ne i jednoj zeni.
quote: Originally posted by Checee a da nije ta moguca reciprocna (ne)aktivnost, ipak jednakovredna potvrda iste doktrine u kojoj tvrdis o dilanovim "neuroticnim" potrebama da pokazuje kako nije gej?
ne. jer zagor nije dobio lice od homoseksualca. ako i jest to definitivno nije homoseksualac koji je svojevremeno bio sex - ikona u modnom svijetu, i cije je priznanje izazvalo toliko pompe. sumnjam da se bonellijevoj kuci to svidilo i fakat u tim okolnostima nema bolje taktike od te da ga se ucini najvecim zenskarom. doduse, vjerujem da su u samom startu dylana zamisljali takvog ali ta cinjenica da je rupert gay je definitivno dala gasa autorima da u tome smijesno pretjeraju. a ja sam pretjerala u tome da to sto vise izdramatiziram kako bi se malo zajebavala i na dylanov racun.
quote: Originally posted by Checee dilanova slava nije na jebanju vec na inteligenciji koju zagor nema!
da. tekst napisao dostojevski, a crtez nacrtao picasso. o cemu ti pricas? po potrebi zarotiraju iste autore i crtace po mnogim likovima, iz iste kuce si izasli ali ti se bahatis nebi da je dilan ravan deriviranju sustava nelinearnih parcijalnih jednadzbi sa 80 nepoznanica, koje objasnjavaju sirenje crnih rupa u svemiru. ok. mozda i jest inteligentniji za dva IQ boda, ali nije taj raspon toliko velik da se tu bahatis po forumu i dajes izjave tipa kako sve ljubitelje zagora treba poslati psihijatru. cuj ako zelis podjebavati, nemoj se onda ni zestiti kada se druga strana oglasi. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 21/02/2010 : 02:15:24
|
quote: to je ispitano na reprezentativnom uzorku? dovoljno je da posaljes anketu u par frizerskih salona i dylan ce satrati sve moguce likove. sto zbog glasova zena koje se tamo friziraju, sto zbog deckiju koji im rade frizure.
Frizeri i devojcure kod frizera?? Grofice, tvoja je reakcija i pristup na nivou starije adolescentice, ili mozda cak i tinejdzerice nekakve, kako si vec okvalifikovala odredjenu starosnu dob. Ja mislim da imas dovoljno godina da ne imputiras ovakav vid "percepiranja" stvari?! O kakvim ti frizerajima i frizerima pricas? I mnogi drugi mi naravno nisu jasni? Moronski je ukoliko bilo ko pokusa da bilo koga od ova dva junaka poistovecuje sa gejovima, ili im trazi ikakve paradigme u slicnom??! Naravno, ukoliko se zajebavamo onako "sportski", onda ok. Mlatimo praznu slamu, ubijamo vreme, idemo dalje!
Koje bre ankete, pa ja u svom gradu koji ima makar 80000 stanovnika, nisam siguran da cu naci njih 500-tinak da su culi za DD..za Zagora sam siguran da jesu, fakat je da on ima dupli radni staz.
quote:
na stranu sad to sto bi mu u realnosti otpala ona stvar od sifilisa vec u 150. epizodi. kad se vec dotices svojih mladih dana u kojima si se dokazivao, onda bi trebao dobro znati da je veca realnost da ce lik udariti sjekirom bizona i da ce bizon pasti nego da ga neki muskarac uvaljuje sa takvom lakocom i tolikom broju zena. hajde molim te, ti argumeniti "realnog" ponasanja muskarca u fazi dokazivanja mozda mogu proci dok ih pricas nekom frendu u poluvremenu lige prvaka ali ne i jednoj zeni.
Da te podsetim, ovde se radi o stripu! Strip i mora da ima kakvu hiperbolu kao bazu za razvijanje neke price. Sta, u Zagoru nema preterizama ili nebuloza aproksimativnog tipa? Ja razumem da neko ne voli nesto i striktno se okrene ka odredjenom zanru, ali ovakve mi "konstatacije" opet dodju - cista demagogija! Pa ja ti evo tvrdim da znam coveka (doduse, nisam mu drzao svecu) koji jeste povalio mozda i stotinak zena, pa ga nista nije dokacilo..jeste, nema pravila! I da, evo gde cemo opet, i sa kakvim prerogativama da ih suceljavamo?!
quote:
ne. jer zagor nije dobio lice od homoseksualca. ako i jest to definitivno nije homoseksualac koji je svojevremeno bio sex - ikona u modnom svijetu, i cije je priznanje izazvalo toliko pompe. sumnjam da se bonellijevoj kuci to svidilo i fakat u tim okolnostima nema bolje taktike od te da ga se ucini najvecim zenskarom. doduse, vjerujem da su u samom startu dylana zamisljali takvog ali ta cinjenica da je rupert gay je definitivno dala gasa autorima da u tome smijesno pretjeraju. a ja sam pretjerala u tome da to sto vise izdramatiziram kako bi se malo zajebavala i na dylanov racun.
Ne. I ja isto zapocinjem odgovor kao i ti! Ovde je uveliko jasno da si mrzitelj Dilana Doga, i reci to kao sto je checi rekao za Zagora, postenije je...nemoj da govoris kako se malo zezas na Dilanov racun. King Warrior ti je lepo odgovorio da se o R.Everetu u vreme DD koji je bio u povoju nije znalo da je homoseksualac, a od starta je DD osmisljen kao..ufff..odvratno mi je da ovo pisem..da, kao emotivac, nihilista, skeptik..i da, "promiskuitetna" osoba...A ne mislim da je ondasnji R.Everet vazio za sex - ikonu, mozda sam nesto propustio, ali mislim da nisam. I opet, sve mi ovo lici na prepucavanje tipa: levicari vs. desnicari - a krucijalnog za degradiranje DD - nema! Jedna te ista ploca se odavno vrti. Ja verovatno necu dalje reagovati na tvoje reperkusije, a znam da ces ti reagovati (zasto li to mislim?), u svakom slucaju, vidi se jasno da si ti temperamentna osoba, borben duh, i meni to nije strano, ali corpus delicti protiv DD ti nije nesto ubedljiv...meni je samo jedan stereotip vidjen na mali milion topika ovog foruma!
E, ova opaska Dostojevski/Pikaso ti je dobra, tu je malo igrao q.. pa i dobio sta trazi! |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Posted - 21/02/2010 : 10:53:13
|
quote: Originally posted by docA
quote: Sta, u Zagoru nema preterizama ili nebuloza aproksimativnog tipa?
jesam li rekla da nema? vi ste ti koji kada serete po zagoru govorite da je naivan i neinteligentan, a citate i volite istu pastu samo drugo pakovanje. ako netko moze tvrditi da zagorovi obozavatelji trebaju psihijatru onda ja mogu reci da su dylanovi zene i latentni gejevi. i jedna i druga tvrdnja jest po svoj matematickoj statistici i vjerojatnosti nemoguca. jedina je razlika u tome sto se vi na moje sprdanje javljate tako da ste to isli ozbiljno poricati, dok meni nije palo na pamet da vas idem uvjeravati kako su vecina zagorovih obozavatelja psihicki zdravi. i ko je onda tu reagirao kao adolescent?
quote: Originally posted by docA Ovde je uveliko jasno da si mrzitelj Dilana Doga, i reci to kao sto je checi rekao za Zagora, postenije je...
ajde ne dramatiziraj. mozes slobodno procitati komentare na recenzije za neke zagorove stripove koje sam napisala. i tamo se sprdam. a zagora obozavam. znam brdo ljudi koji skupljaju dilana i koji mi posude neki njegov broj. uopce ga ne mrzim. ovo je jednako onome kada nekog profesorica izbaci sa sata jer je ometao nastavu pa ode doma mami i tati sa pricom kako ona njega mrzi.
ali corpus delicti protiv DD ti nije nesto ubedljiv...meni je samo jedan stereotip vidjen na mali milion topika ovog foruma!
cuj, i vasa argumentacija je mogla biti manje prozvakana i dosadna. nes ti spektakla kojeg ste napravili svojim odgovorima. sve mi je evo doslo da ritualno zapalim svoje zagore i pocnem skupljati dylana.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/02/2010 : 12:36:41
|
neka, nova je. Nije ona vidjela kada je prosle godine jedina aktivna forumasica u to doba u temama stripovi, skinula se u gacice, slikala i postavila slike na forum...i to samo za Kinga.
Grofice, dobro je da imas svoje misljenje. Bice mi drago u buducnosti citati tvoje postove na forumu. Vatrena zagorovka, san nekih forumasa se napokon ostvario.
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 21/02/2010 : 13:05:36
|
quote: Originally posted by King Warrior
neka, nova je. Nije ona vidjela kada je prosle godine jedina aktivna forumasica u to doba u temama stripovi, skinula se u gacice, slikala i postavila slike na forum...i to samo za Kinga.
Grofice, dobro je da imas svoje misljenje. Bice mi drago u buducnosti citati tvoje postove na forumu. Vatrena zagorovka, san nekih forumasa se napokon ostvario.
Pa gde su sad te slike |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 21/02/2010 : 15:24:55
|
quote: Originally posted by grofica Varga
quote: Originally posted by King Warrior Zbog svega toga je za mene Dylan,pored svih nelogicnosti u pricama, najrealniji Bonelli junak.
na stranu sad to sto bi mu u realnosti otpala ona stvar od sifilisa vec u 150. epizodi.
Razumem da Zagor nije znao za kondom, ali za njegove fanove to je zabrinjavajuce... |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 21/02/2010 : 21:25:26
|
quote: Originally posted by morrison
Razumem da Zagor nije znao za kondom, ali za njegove fanove to je zabrinjavajuce...
I šta je ovde smešno... |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 21/02/2010 : 21:46:56
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Razumem da Zagor nije znao za kondom, ali za njegove fanove to je zabrinjavajuce...
I šta je ovde smešno...
Ma bre Bruce, mani tija vampiri i ovi partizanovci , nego kako da pronadjemo te slike ili bar nekako ta forumasica da ih ponovo postavi.
King, izvrsi dodatni pritisak na nju da ih opet postavi. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 21/02/2010 : 22:04:23
|
quote: Originally posted by Kit Carson
I šta je ovde smešno...
Ma bre Bruce, mani tija vampiri i ovi partizanovci , nego kako da pronadjemo te slike ili bar nekako ta forumasica da ih ponovo postavi. King, izvrsi dodatni pritisak na nju da ih opet postavi.
Svete reci, vidi se iskustvo I od mene podrška Kingu |
Edited by - Bruce Springsteen on 21/02/2010 22:06:05 |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 21/02/2010 : 22:31:56
|
quote: Originally posted by dessa
Evo slike:
quote: Originally posted by panzer
I naravno, mali doprinos forumašice Nike 331:
Ne vidim nigde stripove |
Edited by - Bruce Springsteen on 21/02/2010 22:32:34 |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 21/02/2010 : 22:51:00
|
he, he, he.. Evo dela stranice koja je izgledala nekada ovako..tu je i stari Kingov avatar...
"Broj 1" svasta ima u svojoj arhivi...
|
Edited by - docA on 21/02/2010 22:53:05 |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 21/02/2010 : 23:04:30
|
Inspektor Radisa..jao, jao, jaooo..al' je smesnoooo...
Ajde bežimo u Svaštaru u Južnu prugu |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 21/02/2010 : 23:27:08
|
quote: Originally posted by dessa
Evo slike:
quote: Originally posted by panzer
I naravno, mali doprinos forumašice Nike 331:
Ne vidim nigde stripove
A koga zanimaju stripovi pored ovog? |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 22/02/2010 : 01:31:55
|
Svasta se ovde desavalo.Mislim da je Nika jos uvek aktivna na forumu. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
Edited by - okiboki on 22/02/2010 01:32:51 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Posted - 22/02/2010 : 08:52:58
|
a cuj ovog kako razmislja?! "ukoliko netko nije cuo i vidio da dylan dog koristi kondome, to znaci da taj netko ne zna za kondome". naprosto genijalno. morat cemo to uvrstiti u udzbenike logike kao primjer induktivnog razmisljanja. |
|
|
Topic |
|