Ehh..Napokon duuugo ocekivana Ticci-jeva epopeja...Nadam se da ce kompletirati citavu pricu do kraja godine...
Od koliko se brojeva sastoji?
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
da, istina. ali nolitta nesto pokusavao pa odustao pa ovaj nastavio... ne valja.
Si, uvek tako, kilava deca... no kako god... samo da nije onaj
Si odradio Saskvaca i onog posle njega. Su cemu? Tu vec gajim neke nade.
word odavno, pdf jos ne. ima tu jos nesto nesto nesto... eh saskvac je vrlo dobar, jedino ne vidim jos crtez. onog odmah poslije necu ja raditi. a odakle tebi te informacije????
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
nakon odlicna helltowna, prilican davez. ne pomaze ni boselli. ali i najlosiji tex bolji je od vecine bonellija
Svete reci kolektore
ma texa na kiosku valja uvijek kupiti (dakako o gigantima mislim posve drukcije). toliko mu je mala produkcija da to naprosto treba poduprijeti, pa cak i kad je rijec o katastrofama kao sto je sin vjetra. ali losu epizodu ja cu uvijek otvoreno nazvati losom.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Imam zadnja dva od ove epizode na talijanskom, nevjerojatno je kako crta taj Ticci. Fenomenalan, elastican crtež, jedino mu zamjeram te likove ko svi od planine odvaljeni, baš previše...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-