Author |
Topic |
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 18/04/2010 : 02:52:08
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Vidim ja, kad macke nema, misevi kolo vode.
More, sunce li ti 'bem ja tvoje! Zalabi malo..do juce se nisi skidao odavde..a sad? Od sta se sad ne skidas? |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 18/04/2010 : 09:23:39
|
quote: Originally posted by docA
More, sunce li ti 'bem ja tvoje! Zalabi malo..do juce se nisi skidao odavde..a sad? Od sta se sad ne skidas?
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 18/04/2010 : 09:37:10
|
More, sunce li ti 'bem ja tvoje! Zalabi malo..do juce se nisi skidao odavde..a sad? Od sta se sad ne skidas?
Ma koja macka,sinoc ga zovem negde navece oko 3 ujutru a on mi salje poruku "Ivana spava". Pa sta ako spava? I kod mene su svi spavali. Logicno je da spavaju u to vreme al' ja si opet pricam kad ja ocu |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 18/04/2010 : 09:43:28
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ma koja macka,sinoc ga zovem negde navece oko 3 ujutru a on mi salje poruku "Ivana spava". Pa sta ako spava? I kod mene su svi spavali. Logicno je da spavaju u to vreme al' ja si opet pricam kad ja ocu
nisam znao da imas tolko pazljivog zemljaka.ima da prodje ko djosa u tazbinu. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 18/04/2010 : 10:52:53
|
quote: Originally posted by cronos six
nisam znao da imas tolko pazljivog zemljaka.ima da prodje ko djosa u tazbinu.
Ma znas li koja promena. Kad progovori ocekujem da umesto reci pocnu da mu izlaze buketi sarenog poljskog cveca iz usta Doca(nema vise veliko a) i Carson - deca cveca |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 18/04/2010 : 11:24:01
|
Ma koja macka,sinoc ga zovem negde navece oko 3 ujutru a on mi salje poruku "Ivana spava". Pa sta ako spava? I kod mene su svi spavali. Logicno je da spavaju u to vreme al' ja si opet pricam kad ja ocu
Shlihtara |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 18/04/2010 : 12:54:29
|
quote: Originally posted by elfak nish
Shlihtara [/quote]
Tolko se profinio da da samo fali jos da pocne da sere karamele i pisa kolonjsku vodu |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 18/04/2010 : 13:51:59
|
quote: Originally posted by elfak nish
Shlihtara
Tolko se profinio da da samo fali jos da pocne da sere karamele i pisa kolonjsku vodu [/quote]
|
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 18/04/2010 : 13:53:09
|
Ma znas li koja promena. Kad progovori ocekujem da umesto reci pocnu da mu izlaze buketi sarenog poljskog cveca iz usta Doca(nema vise veliko a) i Carson - deca cveca
deca cveca.
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 19/04/2010 : 10:56:27
|
Ma znas li koja promena. Kad progovori ocekujem da umesto reci pocnu da mu izlaze buketi sarenog poljskog cveca iz usta Doca(nema vise veliko a) i Carson - deca cveca
deca cveca.
Kojeg cveca? Mozda je u pitanju jedna odredjena vrsta konoplje? Ko je spominjao Indiju?!
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 19/04/2010 : 19:06:10
|
Pajtoseeeeeeeeeeeeeee,javi se bre vise,nigde te nema
juce bio kod docu,ali je jos zauzet oko oni njegovi beloglavi supovi. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/04/2010 : 22:23:51
|
Pajtoseeeeeeeeeeeeeee,javi se bre vise,nigde te nema
juce bio kod docu,ali je jos zauzet oko oni njegovi beloglavi supovi.
Jebati ti prirodnjaci,nikad ih nisam razumeo Mlate se po divljinu da istrazuju,ja si samo vrljim malko lebac na terasu a ono si dodju vracpiki,golubciki,gugutke...ma sta oces |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 20/04/2010 : 01:40:33
|
Jebati ti prirodnjaci,nikad ih nisam razumeo Mlate se po divljinu da istrazuju,ja si samo vrljim malko lebac na terasu a ono si dodju vracpiki,golubciki,gugutke...ma sta oces
Ma nije to isto bas, ti na terasu, a ovi se gnezde i na visokim kapijama. Ne, samo da on ne dodje u situaciju da se vrlja na beloglavi supovi, posto su namirnice za njih cesto iritantne i po njih samih. (malo zvuci kontradiktorno u vezi namirnica ali tako je, nakako su nepouzdani..nikako da skontas sta tog momenta bi da pojedu)..i tu bi mogli da se dese raznorazni kurslusi! Ta je vrsta iz zajebane porodice ptica, tkzv. ptice nasrtljivice! A i podred im je lesinari! Za sad ih samo posmatra, zasad van urbanih sredina, jer su njihove migracije sa juga ka severu..a i ucestalo se unazad nekoliko godina iskljucivo nastanjuju po sumama, jer u svojoj evoluciji ne dozivljavaju neki bitan prosperitet u smislu asimiliranja sa inteligentnijim pticama kao sto su npr. beli orlovi... I on, naravno, kao i svaki temeljit prirodnjak, da bi dobro savladao sve prirodnjacke doktrine vezane za ovu vrstu, cak je i Darvina proucavao ovih dana..ma da, samo ih promatra - DOBRO IH PROMATRA!
Rezime: Profesionalnost jednog prirodnjaka na izrazito visokom nivou, sa svim moralnim nacelima koje diktiraju propozicije ponasanja u sumskim i ruralnim sredinama. Da, nabrojao sam podosta vrlina koje Pajtos prirodnjak poseduje! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 21/04/2010 : 10:02:52
|
Jebati ti prirodnjaci,nikad ih nisam razumeo Mlate se po divljinu da istrazuju,ja si samo vrljim malko lebac na terasu a ono si dodju vracpiki,golubciki,gugutke...ma sta oces
Ma nije to isto bas, ti na terasu, a ovi se gnezde i na visokim kapijama. Ne, samo da on ne dodje u situaciju da se vrlja na beloglavi supovi, posto su namirnice za njih cesto iritantne i po njih samih. (malo zvuci kontradiktorno u vezi namirnica ali tako je, nakako su nepouzdani..nikako da skontas sta tog momenta bi da pojedu)..i tu bi mogli da se dese raznorazni kurslusi! Ta je vrsta iz zajebane porodice ptica, tkzv. ptice nasrtljivice! A i podred im je lesinari! Za sad ih samo posmatra, zasad van urbanih sredina, jer su njihove migracije sa juga ka severu..a i ucestalo se unazad nekoliko godina iskljucivo nastanjuju po sumama, jer u svojoj evoluciji ne dozivljavaju neki bitan prosperitet u smislu asimiliranja sa inteligentnijim pticama kao sto su npr. beli orlovi... I on, naravno, kao i svaki temeljit prirodnjak, da bi dobro savladao sve prirodnjacke doktrine vezane za ovu vrstu, cak je i Darvina proucavao ovih dana..ma da, samo ih promatra - DOBRO IH PROMATRA!
Rezime: Profesionalnost jednog prirodnjaka na izrazito visokom nivou, sa svim moralnim nacelima koje diktiraju propozicije ponasanja u sumskim i ruralnim sredinama. Da, nabrojao sam podosta vrlina koje Pajtos prirodnjak poseduje!
Samo da ne bude drugi deo stripa "Nestali istrazivac"... |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 22/04/2010 : 19:20:51
|
da rezimiramo.lokanje pocinje u 16h u etno-kafani "koliba".bilo bi pozeljno da se skupimo 2 sata ranije,i to kod mene na casicu razgovora.
Znaci,da pocnemo usput.koj' ce ceka do 16 h
Nosim si ja limenke iz Nish,necu da me utepas s tej tvoje rakije pa da posle ne znam za sebe Dakle,vrlo vazno pitanje,jel' ce bude i kod tebe pivo da znam kolko mi treba limenke za usput |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 22/04/2010 : 19:22:39
|
da rezimiramo.lokanje pocinje u 16h u etno-kafani "koliba".bilo bi pozeljno da se skupimo 2 sata ranije,i to kod mene na casicu razgovora.
Nosim si ja limenke iz Nish,necu da me utepas s tej tvoje rakije pa da posle ne znam za sebe Dakle,vrlo vazno pitanje,jel' ce bude i kod tebe pivo da znam kolko mi treba limenke za usput
ne.kod mene samo rakija,a ni sokovi nikako.nosi si limenke. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 20:18:20
|
Nosim si ja limenke iz Nish,necu da me utepas s tej tvoje rakije pa da posle ne znam za sebe Dakle,vrlo vazno pitanje,jel' ce bude i kod tebe pivo da znam kolko mi treba limenke za usput
ne.kod mene samo rakija,a ni sokovi nikako.nosi si limenke.
Ce bude valja i Šveps, to i onako ne spada u nijedno pice |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 22/04/2010 : 20:19:45
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
ne.kod mene samo rakija,a ni sokovi nikako.nosi si limenke.
Ce bude valja i Šveps, to i onako ne spada u nijedno pice
to nek nose swepseri vranjanski. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 20:20:47
|
To bre ko u Hipi komuni |
Edited by - Bruce Springsteen on 22/04/2010 20:21:30 |
|
|
Topic |
|