forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mala pomoc u vezi Kena Parkera
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/04/2010 : 20:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Zanima me jedna stvar u vezi Kena, pa bi volija da pomognete ako možete

Naime, nikad nisam procita nijednoga Kena Parkera i volija bi bar malo pocet citat i te stripove. Problem je u tome šta ne znan koje brojeve da uzmem, a za koje sam stvarno siguran da bi mi se svidili. Gledajuc malo recenzije, doša sam do ideje da je možda najpametnije kupit nekakav top 3 Kena Parkera, pa vas molim za pomoc, koje bi bile po vama top 3 price koje bi triba procitat neko ko se nikad nije susreo sa ovim junakom?

Ja sam razmišlja o ovima, al slobodno vi stavite svoje:
1. Duga Puška (logicno, broj 1)
2. Lovceva Lily (recenzija mi se strašno svidila)
3. Štrajk (interesantna tema)

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/04/2010 : 20:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Balada o Pat o Shane, Adah i Boston.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/04/2010 : 20:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Zahvaljujem Ajmo ostali forumaši, da cujem još prijedloga...

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 11/04/2010 : 20:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message
Preskoci prva 2 broja svakako, pa ako ti se svidi Ken vrati se na njih kasnije. Da sam na tvom mjestu ja bih slušao Macana.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/04/2010 : 20:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
Lovceva Lili, u inat mcnu
Bez zezanja, sjajna epizoda.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/04/2010 : 21:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
legendarna-balada o pat o shane
2.narod ljudi
3.adah
4.strajk
5.milady
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/04/2010 : 21:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
lily i adah svakako. balada je trodijelna, moras kupiti onda najmanje 5
boston je najduhovitija.

ali, lily je ipak numero uno

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/04/2010 : 21:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
sto se tice prve epizode... gle, KP ima uistinu snazan, gotovo linearan kontinuitet... ali, osim nekoliko iznimaka (kao eskimske sage i balade, mada se cak i tu moze citati zasebno), u njemu kontinuitet sluzi da isprica pricu, docara emocije oslikane najcesce predivnim crtezom, da s tog puta skrenes svako malo i uzivis se u svijet predivnih izražaja... a ne da taj kontinuitet postane sam sebi svrha, da se, poput nekih, raspravlja i filozofira o njemu, povezuje sve i sva, tko što s kim kad gdje kako... da se cak moraju raditi i upute za citanje i kronologiju, covjece!
stoga, mozes mirne duse preskociti prvu epizodu...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/04/2010 : 21:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Da da, razumin Ja san inace stvarno tudum za Kena, nisam nikad ništa procita, pa me zato i zanima sve ovo...

Fala i tebi i drugima šta su dali svoje prijedloge, uzet cu u obzir
Vi ostali, samo nastavite pisat!

Go to Top of Page

srle
Starting Member

Serbia
16 Posts

Member since 03/04/2004

Posted - 11/04/2010 : 22:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srle a Private Message
Aj da i ja postavim neka pitanja sto me interesuju u vezi Kena,Ja sam citao Kena ono sto je izdao System(valjda se tako zvao) e sad me interesuje od kojeg su oni broja krenuli u orginalu i koliko Ken ima ukupno epizoda u orginalu i dali je zavrsen serijal.
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2320 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 11/04/2010 : 23:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
Ja nisam nikad citao Kena,ali vidim da ga svi hvale,trenutno nemam love da uz vecinu kiosk izdanja,kao i Libellusa pratim još i tog junaka,ali ako skupim nešto više love koliko bi koštao komplet Kena HC-a

#!??
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/04/2010 : 00:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by srle

Aj da i ja postavim neka pitanja sto me interesuju u vezi Kena,Ja sam citao Kena ono sto je izdao System(valjda se tako zvao) e sad me interesuje od kojeg su oni broja krenuli u orginalu i koliko Ken ima ukupno epizoda u orginalu i dali je zavrsen serijal.

samo zadnji dio, otprilike od 60. broja. da, serijal je zavrsen. 79 epizoda.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/04/2010 : 00:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by bvagner3

Ja nisam nikad citao Kena,ali vidim da ga svi hvale,trenutno nemam love da uz vecinu kiosk izdanja,kao i Libellusa pratim još i tog junaka,ali ako skupim nešto više love koliko bi koštao komplet Kena HC-a

mislim da Markos ima nekoliko kompleta za prodaju, bas ono kompleta (naravno jos zadnja tura koja ide uskoro). pa se javi njemu, pretpostavljam da ce u kompletu cijena pojedinacnog sveska biti povoljnija (mozda?).

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/04/2010 : 07:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
moj savjet: Kreni od pocetka, kupi prvih pet brojeva. Po meni je petica najbolja epizoda. Ako ti se svidi, ti kad prikupis love nastavi dalje ili jednostavno odustanes.

Edited by - King Warrior on 12/04/2010 07:13:51
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/04/2010 : 07:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
prvih pet je najboljih...MIlazzo nikad bolji.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/04/2010 : 10:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Nemas ih u lokalnoj knjiznici?

Trouble will find me
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2320 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 12/04/2010 : 10:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Nemas ih u lokalnoj knjiznici?

Eh,da nisam bio u knjižnici par godina,a i onda nisam tamo posudivao stripove,pogledat cu,ma mene zanima cijena kompleta,ako skupim nešto love,samo informacija,trenutno jedva pratim i kiosk i Libellus izdanja,ali nikad se nezna.

#!??
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/04/2010 : 11:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Cijena ce biti vise-manje zbir cijena pojedinacnih brojeva. Eventualno ce u nju biti ukljuceni ostali B+M albumi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6185 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/04/2010 : 11:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Adah
Ljudi , stoka i junaci
Nemilosrdni Butch
Crvenokožac
Dome,slatki dome
Slucaj Oliver pricea
Vjecni lutalica
Ledeni dah

Nisu najbolje epizode, ali su dosta raznovrsne što po sadržaju,što po mjestu radnje,crtežu..Mislim da daju realnu sliku o tome kakav je KP (=najbolji).

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/04/2010 : 11:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
moja preporuka:veliki spektakl,DAŠAK SLOBODE,divlja griva,donovanovi decaci, . . .
Go to Top of Page

Misko iz Darwooda
New Member

171 Posts

Member since 26/02/2007

Posted - 12/04/2010 : 15:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Misko iz Darwooda a Private Message
adah,definitivno-ken se puno pojavljuje u toj epizodi
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/04/2010 : 15:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Ignus

Preskoci prva 2 broja svakako

Zašto???
Recimo, citaš Dome slatki dome(koja je BTW meni jedna od najdražih epizoda), a nemaš pojma šta se dogodilo, i zašto je Kenu teško doc doma.
Kena je definitivno najbolje citat od pocetka.Naravno da se ne mora, ali je najbolje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 12/04/2010 : 15:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Procitaj sve,od pocetka do kraja.nema tu neke filozofije neko ce reci to neko ono u sustini tema topica je siromasna za neku duzu raspraVU.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/04/2010 : 15:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

balada je trodijelna

Cetverodijelna, ali u svakom slucaju savršenstvo.
U biti, s Kenom ne možeš puno falit.
Osim par tako-tako epizoda, vecina vridi citanja, i po nekoliko puta.
Mislin da san negdi procita da je Berardi najbolje scenarije cuva za Milazza i Trevisana, pa ti i to može bit neki orjentir.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 12/04/2010 16:04:36
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/04/2010 : 16:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Balada, Lovceva Lily,Ljudi stoka i junaci, Narod Ljudi,Prica o oružju i prevarama,Dome slatki dome,Pravo i krivo,Boston,Donovanovi djecaci..

meni najdraže epizode Kena
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 12/04/2010 : 16:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Ignus

Preskoci prva 2 broja svakako

Zašto???
Recimo, citaš Dome slatki dome(koja je BTW meni jedna od najdražih epizoda), a nemaš pojma šta se dogodilo, i zašto je Kenu teško doc doma.
Kena je definitivno najbolje citat od pocetka.Naravno da se ne mora, ali je najbolje.

Naravno da je najbolje sve citati po redu, ai covjek je tražio preporuku za 3 epizode cisto da vidi jel Ken za njega ili ne. Mislim da bi na temelju samo prve 2 epizode dobio pogrešnu sliku o serijalu.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000