Author |
Topic |
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 22/04/2010 : 17:52:14
|
Ja sam se registrirao, ali ne mogu nikako poceti skupljati slicice. :-S |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 22/04/2010 : 17:54:58
|
Idi na fifa/stickeralbum. To je kao fles igra. Dobices 5 kesica na pocetku koje cepas i izvlacis slicice Posle ih lepis u album |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/04/2010 : 18:03:16
|
Uradio sam, nece da mi pošalju aktivacijski mail, a kad udem u album, piše mi da ne mogu sudjelovati jer nisam aktivirao account... I kad kliknem RESEND CONFIRMATION MAIL, svejedno mi ne šalju. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 22/04/2010 : 18:05:28
|
Kako nece? Mozda si slucajno poslao pogresan mejl. Nemoguce da nece. |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/04/2010 : 18:25:41
|
Nisam, provjerio sam, cak mi piše i da sam ulogiran sa nickom koji sam odabrao, ali kažu mi da nisam aktivirao account. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/04/2010 : 18:37:33
|
Stigao mail... |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 19:25:26
|
Ja sam ulogovan vec par dana i skupuo sam oko pola albuma.Inace hvala za linkove nisam mogao naci neke slicice.Ja sam vec u nekoj grupi,da li je moguce da se prikljucim i tvojoj? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Posted - 22/04/2010 : 20:04:10
|
quote: Originally posted by okiboki
Ja sam ulogovan vec par dana i skupuo sam oko pola albuma.Inace hvala za linkove nisam mogao naci neke slicice.Ja sam vec u nekoj grupi,da li je moguce da se prikljucim i tvojoj?
Ne, mozes da budes clan samo jedne grupe. Grupu moze da napusti samo onaj ko ima ispod 20% popunjenog albuma.
Prikljucite se, ostalo je jos 7 slobodnih mesta
Grupa : Krstarica ID : 23300 Sifra : South Africa |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/04/2010 : 20:17:17
|
Gibica, ajde malo pojasni koje su koristi i mogucnosti sudjelovanja u grupi? |
|
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Posted - 22/04/2010 : 20:39:49
|
Koliko sam ja provalio najveca korist je to sto kad jedan clan grupe kompletira neki tim svi iz te grupe dobijaju po jednu dodatnu kesicu. Iz tog razloga cekam da se grupa malo popuni pa da kompletiram 3-4 reprezentacije. To savetujem i ostalim clanovima grupe.
Pored toga mozemo medjusobno da menjamo neogranicen broj slicica. Sa ostalim ucesnicima mozemo da razmenjujemo po 5 slicica iz 3 razlicite reprezentacije. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 22/04/2010 : 20:50:03
|
quote: Originally posted by gibica
Ja sam ulogovan vec par dana i skupuo sam oko pola albuma.Inace hvala za linkove nisam mogao naci neke slicice.Ja sam vec u nekoj grupi,da li je moguce da se prikljucim i tvojoj?
Ne, mozes da budes clan samo jedne grupe. Grupu moze da napusti samo onaj ko ima ispod 20% popunjenog albuma.
Grupa : Krstarica ID : 23300 Sifra : South Africa
Bedak nista onda!E da si mi dva dana ranije javio. |
|
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Posted - 22/04/2010 : 21:01:27
|
Grupa : Krstarica ID : 23300 Sifra : South Africa
Bedak nista onda!E da si mi dva dana ranije javio.
Nema veze druze, ovo je samo igra.
Jesam li napomenuo da ce 100 nasumicno odabranih ucesnika koji popune virtuelni album dobiti HC verziju orginalnog albuma sa svim slicicama
Ostalo je jos 6 mesta u grupi |
Edited by - gibica on 22/04/2010 21:02:17 |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Posted - 22/04/2010 : 21:26:42
|
prvo moras da se registrujes i aktiviras nalog preko mail-a koji ti oni posalju, onda ides na opciju Join group
Pa onda uneses podatke :
Naziv grupe : Krstarica ID : 23300 Sifra : South Africa |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Posted - 22/04/2010 : 21:42:34
|
prvo moras da se registrujes i aktiviras nalog preko mail-a koji ti oni posalju, onda ides na opciju Join group
Pa onda uneses podatke :
Naziv grupe : Krstarica ID : 23300 Sifra : South Africa
Hvala usao sam Ako moze jos samo objasnjenje kako da uzmem skrivene slicice? |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/04/2010 : 21:47:49
|
quote: Originally posted by nemanja93
Pa onda uneses podatke :
Hvala usao sam Ako moze jos samo objasnjenje kako da uzmem skrivene slicice?
Imaš gore linkove, pa kad ti otvori stranicu, malo pretraži, negdje imaš sliku, kad je nadeš, ima pored nje opcija da je pokupiš. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/04/2010 : 21:48:12
|
Koliko sam ja provalio najveca korist je to sto kad jedan clan grupe kompletira neki tim svi iz te grupe dobijaju po jednu dodatnu kesicu. Iz tog razloga cekam da se grupa malo popuni pa da kompletiram 3-4 reprezentacije. To savetujem i ostalim clanovima grupe.
Pored toga mozemo medjusobno da menjamo neogranicen broj slicica. Sa ostalim ucesnicima mozemo da razmenjujemo po 5 slicica iz 3 razlicite reprezentacije.
Hvala! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 22/04/2010 : 21:49:12
|
Pa onda uneses podatke :
Hvala usao sam Ako moze jos samo objasnjenje kako da uzmem skrivene slicice?
Odes samo na linkove koje je Gibica dao i kliknes na slicicu.On ti onda prebaci slicice u nove slicice,na kraju ih polepis i to je to. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 23/04/2010 : 11:48:29
|
Ljudi a sta je ovaj Multi usage code?
To sam i ja mislio pitati... |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 23/04/2010 : 11:58:33
|
A kako se traže Promo codes? |
|
|
SainT
Average Member
United Kingdom
643 Posts
Member since 26/12/2003 |
Posted - 23/04/2010 : 12:42:03
|
Može li mi neko odgovoriti zašto niko uopšte ne nudi slicice Engleske na fifinom sajtu? Nedostaju mi Cole, Lampard i Defoe. Napravio sam ponudu pre 7 sati ali niko se ne javlja u vezi razmene...
Imam 6 duplih slicica: Patsatzoglou (Grcka) Mansouri (Alžir) Brecko (Slovenija) Appiah (Gana) Assou Ekotto (Kamerun) Myong Guk (Severna Koreja)
Inace imam 207 slicica. Popunio sam sledece reprezentacije: Severna Koreja, Alžir, Cile, Gana i Nigerija. |
Apparently I've signed the death warrant of a whole army of beavers... Badgers, Minister. What? Well, beavers would have a navy! |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Posted - 23/04/2010 : 16:46:38
|
quote: Originally posted by selanne
A kako se traže Promo codes?
U gornjem desnom uglu ti pise PROMO CODES.Kliknes i upises neki od ovih kodova ovde sto imas:) |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 23/04/2010 : 20:11:30
|
quote: Originally posted by selanne
A kako se traže Promo codes?
U gornjem desnom uglu ti pise PROMO CODES.Kliknes i upises neki od ovih kodova ovde sto imas:)
Znam to, to sam odmah uradio, nego sam mislio da se još negdje mogu pronaci neki kodovi osim ovih koje je gibica napisao. |
|
|
Topic |
|