Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38000 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 01/05/2010 : 11:53:43
|
Onda je bar moga nabavit majicu di znak ne stoji naopako |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/05/2010 : 13:24:34
|
quote: Originally posted by provodina
Zamisli ja danas po pijaci kad ono lik ponosno prodaje kumpire i kapulu u majici Zagora Kakva legenda
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 01/05/2010 13:24:48 |
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 01/05/2010 : 14:56:06
|
quote: Originally posted by teller
RTL!!!!!!ko još gleda HRT? dobro možda još neko ali Slovenci malo...nacionalni programi hrv/slo su u ku...cu totalno.
S ovim se ne slažem.
HTV ima milju bolji program od HR RTL-a koji ima samo reprize reprizinih repriza po cijele dane... osim par blockbustera i dobrih emisiija (HTZ) imaju samo prastare filmove i milijun puta puštane americke sitcome (Dadilja, Family Metters, Raymond) |
. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 01/05/2010 : 16:22:23
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock imaju samo prastare filmove i milijun puta puštane americke sitcome (Dadilja, Family Metters, Raymond)
Nažalost još je ovo i dobro , ali Bibin svijet, našto su potrošoli novce to je |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4740 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 01/05/2010 : 21:08:34
|
quote: Originally posted by kreŠa
Po Srbiji, Romi prodaju Zagor majice po vašarima. A uglavnom ih nose seljaci dok oru i Romi. Retko kad neko ko je zaista upucen u Zagora. Tipa ja :D
bas tako!kreso majstore! |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 01/05/2010 : 21:23:48
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
RTL!!!!!!ko još gleda HRT? dobro možda još neko ali Slovenci malo...nacionalni programi hrv/slo su u ku...cu totalno.
S ovim se ne slažem.
HTV ima milju bolji program od HR RTL-a koji ima samo reprize reprizinih repriza po cijele dane... osim par blockbustera i dobrih emisiija (HTZ) imaju samo prastare filmove i milijun puta puštane americke sitcome (Dadilja, Family Metters, Raymond)
Sreca pa RTL gledam 40 minuta tjedno. |
Go kneel and weep
|
Edited by - drogsy on 02/05/2010 16:05:57 |
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 01/05/2010 : 22:47:05
|
Po Srbiji, Romi prodaju Zagor majice po vašarima. A uglavnom ih nose seljaci dok oru i Romi. Retko kad neko ko je zaista upucen u Zagora. Tipa ja :D
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 02/05/2010 : 08:06:42
|
S ovim se ne slažem.
HTV ima milju bolji program od HR RTL-a koji ima samo reprize reprizinih repriza po cijele dane... osim par blockbustera i dobrih emisiija (HTZ) imaju samo prastare filmove i milijun puta puštane americke sitcome (Dadilja, Family Metters, Raymond)
najgori komercijalni program je definitivno nova tv. kunolovci,astro šouovi, seljacke "humoristicne" serije itd. itd. Rtl je takoder smece. Kako nekome može rtl biti bolji od htv-a? na htv-u bar možeš pogledati film u miru, bez da ga osakate "zbog cenzure", bez da odrežu odjavnu špicu tako da nemaš pojma ko je sve suradivao na filmu, i ne stavljaju usred filma 15-minutne reklame tako da zaboraviš šta si gledao. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18861 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/05/2010 : 08:50:09
|
e jeb.i ga, meni ko stranom promatracu i naviknut na slovenske nac. programe su RTL i NOVA dobre postaje, ima svega i svaceg za sve ukuse, dok na HTR-ju dosadne vijesti,crno-bijeli filmovi, loši voditelji(još jim Bago pobjego)nogomet se sve više seli na druge programe,neke emisije Hloverke sa mora, mnogo sabora,reklame u filmovima mi i ne smetaju previše,toliko sam ipak pametan da zapamtim šta se desilo pre pet minuta u filmu...za odjavni špicu se mi fucka i tako to dalje,....jedan tromi HRT nebi ni za sve novce svijeta mogao realizirat Hrvatska traži....ili recimo Farmu... Bar kod nas POP TV preuzima primat prema SLO 1 i SLO 2, nije ni cudno, ljudi traže exluzivu,zgodne voditeljice,puno sapunica i što više shova...nacionalni programi sa tromim i starim vodstvom i voditeljicama kojima je poteko rok trajanja niso to ni u snu sposobni napraviti...dok harajui Milici i Hloverke-ljudi za sve režime nije ni cudno. Evo recimo za 27 april(dan ustanka protiv okupatora) POP TV je vrtio pola dana Bitku na Neretvi i Bitku na Sutjeski, nacionalni program je prenosio slavljenicko zasjedanje parlamenta...možda so ljudima i uspjelui popiti mozak ali toliko ipak ne, da nebi ogromna vecina pogledala te hrabre ratne filmove sa dobrim glumcima i mnogo povjestnih cinjenica. Svatko ima svoj ukus ali da je netkoma sa 30 i kusur godina bolji HRT od RTL i NOVE mene zabrinjava.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Posted - 02/05/2010 : 08:53:27
|
Nisam upucen u sve te Hloverkine dosadne afere ali ,kako vidiš, ni ja ne razumijem kako nekome farma može biti bolja od recimo, na rubu znanosti, opera boxa, DJH itd. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18861 Posts
Posted - 02/05/2010 : 09:07:59
|
meni Farma i nije dobra, sve se svodi na glupe prepirke razmaženih sponzoruša(cast izuzetkima)i pjevacima kojima je zvijezda u zalazku, ali da ljudi to vole gledati-to stoji... a dobra televizija pruža ljudima najviše toga što rado gledaju...pa sad slažem se da i HRT tipom oddaja za manje ciljne grupe (valjda ne misliš da opera box gleda više od 2 posto gledatelja)i manjine ima veliku ulugu da ljudima nudi i neke manje atraktivne ali koristne sadržaje...a da ima i RTL edukativne i obrazovne serijale valjda znamo(Nacional geografik recimo)je dobar primjer iako je sve manje više igrano i šov... u svakom slucaju spuštam loptu,meni su RTL i NOVA dobri iako i nacionalni programi imaju svoju svrhu i gledateljstvo,samo što ipam mislim da je to starijeg životnog doba od onih gledatelja RTL i NOVE...možde se i varam, a nije ni to tema topica, važno da JE TONY u JEDNOM ŠOVU KOJEG JE GLEDALO POLA HRVATSKE I SUSJEDNJIH ZEMALJA NOSIO ZAGOROVU MAJICA, što to vec znacilo.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 02/05/2010 : 12:35:51
|
Glavna je razlika u tome što HTV dobiva novac od pretplate, te nemora puštati emisije namijenjene blago ili potpuno mentalno zaostalom gledateljstvu. Naravno da su komercijalne gledanije i popularnije, ali recimo i Nives Celzijus proda knjigu u vecem tiražu od svih nobelovaca zajedno, pa ipak ne znaci da je bolja spisateljica od svih njih.
|
. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/05/2010 : 13:35:55
|
Znaci zagijeve majice nose samo oni koji su usli u pubertet ili jos stariji. Samo polako kresice, nosices i ti tu majicu za koju godinu |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4740 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Posted - 02/05/2010 : 14:58:33
|
Glavna je razlika u tome što HTV dobiva novac od pretplate, te nemora puštati emisije namijenjene blago ili potpuno mentalno zaostalom gledateljstvu. Naravno da su komercijalne gledanije i popularnije, ali recimo i Nives Celzijus proda knjigu u vecem tiražu od svih nobelovaca zajedno, pa ipak ne znaci da je bolja spisateljica od svih njih.
Slsžem se. HTV nema reality showova (na srecu) ali se u vijestima bar trudi biti što objektivniji i s novcem koji crpi od pretplate daje svakakve emisije iz kulture, dokumentarce i filmove koji VALJAJU. Rtl i Nova nas svakodnevno caste onim treš filmova sa Seagalom a glavna im je vijest kako je Simona Gotovac slomila nokat. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18861 Posts
Posted - 02/05/2010 : 17:04:14
|
mogu se i složit ali meni je još uvijek zanimljivije kako je Simona slomila nokat od gdje je Hloverka namocila noge u moru ili koje je boje krilo nosila Jadranka na Briunima...a drugi program je ionako rezerviran za mlacenje prazne slame iz sabora i pokoju utakmicu koju jim prepuste komercialke...a toliko crno bijelih filmova koje nudi HRT nisam vidjeo na obje komercialne televizije zajedno...nije da ne valjaju ali da su neki viški filmske produkcije nisam siguran, evo RTL i NOva danas imaju agenta 007, Lov na zeleni diamant,utakmicu Liverpul:Chellsi,Discovery, danas na žalost nema Columba koji je po obicaju,Nad Lipom 35, vijesti koje ne lice na pogrebni govor i još ima toga....da ne govorim da su komercialke vrtjele bar neke od filmova Marvel produkcije:Spiderman,Betmen,Iron men i to sve nedugo toga...a da imaju više reklama leži u tome da nisu na teret pucanstva ko HRT i preplatu nadoknaduju reklamama...meni poštenije...zašto da placamo nešto što i ne gledamo?Medijski monopolisti u službi države to su meni nacionalke...
|
|
|
|
Topic |
|