forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ocenite forumasa po vlastitom izboru
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2010 : 22:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

[/quote]Druze ne znam da li znas za izreku kakav nos takav ponos ili sta u izlogu to i u radnji!
[/quote]

ova mi je poznata

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Trol, u intervebskom smislu te reci.

objasni mi malo taj pojam, ja sam stariji covek...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7942 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

za trola je prvi put cuo u gospodarima prstenova,pa voli mali da ga tupi.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 28/05/2010 : 22:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

quote:

Bar znam da se služim velikim slovima i znakovima interpukcije dok "tupim".

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

I treba, treba ce ti u životu
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 28/05/2010 : 22:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:

quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7942 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

kupi,pa tupi,to ti je osnova decackog ponasanja.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ma nije on decak, takav mu samo avatar, on je inace stariji fini gospodin
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7942 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ma nije on decak, takav mu samo avatar, on je inace stariji fini gospodin

on je kresimir cosic.on je legenda "basketa".
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
profesor-inz je naporan forumaš,umišljen,bezkicmenjak,svadljiv,.....

On je zaljubljen u samoga sebe i voli publicitetu,bila ona negativna ili pozitivna nema veze za njega dok se prica o njemu i dok je on u prvom planu.Zbog toga otvara topike kao što su "spasimo forum", "zahtev Bernardu...." jer on je Buntovnik bez razloga pa onda kada vidi da se oko neke stvari nešto dešava recimo u tom konkretnom primjeru odlazak nekoliko forumaša sa foruma on to iskoristi i pocne oko toga praviti nekakav problem kako ne bi nametnuo utisak da su za sve krivi moderatori ili vlasnik sajta pa bi se time krijuci izza leda ostalih forumaša koji postaju na taj topik osvetio tim istim moderatorima koji su i njega nekada izbacili sa foruma.Ako bi sve išlo prema planu njemu se cak ne bi bilo potrebno svadati sa moderatorima jer on je samo otvorio topik pa bi se onda nasladivao kada bi video koliko j eon bio u pravu i sada ga slede mase ljudi istomišljenika,no kada stvari krenu drugim tokom i ljudi stanu na stranu moderatora on ce svake toliko vremena malo dolivati ulje na vatru i održavati ju kako njemu odgovara.Znaci da je i zlopamtilo,osvetoljubiv i manipulator.
Ne ume da prica parlamentarski nego uvijek mora da bude njegova zadnja,voli da se svada i vreda i misli kako je on u svemu najbolji.Dosadan je kao forumaš jer je njegova slava na ovome forumu prolazna i on to osjeca pa je postao i agresivan u smislu kako treba replicirati na svaki post upucen njemu,što recimo se vidi baš na ovom topiku.Ne prihvaca tude mišljenje ako nije takvo kakvo on želi.
Ali dobro to i nije najgore najgore u svemu tome je to što je on vredao npr moderatore na jednom drugom forumu a kada su ga pozvali nazad na ovaj forum on se ponaša kao da se ništa nije desilo.Pa gdje ti je ponos covjece?
I umjesto da dodeš ovamo posramljen,ti dodeš kao na velika vrata i na veliko pricaš kako te je nazvao manhunter osobno i izvinio se tebi(!??) i zamolio te da se vratiš.
Zbog toga je moja ocena za profesora-inza 1/10
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/05/2010 : 22:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Teška srca, odlucio sam se ipak biti iskren:
Prof-inz je moj idol, osoba bez straha i mane, ocjena 14/10

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7942 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/05/2010 : 22:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

svaka cast,dobra odluka!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13516 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/05/2010 : 22:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kakav je uzivo, to me ne zanima, bitno je kakav je na forumu.
A ovaj forum je jedno mnogo lepse mesto kada je profa banovan.

Sto se culfisa tice, sve najbolje.
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 28/05/2010 : 22:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message
Ah sad... profa maalo previše trola. I previše spominje Zagora. I previše spominje Kafku. Inace je sasvim ok covjek.

7/10

.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/05/2010 : 23:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Sada si ti konzervativan, moj nastup na forumu je potpuno opušten, a smatram da i nisi dovoljno kompetentan da procenjuješ da li poznajem nekog junaka. Kada sam ja citao Dilana, Martija ti nisi bio još uvek ni u planu. Zato nema potrebe...

nisam konzervativan, nego prenosim ono sto nam serviras.
ako malo bolje pogledas, mahom si simpatican ljubiteljima zagora, sto je i logicno, jer si poznavalac, napisao si dobre textove, otvorio par dobrih tema, a i nisi drzak prema njima....
simpatican si i ljudima koji te znaju uzivo, ali opet ponavljam, kakav si u prirodi, nema nikakve veze sa tobom kao likom na forumu, gde se ocigledno predstavljas mnogo drugacije.

a taj argument o mojoj nezrelosti i mojim godinama mozes isto da obrises gumicom, posto u nedostatku necega drugoga, to je tvoj najjaci argument. a i predvideo sam da ces da ga upotrebis, tako da nisam iznenadjen.

ono sto je tuzno je da u tim godinama dozvoljavas sebi takve predrasude tipa "klinac si, ajde bezi.".

zamilsli ja sad da krenem isto sa predrasudama, pa krenem po tebi
"ma ti si politicar, i kao takav, sve sto radis na forumu radis samo da bi prikupio sto vise glasova za sebe, i digao sebi kredibilitet."
odvratno, zar ne

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/05/2010 : 23:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

On je zaljubljen u samoga sebe i voli publicitetu,bila ona negativna ili pozitivna nema veze za njega dok se prica o njemu i dok je on u prvom planu.Zbog toga otvara topike kao što su "spasimo forum", "zahtev Bernardu...." jer on je Buntovnik bez razloga pa onda kada vidi da se oko neke stvari nešto dešava recimo u tom konkretnom primjeru odlazak nekoliko forumaša sa foruma on to iskoristi i pocne oko toga praviti nekakav problem kako ne bi nametnuo utisak da su za sve krivi moderatori ili vlasnik sajta pa bi se time krijuci izza leda ostalih forumaša koji postaju na taj topik osvetio tim istim moderatorima koji su i njega nekada izbacili sa foruma.Ako bi sve išlo prema planu njemu se cak ne bi bilo potrebno svadati sa moderatorima jer on je samo otvorio topik pa bi se onda nasladivao kada bi video koliko j eon bio u pravu i sada ga slede mase ljudi istomišljenika,no kada stvari krenu drugim tokom i ljudi stanu na stranu moderatora on ce svake toliko vremena malo dolivati ulje na vatru i održavati ju kako njemu odgovara.Znaci da je i zlopamtilo,osvetoljubiv i manipulator.
Ne ume da prica parlamentarski nego uvijek mora da bude njegova zadnja,voli da se svada i vreda i misli kako je on u svemu najbolji.Dosadan je kao forumaš jer je njegova slava na ovome forumu prolazna i on to osjeca pa je postao i agresivan u smislu kako treba replicirati na svaki post upucen njemu,što recimo se vidi baš na ovom topiku.Ne prihvaca tude mišljenje ako nije takvo kakvo on želi.
Ali dobro to i nije najgore najgore u svemu tome je to što je on vredao npr moderatore na jednom drugom forumu a kada su ga pozvali nazad na ovaj forum on se ponaša kao da se ništa nije desilo.Pa gdje ti je ponos covjece?
I umjesto da dodeš ovamo posramljen,ti dodeš kao na velika vrata i na veliko pricaš kako te je nazvao manhunter osobno i izvinio se tebi(!??) i zamolio te da se vratiš.

Kako te nije sramota da uopšte bilo koga procenjuješ kao forumaša, otvaraš totalno najnebuloznije i najdebilnije topike na ovom forumu. Po ceo dan sediš za kompjuterom i smišljaš raznorazne budalaštine i gluposti. Sa stripovima nemaš nikakve veze, i vec godinu dana vrtiš pricu o nekom specijalu KIta telera u kombinaciji sa glancerima Kapetana Mikija. Kuci nemaš više od 5 stripova, od kojih su najmanje cetiri bez korice. Molio bih te da stavljaš znakove interpunkcije i poradiš na pravopisu umesto što smišljaš gluposti.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/05/2010 : 23:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Da skratimo, mislim da malo poštovanja starijih ne bi bilo na odmet, kako se ne bih postideo na nekom skupu kada nekome budeš trebao da prideš. Ipak si ti klinac smetalo ti to ili ne i u tome nema niceg lošeg, loše je to što ti treba malo osecaja i poštovanja, shvaticeš to uskoro kada budeš zapoceo život...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/05/2010 : 23:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

svaka cast,dobra odluka!

Hvala kompenzovali ste ove trolove.

Edited by - profesor-inz on 28/05/2010 23:27:03
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/05/2010 : 23:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Napiši bar jednu recenziju da bi o bilo kakvom doprinosu sajtu mogao da pricaš. Ove gluposti što uglavnom pišeš obicno završavaju zakljucavanjem topika.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7338 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 28/05/2010 : 23:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:

quote:

Napiši bar jednu recenziju da bi o bilo kakvom doprinosu sajtu mogao da pricaš. Ove gluposti što uglavnom pišeš obicno završavaju zakljucavanjem topika.

Evo ja san napisa pokoju recenziju, cak se sramin šta volimo istog junaka, ali ti si upravo to šta vecina i govori za tebe.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17884 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/05/2010 : 00:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
pogrešan covjek na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 29/05/2010 : 00:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Meni je ovo smišno, clash of the titans - profa vs euro. Zakon.
Inace, Profi dobre ocjene jel mislim da je br.1 Zagor fan ode, i ono, cim se pojavi zabavnije je, odma je neki belaj.
Minus je sta je nekad previse (previse bas) extreman za našu stvar. Hard core.
Al kad se sve skupa zbroji i oduzme, neka te profesore, tu kraj nas.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40874 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/05/2010 : 03:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by sawitch

Dobre strane:
ni malo ekscesan, napadan

Lose strane:
Mnogo napadnosti i drskosti...

podvojena osobnost ;)

inteligentan decko!

Pametni, realan zivot i forum... Pokusaj da nadjes sablone ove, za tebe, vise matematike...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40874 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/05/2010 : 03:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sam ocekivao da ce bar neko od moderatora da se javi sa recenzijom Profesora-Inza ali izgleda da im je profa uterao... strah u kosti...

King, Mladjo, Ultras, Manhunteru, papuco iz Splita, gde ste!?

@1Euro
"Spasimo forum" sam ja otvorio..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/05/2010 : 06:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ne pizdi dabre
a šta da ga komentiram...ima jedna narodna:
"ne diraj se u me,ne diram se u te"

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page