Author |
Topic  |
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 29/05/2010 : 08:43:27
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Meni je ovo smišno, clash of the titans - profa vs euro. Zakon. Inace, Profi dobre ocjene jel mislim da je br.1 Zagor fan ode, i ono, cim se pojavi zabavnije je, odma je neki belaj. Minus je sta je nekad previse (previse bas) extreman za našu stvar. Hard core. Al kad se sve skupa zbroji i oduzme, neka te profesore, tu kraj nas.
Ma ok, ali kakav je 1 euro titan, u pitanju je nezrela osoba na nivou deteta od 6 godina sa idejama da pravi rendžersko utvrdenje. Osoba koja još uvek nije imala kontakta sa suprotnim polom. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:09:46
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja sam ocekivao da ce bar neko od moderatora da se javi sa recenzijom Profesora-Inza ali izgleda da im je profa uterao... strah u kosti...     
King, Mladjo, Ultras, Manhunteru, papuco iz Splita, gde ste!? 
@1Euro "Spasimo forum" sam ja otvorio.. 
Znam samo da mi je King zakljucao topik posvecen radu moderatora, time je dokazao koliki je demokrata, stoga ni meni nije potrebna njegova ocena. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/05/2010 : 09:19:12
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Znam samo da mi je King zakljucao topik posvecen radu moderatora, time je dokazao koliki je demokrata, stoga ni meni nije potrebna njegova ocena. [/quote]
Profo, prijatelju, a zašto ti je potrebno da te neko ocenjuje kakav si, ne znam šta znaci biti neki internet dasa, cemu to? Ko može ovde objektivno da kaže o nekom kakav je, kad ga uopšte ne poznaje, mislim da je ovo mlacenje prazne slame i može samo da dovede do svade medu forumašima. Kakvo crno ocenjivanje, kao da je necije mišljenje važno, to su sve teške gluposti, izigravati nekog frajera, krijuci se iza tastature je lecenje kompleksa nastalih u detinjstvu. To je moje mišljenje. A vi nastavite da se ocenjujete i procenjujete i šta ti ja znam šta vec... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 29/05/2010 09:19:48 |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:25:13
|
quote: Originally posted by srdjandj
Znam samo da mi je King zakljucao topik posvecen radu moderatora, time je dokazao koliki je demokrata, stoga ni meni nije potrebna njegova ocena.
Profo, prijatelju, a zašto ti je potrebno da te neko ocenjuje kakav si, ne znam šta znaci biti neki internet dasa, cemu to? Ko može ovde objektivno da kaže o nekom kakav je, kad ga uopšte ne poznaje, mislim da je ovo mlacenje prazne slame i može samo da dovede do svade medu forumašima. Kakvo crno ocenjivanje, kao da je necije mišljenje važno, to su sve teške gluposti, izigravati nekog frajera, krijuci se iza tastature je lecenje kompleksa nastalih u detinjstvu. To je moje mišljenje. A vi nastavite da se ocenjujete i procenjujete i šta ti ja znam šta vec... [/quote]Ma slažem se da je ovo mlacenje prazne slame, ali je topik dobar jer je bitno da se nešto dešava. Sawiceva ideja je dobra i bitno je da se forum izvuce iz ucmalosti, svada i tenzija ne moraju da imaju uvek negativne posledice... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:33:12
|
Ma slažem se da je ovo mlacenje prazne slame, ali je topik dobar jer je bitno da se nešto dešava. [/quote]
Kažem ti da je glupo davati ocene o nekom koga ne poznaješ dovoljno dobro, eto na primer mi smo se sreli u Beogradu prošle godine, družili se sat-dva, mogu da kažem da si na mene ostavio utisak pristojnog i kulturnog coveka, ali ne mogu ja da znam kakav si ti covek, kakav si karakter kad te ne poznajem dovoljno, kapiraš. Ovde ce te 20% forumaša pohvaliti, ali ce te isto toliko, možda i više njih popljuvati, šta ce ti to, šta ti treba takav publicitet? Ja sam isto tako upoznao dosta ljudi, cak sam za neke mislio da su mi pravi prijatelji, a ispostavilo se da su teška dubrad, pa mislim da je uopšte glupo davati ocenu i sud o nekome koga ne poznaješ.
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:35:09
|
Ma ok je to što kažeš, ali ja ne doživljavam ništa licno, samo malo šale sa ostalima, sada ko se naljuti to je njegov problem... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:37:07
|
Ma ok je to što kažeš, ali ja ne doživljavam ništa licno, samo malo šale sa ostalima, sada ko se naljuti to je njegov problem...
OK, ako ti nešto znaci, ja ti dajem desetku, takode i culfisu, ali o svemu cemo popricati u Kragujevcu...Živeli! |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:44:23
|
Kada dobiješ 10 od stare garde to dobija na znacaju, Kreša i ovi klinci nisu toliko znacajni.
Dobar je Kreša decko, imam ja najmladeg sina njegovih godina, pa znam kakvi su klinci u današnje vreme. Malo su drcni, ali u svakom slucaju su to dobra deca! |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 09:47:38
|
quote: Originally posted by srdjandj
Kada dobiješ 10 od stare garde to dobija na znacaju, Kreša i ovi klinci nisu toliko znacajni.
Dobar je Kreša decko, imam ja najmladeg sina njegovih godina, pa znam kakvi su klinci u današnje vreme. Malo su drcni, ali u svakom slucaju su to dobra deca!
Ma nije ništa strašno biti klinac, svi smo prošli kroz to, problem je samo kada su preterano drcni i bezobrazni, ima ih mnogo takvih. To se ne odnosi u potpunosti na Krešu, ali sigurno da ima i toga. |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 29/05/2010 : 10:17:23
|
Profu ne komentarisem dok ga ne navadim na albume. Tek kad se Profa ukljuci u raspravu o recimo Propovedniku ili Ofucanom holivudskom filmu, mozemo da razgovaramo. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 29/05/2010 : 10:32:38
|
quote: Originally posted by sawitch
@1Euro "Spasimo forum" sam ja otvorio.. 
istina ali je i profesor-inz otvorio slican topic sa naslovom "šta se desilo sa forumom"
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37436
koji je naravno zakljucan kao dosta profesorovih topica. Ja sam mislio na taj topic....
Inace koliko sam ja shvatio ovaj topic znaci da trebamo ocijeniti forumaša i ja sam ga ocijenio i to je to.Cekam sledeceg da mu dam ocjenu a sa profesorom se uopšte ne mislim više bockati oko toga,jer naravno da mu se ocjena ne svida pa je ljut i tako je i odreagirao što sam naravno i ocekivao. Drago mi je, da nisam samo ja taj koji ga vidim takvoga. Ovaj topic bi trebao poslužiti ne da se vreda onaj koji je na tapeti( a doci cemo svi jednom ) nego da se vidi ima li neka osoba neki problem,neki nedostatak,manu,...ili možda neku prednost.... Tako treba to shvacati a ne da se oni koji su na tapeti ljute na one kojima se ne svidaju.... Mislim da nitko na svijetu se ne svida svima i nitko ne može zadovoljiti kriterije svima pa bi svatko tko je na tapeti trebao zahvaliti za ocjenu bila ona dobra ili loša. Jer i loša ocjena bi trebala biti motiv ili potisak da se kasnije popravi taj neki loš utisak i postane bolji forumaš npr...ali naravno neki ne vole kritike pa eto.... |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 29/05/2010 : 10:33:59
|
quote: Originally posted by 1Euro
profesor-inz je naporan forumaš,umišljen,bezkicmenjak,svadljiv,.....
On je zaljubljen u samoga sebe i voli publicitetu,bila ona negativna ili pozitivna nema veze za njega dok se prica o njemu i dok je on u prvom planu.Zbog toga otvara topike kao što su "spasimo forum", "zahtev Bernardu...." jer on je Buntovnik bez razloga pa onda kada vidi da se oko neke stvari nešto dešava recimo u tom konkretnom primjeru odlazak nekoliko forumaša sa foruma on to iskoristi i pocne oko toga praviti nekakav problem kako ne bi nametnuo utisak da su za sve krivi moderatori ili vlasnik sajta pa bi se time krijuci izza leda ostalih forumaša koji postaju na taj topik osvetio tim istim moderatorima koji su i njega nekada izbacili sa foruma.Ako bi sve išlo prema planu njemu se cak ne bi bilo potrebno svadati sa moderatorima jer on je samo otvorio topik pa bi se onda nasladivao kada bi video koliko j eon bio u pravu i sada ga slede mase ljudi istomišljenika,no kada stvari krenu drugim tokom i ljudi stanu na stranu moderatora on ce svake toliko vremena malo dolivati ulje na vatru i održavati ju kako njemu odgovara.Znaci da je i zlopamtilo,osvetoljubiv i manipulator. Ne ume da prica parlamentarski nego uvijek mora da bude njegova zadnja,voli da se svada i vreda i misli kako je on u svemu najbolji.Dosadan je kao forumaš jer je njegova slava na ovome forumu prolazna i on to osjeca pa je postao i agresivan u smislu kako treba replicirati na svaki post upucen njemu,što recimo se vidi baš na ovom topiku.Ne prihvaca tude mišljenje ako nije takvo kakvo on želi. Ali dobro to i nije najgore najgore u svemu tome je to što je on vredao npr moderatore na jednom drugom forumu a kada su ga pozvali nazad na ovaj forum on se ponaša kao da se ništa nije desilo.Pa gdje ti je ponos covjece? I umjesto da dodeš ovamo posramljen,ti dodeš kao na velika vrata i na veliko pricaš kako te je nazvao manhunter osobno i izvinio se tebi(!??) i zamolio te da se vratiš. Zbog toga je moja ocena za profesora-inza 1/10
Ako ste se ikada zapitali kako kvalitetno diskreditirati konkurenciju - evo vam odgovora 
Puno je pretendenata na laskavo mjesto "forumaš godine" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 29/05/2010 : 10:39:47
|
Jedan od najiritantnijih likova koji su ikad krocili na internet. Zbog ovakvih bi internet provideri možda tribali uvest psiho test prije uvodenja. Narcisoidan, naporan, iritantan, zatucan, neprincipijelan(ako san dobro skužija politicar, pa je ovo valjda normalno), agresivan, ......... Ako triba ocjena-1/10 |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 29/05/2010 : 12:58:39
|
Mnogo sam puta imao verbalne duele sa doticnim ali je cinjenica da bi forum bio prazniji bez njega a uostalom ovo i jeste mesto za razmnenu najrazlicitijih mišljenja. Porucujem Profi da smo malo manje bude sujetan i politicki ostrašcen u nastupu sa neistomišljenicima a inace verujem da je u suštini sasvim ok tip i radujem se unapred poznanstvu sa njim u KG!
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 12:59:06
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Jedan od najiritantnijih likova koji su ikad krocili na internet. Zbog ovakvih bi internet provideri možda tribali uvest psiho test prije uvodenja. Narcisoidan, naporan, iritantan, zatucan, neprincipijelan(ako san dobro skužija politicar, pa je ovo valjda normalno), agresivan, ......... Ako triba ocjena-1/10
Tek sada sam te primetio na ovom forumu, što u prevodu znaci da nikada nisi imao ništa pametno da kažeš, otuda možda i netrpeljivost prema meni. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 12:59:38
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by 1Euro
profesor-inz je naporan forumaš,umišljen,bezkicmenjak,svadljiv,.....
On je zaljubljen u samoga sebe i voli publicitetu,bila ona negativna ili pozitivna nema veze za njega dok se prica o njemu i dok je on u prvom planu.Zbog toga otvara topike kao što su "spasimo forum", "zahtev Bernardu...." jer on je Buntovnik bez razloga pa onda kada vidi da se oko neke stvari nešto dešava recimo u tom konkretnom primjeru odlazak nekoliko forumaša sa foruma on to iskoristi i pocne oko toga praviti nekakav problem kako ne bi nametnuo utisak da su za sve krivi moderatori ili vlasnik sajta pa bi se time krijuci izza leda ostalih forumaša koji postaju na taj topik osvetio tim istim moderatorima koji su i njega nekada izbacili sa foruma.Ako bi sve išlo prema planu njemu se cak ne bi bilo potrebno svadati sa moderatorima jer on je samo otvorio topik pa bi se onda nasladivao kada bi video koliko j eon bio u pravu i sada ga slede mase ljudi istomišljenika,no kada stvari krenu drugim tokom i ljudi stanu na stranu moderatora on ce svake toliko vremena malo dolivati ulje na vatru i održavati ju kako njemu odgovara.Znaci da je i zlopamtilo,osvetoljubiv i manipulator. Ne ume da prica parlamentarski nego uvijek mora da bude njegova zadnja,voli da se svada i vreda i misli kako je on u svemu najbolji.Dosadan je kao forumaš jer je njegova slava na ovome forumu prolazna i on to osjeca pa je postao i agresivan u smislu kako treba replicirati na svaki post upucen njemu,što recimo se vidi baš na ovom topiku.Ne prihvaca tude mišljenje ako nije takvo kakvo on želi. Ali dobro to i nije najgore najgore u svemu tome je to što je on vredao npr moderatore na jednom drugom forumu a kada su ga pozvali nazad na ovaj forum on se ponaša kao da se ništa nije desilo.Pa gdje ti je ponos covjece? I umjesto da dodeš ovamo posramljen,ti dodeš kao na velika vrata i na veliko pricaš kako te je nazvao manhunter osobno i izvinio se tebi(!??) i zamolio te da se vratiš. Zbog toga je moja ocena za profesora-inza 1/10
Ako ste se ikada zapitali kako kvalitetno diskreditirati konkurenciju - evo vam odgovora 
Puno je pretendenata na laskavo mjesto "forumaš godine"
Pogodio si u centar! |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 13:00:08
|
quote: Originally posted by Raspucin
Profu ne komentarisem dok ga ne navadim na albume. Tek kad se Profa ukljuci u raspravu o recimo Propovedniku ili Ofucanom holivudskom filmu, mozemo da razgovaramo.
Kupio sam Mausa, istina još nisam procitao. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 13:12:15
|
1 euro
U principu ja sam barem ostavio 15 recenzija i par zanimljivih tekstova na ovom sajtu a vezanih za strip, ti to nisi jer sa stripom veze nemaš.
Moja ocena jeste 1 / 10, a tvoja verovatno minus beskonacno |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 29/05/2010 : 13:16:24
|
@Profesore
Meni se nisi zgadio a ni dopao,ne poznajem te i ne zanimas me uopste,niti pratim tvoje pisanje po forumu.Evo mi slucajno upade u oci da ti komentarises svaciji post upucen tebi,ili onome sto se naziva"opis covjeka",u ovom slucaju tebe.To ti zamjerim,pusti jednostavno da ljudi iznose svoje misljenje i to akceptiraj i prihvati,bilo pozitivno ili negativno,bez tvojih reply postova.Ipak je ovaj topic samo zabava i tako ga prihvati.Kao sto rekoh,ne zanimas me ti i tvoji postovi,stoga nema ljutnje.Pomeni si ok ,kao i skoro svi ostali;-) Ako te neko direktno napadne na nekom drugom mjestu,tad pucaj i brani se sa svim raspolozivim oruzjem i orudjem ,ali ovdje nemoj,mislim da nema potrebe i da previse ozbiljno shvatas neke stvari.Ipak si ti,kako sam kazes,covjek sa lijepim godinama,pa tako se onda i ponasaj bolan |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 29/05/2010 : 13:24:20
|
quote: Originally posted by bihac-una
@Profesore
Meni se nisi zgadio a ni dopao,ne poznajem te i ne zanimas me uopste,niti pratim tvoje pisanje po forumu.Evo mi slucajno upade u oci da ti komentarises svaciji post upucen tebi,ili onome sto se naziva"opis covjeka",u ovom slucaju tebe.To ti zamjerim,pusti jednostavno da ljudi iznose svoje misljenje i to akceptiraj i prihvati,bilo pozitivno ili negativno,bez tvojih reply postova.Ipak je ovaj topic samo zabava i tako ga prihvati.Kao sto rekoh,ne zanimas me ti i tvoji postovi,stoga nema ljutnje.Pomeni si ok ,kao i skoro svi ostali;-) Ako te neko direktno napadne na nekom drugom mjestu,tad pucaj i brani se sa svim raspolozivim oruzjem i orudjem ,ali ovdje nemoj,mislim da nema potrebe i da previse ozbiljno shvatas neke stvari.Ipak si ti,kako sam kazes,covjek sa lijepim godinama,pa tako se onda i ponasaj bolan
pa valjda kapiraš da se zezam, baš me zabole šta na primer o meni misli 1 euro iz Slovenije koga necu videti nikada u životu... |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 29/05/2010 : 13:34:08
|
Super,bravo za tebe,tako se to radi i logicno razmislja.Sta te zanima neki 50 cent ili taj Euro;-) Sad cu cak poceti pratiti vise tvoje postove,jos evo zapazih da si veliki Zagor fan Willkommen u Club |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29600 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/05/2010 : 13:35:57
|
Jedan od najiritantnijih likova koji su ikad krocili na internet. Zbog ovakvih bi internet provideri možda tribali uvest psiho test prije uvodenja. Narcisoidan, naporan, iritantan, zatucan, neprincipijelan(ako san dobro skužija politicar, pa je ovo valjda normalno), agresivan, ......... Ako triba ocjena-1/10
Tek sada sam te primetio na ovom forumu, što u prevodu znaci da nikada nisi imao ništa pametno da kažeš, otuda možda i netrpeljivost prema meni.
Ja te stvarno necu moci još dugo trpiti, ukoliko se nastaviš ovako ponašati. A, što je najgore, covjek je još bio blag prema tebi. Ja te zadnji put upozoravam, nastaviš li se tako bahato, iritantno i agresivno ponašati, letit ceš zauvijek, ali ovaj put stvarno zauvijek. |
Trouble will find me |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40874 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/05/2010 : 14:01:02
|
sve je ovo tocno. Ali još nešto što on ocito ne može shvatit: 1) razina egocentrizma mu je obrnuto proporcionalna smislenosti izjava 2) Taj covjek je klaun.Ljudi ga "vole" zato što stalno izaziva sukobe, ljudi se smiju njegovoj gluposti, a on misli da je u centru pažnje zato što piše nešto pametno. Upravo suprotno. Ja ga uopce ne doživljavam. Takvo minorno bice uopce nije zaslužilo ni sekundu mojeg dragocjenog vremena. Takve smiješne i inferiorne osobe mi uopce ne oduzimaju ni sekundu vremena. Ali Marko je napisao nešo što je istina: taj covjek je izrazito iritantan,bahat, egocentrican, piše gluposti i pitanje je koliko i dalje ima smisla da bude na ovom forumu. Evo, pogledajmo njegove postove odkada se vratio; što je on konstruktivno napisao osim što pljuje po svima ukljucujuci i ljude koji su mu dali šansu da ponovo piše? Što radi osim što nervira sve oko sebe? Ništa. On nešto spocitava 1euru...a što je on napravio konstruktivno u zadnjih par tjedana koliko je opet tu? Ništa. Profesore, meni si smiješan u svojim intelektualno inferiorim, te istovremeno nevjerojatno bahatim glupostima koje pišeš. Nisi mi bitan ni koliko ono crno ispod nokta. Ali radi ostalih ljudi na ovom sajtu, ako se radikalno ne promijeniš...pa uvijek ti ostaje jedan drugi forum gdje onda do mile volje možeš mene i ostale i dalje nazivati kretenima, retardiranima, buzdovanima ili slicno... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Topic  |
|
|
|