bleka nisam mogo citati dok su price i crtez radili essegeese,sad je vec druga prica.od kad idu veliki kadrovi francuskih crtaca,i yu-blek,puno je bolje za citanje.
Porosto ne mogu sebi da objasnim zašto još uvjek kupujem Bleka. Nisam peocitao zadnjih 5 brojeva. Kupim ih i složim u ormar.
Nostalgija Ista stvar je bila i sa mnom, kupio prvih 10 Ludensa i onda sam se natjerao da prestanem, nisam ih ni citao... Ali ipak mi je svaki put nekako drago vidjeti naslovnicu za novog Bleka...
Ja kupim svaki peti u proseku, stalno se nerviram sto ih ne kupujem redovno, a ni ovih nekoliko koje sam kupio jos nisam sve procitao. Dakle, ima nas jos nerazumnih kad je ljubav prema Bleku u pitanju
Porosto ne mogu sebi da objasnim zašto još uvjek kupujem Bleka. Nisam peocitao zadnjih 5 brojeva. Kupim ih i složim u ormar.
Nostalgija Ista stvar je bila i sa mnom, kupio prvih 10 Ludensa i onda sam se natjerao da prestanem, nisam ih ni citao... Ali ipak mi je svaki put nekako drago vidjeti naslovnicu za novog Bleka...
Slicno je i kod mene. Bleka inace ne kupujem, procitam tu i tamo ako se nadje nesto od njega. No isto je sa Markom-nostalgija.. kupujem i slozim! Procitao sam nedavno 3 epizode MArka i jedan od novih Blekovih specijala, i moram priznati, dosta sam se neugodno iznenadio! kako je to naivno, predvidljivo, prejednostavno... pa gdje je nestalo 'ono nesto' sto su imali ti stripovi kad sam bio klinac!??
Ako nista vise, ono mocice barem deca da ih citaju jednog dana.Osim, noirmalno, ako ne izaberu mange ili im se Blek ne ucini interesantnim.Svejedno, nije to neka radnja i mozda nije za coveka u tridesetim ali ja ipak kupujem, makar iz nostalgije.
da li je neko uporedio ovaj strip sa LMS-om. Ako nista drugo, da li je sitan ili krupni crtez? Po nekom mom racunu fale nam dva broja da objavimo kompletan sitan crtez iz LMS-a.
Pokusavam ovaj broj uporediti sa LMS-om, ali ne uspjevam. crta Cedroni (bar mislim), u pitanju je sitniji crtez i sve sam blizi zakljucku da ove epizode uopste nisu objavljene u LMS-u. Pomazite
I ja sam poceo da kupujem od 28-og (nije mi legao esegese), valjda ce sada oni sa krupnim (francuskim crtezom) i Yu Blek, ti su mi omiljeni! Kad se samo setim Okultisovog detinjstva ili Najduza noc!
Ako nista vise, ono mocice barem deca da ih citaju jednog dana.Osim, noirmalno, ako ne izaberu mange ili im se Blek ne ucini interesantnim.Svejedno, nije to neka radnja i mozda nije za coveka u tridesetim ali ja ipak kupujem, makar iz nostalgije.
Ja bi volio da mi dijete odraste na Bleku, Marku, Mikiju, ali...
Sad smo vec u ozbiljnom zaostatku. Nisu uskladjeni Ludens 30,31 i specijall 6 sa LMS-om. jedino znam da je prva prica iz specijala 6 objavljena u LMS 486 - Tragom Vanakisa.
Sad smo vec u ozbiljnom zaostatku. Nisu uskladjeni Ludens 30,31 i specijall 6 sa LMS-om. jedino znam da je prva prica iz specijala 6 objavljena u LMS 486 - Tragom Vanakisa.
- druga nije izašla u lms, epizoda je iz 1989.godine, crta Amouriq - treca je objavljena u lms, ali ne znam napamet koja je, moram pogledati doma u dbazu