Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 02/06/2010 : 16:19:54
|
quote: Originally posted by psycho
Mister No.I dalje ne razumem kako je propao.Autentican lik, scenarijo korektan, likovi poprilicno odgovaraju stvarnosti.Steta, zaista...
U pravu si. I Zagor i Tex su imali puno "bolju" perspektivu da propadnu od Mister Noa, ali eto... Možda je odgovor logican - Mignacco i njegovi ocajni scenariji... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 02/06/2010 : 16:22:41
|
quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by vice
Lazarus Ledd. Moje djetinjstvo je itekako obilježija, a kod mnogih je nažalost zaboravljen.
Slažem se sa vicetom - Lazarus Ledd.Ovi sa liste neki cak i nisu zaboravljeni a za neke bi bilo i bolje da su zaboravljeni.
Zna se na koje misliš, i sam sam ih cesto sprdao, ali ipak su obilježili mnoge generacije, dali su svoje i u svoje vrijeme bili prava pop kultura, ne treba ih stavljati u kontekst sadašnjosti. Budimo realni, i za Zagora nas veže nostalgija prije svega... |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 03/06/2010 : 19:56:46
|
Ja bih ovde dodao serijal Nepoznati konjanik. Ove gore pobrojane, manje-vise imam u kompletima (dok Bleka i Marka redovno pratim u ludensovom izdanju) tako da sam na taj nacin izlecio nostalgiju za istima. Bez razmisljanaja bih kupovao NK u bilo kakvom izdanju, pa makar i ne imao za `leba... |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
Topic |
|