Author |
Topic |
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 29/02/2012 : 00:10:24
|
To i jest cilj, prvom likvidacijom odmah zaplašiti sve ostale. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/02/2012 : 09:16:18
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by lwood
to moraš 1€-a pitat,ja nisan zadužen za opskrbu
Znate li vi da kvalitetan mac košta? Broj jedan od vas ocigledno ocekuje da se sami snalazite,onako,u maniru Grunfa...
A mogli bi pronaci sponzora. Recimo predlazem da vam Darkwoodov Konan jednog donira a onda si ga selanne i lwood posuduju.
Ili ako bi si isposudivali muzejske eksponate, recimo muskete (mogla bi koja sa potpisom nekog kralja, onako kraljevska likvidacija).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 29/02/2012 : 13:09:02
|
Evo,ja se nudim da ojru kupim macetu s kojom ce me pogubiti.Pokajnicki cin.Nešto slicno kao u Kini gdje nakon smaknuca kriminalca/nepodobnog familiji uruce racun za metak.No,ja se uzdam u velikodušnost poglavnika vijeca mudraca i njegovom oprostu.Ipak je on dokazana moralna velicina za razliku od priprostog mene.
|
Wtf?
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 29/02/2012 : 13:57:25
|
No,ako sam omanuo u procjeni velikodušnosti broja jedan,u slucaju svoje vjerovatno nasilne i nakaradne smrti porucujem ostalim izopcenicima da ne reaguju nego da s mirom prihvate svoju sudbu kao što sam i ja.Dakle,Paro i Pako,rezervišite si plac i uvjerite se u uzaludnost otpora.Takoder porucujem i svome insajderu,inace covjeku bliskom vodi,da ne poduzima kontramjere nauštrb svoje sigurnosti... |
Wtf?
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 29/02/2012 : 14:03:08
|
quote: Originally posted by Poli
A mogli bi pronaci sponzora. Recimo predlazem da vam Darkwoodov Konan jednog donira a onda si ga selanne i lwood posuduju.
Ili ako bi si isposudivali muzejske eksponate, recimo muskete (mogla bi koja sa potpisom nekog kralja, onako kraljevska likvidacija).
Nema šanse, ja sam likvidator, funkciju i mac ne dam nikome. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 29/02/2012 : 14:06:55
|
Dajte da neka dobra duša kvota moja dva gornja posta da moje pokajnicke rijeci dopru do mudrog vode pošto sam istom na ignore listi (mada sumnjam,ali eto...) |
Wtf?
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 29/02/2012 : 14:33:55
|
Evo,ja se nudim da ojru kupim macetu s kojom ce me pogubiti.Pokajnicki cin.Nešto slicno kao u Kini gdje nakon smaknuca kriminalca/nepodobnog familiji uruce racun za metak.No,ja se uzdam u velikodušnost poglavnika vijeca mudraca i njegovom oprostu.Ipak je on dokazana moralna velicina za razliku od priprostog mene.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 29/02/2012 : 14:34:05
|
No,ako sam omanuo u procjeni velikodušnosti broja jedan,u slucaju svoje vjerovatno nasilne i nakaradne smrti porucujem ostalim izopcenicima da ne reaguju nego da s mirom prihvate svoju sudbu kao što sam i ja.Dakle,Paro i Pako,rezervišite si plac i uvjerite se u uzaludnost otpora.Takoder porucujem i svome insajderu,inace covjeku bliskom vodi,da ne poduzima kontramjere nauštrb svoje sigurnosti...
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 29/02/2012 : 14:34:38
|
Evo, iako bih ja mogao biti gadno kažnjen. |
|
|
Topic |
|