Author |
Topic |
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 28/02/2012 : 18:44:59
|
quote: Originally posted by 1Euro
inace updejt:
-u ovom projektu možete i vi sudjelovati, može svatko naravno osim trojice za koje se sada vec zna tko su ti marginalci:
- kao suputnik (citanje mape, pricanje viceva, fotografisanje, snimanje, tipkanje na kompjuteru za blog,....) - kao "marketing agent" (znaci traženje sponzora, koji bi donirali za benzin i troškove a mi ih reklamiramo na našem forumu, nosimo majicu sa nekim njihovim logotipom tokom putovanja i onda te slike objavljivamo na blogu,....uredivanje bloga, moderatori ili šta vec)
Hmmm...Ojro,(ne)prijatelju,moraš biti malo suptilniji oko ove svoje problematike sa grebatorstvom,odvec si ocit... I da,još nešto,kad bi se ja kao jedan od izopcenih ponudio za sponzorstvo,da li bih bio odbijen? |
Wtf?
|
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4110 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 28/02/2012 : 18:50:23
|
quote: Originally posted by tinton
Euru nisu Bonellijevci vratili knjigu i slatkiše, pa ide sam po njih u Italiju i ljut je ko ris
nisam još ali ako ne dobijem tu knjigu ubrzo, idem tamo da pravim sranje haha
Sacekaj jos malo,treba vremena da se sve to nacrta!
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 28/02/2012 : 18:54:58
|
quote: Originally posted by bagi
Hmmm...Ojro,(ne)prijatelju,moraš biti malo suptilniji oko ove svoje problematike sa grebatorstvom,odvec si ocit... I da,još nešto,kad bi se ja kao jedan od izopcenih ponudio za sponzorstvo,da li bih bio odbijen?
Bio bi naveden kao "anonimni dobrocinitelj". |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12534 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 28/02/2012 : 22:23:29
|
inace updejt:
-u ovom projektu možete i vi sudjelovati, može svatko naravno osim trojice za koje se sada vec zna tko su ti marginalci:
- kao suputnik (citanje mape, pricanje viceva, fotografisanje, snimanje, tipkanje na kompjuteru za blog,....) - kao "marketing agent" (znaci traženje sponzora, koji bi donirali za benzin i troškove a mi ih reklamiramo na našem forumu, nosimo majicu sa nekim njihovim logotipom tokom putovanja i onda te slike objavljivamo na blogu,....uredivanje bloga, moderatori ili šta vec)
Hmmm...Ojro,(ne)prijatelju,moraš biti malo suptilniji oko ove svoje problematike sa grebatorstvom,odvec si ocit... I da,još nešto,kad bi se ja kao jedan od izopcenih ponudio za sponzorstvo,da li bih bio odbijen?
pa kako t enij esramota covjek da se javljaš na moje topike, KAD ZNAŠ DA SI NEPOŽELJAN, ti si kao neki nepoželjan tur na licu covjece. Imaš onaj svoj topik u vezi kola gdje daješ ljudima savjete, budi tamo i pravi se pametan tamo. Jel vidiš mene da ti postam u tvom topiku? Pa treba imati neke granice u životu i znati gdje si dobrodošao i gdje nisi, pa nisi valjda toliko glup da ne shvatiš? U mojim topicima ti nisi dobrodošao i tacka i kako da ti to bude jasno? Da je ovo real life i da mi dodeš na vrata, pa ja ti zabijem vrata na tvoj nos i ne pustim te u kucu, i da si još uvijek tamo, pozovem Policiju. Jel ti jasno sada u kakvim smo mi odnosima? Pa ja tebe ne mogu da vidim, ti meni pokvariš trenutak odmah kada vidim da si i ti na forumu, pa to je mržnja covece koju nikako ne mogu da ti rijecima opišem. Da se kojim slucajem utapaš u rijeci a ja prodem pored rijeke, pa ja ti se upišam u rijeku, da bude još više vode unutra i lijepo žviždajuci odem na sladoled bez imalo grižnje savesti, što si se ti tamo utopio, jel ti kužiš mene, da nas dvoje nikako ne možemo biti prijatelji ni virtualni prijatelji, ni da smo jedini ljudi na svijetu.Jel ti sada jasno da ne smetaš više? Citao sam ja šta si ti sve pisao o meni, gdje si mi savetovao da kupim pištolj i ubijem se i slicno, nisam replicirao, jer ti meni ne znaciš ništa,ali dokle covece? Pa daj se jednom smiri i ne ulazi u moje topike. Pa šta te briga šta radi tamo jedan 1Euro? Pa mene ne zanima šta radiš ti, pa ne ulazim u tvoje topike, i kada procitam gadosti koje ti pišeo o meni svuda po ostalim topicima, koje nisi ti otvorio a tebe uvijek zateknem tamo kako vredaš mene nešto. A ne repliciram jer mi nisi važan u životu. Ali daj se jednom smiri, promjeni plocu, ignoriraj mene kako ja ignoriram tebe i tacka. Šta tebi nije jasno? Stavi me na ignore ili ne ulazi u moje topike ili ako si ovdje ne repliciraj. Mrzimo se i to je to, ne trebamo valjda svaki dan to pred svima ponavljati. Pitanje za moderatore:
-kako sam ja bio izbacen što sam uvredio NICHOLASA ANELKU (fudbalera), bio sam i trajno izbacen sa foruma jer sam brisao neke od svojih postova, dok drugi nisu izbaceni a pobrisali su puno više nego ja a i nigdje ne piše da se ne smije brisati (bar tada nije nigdje to pisalo) a jedan bagi vreda mene non stop i piše stvari kao što su da si kupim pištolj i ubijem se i slicno a nije nikada izbacen?
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12534 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:37:48
|
quote: Originally posted by selanne
Bio bi naveden kao "anonimni dobrocinitelj".
odgovorit cu tebi, jer sa njim necu više da komuniciram, nisam ni prije nešto komunicirao ali kada me vec svugdje proziva, morao sam da mu kažem ono što je ocito da ga mrzim a on mrzi mene i neka tako ostane (fora je u tome što se nismo cak nikada vidjeli u životu a mrzimo se više od Hitlera i Stalina).
Odgovor na to pitanje je u tome, da sponzorstvo ili donatorstvo je prisutno svugdje i to pokrece sport, kulturu,nauku, zdravstvo,....to nisam ja izmislio, to tako je u svijetu i to nije grebatorstvo ni ceznja za novcem ni ništa. Jednostavno to tako je. Da nema sponzora ne bi bilo ni uspjeha. Recimo mi u Sloveniji sada slavimo naše skakace na skijama gdje su osvojili naslov svijetskog prvaka u letovima, pobijedili smo Austrijance i osvojili prvo mesto u Obersdorfu i postavili rekord letaonice i usvojili trece mesto u letovima u Vikersundu,...i kada pogledate naše skakace oni su svi polepljeni sponzorima (da nema sponzora ne bi bilo ni tih uspjeha), pogledaj formule, fudbalere, skijaše,...ma svi imaju sponzore, kome to nije jasno to je njegov problem. Ako netko ne vidi dalje od svog sela (bagi npr) to je njegov problem, to ne znaci da kada on ide iz svog sela u drugo selo sa svojom krtinjom i njemu ne treba sponzor da se isto tako može obici Europu na taj isti nacin. Ali može se naravno uvijek pokušati, ja iako ne pronadem sponzora cu pokušati, jer to radim najprije za sebe i za vlastiti užitak, samo ce trajati duže i možda ne na nacin na koji sam ja zamislio, možd atada ni necu pisati blog, jer nece biti potrebe da reklamiram ništa i moci cu više d auživam i da se opterecivam jesam li ispunio obaveze sponzora ili nisam. U biti ja bi volio da mogu da obavim to putovanje bez sponzora i možda cak uspijem. No, tada ce taj isti bagi biti uskracen za moj blog, jer sam siguran da bi on bio prvi posetilac tamo kako je i uvijek na topicima na ovom forumu koje ja otvorim. E baš zbog toga bi dobro bilo ne imati blog! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25568 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:41:41
|
inace updejt:
pa kako t enij esramota covjek da se javljaš na moje topike, KAD ZNAŠ DA SI NEPOŽELJAN, ti si kao neki nepoželjan tur na licu covjece. Imaš onaj svoj topik u vezi kola gdje daješ ljudima savjete, budi tamo i pravi se pametan tamo. Jel vidiš mene da ti postam u tvom topiku? Pa treba imati neke granice u životu i znati gdje si dobrodošao i gdje nisi, pa nisi valjda toliko glup da ne shvatiš? U mojim topicima ti nisi dobrodošao i tacka i kako da ti to bude jasno? Da je ovo real life i da mi dodeš na vrata, pa ja ti zabijem vrata na tvoj nos i ne pustim te u kucu, i da si još uvijek tamo, pozovem Policiju. Jel ti jasno sada u kakvim smo mi odnosima? Pa ja tebe ne mogu da vidim, ti meni pokvariš trenutak odmah kada vidim da si i ti na forumu, pa to je mržnja covece koju nikako ne mogu da ti rijecima opišem. Da se kojim slucajem utapaš u rijeci a ja prodem pored rijeke, pa ja ti se upišam u rijeku, da bude još više vode unutra i lijepo žviždajuci odem na sladoled bez imalo grižnje savesti, što si se ti tamo utopio, jel ti kužiš mene, da nas dvoje nikako ne možemo biti prijatelji ni virtualni prijatelji, ni da smo jedini ljudi na svijetu.Jel ti sada jasno da ne smetaš više? Citao sam ja šta si ti sve pisao o meni, gdje si mi savetovao da kupim pištolj i ubijem se i slicno, nisam replicirao, jer ti meni ne znaciš ništa,ali dokle covece? Pa daj se jednom smiri i ne ulazi u moje topike. Pa šta te briga šta radi tamo jedan 1Euro? Pa mene ne zanima šta radiš ti, pa ne ulazim u tvoje topike, i kada procitam gadosti koje ti pišeo o meni svuda po ostalim topicima, koje nisi ti otvorio a tebe uvijek zateknem tamo kako vredaš mene nešto. A ne repliciram jer mi nisi važan u životu. Ali daj se jednom smiri, promjeni plocu, ignoriraj mene kako ja ignoriram tebe i tacka. Šta tebi nije jasno? Stavi me na ignore ili ne ulazi u moje topike ili ako si ovdje ne repliciraj. Mrzimo se i to je to, ne trebamo valjda svaki dan to pred svima ponavljati. Pitanje za moderatore:
-kako sam ja bio izbacen što sam uvredio NICHOLASA ANELKU (fudbalera), bio sam i trajno izbacen sa foruma jer sam brisao neke od svojih postova, dok drugi nisu izbaceni a pobrisali su puno više nego ja a i nigdje ne piše da se ne smije brisati (bar tada nije nigdje to pisalo) a jedan bagi vreda mene non stop i piše stvari kao što su da si kupim pištolj i ubijem se i slicno a nije nikada izbacen?
Ojro,griješiš...Ne mrzim ja tebe...Samo mi te je žao... |
Wtf?
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:48:55
|
quote: Originally posted by manhunter
Nadji mi taj post gde je on to napisao i izbacicu ga.
Imam ja bolju ideju.Hajmo organizirati poll na koji nacin bi željeli pogubiti 1 ojra.Evo ja dajem prijedlog-da ga se upuca u lakat.U glavu nipošto pošto garant preživljava.Dalje?
Evo,da se ojro ne muci...Ako je vrijedno bana pucaj...Ali prije toga dozvoli da okacim onu sliku što si izbrisao sa topic-a "pokažite se" da imaš valjan razlog za odmazdu... |
Wtf?
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25568 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:52:24
|
Koju sliku?
E jebi ga,pardon,sad sam provjerio,bio je to King Warrior a ne ti..Pomiješao sam vas dvojicu.Napravio sam neku fotomontažu a on je izbrisao "da mu se raja sa foruma ne smije"... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 28/02/2012 22:54:04 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12534 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:54:07
|
a evo šta je bagi napisao 18.1.2012 u topiku monopoli 2:
Odi ga jebi,mamlaze,danas mi je naopak dan pa evo izleti i naopaka bezvezarija.Narocito sam osjetljiv kad je ojro u pitanju,ne znam zašto,ali ne podnosim covjeka (ne)organski mada mi ništa uradio nije,cak niti ne odgovara na moje uvrede što samo dokazuje koliki sam ja šupak što provociram i dalje ali,eto,šta je tu je,taj nagon je jaci od mene...Ma jes kurac,evo,svecano se obavezujem da više necu srati po ojru.Ovo je bilo zadnje takvo što od mene....
hm, nisi baš dugo izdržao.
|
Edited by - 1Euro on 28/02/2012 22:55:26 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25568 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:56:04
|
Koju sliku?
E jebi ga,pardon,sad sam provjerio,bio je to King Warrior a ne ti..Pomiješao sam vas dvojicu.Napravio sam neku fotomontažu a on je izbrisao "da mu se raja sa foruma ne smije"...
OK, ovo je sad za ban.
I sad bez zajebancije: prestanite da ovim proseravanjima, letecete i jedan i drugi. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:59:29
|
Odi ga jebi,mamlaze,danas mi je naopak dan pa evo izleti i naopaka bezvezarija.Narocito sam osjetljiv kad je ojro u pitanju,ne znam zašto,ali ne podnosim covjeka (ne)organski mada mi ništa uradio nije,cak niti ne odgovara na moje uvrede što samo dokazuje koliki sam ja šupak što provociram i dalje ali,eto,šta je tu je,taj nagon je jaci od mene...Ma jes kurac,evo,svecano se obavezujem da više necu srati po ojru.Ovo je bilo zadnje takvo što od mene....
Za boldano-ko prizna pola mu se prašta...
Ojro,jednostavno ne mogu odoljeti materijalu što ga plasiraš... No,evo,pod prijetnjom bana pokušacu odoljeti,ponovo. Over & out...
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 28/02/2012 23:00:45 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47323 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/02/2012 : 23:07:02
|
Za boldano-ko prizna pola mu se prašta...
Ojro,jednostavno ne mogu odoljeti materijalu što ga plasiraš... No,evo,pod prijetnjom bana pokušacu odoljeti,ponovo. Over & out...
baš me zanima oceš li uspit |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 28/02/2012 : 23:30:56
|
Bagi, ne znam jesi li upoznat s tim da mi je dodijeljena funkcija likvidatora nepodobnih ljudi kod jednog 1Eurovog projekta. Cisto da znaš... |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47323 Posts
Posted - 28/02/2012 : 23:54:50
|
ja isto sumnjan. na stolu mi je fax od 1€-a s buducih 15 likvidacija ali bagi nije medu njima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 28/02/2012 : 23:56:43
|
Ccccc, ni mac nisam dobio, a trebao bih likvidirati... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47323 Posts
Posted - 29/02/2012 : 00:00:40
|
to moraš 1€-a pitat,ja nisan zadužen za opskrbu |
|
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 29/02/2012 : 00:01:10
|
Ccccc, ni mac nisam dobio, a trebao bih likvidirati...
E pa nemože pomagala i instrumenti nekakvi! Treba to šakom ko muškarac! Ccccc :) |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 29/02/2012 : 00:04:22
|
quote: Originally posted by lwood
to moraš 1€-a pitat,ja nisan zadužen za opskrbu
Znate li vi da kvalitetan mac košta? Broj jedan od vas ocigledno ocekuje da se sami snalazite,onako,u maniru Grunfa... |
Wtf?
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 29/02/2012 : 00:05:32
|
quote: Originally posted by mali od palube
E pa nemože pomagala i instrumenti nekakvi! Treba to šakom ko muškarac! Ccccc :)
To je zbog previše igranja Assassin's Creeda, pojasnio sam na jednom drugom topicu. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 29/02/2012 : 00:06:25
|
quote: Originally posted by lwood
to moraš 1€-a pitat,ja nisan zadužen za opskrbu
Znam, Grujah je bio zadužen... |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 29/02/2012 : 00:06:52
|
quote: Originally posted by mali od palube
E pa nemože pomagala i instrumenti nekakvi! Treba to šakom ko muškarac! Ccccc :)
To je zbog previše igranja Assassin's Creeda, pojasnio sam na jednom drugom topicu.
Pa ako je zbog toga onda neki noži iz rukava, kapuljaca i bok! Ti bi odmah mac e pa nemože tako! Preuocljivo! |
|
|
Topic |
|
|
|