I ja mislim da im je cilj stici VC, kad sam poceo kupovati VC redovnog Zagora, u lipnju 2009., bježali su Ludensu 9 brojeva, sad bježe 7 (ako se ne varam)...
Mislim da se varas, bezali su 8 i sad je opet 8 i pored toga sto je Ludens preskocio broj 500. Voleo bih da se varam i da si u pravu jer VC ne zelim da uzimam gde god imam alternativu.
Na moju i tvoju žalost, ipak si ti u pravu, zaboravih da je Ludens Indijansku magiju objavio kao specijalac...
Na moju i tvoju žalost, ipak si ti u pravu, zaboravih da je Ludens Indijansku magiju objavio kao specijalac...
Bolje da se kasni tih 8 brojeva nego da se skuplja onaj krs. Ludensova izdanja daleko bolje izgledaju. Jedno vreme (dok je Colt prevodio Texa i Zagora) sam uzimao oba izdanja i na kraju se opredelio za Ludens jer ima mnogo prednosti u odnosu na VC (dizajn,otisak a vise ni prevod ne pravi neku bitnu razliku kao sto je bilo ranije). Trebao bi Bernard da ubrza za bar 2-3 regularca godisnje
i tu se onda postavi pitanje - šta je gore, loša naslovnica (VC) ili loš prijevod (LU9)?
za mene dileme nema, ali za ostale?
Zasto mislis da VC ima dobar prevod kod Zagora otkako je prekinuo da ga radi Colt? Nije to vise ono sto je bilo, a sve ostalo je na strani Ludensa
I lepak loseg kvaliteta,pa stranice ispadaju? A ima tu jos zamerki - o nekima je pisao nas drugar Cronos...Ja sam ipak za "Veseli cetvrtak". Daj boze da su jos ranije krenuli sa radom...Ma,nek svako uzima sta mu odgovara,samo da je vise stripova na ponudi.
Vidio sam je neki dan. Nije bas nesto. Puno bolja je ova koju su objavili ;)
nije baš neka kvaliteta skena pa se i ne vidi najbolje...
Ma to znam, ne govorim o bojama, vidi se da ova nikad nije potpuno zavrsena kako treba, sigurno kad su odlucili da je ne objavljuju predao se Ferri da je i zavrsi. Ipak, ona druga sa Zagorom na konju i brodom u daljini je puno bolja - atmosfera je puno jaca.
Vidio sam je neki dan. Nije bas nesto. Puno bolja je ova koju su objavili ;)
nije baš neka kvaliteta skena pa se i ne vidi najbolje...
Ma to znam, ne govorim o bojama, vidi se da ova nikad nije potpuno zavrsena kako treba, sigurno kad su odlucili da je ne objavljuju predao se Ferri da je i zavrsi. Ipak, ona druga sa Zagorom na konju i brodom u daljini je puno bolja - atmosfera je puno jaca.