forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Slike gradova,sela,prirodnih lepota bivse S.F.R.J
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Caleb
Advanced Member

Greece
16389 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/08/2010 : 15:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Amfiteatar u Puli

Kako je dobro!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 02/08/2010 : 15:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Celjski grofje za 1 euro!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/08/2010 : 16:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by lwood

1.pa vidiš da su "drukciji"
2.a ti si oceliva da se demokracija razvije istog trena??
5.uveden je jednopartijski sistem.
6.danas bi to zemljište vridilo bar 2 milijuna Eura,pa ti vidi

1. pa drukciji su po tome, što nisu krali šarafa iz vlastite proizvodnje
2. nisan ja niš ocekiva, no mi rekli da ce mi neki stiv bubalo iz amerike uletit sa sto iljada dolara, još ga nema
5. pa i danad je jednoumlje i jedna partija na vlati, nemo mi sam o koalicijama i dogovorima kad se zna da je sve to podvrgnuto kapitalu
6. kapitalisto, radije bi dva miliona nego školu

bilo kkako bilo, juga je bila zemlja koja je bila sravljena sa zemljom i u vrlo kratkom roku postala velesila na svim podrucjima, sa besplatnim zdravstvom i školstvom i mnogo jakom zaštitom radnicke klase, no imala je i problema, mnogo, neki isti problemi muce i današnje moderne cobane, mnogo neradnika a slaba proizvodnja a triba to hranit i oblacit, pa je juga imala mnogo boraca za uzdržavanje. kako ide ona pjesma, vojska vrši obrede u cast svoje pobede, troše naše zarade da naprave parade. a netreba ni zaboravit, da juga kad je u najtežoj krizi bila, nije rasprodala svoje zemlje nit trulim kapittalistima dala da prismrde u zemlju.sve je issto samo njega nema.

1.normalno da bi.to je privatno vlasništvo.da su isplatili po tržišnoj cijeni ka šta rade normalne države ne bi to ni spominja.

2.zato je i propala. infrastruktura od ku... u 50 godina nisu uspili (ili nisu tili) napravit poštenu autocestu.
više su ovi lopovi napravili autocesta u zadnjih 10 godina nego oni u 50.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/08/2010 : 16:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
khm, momci...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/08/2010 : 19:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by KRAS

quote:

1.pa vidiš da su "drukciji"
2.a ti si oceliva da se demokracija razvije istog trena??
5.uveden je jednopartijski sistem.
6.danas bi to zemljište vridilo bar 2 milijuna Eura,pa ti vidi

1. pa drukciji su po tome, što nisu krali šarafa iz vlastite proizvodnje
2. nisan ja niš ocekiva, no mi rekli da ce mi neki stiv bubalo iz amerike uletit sa sto iljada dolara, još ga nema
5. pa i danad je jednoumlje i jedna partija na vlati, nemo mi sam o koalicijama i dogovorima kad se zna da je sve to podvrgnuto kapitalu
6. kapitalisto, radije bi dva miliona nego školu

bilo kkako bilo, juga je bila zemlja koja je bila sravljena sa zemljom i u vrlo kratkom roku postala velesila na svim podrucjima, sa besplatnim zdravstvom i školstvom i mnogo jakom zaštitom radnicke klase, no imala je i problema, mnogo, neki isti problemi muce i današnje moderne cobane, mnogo neradnika a slaba proizvodnja a triba to hranit i oblacit, pa je juga imala mnogo boraca za uzdržavanje. kako ide ona pjesma, vojska vrši obrede u cast svoje pobede, troše naše zarade da naprave parade. a netreba ni zaboravit, da juga kad je u najtežoj krizi bila, nije rasprodala svoje zemlje nit trulim kapittalistima dala da prismrde u zemlju.sve je issto samo njega nema.

1.normalno da bi.to je privatno vlasništvo.da su isplatili po tržišnoj cijeni ka šta rade normalne države ne bi to ni spominja.

2.zato je i propala. infrastruktura od ku... u 50 godina nisu uspili (ili nisu tili) napravit poštenu autocestu.
više su ovi lopovi napravili autocesta u zadnjih 10 godina nego oni u 50.

pa dobro brazilac, necu ulazit u rasprave soc vs kap, ali ovo što si napisao ti ne stoji, probaj naci auto kartu juge 1945, vidi npr. koliko je zemlja bila elektrificirana, koliko je vodovoda bilo.... vidjet ceš da su ti cobani, kako ih zoveš, usprkos gomile gluposti koje su radili, ipak uspjeli modernizirat jednu poprilicno zaostalu i razrušenu zemlju
o tome koliko je automobla bilo u hrvatskoj 1970, a koliko danas, o tome necemo, a ni kompjutera nešto nije bilo, pa ni mobitela :-)))

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/08/2010 : 19:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa dobro brazilac, necu ulazit u rasprave soc vs kap, ali ovo što si napisao ti ne stoji, probaj naci auto kartu juge 1945, vidi npr. koliko je zemlja bila elektrificirana, koliko je vodovoda bilo.... vidjet ceš da su ti cobani, kako ih zoveš, usprkos gomile gluposti koje su radili, ipak uspjeli modernizirat jednu poprilicno zaostalu i razrušenu zemlju
o tome koliko je automobla bilo u hrvatskoj 1970, a koliko danas, o tome necemo, a ni kompjutera nešto nije bilo, pa ni mobitela :-)))
[/quote]

1. o tome i nije rasprava nego samo navod ka jedan od uzroka sloma
2.nikog ja nisan nazva cobanom ,nego kolega forumaš kras,malo se koncentriraj kad citaš postove
3.nedovoljno
4. i opet ,ni to nisan spominja ,to je kolega forumaš kruger spominja.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.

Edited by - lwood on 02/08/2010 19:58:11
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/08/2010 : 20:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
imaš isprike, sori,
a bio sam siguran da si ti spominjao pastire :-))

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 03/08/2010 : 00:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Izvinta Iwoode i Kras, možda sam malo nostalgicar, ali slušajta ovo, kroz muziku:
Nema veze ako si za Tita ili ne, slušaj tekst
http://www.youtube.com/watch?v=sB1ke-LdGFI
Ma gdje god da kreneš u razpravu, ma ljudi nisu ništa krivi.
Izvinte što to stavljam, ali moram...

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 03/08/2010 00:26:47
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/08/2010 : 01:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Zagreb - Hrvatsko narodno kazalište nocu

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/08/2010 : 01:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Zagreb - Katedrala

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/08/2010 : 01:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Jarun - zagrebacko more

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/08/2010 : 23:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Izvinta Iwoode i Kras, možda sam malo nostalgicar, ali slušajta ovo, kroz muziku:

ja i ne krivin ljude nego sistem koji se kur... svim i svacin a nije postiga toliko koliko se misli da je.
i to je prošlo svršeno vrime koje se moglo puno bolje odradit a imali bi svi koristi od toga,kako onda tako i danas.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/08/2010 : 23:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Jarun - zagrebacko more

ima li i tamo pirana?

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 04/08/2010 : 07:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:

ja i ne krivin ljude nego sistem koji se kur... svim i svacin a nije postiga toliko koliko se misli da je.
i to je prošlo svršeno vrime koje se moglo puno bolje odradit a imali bi svi koristi od toga,kako onda tako i danas.

Zbog cega mislis da ondasnji sistem nije postigao toliko koliko se misli...?
Sistem je bio inzvaredan i temeljio se na tome da svi moraju raditi i proizvoditi nesto...bez obzira da li se radi o poljoprivredi ili industriji.Cilj je bio uposliti sto vise ljudi...
Velika vecina radnika je dobijala stanove, gradili su se citavi blokovi u gradovima u koji su se useljavali radnici....ej...zamisli...dobijes stan jeb'te
DA ne duzim...bilo je super!
Propalo je...jeste...Propalo je i Rimsko carstvo... propadaju i mocne korporacije i banke...zivot je takav.
Sad su nam na vlasti zaista pravi lopovi...koji otimaju i kradu bez ustrucavanja...kradja uzivo!
Zamlacuju nas sa sitnim nacionalistickim pretnjama kako bi se svak svakog bojao...a godine prolaze...dok su oni jos bogatiji...
Za vreme Tita...jedan direktor je mogao imati maxxxsimalno vikendicu i jedan stan...i vise nije smeo i da je mogao jer bi ga ovi njegovi skembali u zatvor...pogledaj sta danas poseduju mocnici...to su milioni...od cega? Postenog rada mozda? Aha...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2010 : 20:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Zbog cega mislis da ondasnji sistem nije postigao toliko koliko se misli...?
Sistem je bio inzvaredan i temeljio se na tome da svi moraju raditi i proizvoditi nesto...bez obzira da li se radi o poljoprivredi ili industriji.Cilj je bio uposliti sto vise ljudi...
Velika vecina radnika je dobijala stanove, gradili su se citavi blokovi u gradovima u koji su se useljavali radnici....ej...zamisli...dobijes stan jeb'te
DA ne duzim...bilo je super!
Propalo je...jeste...Propalo je i Rimsko carstvo... propadaju i mocne korporacije i banke...zivot je takav.
Sad su nam na vlasti zaista pravi lopovi...koji otimaju i kradu bez ustrucavanja...kradja uzivo!
Zamlacuju nas sa sitnim nacionalistickim pretnjama kako bi se svak svakog bojao...a godine prolaze...dok su oni jos bogatiji...
Za vreme Tita...jedan direktor je mogao imati maxxxsimalno vikendicu i jedan stan...i vise nije smeo i da je mogao jer bi ga ovi njegovi skembali u zatvor...pogledaj sta danas poseduju mocnici...to su milioni...od cega? Postenog rada mozda? Aha...

[/quote]

1.cinjenice same govore
2.to i nije neko rješenje za produktivnost,stvaraš izmišljena radna mista,ako je tebi to ok,onda dobro
3.i još jednom NIJE,dobila je stanarsko pravo nakon godina doprinosa
i izdvajanja iz place
4.da,istina gradili su se citavi kvartovi ka npr Mertojak .
svi stanovi s radijatorima a toplanu nisu izgradili,vjerovatno otišlo u neki fond za neki glupavi neuspješni projekat ko zna di.
5.od koje do koje godine misliš?
6.ako me sjecanje ne vara ono je malo duže trajalo
7.a koliko je njih iz ostataka bivšeg sistema? posljedica autokratskog razvitka je uvik takva.a da se prije nije kralo je obicna laž.kralo se itekako .koliko se vikendica izgradilo na kradi materijala s gradilišta itd.
8.ovo nisan baš skužia na šta aludiraš? a osin toga ljudi puše svašta .šta jednostavnije to bolje puše
9.koji su to "ONI"? jel tebi neko u Srbiji smeta da se i ti obogatiš?
10.vozili su oni i onda merdane ko iz "Doma za vešanje"
znan po susidu
a i velikom vodi je jadnom bilo loše,brodic,vile,"plavi voz"(ili kako se vec zva) ,pickice...
11.dotle smo i došli da se više ne cijeni ništa ,ni rad , a najmanje radnik.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 04/08/2010 : 21:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Zato bi morali (mali i srednji ljudi, ne glede na nacionalnost)više držati zajedno, ali je teško, na žalost.

Da nastavim, moj rodjeni grad-Ljubljana

fotka:Boštjan Burger

Filharmonija (od 1701)

Narodna i univerzitetna knjižara

Ovako izgleda u Minimundusu :)

---

Edited by - Risar_69 on 04/08/2010 21:37:26
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2010 : 21:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koji si kvart u Ljubljani?

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 04/08/2010 : 21:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

koji si kvart u Ljubljani?

Šiška kod Mosteca. Ako znaš, da li si bio koji put u Ljubljani?

.

Edited by - Risar_69 on 04/08/2010 21:41:18
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2010 : 21:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

živia san tamo 2 godine

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 04/08/2010 : 21:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

živia san tamo 2 godine

Gdje tacno? Inace si Splican, po pisanju?

Edited by - Risar_69 on 04/08/2010 21:44:57
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16389 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/08/2010 : 21:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Da nastavim, moj rodjeni grad-Ljubljana

Fantazija

Kako se zove ovo utvrdjenje iznad grada?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 04/08/2010 21:51:06
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/08/2010 : 22:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
pa zove se Ljubljanski grad....
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2010 : 23:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

živia san tamo 2 godine

u Štepcu da inace san iz ST-a

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 05/08/2010 : 14:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

živia san tamo 2 godine

u Štepcu da inace san iz ST-a

misliš ŠTEPANJCU.....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/08/2010 : 14:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ma vidi ga, bio u Stepanjskom naselju .

Inace Calebe na slovenskom grad znaci utvrda, a mesto znaci grad, zato se ova utvrda iznad grada zove "Ljubljanski grad".

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000