Author |
Topic |
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/07/2010 : 21:55:11
|
quote: Originally posted by Panon
Evo, mene se posebno dojmilo ovo prekrasno zdanje u Srbiji, na Dunavu - utvrda Golubac. Želja mi je jednom ju posjetiti
Bio sam tamo prošle godine tamo.
Predivna priroda, predivan put pored Dunava, predivno zdanje, i predivan primer nemara srpske države. Nema nikakve naznake nekog turistickog biroa, zdanje je oronulo pa je zabranjeno kretanje po utvrdenju, nigde wc-a, normalnih mesta za parkiranje... Ali je svejedno vredno videti ovako nešto!
U blizini je i stari smederevski grad, koji je takode vredan posete. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 17/07/2010 : 21:59:31
|
quote: Originally posted by manhunter
Predivna priroda, predivan put pored Dunava, predivno zdanje, i predivan primer nemara srpske države. Nema nikakve naznake nekog turistickog biroa, zdanje je oronulo pa je zabranjeno kretanje po utvrdenju, nigde wc-a, normalnih mesta za parkiranje...
sto se tice turizma, i ocuvanja prirodnih i kulturno-istorijskih vrednosti, srbija je zemlja koju treba gurnuti pravo na naslovnu stranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a smederevska tvrdjava je isto super
nju smo obisli na istoj turi kada smo i Golubac videli, a igrom slucaja se desilo da sam bio i u tvrdjavi dan ranije, a tamo bio neki vasar, pa gomila ljudi, standova sa domacom hranom, KUDova koji su izvodili koreografije narodnih igara....i jos sam pride na tom putu nosio Zagora "Braca po krvi".
eeeh...... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 22:06:05
|
http://www.kornati.hr/ |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:07:45
|
ovaj Golubac je na granici Srb7Rum ? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:12:38
|
quote: Originally posted by lwood
http://www.kornati.hr/
vidim, sa norveskom saradjujete, nece nista dobro iz toga da izadje
salim se, nego....vidite bre, kako ljudi brinu o svom narodu, to nema nigde u univerzumu. kako se brinu o jednoj od najpopularnijih letnjih destinacija, za primer.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 22:17:46
|
@split85, lwood,
da, na granici sa Rumunijom. da ne znam, rekao bih da je ovo negde u Irskoj ili Velsu.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:17:51
|
salim se, nego....vidite bre, kako ljudi brinu o svom narodu, to nema nigde u univerzumu. kako se brinu o jednoj od najpopularnijih letnjih destinacija, za primer.... [/quote]
nisan ni ja zna da su toliko prisutni ovde.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:18:35
|
quote: Originally posted by Panon
@ caleb, ovaj tvoj wallpaper na Golubac je prekrasan. Uzet cu si ga za desktop
zato sam i postavio |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:19:13
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by lwood
salim se, nego....vidite bre, kako ljudi brinu o svom narodu, to nema nigde u univerzumu. kako se brinu o jednoj od najpopularnijih letnjih destinacija, za primer....
nisan ni ja zna da su toliko prisutni ovde.
ako nabasas na gomilu ruznih devojaka, be sure they`re norwegian |
Edited by - Lord Vader89 on 17/07/2010 22:19:57 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:20:36
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Lord Vader89
ovo je u hrvatskoj
u hrvatskom zagorju
po meni nakon NEUSCHWANSTEINA jedan od najlipših
upravo kao sto rece Caleb, da mi nisi rekao, mislio bih da je u Nemackoj predivno je |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:22:35
|
meni se Bled svida , bija san par puta.lipo misto ža mi je da neman fotki otamo |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:28:00
|
Eee, koliko mi (Srbi) pojma nemako koliko je Srbija lepa zemlja. Tu polazim od sebe, zabezeknem se kada vidim nesto na tv-u, a nalazi se ovde. A takvih mesta ima kol'ko 'oces. Umesto da reklamiramo svoju zemljju, a ne neke druge, vise bi se ljudi upoznalo sa lepotama Srbije. Treba sesti u auto sa prijateljima, vrece za spavanje na ledja i krenuti u obilazak uzduz i popreko. Imamo sve, ali ne znamo to da iskoristimo. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:28:18
|
Biševo -Modra špilja |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:29:53
|
quote: Originally posted by Caleb
Eee, koliko mi (Srbi) pojma nemako koliko je Srbija lepa zemlja. Tu polazim od sebe, zabezeknem se kada vidim nesto na tv-u, a nalazi se ovde. A takvih mesta ima kol'ko 'oces. Umesto da reklamiramo svoju zemljju, a ne neke druge, vise bi se ljudi upoznalo sa lepotama Srbije. Treba sesti u auto sa prijateljima, vrece za spavanje na ledja i krenuti u obilazak uzduz i popreko. Imamo sve, ali ne znamo to da iskoristimo.
nije to samo kod vas problem |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/07/2010 : 22:29:56
|
Još par slikica:
Smederevska tvrdava:
"Jerinin grad"- Homolje
Subotica
Pešter
Sremski Karlovci
Ðurdevi Stupovi
Novi Sad
Zlatarsko jezero
Kablar
Ðerdap
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:37:45
|
quote: Originally posted by Caleb
Eee, koliko mi (Srbi) pojma nemako koliko je Srbija lepa zemlja. Tu polazim od sebe, zabezeknem se kada vidim nesto na tv-u, a nalazi se ovde. A takvih mesta ima kol'ko 'oces. Umesto da reklamiramo svoju zemljju, a ne neke druge, vise bi se ljudi upoznalo sa lepotama Srbije. Treba sesti u auto sa prijateljima, vrece za spavanje na ledja i krenuti u obilazak uzduz i popreko. Imamo sve, ali ne znamo to da iskoristimo.
istina zamisli tek za 20ak godina, kad i ono malo sto je preostalo po ruralnim krajevima predje u gradove
evo, pre godinu, dve, ne secam se, na nekoj emisiji na RTS su preneli oglas da ljudi koji zive (uhhh, nisam siguran, ali bar ugrubo) negde na (jugo)zapadu srbije dele ogromne placeve besplatno samo ako se taj koji ih uzme obaveze da ce da izgradi kucu tu, tj, da provodi neko vreme tu, da bilo kakav zivot tu opstane.
kao i ona emisija kada su posetili babu koja zivi isto tako negde sama samcijata vec ko zna koliko godina....sve ostale kuce u blizoj okolini su napustene.
grozota.... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 17/07/2010 : 22:38:15
|
dala dubrad gol.bolje da sidin ovde da se ne nerviran.prevruce je |
|
|
Topic |
|