Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 17/07/2010 : 17:18:03
|
quote: Originally posted by no1
Sve si to naucio iz krivih knjiga. Jer jugu sigurno živio nisi. A stvari su puno dublje od toga koliko je tko bio dužan i tko je što posjedovao.
Važno je da nezaboraviš, da i dalje živiš u komunistickim gabaritima. U nekim knjiga piše da je Stari treci zlocinac svijeta,odma iza Hitlera i Staljina, prenio to onomad jutarnji list, a ti si osuden da živiš u granicama koje je licno on krojio.pati,pati |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 17:21:29
|
quote: Originally posted by KRAS
Sve si to naucio iz krivih knjiga. Jer jugu sigurno živio nisi. A stvari su puno dublje od toga koliko je tko bio dužan i tko je što posjedovao.
Važno je da nezaboraviš, da i dalje živiš u komunistickim gabaritima. U nekim knjiga piše da je Stari treci zlocinac svijeta,odma iza Hitlera i Staljina, prenio to onomad jutarnji list, a ti si osuden da živiš u granicama koje je licno on krojio.pati,pati
Ti imaš neki poremecaj u glavi! |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:21:38
|
quote: Originally posted by lwood
1.doša dasa s bageron i srušija je ? 2.a ovo se dogodilo u citavon istocnom bloku ,neki su bili pametniji neki grabežljiviji 3. kakva diktatura proletarijata? pa to je dogma samo takva. diktira je kp jeb... se kome za proletarijat .
1. Ne bagerom, nego uvodenjem višestrancja, što je bilo po ustavu SFRJ neustavno 3. Pa moj did je bija u partiji, bio coban teški, nepismen. Njega se pitalo u kuci a i selu bogami... Strog ali pravedan |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 17:23:39
|
uzmi to ovako, ko je kriv poljoprivredniku koji recimo uzgaja rajcicu, i dode ivica todoric otvori konzum il šta vec i prodaje plasticni paradajz iz holaandije, i seljak nema šta drugo nego da se rakiji oda... Ko je tu kriv, jel seljak il ovi ostali remetilacki elemnti?
[/quote]
pazi ,lako je svest stvari na takav nacin ali problem je daleko veci. poljoprivreda je bila loša još u kraljevini jugoslaviji a nakon rata je baš ta titova juga uništila do kraja. oproban sovjetski model. znaš li zašto? jer su prvo akvizirali nakon rata poljoprivredne proizvode bez naknade (ljepše ime za pljacku) a posli nisu pustili privatni utjecaj. i tako umisto da npr. neko šta se bavi proizvodnjom rajcica ima npr 10 000 tona ,ima ih dvadeset šta imaju po tonu dvi. normalno da ce ga satrat jeftina rajcica ,potpuno nebitno odakle |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:23:40
|
Važno je da nezaboraviš, da i dalje živiš u komunistickim gabaritima. U nekim knjiga piše da je Stari treci zlocinac svijeta,odma iza Hitlera i Staljina, prenio to onomad jutarnji list, a ti si osuden da živiš u granicama koje je licno on krojio.pati,pati
Ti imaš neki poremecaj u glavi!
Zašto si iskomplekisaran, viš da se zezam, sloboda govora i ta sranja, pa mora neko i Jugu branit. |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 17:26:49
|
Ti imaš neki poremecaj u glavi!
Zašto si iskomplekisaran, viš da se zezam, sloboda govora i ta sranja, pa mora neko i Jugu branit.
Volim biti iskompleksiran,šta to zabranjeno!? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:27:23
|
Važno je da nezaboraviš, da i dalje živiš u komunistickim gabaritima. U nekim knjiga piše da je Stari treci zlocinac svijeta,odma iza Hitlera i Staljina, prenio to onomad jutarnji list, a ti si osuden da živiš u granicama koje je licno on krojio.pati,pati [/quote]
1. vrlo pohvalno ,tebe to uzbuduje? 2.misliš unutrašnje?to je krojia Ðilas a ne on a ako misliš na vanjske tili su ubacit i Albaniju i Bugarsku u Jugu, valjda da budu veci fakeri
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 17/07/2010 : 17:29:23
|
1. vrlo pohvalno ,tebe to uzbuduje? 2.misliš unutrašnje?to je krojia Ðilas a ne on a ako misliš na vanjske tili su ubacit i Albaniju i Bugarsku u Jugu, valjda da budu veci fakeri Tito i Dimitrov su imali ideju Balkanske federacije,a za tu ideju su dobili po nosu od Staljina kome se to nije svidelo...
[/quote] |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:31:03
|
1.doša dasa s bageron i srušija je ? 2.a ovo se dogodilo u citavon istocnom bloku ,neki su bili pametniji neki grabežljiviji 3. kakva diktatura proletarijata? pa to je dogma samo takva. diktira je kp jeb... se kome za proletarijat .
1. Ne bagerom, nego uvodenjem višestrancja, što je bilo po ustavu SFRJ neustavno 3. Pa moj did je bija u partiji, bio coban teški, nepismen. Njega se pitalo u kuci a i selu bogami... Strog ali pravedan
1.a šta su mogli uvest nakon raspada kpj u prvom misecu 1990.?? a i to je bilo samo vidljiv kraj ionako onemocale partije u osamdesetima bez legitimiteta. u vecini republika bivše države . a neustavno je bilo puno toga al bolje da ne pišemo o tome jer ce bit banova |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:34:26
|
uzmi to ovako, ko je kriv poljoprivredniku koji recimo uzgaja rajcicu, i dode ivica todoric otvori konzum il šta vec i prodaje plasticni paradajz iz holaandije, i seljak nema šta drugo nego da se rakiji oda... Ko je tu kriv, jel seljak il ovi ostali remetilacki elemnti?
pazi ,lako je svest stvari na takav nacin ali problem je daleko veci. poljoprivreda je bila loša još u kraljevini jugoslaviji a nakon rata je baš ta titova juga uništila do kraja. oproban sovjetski model. znaš li zašto? jer su prvo akvizirali nakon rata poljoprivredne proizvode bez naknade (ljepše ime za pljacku) a posli nisu pustili privatni utjecaj. i tako umisto da npr. neko šta se bavi proizvodnjom rajcica ima npr 10 000 tona ,ima ih dvadeset šta imaju po tonu dvi. normalno da ce ga satrat jeftina rajcica ,potpuno nebitno odakle [/quote]
Sve se moglo da htilo, došo mislim da Kidric i veli, treba nam ko za lijeka 12 iljada vagona žita, drug Leka je samo uzdahnuo i izvadio tefter i prostom kalkulacijom izracuno koliko neradnickih seljaka treba poapsit ali eto vagona, eto žita eto kruha za naroda. Dakle sve se može kad se oce... Gel nije se Juga mogla održat kad je bila sa neprijateljima okružena, nit njezin sustav funkcionirat kad te miniraju sa svih strana.
Kao da kaluderica otvori radnju za spas duša u red distirktu amsterdama...
A smo vec u dalekom SSSr a?
Neprijatelji proleterijata rijec komunizam ekspoatiraju kao kakvu kurvu, tako da su pojam komunizam izokrenuli naglavacke, pritom praveci razne sinteze sa liberalizmom. One koje se danas pogrdno naziva "komunjarama" nemaju nikakve veze s komunizmom, to je oportunisticki ološ koji mi komunisti najviše preziremo. Jer komunizam je kako drug Engels kaže:Ucenje o uvjetima oslobodenja proleterijata, a nema slobode proleterijata dok postoji tržište, postoji ili sloboda tržišta tj. kapitala ili sloboda proleterijata, ne može i jedno i drugo, kako bi to htijele tzv. "komunjare" tj. neoliberali. Zato Staljin piše:Svoju ideologiju ima proleterijat - to je socijalizam, a svoju ideologiju ima i buržoazija - a to je liberalizam. Dva potpuno razlicita svijeta i ideologije gdje je nemoguca suradnja i razumijevanje.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:39:44
|
quote: Originally posted by pravedni
1. vrlo pohvalno ,tebe to uzbuduje? 2.misliš unutrašnje?to je krojia Ðilas a ne on a ako misliš na vanjske tili su ubacit i Albaniju i Bugarsku u Jugu, valjda da budu veci fakeri Tito i Dimitrov su imali ideju Balkanske federacije,a za tu ideju su dobili po nosu od Staljina kome se to nije svidelo...
moš mislit da su još i oni ušli koji bi to kupus bija |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:40:04
|
1.a šta su mogli uvest nakon raspada kpj u prvom misecu 1990.?? a i to je bilo samo vidljiv kraj ionako onemocale partije u osamdesetima bez legitimiteta. u vecini republika bivše države . a neustavno je bilo puno toga al bolje da ne pišemo o tome jer ce bit banova
1. pa šta god da su uveli bilo bi bolje od nacionalizma i otimacine od radnih ljudi. Eto, moglo se uvest ono što je propagiro Ante Markovic kao i danšnja Hr premijerka koja je bila na njegovoj listi draga Jaca... Ali rekli smo necemo o politici jer tu svako posmatra stvari iz svog ugla pokvarenosti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:45:59
|
Sve se moglo da htilo, došo mislim da Kidric i veli, treba nam ko za lijeka 12 iljada vagona žita, drug Leka je samo uzdahnuo i izvadio tefter i prostom kalkulacijom izracuno koliko neradnickih seljaka treba poapsit ali eto vagona, eto žita eto kruha za naroda. Dakle sve se može kad se oce... Gel nije se Juga mogla održat kad je bila sa neprijateljima okružena, nit njezin sustav funkcionirat kad te miniraju sa svih strana.
Kao da kaluderica otvori radnju za spas duša u red distirktu amsterdama...
A smo vec u dalekom SSSr a?
Neprijatelji proleterijata rijec komunizam ekspoatiraju kao kakvu kurvu, tako da su pojam komunizam izokrenuli naglavacke, pritom praveci razne sinteze sa liberalizmom. One koje se danas pogrdno naziva "komunjarama" nemaju nikakve veze s komunizmom, to je oportunisticki ološ koji mi komunisti najviše preziremo. Jer komunizam je kako drug Engels kaže:Ucenje o uvjetima oslobodenja proleterijata, a nema slobode proleterijata dok postoji tržište, postoji ili sloboda tržišta tj. kapitala ili sloboda proleterijata, ne može i jedno i drugo, kako bi to htijele tzv. "komunjare" tj. neoliberali. Zato Staljin piše:Svoju ideologiju ima proleterijat - to je socijalizam, a svoju ideologiju ima i buržoazija - a to je liberalizam. Dva potpuno razlicita svijeta i ideologije gdje je nemoguca suradnja i razumijevanje.
[/quote]
1. da a ti veliki komunisti nisu ništa radili samo gledali kako ce šta popalit i to mi bi tribali bit uzori ?? pricala mi je ova rodica sa sela kako su nakon rata imali koliko svak mora dat ovcjeg mesa državi ,maslina,smokava itd . isto ih je zajebala.umisto da joj odnesu 2 ovce ,napojila je jednu do granica izdržljivosti i nekako je uspila dovuc do magazina .
2. a šta se tice SSSr-a to nece niti komentirat. tamo su sjebali sve šta su mogli |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 18:03:00
|
1. da a ti veliki komunisti nisu ništa radili samo gledali kako ce šta popalit i to mi bi tribali bit uzori ?? pricala mi je ova rodica sa sela kako su nakon rata imali koliko svak mora dat ovcjeg mesa državi ,maslina,smokava itd . isto ih je zajebala.umisto da joj odnesu 2 ovce ,napojila je jednu do granica izdržljivosti i nekako je uspila dovuc do magazina .
2. a šta se tice SSSr-a to nece niti komentirat. tamo su sjebali sve šta su mogli
1.Jel to ti o komunjarama il o adezenjarama? i jedni i drugi vole palit i popalit.. Poslije rata je bila teška neimaština i Juga se tu ništa slabije nije ponašala nego recimo Francuska, i tamo su se seljaci u alkohol odavali i sa komšijama klali... Samo što je to kod eskaliralo a njih se kreditima zaštitilo... Trebali biti bit uzori po pitanju displine i kako se cuva zemlja u teškim vremenima i nerasprodaje vec gradi. Pa kako bi inace proizveli tolike vagone žita, da nije pendrek i zatvor proradio... seljak se brine samo zasebe tako naucio, a tu je armija, policija, omladina, partija sve to treba hranit...
Sad što su i radnici bili neradnici al se ih moralo držat. ev primjer, leži na lageru 100 kubika rezane gradi a on baci opušak i kaže, jebe mi se svakako je državno... I šta sanjim nit ga otjerat, jer nisu djeca kriva što im je caca budala i pijanac, nit ga prebit jer je zašticen...
2. U SSSR pod vodstoom Staljina je bila na dobrom putu na oslobodenju proletarijata. U SSSR Nema podjele na umne i fizicke radnike. Na aktiviste i pacifiste. Na zidare i filozofe. Ta podjela slabi državu i vodi u biroktatizam, stvara nove klase koje uništavaju socijalizam. Filozof koji nije zidar je državni neprijatelj, a zidar koji nije filozof je saboter i izdajnik domovine. Staljin je otvorio vrata svemira. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 18:23:03
|
Jel to ti o komunjarama il o adezenjarama? i jedni i drugi vole palit i popalit.. Poslije rata je bila teška neimaština i Juga se tu ništa slabije nije ponašala nego recimo Francuska, i tamo su se seljaci u alkohol odavali i sa komšijama klali... Samo što je to kod eskaliralo a njih se kreditima zaštitilo... Trebali biti bit uzori po pitanju displine i kako se cuva zemlja u teškim vremenima i nerasprodaje vec gradi. Pa kako bi inace proizveli tolike vagone žita, da nije pendrek i zatvor proradio... seljak se brine samo zasebe tako naucio, a tu je armija, policija, omladina, partija sve to treba hranit...
Sad što su i radnici bili neradnici al se ih moralo držat. ev primjer, leži na lageru 100 kubika rezane gradi a on baci opušak i kaže, jebe mi se svakako je državno... I šta sanjim nit ga otjerat, jer nisu djeca kriva što im je caca budala i pijanac, nit ga prebit jer je zašticen...
U SSSR pod vodstoom Staljina je bila na dobrom putu na oslobodenju proletarijata. U SSSR Nema podjele na umne i fizicke radnike. Na aktiviste i pacifiste. Na zidare i filozofe. Ta podjela slabi državu i vodi u biroktatizam, stvara nove klase koje uništavaju socijalizam. Filozof koji nije zidar je državni neprijatelj, a zidar koji nije filozof je saboter i izdajnik domovine. Staljin je otvorio vrata svemira. [/quote]
1.oni su cuvali svoju vlast 2.nisu ni proizvodili više,nego su uzimali(citaj :krali) i ko nije tija dat moga je najebat.i to dobro. i normalno da ce proizvodnja padat,ko je lud da daje državi besplatno??(nebitno jel juga ili koja druga) 3.da malo je falilo da ih sve oslobodi.od života 4.poznato mi je to.pokušala se negirat citava ljudska povijest zbog potpuno bolesnih ideja. 5.vrata pakla bi kudikamo bolje odgovaralo |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 17/07/2010 : 18:23:48
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
quote: Originally posted by mamlaz
bas me zanima koliki je koeficijent da se ova tema nece zakljucati:))
Pošto nije zakljucana unutar par sati od otvaranja, zapravo prilicno dobar.
Jel se sad smije otvoriti tema o prirodnim ljepotama NDH ili Treceg Reicha? Ako može o SFRJ...
Porediti HDH i Treci Rajh sa svetom SFRJ može samo osoba ispranog mozga. Jugu nemožeš porediti ni sa Cetvrtim Rajhom tj, EU. Jugoslavija je bila pojam bezbednosti, radnickih prava i slobode kretanja.
Al dok ima televizor koji mu veli "samo skini gace i udi u EU, bice ti lepo i neceš ništa morat da radiš osim da se naguziš"......bice ovako kako jest!
Sve šta smisliš da ti je srcu milo, oni oce da to ili odbaciš, ili njima pokloniš!
Od imovine naroda, preko identiteta, sve do toga da moraš peder da postaneš jer tek pederska država je država njima prihvatljivih muškaraca!
NE moraš nužno u guzu da primiš, al moraš da razmišljaš i svest poseduješ ko da ga svaki dan glabaš, pa se oblizuješ.
Bolje ne postoji, niti ce ikad za ikad postojati! Od majke Jugoslavije.
Kakva smrdljiva i zdužena EU.
Zamisli ti svog cacu kad bi mu komšija došao i ponudio da on prenese vlasništvo svog imanja na Komšiluk, da odgaja tebe kako Komšiluk odredi, da ti paradira peder iz kvarta kroz hodnik, da instalacije struje pripadnu onom komšiji tamo, a vodoinstalacije ovom vamo...a ti placaš korištenje, da ne smeš zasaditi salate koliko hoceš, da u svom bunaru ne smeš zahvatit vode koliko hoceš, da ti žena mora "imat svoja prava" koja on odredi, i naravno....da moraš u spavacu i dnevnu sobu da udomiš 6 crnaca i 5 turcina, jer moraš da budeš multi kulti!
Eto, slobodno baniraj, prosto sam morao na ovu vrucinu da se izduvam.
Posljedni odlomak treba uokviriti i na jumbo plakate tiskat i zalijepit!!! Tocno u srž! |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
kraljica hrvatske
Starting Member
4 Posts
Member since 17/07/2010 |
Posted - 17/07/2010 : 19:18:04
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Znam da se mnogima ovo nece svidjeti, ali lagao bih kad bih tvrdio drugacije, jer tako iskreno mislim i osjecam... Nikad nisam volio SFRJ, pogotovo tadašnji sistem (nije mi ni ovaj posebno drag i bez puno mana, ali to je vec druga tema), uvijek sam bio antikomunist i nikad se nisam osjecao Jugoslavenom. Ne mogu niti iskljucivo reci da tada baš ništa nije valjalo, ali sam siguran da mi tada nije bilo bolje nego sad, ili barem do sad. I ne, nisam nikakav bogataš koji se obogatio na sumnjiv nacin, pa da zato tako razmišljam, jednostavno mi je i najgora Hrvatska (koja za mene nije najgora, kao za neke) bolja od najbolje Jugoslavije, koja nije bila takav raj kako neki sada neobjektivno tvrde, imala je bezbroj mana (najveca je što je stvorena pod prisilom, bez slobodno izražene volje svojih naroda), zato je i morala kad tad popucati po šavovima. Lijepo je sanjariti i maštati o prošlim vremenima, ali treba biti i realan.
Prestrašno da sam se morala registrirati samo da bi mogla ovome cobanu replicirati! Ali kako ostati hladna na sve ovo receno? Znaci tebi je bilo kakva hrvatska bolja od hrvatske kakva je bila u jugoslaviji? A upravo to o cemu si sanjao danas i imaš! I to bilokakvu hrvatsku! Bez obzira na ovu današnju situaciju, i najgori trenutak u kome se ovaj narod nalazi prakticki otkada postoji... zadužena kao grcka, pred bankrotom, socijalno osjetljiva, oportunisticka, obespravljena, totalno rasprodana i vecinski u rukama stranih imperijalista! Hrvatska koja se polako pretvara u policijsku državu barem prema recentim dogadanjima u zagrebu gdje su ovi na instancama vlasti dobro demonstrirali svakome gradaninu što ga ceka ako se na bilo koji nacin usude suprostaviti onima na vrhu i krupnom, pokvarenom kapitalu. I ne zaboravimo krivoustog franju i njegov suludi plan o dvjesto najbogatijih obitelji u hrvatskoj, koji je ustolicio tajkunizam, basnoslovno bogacenje pojedinaca preko noci a od malog covjeka ucinio roba.
Ali što to tebe uopce briga, zar ne? Takvima kao što si ti je najvažnije da konacno imaš šahovnicu na zastavi, thompsona, granicu svakih cetiri kilometara i mišljenje da si najbolji na svijetu.
Žalim te. |
Ponosna, hrabra i odlucna Hrvatica! |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 20:26:06
|
kraljica hrvatske,
mislim stvarno - registrovati se na forum da bi nekoga nazvala cobanom
Odmori malo a kada se vratiš na forum promeni avatar
Nekih desetak minuta pre ovog njenog posta, ja sam imao spreman post:
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
Jel se sad smije otvoriti tema o prirodnim ljepotama NDH ili Treceg Reicha? Ako može o SFRJ...
Mali, ne provociraj
Lepo se diskutuje iako je sve OF TOPIK
Nemojte preci granicu uljudnosti i sve ce biti OK Najlakše je zakljucati topik, ali cenim da je otvoren iz nostalgije a ne da bi provocirao bilo koga. Nisam stigao da procitam sve postove ali mislim da niko nikog nije uvredio...
Ajmo malo on-topik: Prirodne lepote S.F.R.J.
nisam stigao da ga pošaljem, vec sam otišao da gledam fudbal ... Evo, ne odustajem od teme... ali ako se ponovo pretera - KLjUC |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 17/07/2010 : 21:43:23
|
Evo, mene se posebno dojmilo ovo prekrasno zdanje u Srbiji, na Dunavu - utvrda Golubac. Želja mi je jednom ju posjetiti
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 17/07/2010 : 21:47:32
|
ahh....exkurzija septembar 2003. u osmom razredu |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 21:48:36
|
Kad pomenu tvrdjavu Golubac, evo jos jedne (inace mi stoji kao desktop pozadina). Mocno izgleda nema sta.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 21:49:59
|
Složili smo se da nam je država bila prelijepa. To je konstanta:). Evo navešcu i neke stvari iz djetinjstva. Kao klinac citao sam Plavi vjesnik pun stripova, (kasnije i Politikin zabavnik, Panoramu, Pingvin, Zenit )dakle u pitanju su rane šezdesete. Išlo se u Trst po garderobu (naši roditelji) šuškavci su bili u modi. Merilin i Brižit Bardo bijahu seks simboli. Imao sam olovku (hemijska)na kojoj je Merilin u kostimu, kad je okreneš naopako bude gologuza. Fora prava. "Kraš" izbacio žvakace sa slicicama filmskih zvijezda. Skupljale se šibice i igrali smo tapke. Prvi film gledao misleci da je kaubojski, zvao se "Uzda na vratu". Kad ono prvi moj seksi film sa šest godina.:) Eto malo crtica iz tog perioda.:) |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
Topic |
|
|
|