Author |
Topic |
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 15:56:07
|
Da,za kucu je morao da ostavi kicmu,a za stan su bila izmišljena stanarska prava,što takoder u cijelom svijetu nije bilo. I iz toga razloga je svatko imao svoj stan,a nakon rata je vecina ljudi izgubila to stanarsko pravo ili je dodijeljeno drugom.
[/quote]
daj ne izmišljaj, otišao si u Irak i za dve godine izgradio trokatnicu. Vi barem okrecite ono što je Juga izgradila, pre nego što rasprodate. [/quote]
Ne izmišljaj?Šta? Ja neznam da su još negdje bila stanarska prava osim u jugi. Odes u Irak,pa nije ti to juga omogucila,to si krvavo zaradio. Pa šta kao sad nemožeš otic u Afganistan i isto za dvije godine napravit kucu. Samo s glavom u torbi. Opet se pocinje s Vi,a ko ste to Vi?
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 17/07/2010 : 15:58:14
|
quote: Originally posted by no1
Da,za kucu je morao da ostavi kicmu,a za stan su bila izmišljena stanarska prava,što takoder u cijelom svijetu nije bilo. I iz toga razloga je svatko imao svoj stan,a nakon rata je vecina ljudi izgubila to stanarsko pravo ili je dodijeljeno drugom.
Da je tako, u Citluku bi bili sve sami beskucnici... A evo, pola ljudi ovdje živi u stanovima koje su dobili za vrijeme Juge od strane tvrtki za koje su radili... I ja živim u takvom stanu...
Jedina je 'caka' bila kad nisu mogli isplatiti nekakvu deviznu štednju... Onda si od toga mogao prepisati stan na sebe... I sad je stan naš... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 17/07/2010 : 16:01:29
|
quote: Originally posted by all_ba
@Kras, jako si dobro informiran i rezonuješ kao da si dvadeset godina stariji kao ja npr.:) Ja sam još stariji.
Ma brate, idu mi vec na k... ovi koji i dandans lažu o SFRJ. A ci njenice ih prosto demantuju. Dužan bit tri put više nego Juga a imat tri put manje ljudi, plus slomljenu radnicku kicmu i bit rasprodan a srat po SFRJ je meni prosto neshvatljivo. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 16:02:38
|
ma to je bia zajeb prilikom raspada,"društveno vlasništvo" je postalo "državno vlasništvo" . i onda si otkupljiva stan na koji si ima stanarsko pravo. tako je bar bilo u HR .
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:03:43
|
daj ne izmišljaj, otišao si u Irak i za dve godine izgradio trokatnicu. Vi barem okrecite ono što je Juga izgradila, pre nego što rasprodate. [/quote]
Ne izmišljaj?Šta? Ja neznam da su još negdje bila stanarska prava osim u jugi. Odes u Irak,pa nije ti to juga omogucila,to si krvavo zaradio. Pa šta kao sad nemožeš otic u Afganistan i isto za dvije godine napravit kucu. Samo s glavom u torbi. Opet se pocinje s Vi,a ko ste to Vi?
[/quote]
Gle cinjenica je, da niko nije ginuo u Iraku nit su tamo decu hamerima gazili. Vec si išao da pošteno radiš i zaradiš i kucuerinu sebi napraviš. Da stanarska prava, svaki radnik je imao pravo na stan, Šta ti tu neštima? Koliko danas treba radniku, da dode do stana? I kako nije Juga omogucila, ok nije juga vec Tito, što mu dode isto... I danas ti amer svašta obezbediva. |
Edited by - KRAS on 17/07/2010 16:07:50 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:05:39
|
quote: Originally posted by lwood
ma to je bia zajeb prilikom raspada,"društveno vlasništvo" je postalo "državno vlasništvo" . i onda si otkupljiva stan na koji si ima stanarsko pravo. tako je bar bilo u HR .
necemo da trebimo dnevnu politiku, banirat ce nas, drž mo se stanarskih prava Jugoslavija je imala 6 miliona stambenih jedinica u vlasništvu naroda. Pa šta bi još više? |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 17/07/2010 : 16:07:06
|
Sedam cuda socijalizma u SFRJ:
1. SVI SU BILI ZAPOSLENI ! 2. IAKO SU SVI BILI ZAPOSLENI NIKO NIJE NIŠTA RADIO !! 3. IAKO NIKO NIJE NIŠTA RADIO, SVI PLANOVI SU BILI 100 % ISPUNJENI !!! 4. IAKO SU SVI PLANOVI BILI ISPUNJENI TRGOVINE SU BILE PRAZNE !!! 5. IAKO SU TRGOVINE BILE PRAZNE SVI SU IMALI SVE !!! 6. IAKO SU SVI IMALI SVE, SVI SU I KRALI !!! 7. IAKO SU SVI KRALI, NIKAD NIŠTA NIJE NEDOSTAJALO !!!
Ovo je tako realno, istinito i zalosno...a u isto vreme i smesno.I zbog toga danas ne zivimo vec zivotarimo od danas do sutra...Bar vecina gradjana |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 16:08:24
|
E, moj @No1, vidim vec si dobio odgovor. Ali, evo par rijeci. Da me pogrešno ne shvatiš. Meni licno nije loše ni sada, no gledajuci generalno vrlo je loše što se svega tice. Velika nezaposlenost u svim nastalim državicama, u Yugi ako nisi htio raditi i bio si bez posla. Da ne pricam da si socijalno i zdravstveno imao besplatno, penzioneri su bili ponosni ljudi i uživali su u svojoj zasluženoj mirovi. Danas skapavaju od gladi i možeš ih vidjeti kako se vrzmaju oko kontejnera. Radnik je bio zašticen kao polarni medo. Plate su osamdesetih bile sjajne u vrijeme Ante Markovica. Mi smo za sve istocne zemlje bili Amerika. Mogao si sa našim pasošem putovati bez vize cijelim svijetom. Stan si mogao besplatno (kao što kolega rece) dobiti od firme, a danas o njemu možeš samo sanjati. Da ne pricam o sigurnosti svakog njenog stanovnika. Mogao si zaspati pod vedrim nebom bilo gdje u Yugi a da nemaš nikakvih konsekvenci zbog toga. U politiku necu da ulazim iz razumljivih razloga, samo pricam onako kako je bilo. A meni i mojoj generaciji nikada nece biti ljepše. Mi to vama ne možemo opisati, ja imam sina dvije godine mladi od tebe i on slicno razmišlja kao ti. Jaz generacija, a ne možemo vam objasniti kad ste bili isuviše mladi.
1.to i nije baš tocno.podatak je za 1984.-milijun nezaposlenih u sfrj 2.ovo vecinom stoji 3.ali opet nisi ima ni toliko potrošacke robe,ja se sican kolika je bila šema nabavit recimo limenke Coca-cole u duty free shopu 4.ovo ne kužin?s pasošon isto mogu svuda,sumnjan da je neka velika razlika bila prije . 5.zato jer su istocne zemlje imale direkt sovjetsku vlast preko lokalnih marioneta.a to bi bilo i ovde da se nisu pokacili sa staljinom posli rata. 6.za stan si odvaja iz place,a vjerovatno bolje od mene znaš kako se moglo mutit za izbit na vrh liste za dodjelu 7.ovo sa spavanjem je manje više tocno,doduše moš i danas zaspat di te volja pitanje je jedino oceš li se probudit [/quote] ------------- 1. Recimo da je tvoj podatak tacan, šta je milion u onosu na dvadeset miliona koliko smo imali stanovnika. Evo, neka je i milion puno. Koliko danas ima nezaposlenih u ovim našim nastalim državama. 3. Ako si imao novac mogao si sve da nabaviš pa makar i u free shopovima. 4. Nisi u pitanju ti ili stanovnici Hrvatske i Slovenije, šta ja s nama ostalima. Ne možemo mrdnuti nigdje bez vize i to cekaš u redovima danima. 5. Da, sada Cesi i Slovaci dolaze na Jadran i izigravaju hadžije, a bili sirotinja, prodavali svoju robu na našim buvljacima za "crvenu". 6. Ova ti ne stoji, ako si dobar kadar dobiješ stan za godinu, dvije. 7. Ova ti je najbolja. |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:09:57
|
quote: Originally posted by nemanja93
Sedam cuda socijalizma u SFRJ:
1. SVI SU BILI ZAPOSLENI ! 2. IAKO SU SVI BILI ZAPOSLENI NIKO NIJE NIŠTA RADIO !! 3. IAKO NIKO NIJE NIŠTA RADIO, SVI PLANOVI SU BILI 100 % ISPUNJENI !!! 4. IAKO SU SVI PLANOVI BILI ISPUNJENI TRGOVINE SU BILE PRAZNE !!! 5. IAKO SU TRGOVINE BILE PRAZNE SVI SU IMALI SVE !!! 6. IAKO SU SVI IMALI SVE, SVI SU I KRALI !!! 7. IAKO SU SVI KRALI, NIKAD NIŠTA NIJE NEDOSTAJALO !!!
Ovo je tako realno, istinito i zalosno...a u isto vreme i smesno.I zbog toga danas ne zivimo vec zivotarimo od danas do sutra...Bar vecina gradjana
Ovo ti je dobro! Stvarno sam se nasmijao. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:14:39
|
necemo da trebimo dnevnu politiku, banirat ce nas, drž mo se stanarskih prava Jugoslavija je imala 6 miliona stambenih jedinica u vlasništvu naroda. Pa šta bi još više? [/quote]
pa baš to nije tocno.stanarsko pravo nije isto šta i vlasništvo. moga si recimo minjat stan ali koliko ja znan nisi ga moga prodat. jer je bia društveni.jelda? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 16:16:48
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by all_ba
@Kras, jako si dobro informiran i rezonuješ kao da si dvadeset godina stariji kao ja npr.:) Ja sam još stariji.
Ma brate, idu mi vec na k... ovi koji i dandans lažu o SFRJ. A ci njenice ih prosto demantuju. Dužan bit tri put više nego Juga a imat tri put manje ljudi, plus slomljenu radnicku kicmu i bit rasprodan a srat po SFRJ je meni prosto neshvatljivo.
Ne daj se iprovocirati tako je bilo i tako ce biti dok je svijeta. Ima ona stara "laž tri puta optrci zemlju dok istina tek navlaci cizme". Ovo sam jednom na nekom topiku vec naveo. Ovdje na ovim našim prostorima svako ima svoju istinu i to ce tako ostati zauvijek. Žalosno, ali istinito.
|
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
Edited by - all_ba on 17/07/2010 21:29:20 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:18:44
|
necemo da trebimo dnevnu politiku, banirat ce nas, drž mo se stanarskih prava Jugoslavija je imala 6 miliona stambenih jedinica u vlasništvu naroda. Pa šta bi još više?
pa baš to nije tocno.stanarsko pravo nije isto šta i vlasništvo. moga si recimo minjat stan ali koliko ja znan nisi ga moga prodat. jer je bia društveni.jelda? [/quote]
Al te niko nije mogao izbacit iz njega, sve i da neplacaš stanarinu. Jednostavno ustav SFRJ nije dao.Koliko rata kredita, danas imaš pravo da neplatiš pre no što te izbace sa sve malodobnom decom iz stana? Pravo na stan i pravo na rad je nešto u što se nesme dirati. |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:26:26
|
necemo da trebimo dnevnu politiku, banirat ce nas, drž mo se stanarskih prava Jugoslavija je imala 6 miliona stambenih jedinica u vlasništvu naroda. Pa šta bi još više?
pa baš to nije tocno.stanarsko pravo nije isto šta i vlasništvo. moga si recimo minjat stan ali koliko ja znan nisi ga moga prodat. jer je bia društveni.jelda?
Al te niko nije mogao izbacit iz njega, sve i da neplacaš stanarinu. Jednostavno ustav SFRJ nije dao.Koliko rata kredita, danas imaš pravo da neplatiš pre no što te izbace sa sve malodobnom decom iz stana? Pravo na stan i pravo na rad je nešto u što se nesme dirati. [/quote]
Jebote ti kao da si cekao da netko otvori ovu temu,pa da uzdigneš jednu umjetnu tvorevinu u kojoj sve narodnosti nisu imali jednaka prava. Vidi ovo stvarno ide krivom smijeru,ja mogu samo reci da me kurac boli za sfrj. Zadovoljan sam gdje živim,i nežalim za prošlim danima. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:27:04
|
1.to i nije baš tocno.podatak je za 1984.-milijun nezaposlenih u sfrj 2.ovo vecinom stoji 3.ali opet nisi ima ni toliko potrošacke robe,ja se sican kolika je bila šema nabavit recimo limenke Coca-cole u duty free shopu 4.ovo ne kužin?s pasošon isto mogu svuda,sumnjan da je neka velika razlika bila prije . 5.zato jer su istocne zemlje imale direkt sovjetsku vlast preko lokalnih marioneta.a to bi bilo i ovde da se nisu pokacili sa staljinom posli rata. 6.za stan si odvaja iz place,a vjerovatno bolje od mene znaš kako se moglo mutit za izbit na vrh liste za dodjelu 7.ovo sa spavanjem je manje više tocno,doduše moš i danas zaspat di te volja pitanje je jedino oceš li se probudit [/quote] ------------- 1. Recimo da je tvoj podatak tacan, šta je milion u onosu na dvadeset miliona koliko smo imali stanovnika. Evo, neka je i milion puno. Koliko danas ima nezaposlenih u ovim našim nastalim državama. 3. Ako si imao novac mogao si sve da nabaviš pa makar i u free shopovima. 4. Nisi u pitanju ti ili stanovnici Hrvatske i Slovenije, šta ja s nama ostalima. Ne možemo mrdnuti nigdje bez vize i to cekaš u redovima danima. 5. Da, sada Cesi i Slovaci dolaze na Jadran i izigravaju hadžije, a bili sirotinja, prodavali svoju robu na našim buvljacima za "crvenu". 6. Ova ti ne stoji, ako si dobar kadar dobiješ stan za godinu, dvije. 7. Ova ti je najbolja. [/quote]
1.ovo za nezaposlenost je podatak iz povijesti.nisan ga izmislia ako to misliš 3.ma moga si na povlasticu ako si je ima.koliko san cuja pocetkom osamdesetih je došlo do nestašica nekih stvari.npr kave 4.onda si u pravu djelomicno 5.cesi i Slovaci su se razišli ka ljudi a da izigravaju hadije i nisu baš.prije par godina u Primoštenu navecer ,ja i prika uzmemo hamburgere u fast foodu a do nas je bila grupa Ceha koji su nas gledali s takvom mržnjom ka da smo in ne zna šta napravili. došlo mi je da napravin ninda masakr. jebate ne bi da san in dicu proda za sexualno roblje. 6.ne racunan parrtijsko -vojni kadar nego obicne ljude 7.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:32:05
|
Al te niko nije mogao izbacit iz njega, sve i da neplacaš stanarinu. Jednostavno ustav SFRJ nije dao.Koliko rata kredita, danas imaš pravo da neplatiš pre no što te izbace sa sve malodobnom decom iz stana? Pravo na stan i pravo na rad je nešto u što se nesme dirati. [/quote]
nije te moga izbacit al da ti se ko uselija teško bi i ti njega.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:36:34
|
pa baš to nije tocno.stanarsko pravo nije isto šta i vlasništvo. moga si recimo minjat stan ali koliko ja znan nisi ga moga prodat. jer je bia društveni.jelda?
Al te niko nije mogao izbacit iz njega, sve i da neplacaš stanarinu. Jednostavno ustav SFRJ nije dao.Koliko rata kredita, danas imaš pravo da neplatiš pre no što te izbace sa sve malodobnom decom iz stana? Pravo na stan i pravo na rad je nešto u što se nesme dirati.
Jebote ti kao da si cekao da netko otvori ovu temu,pa da uzdigneš jednu umjetnu tvorevinu u kojoj sve narodnosti nisu imali jednaka prava. Vidi ovo stvarno ide krivom smijeru,ja mogu samo reci da me kurac boli za sfrj. Zadovoljan sam gdje živim,i nežalim za prošlim danima. [/quote]
Niko ovde nežali za Jugom, vec eto neki nedamo da se laže bezpotrebno. Kakva umetna tvorevina pobogu, utanji sa rakiju na ovu sparinu. Cobani u Jajcu rekoše da oce Jugu, cobani raznih naroda. A coban je iskonski nosilac suvereniteta i državotvornosti jedne zemlje. Coban koji pravi i hrani decu. Zajebi kojekave inelektualce. Uostalom da nije umetna potvrduje i 250 000 Hrvata sa petokrakom na celu.
Radnicka prava na nesalomljivim dinaridima su bila za sve ista kao uostalom i represija, To što su tebe ubedili u suprotno neznaci i da je to istina. Dakle svako, ko se ogrešio o zakone Juge dobio je pendrek po ledima il zrno pod plecku, bez obzira na versku il narodnu pripadnost.
Jugoslavija je bila pre negoli je srušena dužna 20 milijardi dolara a nit kamen, nit kap mora, nit grumen zemlje nije bio prodan.
Jugosfera danas je dužna preko 100 milijardi eura i do gole kože rasprodana. Eto to su cinjenice. Sa dmožemo o lepotama. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:44:06
|
1.ovo za nezaposlenost je podatak iz povijesti.nisan ga izmislia ako to misliš 3.ma moga si na povlasticu ako si je ima.koliko san cuja pocetkom osamdesetih je došlo do nestašica nekih stvari.npr kave 4.onda si u pravu djelomicno 5.cesi i Slovaci su se razišli ka ljudi a da izigravaju hadije i nisu baš.prije par godina u Primoštenu navecer ,ja i prika uzmemo hamburgere u fast foodu a do nas je bila grupa Ceha koji su nas gledali s takvom mržnjom ka da smo in ne zna šta napravili. došlo mi je da napravin ninda masakr. jebate ne bi da san in dicu proda za sexualno roblje. 6.ne racunan parrtijsko -vojni kadar nego obicne ljude 7.
3.Stezanje kaiša si imao i tada, a imaš i sada u svim državama sveta, pa i u tzv. najbogatijim!
Nestašice pojedine robe si imao, i imaš, u svim državama!
To što nam je MMF tad uvalio sankcije, nemožeš da kriviš Jugu zato.
4. Razišli smo se i mi ko ljudi. Pa i rodena braca kad im caca umre, negde u Hercegovini cesto su se znali noževima i sekirama razilazit Svako gleda stvari iz svog ugla pokvarenosti. |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:51:32
|
Al te niko nije mogao izbacit iz njega, sve i da neplacaš stanarinu. Jednostavno ustav SFRJ nije dao.Koliko rata kredita, danas imaš pravo da neplatiš pre no što te izbace sa sve malodobnom decom iz stana? Pravo na stan i pravo na rad je nešto u što se nesme dirati.
Jebote ti kao da si cekao da netko otvori ovu temu,pa da uzdigneš jednu umjetnu tvorevinu u kojoj sve narodnosti nisu imali jednaka prava. Vidi ovo stvarno ide krivom smijeru,ja mogu samo reci da me kurac boli za sfrj. Zadovoljan sam gdje živim,i nežalim za prošlim danima.
Niko ovde nežali za Jugom, vec eto neki nedamo da se laže bezpotrebno. Kakva umetna tvorevina pobogu, utanji sa rakiju na ovu sparinu. Cobani u Jajcu rekoše da oce Jugu, cobani raznih naroda. A coban je iskonski nosilac suvereniteta i državotvornosti jedne zemlje. Coban koji pravi i hrani decu. Zajebi kojekave inelektualce. Uostalom da nije umetna potvrduje i 250 000 Hrvata sa petokrakom na celu.
Radnicka prava na nesalomljivim dinaridima su bila za sve ista kao uostalom i represija, To što su tebe ubedili u suprotno neznaci i da je to istina. Dakle svako, ko se ogrešio o zakone Juge dobio je pendrek po ledima il zrno pod plecku, bez obzira na versku il narodnu pripadnost.
Jugoslavija je bila pre negoli je srušena dužna 20 milijardi dolara a nit kamen, nit kap mora, nit grumen zemlje nije bio prodan.
Jugosfera danas je dužna preko 100 milijardi eura i do gole kože rasprodana. Eto to su cinjenice. Sa dmožemo o lepotama. [/quote]
Pa kad je svima bilo tako dobro zašto se raspala? |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 16:59:06
|
Pa kad je svima bilo tako dobro zašto se raspala?
Pa ko kaže da se raspala? komunisticke granice su i dandans tu, cuvane vijecem sigurnosti, komunjare su i danas tu, samo što se drugacije zovu. da malo prestaneš vjerovat u dogme, znao bi da se juga nije raspala vec je srušena. Ali eto, od bivše sfrj, do zapadnog balkana, pa preko regije stigo si do Jugosfere, tako tebe danas evropljanin zove. Raspo se sustav vrijednosti,prešlo se od solidarnosti do otimacine, od rada do nerada, od stvaranja na rušenje, od diktautre proletarijata do diktature tajkuna. Sve je isto samo njega nema.
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:07:00
|
Pa kad je svima bilo tako dobro zašto se raspala?
Pa ko kaže da se raspala? komunisticke granice su i dandans tu, cuvane vijecem sigurnosti, komunjare su i danas tu, samo što se drugacije zovu. da malo prestaneš vjerovat u dogme, znao bi da se juga nije raspala vec je srušena. Ali eto, od bivše sfrj, do zapadnog balkana, pa preko regije stigo si do Jugosfere, tako tebe danas evropljanin zove. Raspo se sustav vrijednosti,prešlo se od solidarnosti do otimacine, od rada do nerada, od stvaranja na rušenje, od diktautre proletarijata do diktature tajkuna. Sve je isto samo njega nema.
Sve si to naucio iz krivih knjiga. Jer jugu sigurno živio nisi. A stvari su puno dublje od toga koliko je tko bio dužan i tko je što posjedovao.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:07:17
|
3.Stezanje kaiša si imao i tada, a imaš i sada u svim državama sveta, pa i u tzv. najbogatijim!
4. Razišli smo se i mi ko ljudi. Pa i rodena braca kad im caca umre, negde u Hercegovini cesto su se znali noževima i sekirama razilazit Svako gleda stvari iz svog ugla pokvarenosti. [/quote]
3.a ko je kriv? paja Patak? 4.nismo |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:11:57
|
4. Razišli smo se i mi ko ljudi. Pa i rodena braca kad im caca umre, negde u Hercegovini cesto su se znali noževima i sekirama razilazit Svako gleda stvari iz svog ugla pokvarenosti.
3.a ko je kriv? paja Patak? 4.nismo [/quote]
uzmi to ovako, ko je kriv poljoprivredniku koji recimo uzgaja rajcicu, i dode ivica todoric otvori konzum il šta vec i prodaje plasticni paradajz iz holaandije, i seljak nema šta drugo nego da se rakiji oda... Ko je tu kriv, jel seljak il ovi ostali remetilacki elemnti?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47135 Posts
Posted - 17/07/2010 : 17:16:17
|
[/quote]
1.doša dasa s bageron i srušija je ? 2.a ovo se dogodilo u citavon istocnom bloku ,neki su bili pametniji neki grabežljiviji 3. kakva diktatura proletarijata? pa to je dogma samo takva. diktira je kp jeb... se kome za proletarijat .
|
|
|
Topic |
|
|
|