Author |
Topic |
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 17/07/2010 : 15:20:54
|
Te price na kraju inace rijetko koji put procitam jer i nisu baš nešto,ali ovo je ipak skoro pa žalosno. |
Go kneel and weep
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 15:59:21
|
quote: Originally posted by hellraiser
ako imaš racun... al obicno skužiš tek kad dodeš kuci i pocneš citati...
ma kakav racun?? di je kupia tu i zaminiš.ja nisan nikad ima problema |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 16:14:23
|
quote: Originally posted by lwood
Mark trobroj 31 ,u zadnjoj prici na 15 strana uopce nema otiska. i to na preskok. otisak u redovnoj seriji Zagora isto podbacuje. extra takoder loš. ako ovako nastave nece dugo
bogami,nece dugo.i ja sam ih iskritikovao vise puta,jer je ludens spao na niske grane.da li to znaci da im je opala prodaja,pa koriste jeftiniju stampu,a i papir je duplo tanji nego ranije?uglavnom,a to pamtim iz doba z.s,i l.m.s,kad opada prodaja,dizu se cene,i koristi se fus papir da bi se izvukla neka zarada. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 17/07/2010 : 16:57:33
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by drogsy
Te price na kraju inace rijetko koji put procitam jer i nisu baš nešto,ali ovo je ipak skoro pa žalosno.
ma treca prica u stripu ne onaj text.
Bože pomozi ! |
Go kneel and weep
|
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5077 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 17/07/2010 : 20:44:51
|
neka dignu cijenu Zagoru pa od razlike para uvedu poboljšanja..DD je i tako poskupio (Maxi) pa nema smisla da Zagor bude jeftiniji ___________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Posted - 17/07/2010 : 23:46:50
|
rade bi da 2 kune više za nešto šta me zanima a da bude kvalitetno nego ovako. moguce da je cronos u pravu.pala prodaja pa pokušavaju izvuc vecu dobit jeftinijon tiskaron |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/07/2010 : 04:38:23
|
Ako je sve to istina, onda je to zaista steta. Jedina kolekcija Zagora koju sam zeleo da kompletiram do kraja bila je SD/"Ludens" i kojih imam najvise, iako imam veliku vecinu i od "Dnevnikovog" Zagora, ali ta kolekcija ima posebnu, emotivnu i nezamenjivu vrednost. Nadam se da ce se nesto srediti sa otiskom. A sta ako to sve rade namerno ne bi li promovisali kolekcionarsko izdanje kao jedinu alternativu? |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 18/07/2010 : 08:03:00
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ako je sve to istina, onda je to zaista steta. Jedina kolekcija Zagora koju sam zeleo da kompletiram do kraja bila je SD/"Ludens" i kojih imam najvise, iako imam veliku vecinu i od "Dnevnikovog" Zagora, ali ta kolekcija ima posebnu, emotivnu i nezamenjivu vrednost. Nadam se da ce se nesto srediti sa otiskom. A sta ako to sve rade namerno ne bi li promovisali kolekcionarsko izdanje kao jedinu alternativu?
To ne bi bilo fer prema nama,ljubiteljima "Duha sa sekirom"... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 18/07/2010 : 09:54:07
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ako je sve to istina, onda je to zaista steta. Jedina kolekcija Zagora koju sam zeleo da kompletiram do kraja bila je SD/"Ludens" i kojih imam najvise, iako imam veliku vecinu i od "Dnevnikovog" Zagora, ali ta kolekcija ima posebnu, emotivnu i nezamenjivu vrednost. Nadam se da ce se nesto srediti sa otiskom. A sta ako to sve rade namerno ne bi li promovisali kolekcionarsko izdanje kao jedinu alternativu?
pa ako im je to cilj ucinak je suprotan jer ljudi nece imati povjerenja kada vide kakološe rade posao na ovim izdanjima,i zašto ne bi isto tako loše nastavili na drugim izdanjima,....ako je cronos u pravu i pada im prodaja pa onda žele zaraditi time što koriste loš papir,otisak,....zašto bi bilo šta bolje kod kolekcionarskog zagora,pogotovo jer je dosta ljudi reklo kako nece kupovati to izdanje pa da imaju nekoliko istih izdanja (isto sranje samo drugo pakovanje) |
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 18/07/2010 : 10:02:00
|
quote: Originally posted by hellraiser
te falicne možeš iskoristiti u svrhe koje ti inace nikada ne bi pale na pamet npr. daš klincima da ih koriste kao bojanku i ne bude ti žao stripa a klinci se možda navuku na stripove. :)
Bolje ga staviti na aukciju kao falicni primjerak kojih ima malo, velika rijetkost, pocetna cijena 300 kuna |
. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/07/2010 : 10:56:58
|
quote: Originally posted by ---dp--- A sta ako to sve rade namerno ne bi li promovisali kolekcionarsko izdanje kao jedinu alternativu?
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 18/07/2010 : 15:42:35
|
Stalno se vrti ta prica oko otiska,zivimo u modernim vremenima sramota je vise da neko ne moze da odradi jedan pisljivi strip kako treba.Pa neka bude i malo skuplji ako treba ali kvalitetan. Jedino ako se to ne radi namerno, da bi stalno kupovali Zagora ocekujuci boljeg i boljeg.Sustina je da niko ne jeb...2 posto bilo kakve zalbe i primedbe,kao da mi nismo njihovi verni kupci i musterije. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 18/07/2010 : 17:42:52
|
lupam,al dajem foru ludensu jos 3 meseca da isprave greske.ako do toga ne dodje,rasprodacu komplet zagora extra,i redovnog,i sve ostale serijale koje kupujem(skoro sve,osim d.dog redovni).tu su k.izdanja v.c,koje cu morati,silom prilika da nastavim jer su za stepenik ispred,na veliku zalost.to nista ne znaci za izdavace,ali sam kolko-tolko bio redovni kupac(kolekcionar)koji je odustao,i koji je uzivao u starom,dobrom ludensu,a ne obicnom novinskom papiru. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 18/07/2010 : 19:32:19
|
quote: Originally posted by cronos six
lupam,al dajem foru ludensu jos 3 meseca da isprave greske.ako do toga ne dodje,rasprodacu komplet zagora extra,i redovnog,i sve ostale serijale koje kupujem(skoro sve,osim d.dog redovni).tu su k.izdanja v.c,koje cu morati,silom prilika da nastavim jer su za stepenik ispred,na veliku zalost.to nista ne znaci za izdavace,ali sam kolko-tolko bio redovni kupac(kolekcionar)koji je odustao,i koji je uzivao u starom,dobrom ludensu,a ne obicnom novinskom papiru.
to sam ja vec uradio prije jedne godine,isto tako iz protesta! Najprije sam prestao kupovati Bleka,Marka,Mister No,Zagora(Maxy,Almanah,Extra,Special,Chico special) onda sam sve to rasprodao,sada kupim tu i tamo za procitati ali ne sakupljam više,bar ne Ludens,.....poceo sam sakupljati Kapetan Mikija,dosta mi je ovog Ludensa. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 18/07/2010 : 23:31:10
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by marcho
a kakve su molim vas lijepo bile naslovnice i otisci u zlatnoj seriji??! a si sretni i zadovoljni. nismo ni znali za bolje. Pa ni izdanja SD nisu bila nešto kvalitetna!
Meni su SD bas bila dobrog kvaliteta, nista im nije falilo. Sto se tice ZS, to je tacno, najgori kvalitet korica ikad. Ludens je meni dobar, kao i VC
SD izdanje je uglavnom bilo zakon, što regular što extra... |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 18/07/2010 : 23:36:24
|
lupam,al dajem foru ludensu jos 3 meseca da isprave greske.ako do toga ne dodje,rasprodacu komplet zagora extra,i redovnog,i sve ostale serijale koje kupujem
Ovo je meni prejaka reakcija za tako 'male' mane Ludensa... stvarno pretjerujete s ovim lupetanjem o koricama i kvalitetu naslovnica, ali ipak, svi mislimo drugacije. Ne bi ja dao svoj komplet Zagor Extra nikome, nema tih para, ali eto, svako sebi... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 19/07/2010 : 00:39:11
|
Ne znam ali meni je ovaj Ludensov otisak i dalje podnosljiv.Ljudi pa jeste li vi videli otisak kod veselog.Doduse nije uvek ali je bilo stripova gde se pola crne boje ne vidi. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
alanford
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/07/2010 : 01:40:07
|
lupam,al dajem foru ludensu jos 3 meseca da isprave greske.ako do toga ne dodje,rasprodacu komplet zagora extra,i redovnog,i sve ostale serijale koje kupujem(skoro sve,osim d.dog redovni).tu su k.izdanja v.c,koje cu morati,silom prilika da nastavim jer su za stepenik ispred,na veliku zalost.to nista ne znaci za izdavace,ali sam kolko-tolko bio redovni kupac(kolekcionar)koji je odustao,i koji je uzivao u starom,dobrom ludensu,a ne obicnom novinskom papiru.
Evo, bas su se potresli i zbog tebe i zbog svih slicnih |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 19/07/2010 : 02:12:02
|
Kupujem Ludensove stripove (DD,TX) kakvi god bili, što zbog lake dostupnosti (kiosci, VC-a nema na kioscima u HR), što zbog niskih cijena (ako usporedujemo sa Libellusom). Doduše, još nijednom nisam kod Ludensa naišao da fale otisnute stranice i slicno, al su mi smiješna žaljenja na 'loš' otisak, jer ima i gorih. Mislim, i ja bih bolje ako može, al nemože... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 19/07/2010 : 17:05:58
|
To su jednostavno stoka koja gleda malo utrositi na proizvodnju a dobiti sto vise na prodaji. Isto kao i kada u restoranu stave svinjetinu da se omeksa u mineralnoj pa ti prodaju pod teletinu. S druge strane ako je nesto kvalitetno kao Libellus onda te opet nenormalno ocerupaju akonto te kvalitete. Izabrali smo skup hobi. Sto mozemo... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Posted - 19/07/2010 : 20:29:33
|
zato ja uglavnom uzmen mišano meso a šta se tice ludensa moglo bi in se obit o glavu ovo s tiskaron |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Topic |
|