forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vratio sam se iz Srbije(htjeli su da me ožene!??)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/07/2010 : 00:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

tako bi postupio i Teks Viler,bravo majstore!
Ne vrijedi riskirati ban, vec ce biti prilike, svijet je mali a Teks voli da putuje......

Ma jebes ban, nego necu da zamaram vise ostale forumase necim sto treba da se resi van foruma. Definitivno su bolji ovakvi topici gde se covek razgali i malo nasmeje
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/07/2010 : 11:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

quote:

eto,danas sam provjerio adresu,napisao pismo,stavio slike i kupio cd (original) za dar i poslao.
Sada je sve u božjim rukama.
Nego,jel netko zna koliko dugo potuje pismo iz Slovenije u Srbiju?

stvarno je sve u bozjim rukama,
samo sto ces ti u najboljem slucaju ostati samo bez originalnog CD-a,
a u najgorem ako si na poledjini pisma napisao svoju adresu i podatke,dobiti kaznenu prijavu za pokusaj svercanja originalnog CD-a za Srbiju i za pocinjen carinski prekrsaj...
dok ti dokazes da je to poklon za neku curu i da je pokusavas smuvati sa tim CD-om,prodje godina a ne 40 dana

hm na ovo nisam pomislio.....

Ali da tako bude,onda ja tužim poštu što je otvarala pismo!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/07/2010 : 11:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

eto,danas sam provjerio adresu,napisao pismo,stavio svoje golišave slike i kupio cd (original) za dar i poslao.
Sada je sve u božjim rukama.
Držte palceve!
Ako dobijem sliku,ja cu je ovdje staviti pa cete vidjeti o kakvoj je ljepotici rijec......
Nego,jel netko zna koliko dugo potuje pismo iz Slovenije u Srbiju?

kako si znao!?????
nadam se da nece i ona da stavi moje slike na internet.....
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 31/07/2010 : 00:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Evo sad zavrsih citanje teme....

Tema je legendarna! Mora ici u sticky!

Sta da ti kazem, 1Euro....

Sam si rekao da si bio uglavnom sa generacijom 60 god/ 60+ a to je generacija koja je verovatno tako udata/ozenjena, pa bi da produze tradiciju.
Prosto je, znam. Medjutim, ako su vas vec upoznali, odvoj devojku sa strane i objasni joj da je tebi to glupo, to njihovo vrazje upoznavanje, ali
da se tebi ona svejedno svidja i da bi rado da je malo bolje upoznas... No suvisno je da sada pisemo sta bi bilo kad bi bilo, to primeni
kada ti drugi put budu nudili neku...
I da, ti su ljudi ozbiljni.
Obicaji?
Kao sto je neko rekao, sto sela, sto obicaja.
Obicaj je da se cetresnica (40 dana) obelezi i to se smatra vaznijim nego recimo sest meseci...
Zasto ne znam, znam samo da oni koji idu na sahranu, da bi valjalo da budu i na cetresnici, a za neke je to i obaveza (oni koji su nosili
panaiju - znas ono kada si uzimao nesto pa ste odlagali kasicice u jednu casu?)
Takodje, onaj koji je nosio krst... ne mogu da se setim ko sve treba da ide, mada u vecini slucajeva na 40 dana idu svi koji su bili na sahrani.

PANAIJA Videti ovo: http://vukajlija.com/panaija

Jos na prvoj strani si imao dobar savet od korisnika kucni duh, ali ja prosto ne mogu da verujem da je ovo sto si sada napisao, citirajuci Iwood-a tacno.
Bice da se salis. Ako se ne salis, ne znam sta da ti kazem...

Inace, Cacak i nije tako daleko od Kraljeva, tako da ako dolazis, ko zna, mozda se vidis sa jos nekim juznoprugasima.
Pomenuo si neko selo, Dedici, ili tako nekako... Jesi li siguran da je bas tako, a ne Dedevci?

Proveri, mozda se mi ipak i sretnemo skorije, ako dodjes za cetresnicu (40 dana) ili kasnije, svejedno.

Dobro nam dosao!

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 31/07/2010 : 00:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Nema "juznjaka" u Kraljevu. Iz Kraljeva je nas domaci Mister No.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 00:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

Nema "juznjaka" u Kraljevu. Iz Kraljeva je nas domaci Mister No.

Njih cemo da okupiramo kad se osamostalimo
Imamo vec ljude infiltrirane u njihove redove (Drakulioni je nas, samo nemoj da siris dalje)

Edited by - Tex Willer on 31/07/2010 00:46:24
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 31/07/2010 : 00:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
Pa ima nekih koji sebe nazivaju juznoprugasima, mada se zna da je to jedna druga pruga...

Svejedno, ima dovoljno nas iz Kraljeva da ti dodjemo u svatove.

;)

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/07/2010 : 09:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Marenovic

Evo sad zavrsih citanje teme....

Tema je legendarna! Mora ici u sticky!

Sta da ti kazem, 1Euro....

Sam si rekao da si bio uglavnom sa generacijom 60 god/ 60+ a to je generacija koja je verovatno tako udata/ozenjena, pa bi da produze tradiciju.
Prosto je, znam. Medjutim, ako su vas vec upoznali, odvoj devojku sa strane i objasni joj da je tebi to glupo, to njihovo vrazje upoznavanje, ali
da se tebi ona svejedno svidja i da bi rado da je malo bolje upoznas... No suvisno je da sada pisemo sta bi bilo kad bi bilo, to primeni
kada ti drugi put budu nudili neku...
I da, ti su ljudi ozbiljni.
Obicaji?
Kao sto je neko rekao, sto sela, sto obicaja.
Obicaj je da se cetresnica (40 dana) obelezi i to se smatra vaznijim nego recimo sest meseci...
Zasto ne znam, znam samo da oni koji idu na sahranu, da bi valjalo da budu i na cetresnici, a za neke je to i obaveza (oni koji su nosili
panaiju - znas ono kada si uzimao nesto pa ste odlagali kasicice u jednu casu?)
Takodje, onaj koji je nosio krst... ne mogu da se setim ko sve treba da ide, mada u vecini slucajeva na 40 dana idu svi koji su bili na sahrani.

PANAIJA Videti ovo: http://vukajlija.com/panaija

Jos na prvoj strani si imao dobar savet od korisnika kucni duh, ali ja prosto ne mogu da verujem da je ovo sto si sada napisao, citirajuci Iwood-a tacno.
Bice da se salis. Ako se ne salis, ne znam sta da ti kazem...

Inace, Cacak i nije tako daleko od Kraljeva, tako da ako dolazis, ko zna, mozda se vidis sa jos nekim juznoprugasima.
Pomenuo si neko selo, Dedici, ili tako nekako... Jesi li siguran da je bas tako, a ne Dedevci?

Proveri, mozda se mi ipak i sretnemo skorije, ako dodjes za cetresnicu (40 dana) ili kasnije, svejedno.

Dobro nam dosao!

pa to se je lwood samo šalio,ja uopšte nemam golišavih slika.Ja sam onda njemu replicirao isto tako u zajebanciji ali naravno da to nije istina.Nemam ja golišavih slika i da ih imam ne bi ih slao ovako hahaha.
Nego hvala na savjetima iako sam ja isto tako i uradio što sam joj napisao pismo,pa sam joj objasnio situaciju i kako je sve to došlo do toga, ali da bi svejedno voleo da je bolje upoznam, kao osobu i tako....Vidjet cemo sada,iako znaš ono šta kaže poslovica daleko od ociju,daleko od srca.....

Što se tice onog sela skoro sam siguran da se zove Devici....To se ide pored Kraljeva u neka brda,jedno 10 km ideš samo uzbrdo,cak je ponekuda loš put,kamenje,rupe,odroni,....sam centar ima možda 200 stanovnika,....tamo smo bili prošle subote kod brata od ove što je sahranjena u Cacku.
Inace oni koji su nosili Krst su dobili peškir (!?) za uspomenu...valjda i to dio obicaja.....
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 31/07/2010 : 17:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Da i to je deo obicaja.
Mada se ovde kod nas peskirom daruju i oni koji nose kovceg.
A cini mi se da i oni koji kopaju raku nesto dobijaju...

Sto se tice teme, pao je kamen sa srca forumu...
Dobro, to sto nemas golisave slike to ces da nadoknadis, kad se budes bolje upoznavao s buducom mladom ;))

Sto se tice poslovice, tacna je...
Zato gledaj da dodjes na cetresnicu
Ne toliko zbog pokojnika ( o pokojniku sve najlepse, ali zivi ostaju...)
koliko zbog sebe, ako ti je stalo do dame.

P.S. Setih se da blizu Cacka ima jedan momak koji se bavi stripovima a ne znam ima li ga na forumu.
Taman i da mu poharas kolekciju.

Onako usput
;)

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/07/2010 : 17:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Da i to je deo obicaja.
Mada se ovde kod nas peskirom daruju i oni koji nose kovceg.
A cini mi se da i oni koji kopaju raku nesto dobijaju...

Sto se tice teme, pao je kamen sa srca forumu...
Dobro, to sto nemas golisave slike to ces da nadoknadis, kad se budes bolje upoznavao s buducom mladom ;))

Sto se tice poslovice, tacna je...
Zato gledaj da dodjes na cetresnicu
Ne toliko zbog pokojnika ( o pokojniku sve najlepse, ali zivi ostaju...)
koliko zbog sebe, ako ti je stalo do dame.

P.S. Setih se da blizu Cacka ima jedan momak koji se bavi stripovima a ne znam ima li ga na forumu.
Taman i da mu poharas kolekciju.

Onako usput
;)

napisao sam krst ali sam mislio kovceg,jer kod nas se kaže krsta pa sam mislio da je to kod vas krst,....sve u svemu peškire su dobili oni koji su nosili (ne znam kako se sad kaže ali njih šest što su nosili trugu,kovceg,lijes,...) netko je nosio i svijecu cini mi se i križ,....pa sad ne znam jel su i oni nešto dobili,.....
Inace u Cacku na svakom koraku se može kupiti lubenice......
Ima barem svakih 200 metara uz put netko tko prodaje lubenice,.....bilo bi dobro da bi tako prodavali i stripove hahaha.
Onaj koji živi u Devicima ima baštu malina,a netko drugi na susjednom brežuljku ima puno pcela pa pravi med.
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 31/07/2010 : 18:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Ne pravi on, pcele ga prave....

Svejedno, i onaj koji nosi krst/kriz i oni koji nose kovceg/lijes dobijaju ponesto, obicno peskir.

Nije tako lose ovde, a? Bices nam zet, ocigledno je.
Sto rece jedan pre, pecen si samo to jos ne znas...
Mada verujem da sada znas i sam.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/07/2010 : 19:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Ne pravi on, pcele ga prave....

Svejedno, i onaj koji nosi krst/kriz i oni koji nose kovceg/lijes dobijaju ponesto, obicno peskir.

Nije tako lose ovde, a? Bices nam zet, ocigledno je.
Sto rece jedan pre, pecen si samo to jos ne znas...
Mada verujem da sada znas i sam.

pa nije loše kod vas,a i lijepo su me svi tamo primili iako su me vidjeli prvi put.Dosta ljudi mi je reklo kako se Slovenci i Srbi nisu nikada posvadali i te neke stvari tako da nisam bio u nikakvim problemima za život haha,vjerovatno bi kao slovenac imao vece probleme u Hrvatskoj haha.
Inace video sam zanimljive ljude,ljubazne,lijepe djevojke,...ali mislim da ne bi mogao tamo živjeti.....
Nije problem u Srbiji nego mislim kako svatko voli svoju zemlju i naviknut je na nju....Recimo ja dosta putujem i dosta sam svijeta video i želim još puno toga vidjeti i uvijek rado putujem negdje ali se i uvijek rado vracam kuci,....
Recimo ja bi mogao u Srbiji ostati nekoliko mjeseci bez problema,infiltrirati se u društvo,uzeti vaše obicaje,kulturu,cak i vjeru,mogu odmah da predem u pravoslaunu umjesto katolicke ako bi to bio uvjet npr. da se družim onom malom ali da se preselim u Srbiju zauvijek to ne bi išlo,.....ne zbog Slovenije,nego zbog rodbine,prijatelja,susjeda,mojih sugradana,....ipak sam ja ovdje roden i tu mi je sve....To nema veze sa Srbijom,mogli bi mi nuditi i Bahame,Beverly Hills,....pa se ne bi preselio.....
Ali ako bi mi žena bila iz Srbije onda bi svakako trebali nekakav kompromis pa bi onda unajmio neki stan,sagradio vikendicu i uvijek se rado vracao u Srbiju makar 25 puta godišnje na druženje,roštilj,zajebanciju,utakmice,....ali da bi tamo ostao to na žalost ne.
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 31/07/2010 : 20:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
Mozda smo se lose sporazumeli, nisam ni pomislio da predjes ovamo. Pa gde bi sa konja na magarca...

I naravno, kako kaze jedna druga izreka, svuda podji, svojoj kuci dodji.

P.S. Nema veze gde cete ti i tvoja buduca ziveti, imamo mi jos jednu izreku: Covek je odande odakle mu je zena

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/08/2010 : 15:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Nisam dobio pismo, ni slike.....

Izgleda da nece biti ništa iz svega toga haha.
Možda cu još dobiti,jer ne znam koliko dugo putuje pismo iz Slovenije u Srbiju niti je li bilo uruceno jer sam slao priporuceno pa možda da nije bila kod kuce da pokupi pismo ili ga nije još napisala pa poslala iako ja mislim kako iz svega toga nece biti ništa.
Racunao sam da ako pismo putuje iz Slovenije u Srbiju 7 dana u jednom smjeru onda ga je ona trebala dobiti oko 8.8.2010 što znaci da ako ga je napisala i poslala recimo dva tri dana kasnije ja bi to pismo trebao dobiti jucer npr ili danas,....iako možda cu ga još dobiti ali sumnjam.Nekako imam loš utisak da cu ja dobiti njezino pismo.Šteta, a ja sam se vec vidio kako preprodavam karte za FK ŽUPA Aleksandrovac haha.
Samo nije mi jasno pošto je pismo što sam poslao bilo napisano onako prijateljski, da mi nije bar zahvalila za cd koji sam joj poslao ili da mi odgovori na neka pitanja, onako opuštena pitanja, nisam ništa navaljivao i to.Cak sam joj narucio da pozdravi svoju kumu,koja je dosta bliska sa mojim ujakom i koji su se culi a mislim da ta kuma nije ništa kazala mom ujaku da je ona dobila pismo ili bilo šta u vezi toga.
Pa sada razmišljam je li moguce da pismo i nije stiglo do nje?
Iako je bilo poslano preporuceno što znaci da ona mora podpisati.
Jer znam da neka pisma u kojima sam slao novac za stripove nisu nikada došla do ljudi ali mislim kako ova kuverta koja je bila velicine A4 format da bi ipak trebala stici na odredište jer u njoj nije bilo novca samo originalan cd.
Ja sam siguran 90 posto da je ona dobila tu kuvertu i da nece da mi odpiše jer joj nisam interesantan,ili ima nekog decka ili šta ja znam, možda ce mi odpisati kasnije iako sumnjam....ali me zanima šta vi mislite,koliko je pouzdana pošta u Srbiji?
Jel moguce da kuverta iako preporucena nije stigla do ove djevojke?
Ali to mi je veoma cudno jer sam ja slao markice u pismima u Braziliju,Indiju,Pakistan,....i ljudi su uvijek dobili tako da ja vjerujem pošti.....ali se sjecam da npr Ken2 nije dobio novac u Zagrebu koji sam mu slao.....pa zar je moguce da baš na ovom prostoru pošta ne radi kako treba?

Mislim šta vi mislite koji tamo živite?
Imate li nekog lošeg iskustva sa poštom?
Ja sam inace kontaktirao poštu u Aleksandrovcu i zatražio da oni provjere da li je pismo bilo dostavljeno i kada,jer je bilo potrebno podpisati kod urucenja kuverte pa se valjda to da provjeriti iako sumnjam da ce mi itko iz te pošte odpisati ili da ce uopšte provjeriti.......

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/08/2010 : 15:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta si nestrpljiv?
najbolje da ti je istog dana poslala odgovor
a možda je di i na ljetovanju

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2010 : 16:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Strpi se malo. Nije jednostavno napisati pismo, pogotovo nekome koga tek jedva poznajes.
Stiglo je 99%

Samo budi strpljiv.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 21/08/2010 : 22:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
@1Euro, nisi dobio pismo, da nisi pisao kakve nebuloze. Sa ženama se nikad ne zna. Ako si joj se previše otvorio ili ne daj bože ljubav izjavio, gotov si. Možda u tom slucaju nikad i ne dobiješ odgovor.
Još da ti zna da ti je bila tema na forumu izgorio bi skroz.:))))

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2010 : 22:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by all_ba

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/08/2010 : 18:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/08/2010 : 18:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

@1Euro, nisi dobio pismo, da nisi pisao kakve nebuloze. Sa ženama se nikad ne zna. Ako si joj se previše otvorio ili ne daj bože ljubav izjavio, gotov si. Možda u tom slucaju nikad i ne dobiješ odgovor.

Ma nisam pisao ništa tako.
Pismo vjerovatno necu dobiti.....ja sada razmišljam kako ona njezina kuma koja je inace u Njemackoj ionako nema pojma o ovoj djevojkoj pa valjda misli kako je ova mala nevina,kako možda cak nema decka,....a ova mala da ste je vidjeli pa tu djevojku koliko je lijepa sigurno svi znaju tamo i sigurno može da ima koga hoce tako da mislim kako sam izvisio.....
Ali nema veze,bar sam pokušao pa eto šta se može, ja sam svoj posao obavio ali nisam imao srece haha, nije kraj svijeta. A možda saznam neke novosti kada mi se ujak vrati iz Srbije sa tih 40 dana na što je otišao.
To je i razlog što sam se ja javio ovoj maloj, jer je njezina kuma htjela da ja tamo dodem i tada me zvala i rekla kako ce i ona biti tamo a ja sam njoj napisao pismo i objasnio joj neke stvari i rekao kako bi voleo da ju bolje upoznam i da imam svoja kola tako da nisam ovisan o ujaku pa mogu da dodem i neki drugi put pa da se bolje upoznamo i tako.
Nisam ništa ju osvajao ili laskao ili ju hvalio ili joj pricao kako mi se svida ili bilo šta.Onako sasvim normalno pismo.
I na kraju sam joj rekao da ako želi možemo se dopisivati poštom ili internetom (ako ima internet) i da pozdravi njezinu kumu i još tamo neke ljude.
I napisao sam joj da kaže svojo kumi šta sam kupio za taj novac koji mi je njezina kuma dala ( nevjerovatno ali istinito,NJEZINA KUMA MI JE DALA NOVAC DA SI KUPIM NEŠTO HAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!) pa mi je malo cudno kako njezina kuma nije ništa spomenula mom ujaku kada su se culi telefonom oko tog pisma ili bilo šta......zbog toga sam mislio kako pismo možda nije došlo ali vjerovatno je došlo,ali možda joj nisam interesantan,tko bi znao....
Ako zamislite koliko dugo vremena trebate da usvojite neku ženu iz vašeg grada,koliko puta se morate vidjeti,razgovarati,pa da onda idete van i koliko vremena treba da prode da bi nakon toga hodali,....stvarno je bilo ludo ocekivati kako bi netko koga si video pet minuta da bi to sada bilo isto tako,....baš zbog toga sam predložio da siu dopisivamo pa da ne izgubimo trag i bolje se upoznamo ali nema veze.
Napravio sam ja mnogo vece gluposti u životu da bi se sada nervirao zbog toga.
Sada kada sam malo i ja razmislio razmišljam kako i da bi mi pisala šta ja znam kako bi ja odreagovao jer ipak živimo dosta daleko,razliciti jezik,....i takva veza na daljinu bi ionako bila bez veze i ne bi se mogli družiti koliko bi normalno htjeli,da izlazimo i to.
Naravno ja njoj nisam pricao o nikakvoj vezi niti ništa haha, samo sam joj rekao da ako želi možemo se bolje upoznati i dopisivati,...ali vjerovatno nece pa eto nije kraj svijeta.
sada bar znam da u južnoj Srbiji žive dosta lijepe djevojke pa bi dobro bilo da se ide tamo na neki duži odmor.
Mislim kako je Srbija dobra zemlja za provod:

-lijepe žene
-dobra muzika (Mile Kitic haha)
-dobra hrana(meso,meso,meso,......)
-ljubazni ljudi

šteta što nemaju more.......možda bi trebao posetiti Crnu Goru iako mislim kako tamo nisu tako ljubazni.....ili se možda varam(!???)

ajde istinito kakvi su ljudi crnogorci?
Za žene sam cuo da su dosta lijepe ali mislim kako se "nose" još više nego dalmatinke(hahaha)
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/08/2010 : 18:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
He who dares wins

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/08/2010 : 19:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

He who dares wins

"next time this year we will be millioners"
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 22/08/2010 : 23:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
quote:
......
Za žene sam cuo da su dosta lijepe ali mislim kako se "nose" još više nego dalmatinke(hahaha)

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 23/08/2010 : 00:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
šteta što nemaju more.......možda bi trebao posetiti Crnu Goru iako mislim kako tamo nisu tako ljubazni.....ili se možda varam(!???)

Kahm, pa rekao bih da nismo toliko strašni. Sam se uvjeri!:P
Šalu na stranu, sve zavisi u koji dio zemlje odeš. Sjever, krš srednje Crne Gore, primorje, Podgorica... Imaš tu dosta varijacija. U svakom slucaju, Boku uvijek, ali uvijek, vrijedi posjetiti.
A sad mi iskreno reci, odakle ti ovakve predrasude? Cccc...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/08/2010 : 08:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by kucni duh

quote:
......

pa mislim da je svima poznato kako se dalmatinke visoko nose odnosno imaju visoko mišljenje o sebi,ili se varam?
Svi znaju da su lijepe tamne žene ko nekakve latino amerikanke ali to znajo i one pa onda misle kako su nešto više.....(ili sam ih zamijenio za Zagrebcanke haha)....
Cuo sam od dosta ljudi koji su bili tamo da su dosta nepristupacne i tako,kriju se za velikim naocalama,sjede pred kaficom, bez da trepnu na neka dobacivanja muških,....možeš da im pricaš pola sata sve uzalud one se dignu i idu,.....ali to sam sve cuo od drugih tako da osobno nemam nekih iskustva sa njima osim jednu sam upoznao u Tuniziji,(otac Dalmatinac,majka iz Zagreba,razvedeni naravno haha ali im je kcer bila prekrasna) ja sam tamo bio sa svojom djevojkom ali smo bili u istom hotelu i družili se na plaži,bazenu,veceri,...i ova mala se jednina suncala gola,......hm možete misliti kako mi je bilo......tih 14 dana sam se više družio sa njom nego sa svojom djevojkom haha,ali nisam ništa pokušavao,...cak smo se smijali,zezali,....hm ah da sa njom se je dalo razgovarati.....ali joj je majka skroz visila nad glavom i sjecam se kako mi je pricala ružne stvari o njezinom bivšom mužu Dalmatincu.
A sjecam se još jednog dalmatinca koji je isto tako bio u Hotelu sa svojom djevojkom pa svake veceri su u našem hotelu pripremili nekakve igre,natjecanja,...i jednom je taj momak bio na pozornici sa još nekoliko drugih pa su se takmicili tko ce napraviti duži lanac od njihove odjece pa su se skidali i svi su skinuli gace a on nije pa ga je onaj moderator pitao zašto nece pa smo onda svi shvatili da ne nosi donje gace hahaha a to je potvrdila i njegova djevojka hahaha.
Ludi su ovi dalmatinci u pozitivnom smislu......
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000