Author |
Topic |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40257 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 29/08/2010 : 21:55:31
|
Gledamo drugar i ja neke ponude hotela, ranceva, salasa i ostalog za vikend i ostajemo sokirani cenama.... Hocemo da razvijemo turizam u Srbiji a napicili cene gde normalan gradjanin nema sanse za celu platu da provede komotno vikend negde... Razvice ga u pm...
Vrdnik, na primer, nocenje u rancu Platan je za jednu osobu 3900 dinara.. Skoro 40 eura... Odes sa zenom ili devojkom i treba ti 160 eura za dva dana.. I to je bez hrane... Pa sudeci po ceni samog smestaja ni hrana ne bi trebala biti jeftina...
Ima li ko vise iskustva sa ovim??? Bas me zanima.. Banje, planine, salasi i ostalo...
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 29/08/2010 : 23:34:54
|
Studenica. Nocenje u nekom pola motel-pola hotel je oko 15 ojra, klopa (kafanska i rostilj) jeftinije nego u gradu, mir i tisina besplatni. Crkvica kralja Milutina prelepa, Studenica lepa sama po sebi osim onog cudovista koje je glupi braca natakario kao prednji deo. Uzgredno, obidjes Savinu isposnicu, skoknes do Maglicha i popnes se na tvrdjavu (nenadjebiv osecaj). Tu blizu je i Zicha, mada je prilicno negativno urabanizovana, no, da se podneti. Licno mislim da je u Srbiji jedini pravi turizam da imas dzip i da se zagubis u neke pizdince gde su ljudi, kajmak i zapecena lepinja normalni. Ali to nije dostupno obicnom narodu.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40257 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/08/2010 : 00:38:37
|
Pazi, 15 eura nocenje u Srbiji... Bio sam u Turkoj sada i 9 nocenja sa doruckom i prevoz (doduse busom) je 159 eura... Ako je to normalno onda u picku materinu... Ala razvijamo turizam....
Cika Bane, hvala za ovo, bio sam kao klinac i rado bih opet... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 30/08/2010 : 03:12:06
|
Iz Loznice prevoz do Budve(nekih 420km),nocenje u manastiru Ostrog i povratak nazad bez hrane košta oko 1500dinara.Koliko sam ja primeto ponuda za domace trziste je jako slaba i skupa(verovatno ciljaju na strance).U subotu sam dobio neke kataloge i prospekte iz TA i sve je uglavnom ponuda za inostranstvo,ako naletim na nesto zanimljivo postavicu ovde... Cat claw je po meni izneo odlicnu ideju,samo da polozimpa cu krenuti sa društvom u neki slican obilazak domacih krajeva |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
|
Topic |
|