forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vratio sam se iz Srbije(htjeli su da me ožene!??)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/07/2010 : 23:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Eto,baš malo prije sam se vratio iz Srbije,gdje sam bio par dana na jednoj sahrani.
Znaci od utorka do danas.
Dokazao sam sam sebi da mogu da izdržim citavo ovo vrijeme bez televizora,radija,novina,stripova,interneta,....medu totalno nepoznatim ljudima.
Nisam još nikada bio u Srbiji(ako ne brojim Vojvodinu....) pa sam se oduševio.
Inace družio sam se sa ljudima oko 60+ godina,seoske,gradske babe,penzioneri,.....ali sve su to dobri ljudi.
Necu da pominjem lokaciju,da nekoga ne uvrijedim koji je možda iz tog grada i možda poznaje ove neke ljude koj ecu spomenuti kasnije.....

Zašto pišem sve ovo?

Pa eto ja kada sam došao tamo,dan prije sahrane,došao sam sa nekim svojim rodacima koji su nakon sahrane otišli a ja sam ostao do danas uz svog ujaka.
Vec prvi dan,kada su vidjeli da nemam djevojku sa sobom meni su ove stare babe tamo iz komšiluka koje su isto tako bile tamo a i neki njihovi muževi poceli su da mi kažu kako ce mi naci djevojku i oženiti me.
Ja sam se naravno smijao jer sam mislio da je zajebancija (još uvijek tako mislim) ali kad sam poslije sata ili dva ogledao prvu koja je došla,malo me stisnulo u grlu.
Šta sad,WTF!????
Došla neka djevojka sa majkom i tamo nekim komšijom koji je na sav glas poceo da prica :"evo je decko,ovo je djevojka o kojoj sam ti govorio,...i bla bla,....) Meni nije bilo jasno jel to neka zajebancija,šta je to???
Ona djevojka tamo sjedne,domacini je pocaste sa "slatkim" (za one koji neznaju to je tako nešto slatko voce u nekoj marmeladi gdje svaki tko dode postavi kašiku unutra i pojede tu jednu kašiku i ispere vodom,a kašiku stavi u vodu,neki obicaj valjda?).
Ja nisam imao pojma zašto je sada ona djevojka tamo a ima 38 godina,sa majkom???
Ja se kao pravim da je uopšte nisam primjetio tamo nešto razgovaramo svi oko stola onda malo razgovaram sa onom djevojkom onako neke gluposti,....kad onda stare babe koje sjede za stolom komentiraju kako je ona ionako prestara za mene pa da ce pronaci nešto mlade....
A ja ono sav u šoku i samo WTF WTF WTF!!!!
Kasnije pokušam nekako da se izbavim iz svega ovoga,pa kažem pa ne trebate mi dovoditi djevojke,neugodno mi je u stvari ne želim da mi itko dovodi neke djevojke,....šta je to po boga mu.
Malo zatim ta djevojka koja nije bila ni ružna ni ništa ali svejedno WTF!!! a i 5 godina starija od mene!!!! ona otide sa svojom majkom a onaj komšija koji ju je doveo kaže meni kako ce mi dovesti neku drugu (!!?????).Imao sam pun ku..c svega toga,bilo mi je neugodno,nisam ništa tako ocekivao,prvi put sam u toj zemlji,još uvijek nemam pojma jel to neka zajebancija ili šta,pa ja kažem tom covjeku neka ne brine za mene i da stvarno ne treba da mi traži djevojku,kad on kaže "pa dobro".
A prije toga jedna druga žena koja dobro poznaje mog ujaka kaže kako ima ona neku djevojku kojoj je kuma za mene,24 godina,izgleda kao neka poznata pjevacica( necu reci ime jer ta djevojka koju sam poslije video STVARNO! dobro lici na tu pjevacicu pa ako je netko iz njezinog grada da ne odam suviše) i da ce mi ju predstavit za dva dana kada ja i ujak ovu kumu vozimo kuci.Dva dana mi je pricala o toj djevojci kad god je stigla,kako je lijepa i sve to a poslije mi kaže neka se ne zaljubim u nju (!!???) -(u cemu je onda uopšte fora!!!???).
Da ne odugovlacim,za dva dana mi tu kumu vozimo kuci a ona nije kod kuce,išla negdje skuterom,ja ionako nisam bio previše zainteresiran,bilo mi je neugodno i pitam sam sebe pa koji mi ku..c treba sve to,šta ja ovdje radim,šta ima ko da se meša,da mi nudi nekakve žene,....kad mi skoro idemo nazad tamo gdje smo stanovali pojavi se ova djevojka,PREKRASNA!!!!!!! ono da ti ispadnu oci,upoznamo se,....ali nakon toga ja i ujak brzo idemo jer smo ionako bili na odlasku......
Uff,ova mala mi prolazi kroz glavu,razmišljam kako je stvarno lijepa i sve to i ova ideja sa traženjem ženske mi se uopšte nije cinila nezanimljiva haha,ali samo za trenutak,još uvijek mi ništa nije bilo jasno.....ŠTA JE SAD OVO!!????
Kasnije me zove ova njena kuma ,koju smo dovezli kuci i pita me,kako mi izgleda ova mala,i jel mi se svida i tako,.....ja joj kažem kako je lijepa i to onda ona meni kaže kako ce je za 40 dana (jer srbi kod sahrane slave 7 dana pa posle 40 dana,pa posle 6 mijeseci,pa posle godišnjicu,...) a ovih 40 dana je ono vrlo važno kod sahrane jer duša tada ide pred sud (!??) pa ce doci i ova kuma a kola ce vozit ova njena mala i da ja svakako treba da dodem,....
Ja još ne znam jel cu uspjeti da dodem,nemam pojma šta ce biti za 40 dana,i sve to,i jel cu imati vremena ali sve jedno,ova mala je prekrasna,stara 25 godina ili 24 zaboravio sam sada,....ali nema veze zanima me nekoliko stvari iz znatiželje:

-jel to bila zajebancija??????(jel se kod vas u Srbiji ozbiljno ovako prave neke veze,sudari,...ili je to samo zajebancija,onako za turiste kao što sam ja što sam nekako upao medu ove ljude,...)?

-ako nije zajebancija,kakva su pravila????
Ima nekih pravila ili šta?Jel se može samo onako malo da se bude "zajedno" bez da se netko STVARNO! oženi kasnije.
Mislim nije mi sad da me onda kasnije(ako samo malo "odspavamo" neki njezini rodaci traže i da imam nekakve probleme ili šta ja znam......

-zašto se ova njena kuma tako trudila,onda mi kaže ili me posvari da se ne zaljubim u nju (ovu malu),kasnije me zove i kaže mi kakva mi se cinila i da trebam doci za 40 dana,....Zašto sve to ako se ne smijem zaljubiti u nju?

Ma imam ja još pitanja ali ajde ovo mi je sad najvažnije.
Stvarno ne želim nikoga uvrijediti samo meni je sve to onako cudno,taj pristup,ta neka drukcija kultura,....pa eto ajde da mi objasnite pravi Srbi kako to ide kod vas i šta vi mislite o svemu tome,....

Treba da vam kažem da to nije bilo u nekim zabacenim brdima nego u dosta velikom gradu od recimo 20000 ljudi.....

Inace stvarno sam dole uživao družeci se tim ljudima,evo nekoliko recenica koje su ovi stari ljudi rekli:

-kad smo vidjeli policajca jedna žena kaže:"OVAJ JE SIGURNO SA SELA,VIDI MU SE PO FACI"

-kad su ove stare babe razgovarale o nekoj drugoj babi koja nije bila prisutna:"NJOJ NI MORAVA NE BI MOGLA DA ISPERE GRIJEHOVE"

-kad smo vozili tu kumu kuci ja gledam djevojke iz kola i stojimo kod crvenog svijetla i ja pratim pogledom jednu ovo gradsku djevojku pa mi ta kuma kaže:"TREBAO SI JOJ DOBACITI NEŠTO BATO"

HAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zakon su ovi ljudi samo mi nije jasno jer to neka fora sa tim traženjem djevojaka za ženidbu,jel to uvijek traže svakome ko dode ili šta?
U cemu je fora?
Zašto uopšte rade tako nešto?

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/07/2010 : 23:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
A jebo majku, ti dodjes jedan put u Srbiju i odmah ti nadju devojku od 24, ja sam ovde vec dvajes godina a niko nijednu da mi ponudi.

quote:
(jer srbi kod sahrane slave 7 dana pa posle 40 dana,pa posle 6 mijeseci,pa posle godišnjicu,...

Ne slavimo vec žalimo..

Edit: I ne, ovo nije praksa, ti si sigurno otisao u neku BAS BAS ZABIT.

Edited by - Grujah. on 25/07/2010 23:29:54
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/07/2010 : 23:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

A jebo majku, ti dodjes jedan put u Srbiju i odmah ti nadju devojku od 24, ja sam ovde vec dvajes godina a niko nijednu da mi ponudi.

quote:
(jer srbi kod sahrane slave 7 dana pa posle 40 dana,pa posle 6 mijeseci,pa posle godišnjicu,...

Ne slavimo vec žalimo..

pa cuj nije zabit,kao što sam rekao grad oko 20000 ljudi,nisu to neka brda.....
A to što sam napisao slavite mislio sam žalite iako mi je bio cudan obicaj da odmah posle sahrane se stavi hrana na grob pa se jede (uzme se hrana) iz groba......
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/07/2010 : 23:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Imam ja jednu komsiku za tebe - 40 godina,al' ko nova,neotpakovana
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/07/2010 : 23:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Texe, grad u Srbiji oko 200000 stanovnika ???

Hm, nema bas puno takvih

Jel 1Euro pokušava da zajebava mene ili tebe

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/07/2010 : 23:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
To za hranu ja nisam video, a bio sam na saranama.

A ti Tekse, mozes slike da mi posaljes na mail.

@Ultras - promasio si za jednu nulu. Dvaes iljada, ne dvesta.

Edited by - Grujah. on 25/07/2010 23:47:44
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 25/07/2010 : 23:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

Ne slavimo vec žalimo..

pa cuj nije zabit,kao što sam rekao grad oko 20000 ljudi,nisu to neka brda.....
A to što sam napisao slavite mislio sam žalite iako mi je bio cudan obicaj da odmah posle sahrane se stavi hrana na grob pa se jede (uzme se hrana) iz groba......

Ajde reci gde si bio slobodnonece se niko ljutiti...
Sto se obicaja na sahranama tice ima jedna pametna izreka:"sto sela sto obicaja"tako da mozes u dva mesta koja su udaljena samo par kilometara jedna od drugih da naletis na razlicite obicaje....

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/07/2010 : 23:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

@Ultras - promasio si za jednu nulu. Dvaes iljada, ne dvesta.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/07/2010 : 23:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Sad sam ispao glup a ne znam ni zasto.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 26/07/2010 : 00:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

Sad sam ispao glup a ne znam ni zasto.

Ma, ja to sebi

Veceras nije moje vece
Bolje da se odjavim ...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 00:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Nisam još nikada bio u Srbiji(ako ne brojim Vojvodinu....)

A Vojvodina je u Indiji

Inace, dobar topik, uglavnom je sve tako kako si napisao.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/07/2010 : 00:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

A Vojvodina je u Indiji

Jeba Balkan, stalno neko pomeranje granica
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/07/2010 : 01:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Ako si bio u Vojvodini, bio si i u Srbiji. Ako si bio u Splitu, bio si u Hrvatskoj, ne moras otici u Zagreb da bi tako racunao. Drugo, stvarno si bio u zabiti. Ne moraju biti brda, da bi bila zabit, jer ovo sto si ti opisao, karakteristicno je za sela koja su prilicno izolovana od svega.
U svakom slucaju, simpaticna jedna prica, nije ti ni lose bilo :)
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12488 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/07/2010 : 01:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Jebiga euro, propustio si priliku dobro se oženit!

Have mercy
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/07/2010 : 01:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ima toga naravno,stari vole da provodazdisu,verovatno si im se svideo.A sta da ti kazem osim boli te tuki odes navatas sve sto mozes,ako neces dalje nista opet boli te tuki,nemoras se vracati tamo,nece te niko ganjati po Sloveniji da se zenis.
Druze iskoristi ovaj dar od boga ako je mala takva kao sto kazes,osvetlaj obraz nemoj da razocaras pa da te posle pricaju.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/07/2010 : 02:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

A Vojvodina je u Indiji

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/07/2010 : 02:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
@1Euro

Slusaj, nije da je takav obicaj, ali kod nas cim osoba bilo kog pola predje 30 godina, svi pocinju da je zene (udaju). Ima toga, jeste bezveze situacija, ali ko ga jebe probas, nikad ne znas...Pricam ti ovo jer imam iskustva . Ozenio sam tetku moje ucenice. Dete je sad, normalno, odlicno sa svim peticama. Pitanje je da li bi takav uspeh imalo da je ja ucim jos jedno 4-5 godina. Elem, to su sad neke druge price... Cak mi je i Tex namestao jednu svoju komsiku,ali.... Verovatno je hteo da se ogrebe za kosulju. Cisto da znas, ako u'vatis tu zensku, obicaj je da navodadziji kupis kosulju. E, sad, sto se tice te zenske, malo mi je sumnjiva situacija. Naime, ako je ona lepa ko sto kazes, 24 godina, pa kako onda ne ume sama da se udomi, nego joj traze muza Oprezno!
Nista, moj ti je predlog da ti lepo dodjes na 40 dana, pa ako bude nesto, dobro je, a ako ne bude nista bar ce se popije nesto.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/07/2010 : 02:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Cak mi je i Tex namestao jednu svoju komsiku,ali.... Verovatno je hteo da se ogrebe za kosulju. Cisto da znas, ako u'vatis tu zensku, obicaj je da navodadziji kupis kosulju.

Nije tacno, hteo sam da se ogrebem za pijenje
Da sam znao za kosulju boleo bi me kur da ti nabacujem bilo kog
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 26/07/2010 : 08:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
quote:

@1Euro

.... Naime, ako je ona lepa ko sto kazes, 24 godina, pa kako onda ne ume sama da se udomi, nego joj traze muza Oprezno!
Nista, moj ti je predlog da ti lepo dodjes na 40 dana, pa ako bude nesto, dobro je, a ako ne bude nista bar ce se popije nesto.

Ma bice ženska ambiciozna, hoce u Sloveniju koja je u EU, racuna napravice neku karijeru kad dobije papire- a ako je takav plan, fino te gospoda upozorava NE ZALJUBLJUJ SE!!!!!!!!!!

Ma možda sam supercinicna, ali imaš dovoljno godina i iskustva da možeš skužit je li te neko muntla radi papira ili je ženskoj zaista cilj da se dobro uda, izrodi dicu i vodi ti domacinstvo.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 08:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Hvala svima na rijecima podpore.
Reci cu vam u kojem sam gradu bio da ne ispadne da sam lažov.....

Eto ovako,bio sam u Cacku,Sahrana je isto tako bila u Cacku.Ovi ljudi ,to su vecinom stariji ljudi oko 60+ vecinoma su iz Cacka i ona prva djevojka koju su doveli je vjerovatno njihova komšinka.
Ona kuma koja mi je rekla da ima za mene djevojku koja lici na tu poznatu pjevacicu,ona je rodena u Beogradu ali živi u Njemackoj 40+ godina odakle i poznaje mog ujaka i dobri su prijatelji.Naima ova žena j enajprij ebil audata z ajednog crnogorca,kasnije se udala za Srbina iz Aleksandrovca,ona nema svoje djece,ali pošto joj je drugi muž umro,ona brine za njegovog sina iz prvog braka.Ta djevojka koju je kao "spremila" za mene je cerka od brata od njezinog muža i oni su komšije a ona je njezina kuma.Ta djevojka je stvarno prekrasna,školovana i sve to tako da nemam pojma zašto nema nekog momka,i zbog toga sam i ja mislio kako je sve to neka zajebancija.....ali pošto me je kasnije njezina kuma zvala i kazala mi da dodem,da ce i ona doci na 40 dana.....ma šta ja znam,zbog toga sam i otvorio taj topic,da vidim jel to neki obicaj,zajebancija,...da znam kako se ponašati u ovakvim stvarima.
Inace ta djevojka nije iz Cacka nego iz Aleksandrovca.
Bio sam i u nekim brdima koji se zovu Dedici,ali to nema nikakve veze sa tim djevojkama nego smo tamo išli sa ujakom da neki drugi grob od majke i tate od ove što su je sahranili u Cacku i tamo isto živi njezin brat i tako.
Tako,eto sada znate od prilike gdje sam se kretao....
E,na sahrani nisu pili niti Lav,niti Jelen,nego Bg (??) pivo.
Kažu da ima fudbalski klub Borac u Cacku.
Djevojke u Srbiji su stvarno prekrasne,bar ono što sam video onako uz put iz kola po gradu i to,....nisam video ni jednu debelu (!???)
naucio sam neke nove rijeci kao što su (peškir,makaze,kašika,pecurke,pecenjara,gvoždarnica,komšiluk.....)
Ljudi su svi ljubazni,sve u svemu da nije bio razlog tužan(sahrana) bio bi to pravi odmor,putovanje,....
Jel je netko od vas iz Aleksandrovca?
Ili tamo blizu?
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2010 : 10:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Kad se oženiš, doci cu..ali kao svat.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 26/07/2010 10:40:31
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 26/07/2010 : 10:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Ti si vec gotov samo što to još ne znaš
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 11:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

ti kao da znaš nešto više što ne želiš da kažeš haha.
Jel to pricaš iz iskustva....?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 11:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Hahahahaha!Ojro,koji si ti lik! A kad bude video Antitj ovaj topic drz' se dobro!
P.S.Sest godina sam bio u Cacku,a niko mi nije ponudio devojku...?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 26/07/2010 : 11:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ponki

ti kao da znaš nešto više što ne želiš da kažeš haha.

samo dok Anto ovaj topic vidi,gotov si sigurno
pocni sklanjati Kapetana Mikija i Kit Telera iz ormara da napravis mjesta za njene stvari
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 26/07/2010 : 12:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
[Nista, moj ti je predlog da ti lepo dodjes na 40 dana, pa ako bude nesto, dobro je, a ako ne bude nista bar ce se popije nesto.

I na svake zadusnice.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000