forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vratio sam se iz Srbije(htjeli su da me ožene!??)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 26/07/2010 : 12:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
A sta je bilo sa onom kvrgicom? Izlecena?
Mislim, to je preduslov za brak.

Edited by - cat claw on 26/07/2010 12:58:55
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 26/07/2010 : 13:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Hahahahaha!Ojro,koji si ti lik! A kad bude video Antitj ovaj topic drz' se dobro!
P.S.Sest godina sam bio u Cacku,a niko mi nije ponudio devojku...?

I to nesto govori...menjaj taktiku,Pajtose!!!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 26/07/2010 : 13:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
E kad nemam nikog iz Cacka da mi umre...
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 26/07/2010 : 13:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Dobro si prošo, da nisi otišao na sahranu, vec bi te oženili.:))))
Što ne znaci da neceš biti, mamac je bacen.))))

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 14:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

A sta je bilo sa onom kvrgicom? Izlecena?
Mislim, to je preduslov za brak.

da naravno,situacija je "popravljena" išao sam kod doktora(šta mi je drugo preostalo) i on je sve to sredio,sad imam neke kreme koje treba da koristim da "uklonim tragove" ali sve je skoro ok tako da nema panike,....
Ma cuj naravno da nisam to sredio onda ne bi ni pomišljao na tako nešto ali sve je ok i ja sam zdrav!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 14:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Hm ja sam razmišljao ako nekim slucajem necu moci da idem na tu 40 dana okupljanje i to da bi svejedno bila šteta propustiti mogucnost nekog prijateljstva,poznanstva,...pa cemo onda vidjeti šta i kako sa tom djevojkom i ja sam razmišljao da joj napišem neko pismo pa joj poklonim neku svoju sliku i tako pa cu vidjeti jel ce mi odpisati i kako ce se stvari razvijati dalje.
Zbog toga me zanima jel mi možete reci kako da saznam njezinu adresu?
Imam njezino ime,prezime i grad gdje živi,ali ne znam ulicu i broj.
Sada necu ovde javno da joj kažem ime i prezime(plašim se konkurencije haha) ali možete mi reci imate li u srbiji neki elektronski imenik,adresar,....ili gdje i kako da saznam na osnovu ovih podataka kojih imam njezinu adresu pa da joj napišem pismo a posle cemo vidjeti kako se situacija rasplela.
Nije da se sada želim oženiti (hahaha) nego voleo bi da je bolje upoznam i tako to polako,možda postanemo neki dobri prijatelji ili šta ja znam,možda cak se bolje upoznamo.
Ne bi želio da ispadnem nepristojan ili ignorantski ako necu moci doci na tih 40 dana pa da joj barem to javim i objasnim da ako necu doci da nije ona razlog.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/07/2010 : 14:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 26/07/2010 : 14:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
Uzmes telefonski imenik Chachka, nadjes telefone sa njenim prezimenom (verovatno 4-5 brojeva, osim ako se ne preziva Petrovic ili Jovanovic) i nazivas jedan po jedan broj sa pitanjem: ''Molim vas (njeno ime, u padezu)''. Posle dva tri odgovora da ste pogresili broj i da se nosis u Private Messages, naleteces na pravi broj.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 26/07/2010 : 14:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Mozemo srediti nesto za razumnu lovu.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Hm ja sam razmišljao ako nekim slucajem necu moci da idem na tu 40 dana okupljanje i to da bi svejedno bila šteta propustiti mogucnost nekog prijateljstva,poznanstva,...pa cemo onda vidjeti šta i kako sa tom djevojkom i ja sam razmišljao da joj napišem neko pismo pa joj poklonim neku svoju sliku i tako pa cu vidjeti jel ce mi odpisati i kako ce se stvari razvijati dalje.
Sada necu ovde javno da joj kažem ime i prezime(plašim se konkurencije haha) ali možete mi reci imate li u srbiji neki elektronski imenik,adresar,....ili gdje i kako da saznam na osnovu ovih podataka kojih imam njezinu adresu pa da joj napišem pismo a posle cemo vidjeti kako se situacija rasplela.
Nije da se sada želim oženiti (hahaha) nego voleo bi da je bolje upoznam i tako to polako,možda postanemo neki dobri prijatelji ili šta ja znam,možda cak se bolje upoznamo.
Ne bi želio da ispadnem nepristojan ili ignorantski ako necu moci doci na tih 40 dana pa da joj barem to javim i objasnim da ako necu doci da nije ona razlog.

Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku
ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu
pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Euro, bio si u cacku a nisi mi se javio !!!
Bože, koji si papak! A skoro sam ti na tvom topiku pisao da ako dodeš u Gucu pored Cacka da mi se obavezno javiš!
Mada, kada bolje razmislim, nisam ni bio u Cacku zadnjih 11 dana, odnosno od 13-tog do 24-tog.
Kada si ti bio ovde ?Gde si bio smešten ?
I da strogo se pije BG pivo.
Nemam sad vremena da citam tvoj prvi post, pogledacu ga malo detaljnije kasnije.Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Uzmes telefonski imenik Chachka, nadjes telefone sa njenim prezimenom (verovatno 4-5 brojeva, osim ako se ne preziva Petrovic ili Jovanovic) i nazivas jedan po jedan broj sa pitanjem: ''Molim vas (njeno ime, u padezu)''. Posle dva tri odgovora da ste pogresili broj i da se nosis u Private Messages, naleteces na pravi broj.

haha,ideja nije loša ali ja sam sad u Sloveniji i nemam telefonski imenik od Aleksandrovca....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Mozemo srediti nesto za razumnu lovu.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by 1Euro

Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku
ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu
pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu

to sam najprije ucinio ali mi je izbacilo nekoliko njih sa istim imenom i prezimenom,pa za svaku trebam da me primi medu prijatelje,da bi video njezine kontakte i slike i to.....
Inace ja nemam svoj facebook profil sa slikom,nego imam jedan izmišljeni bez slike i bez pravog imena i prezimena i to jer mi facebook nije nešto,pa su male šanse da me itko primi za prijatelja hahaha jer mi je ime i prezime na facebooku Brian Armstrong (haha) i podaci su isto izmišljeni,nema slike,....a imam ga baš zbog toga da potražim nekoga drugoga ako trebam nešto......
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by anto
Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000.

U jee, 1euro, u koji si ti to onda Cacak bio?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Euro, bio si u cacku a nisi mi se javio !!!
Bože, koji si papak! A skoro sam ti na tvom topiku pisao da ako dodeš u Gucu pored Cacka da mi se obavezno javiš!
Mada, kada bolje razmislim, nisam ni bio u Cacku zadnjih 11 dana, odnosno od 13-tog do 24-tog.
Kada si ti bio ovde ?Gde si bio smešten ?
I da strogo se pije BG pivo.
Nemam sad vremena da citam tvoj prvi post, pogledacu ga malo detaljnije kasnije.Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000.

pa cuj,razmišljao sam da napišem prije polaska da idem u Srbiju i da se dogovorimo da se sretnemo ali nisam ni sam znao gdje idem,kakva ce biti situacija,koliko dugo cu ostati,....nisam cak išao svojim kolima nego sam išao sa nekim drugim rodacima kod njih,pa onda sam se vratio sa ujakom,koji sutra ide za Njemacku,....tako da nisam imao svoja kola pa da se onda vozim po Cacku kada bi hteo,....ipak je to bila sahrana i nije mi se cinilo pogodno vreme.
Ali svakako ako još kada svratim u Cacak ja cu ti se javiti jer si mi u samom vrhu forumaša koje bi voleo da upoznam.
Inace bio sam malo van centra,recimo jedno 5-10 minuta do pijace.Bio sam tamo blizu one Policijske stanice,ona neka velika i nova stanica,sva u Plavoj boji,a ima i neki kafic ispred.
Znaš na koju mislim?
Zapamtio sam da ima i tamo blizu neki restoran ili Kafic FRIENDS.
Išli smo i tamo gdje je neka firma Gradsko Zelenilo.
Pa onda Groblje svaki dan,gdje se ide od policisjke stanice prema centru,pa se prode trgovacki Centar IDEA,pa onda lijevo malo uzbrdo ima jedno veliko ( nažalost preveliko) groblje.....a onda i ta neka okolna sela i gradovi kao što su Dedici,Aleksandrovac,...tako da nisam baš imao puno vremena,bar sada u to tužno vreme.
Prolazili smo i pored nekog lijepog jezera blizu Cacka gdje se može voziti camcem,kada smo išli za Dedice....
Jel su ti poznate ove lokacije koje sam spomenuo?
Inace nekom drugom prilikom naravno da se možemo upoznati i družiti.

Edited by - 1Euro on 26/07/2010 15:44:59
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000.

U jee, 1euro, u koji si ti to onda Cacak bio?

pa nisam bio baš u centru grada,bio sam malo van iz centra jedno 5-10 minuta kolima,blizu ove neke velike policijske stanice.
A sami ljudi koji žive tamo su mi rekli kako Cacak ima oko 20000 pa eto ja sam im vjerovao ali ocito je netko krivo brojio......
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/07/2010 : 15:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ajmo mi forumaši organizirati ekspediciju u srbiju da se poženimo
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 15:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

ajmo mi forumaši organizirati ekspediciju u srbiju da se poženimo

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 16:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ajmo se mi radije držimo teme i pronadimo rješenje kako da ja saznam adresu (ulicu) pa da joj mogu napisati pismo.
Znaci imam ime,prezime i grad gdje živi.
Treba mi ime ulice i broj.
Ako je netko iz Aleksandrovca onda možemo preko njegovog telefonskog imenika pronaci adresu iako ne znam ime oca na kojeg je vjerovatno adresa.....
Ali znam da je njegov brat koji se isto tako preziva da mu je ime Rade pa ako su dva onda Radu prekrižimo i imamo njega.....
Ili ima neka druga mogucnost?
Imate u Srbiji neki elektronski kontakt centar gdje se može saznati ovakve stvari.
Kod nas ima npr TIS gdje se može preko interneta ili cd-a pronaci osobe....
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 26/07/2010 : 19:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Srbijanski imenik, pozanimaj se;)
http://www.belestrane.988info.rs/site/

Prigodna muzicka številka;)
http://www.youtube.com/watch?v=WouoWE1iSvA

Gud lak!

Piši propalo!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 19:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by ned_lynx

Srbijanski imenik, pozanimaj se;)
http://www.belestrane.988info.rs/site/

Prigodna muzicka številka;)
http://www.youtube.com/watch?v=WouoWE1iSvA

Gud lak!

toooooooooooo legendo!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaci si od Zagora!!!!!!!!!!
Pronašao sam nekoliko istih Prezimena,sada trebam da pronadem gdje bi mogla da živi jer živi kod roditelja,ali nece biti panike,malo cu se oznojiti ali 90% si ti uradio time što si postavio ovaj link!!!!

Nego ajde recite mi koji je poštanski broj Aleksandrovca?
A i koji je medunarodni broj telefona za Srbiju?

Recimo mi imamo 00386, koji imate vi?

Hvala još jednom Majstore!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 26/07/2010 : 19:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
381, naravno. Zato ste se i rastavili zato ste bili sesta rupa na svirali
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 26/07/2010 : 19:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
quote:
Originally posted by kucni duh
...Ma možda sam supercinicna...

Nikako, cinizam je realnost, kada se skinu ružicaste naocari;)

quote:
...ali imaš dovoljno godina i iskustva da možeš skužit je li te neko muntla radi papira ili je ženskoj zaista cilj da se dobro uda, izrodi dicu i vodi ti domacinstvo.

U ovo kurzivno vec sumnjam, ali neka bude kako zboriš.

Piši propalo!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 19:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

381, naravno. Zato ste se i rastavili zato ste bili sesta rupa na svirali

ti to vjerovatno pricaš o Jugoslaviji.....
Pa nisam znao da to tako ide sa tim brojevima,......
Hej,a zašto baš vi da imate jedinicu a mi šesticu haha....

Ok sad imam i medunarodni broj telefona,trebam još poštanski broj Aleksandrovca pa mogu da idem da kupim košulju hahaha (ono šta je Carson pricao)
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000