Author |
Topic |
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 26/07/2010 : 13:02:01
|
quote: Originally posted by Pajtos
Hahahahaha!Ojro,koji si ti lik! A kad bude video Antitj ovaj topic drz' se dobro! P.S.Sest godina sam bio u Cacku,a niko mi nije ponudio devojku...?
I to nesto govori...menjaj taktiku,Pajtose!!! |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 26/07/2010 : 14:09:32
|
quote: Originally posted by cat claw
A sta je bilo sa onom kvrgicom? Izlecena? Mislim, to je preduslov za brak.
da naravno,situacija je "popravljena" išao sam kod doktora(šta mi je drugo preostalo) i on je sve to sredio,sad imam neke kreme koje treba da koristim da "uklonim tragove" ali sve je skoro ok tako da nema panike,.... Ma cuj naravno da nisam to sredio onda ne bi ni pomišljao na tako nešto ali sve je ok i ja sam zdrav! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 14:16:22
|
Hm ja sam razmišljao ako nekim slucajem necu moci da idem na tu 40 dana okupljanje i to da bi svejedno bila šteta propustiti mogucnost nekog prijateljstva,poznanstva,...pa cemo onda vidjeti šta i kako sa tom djevojkom i ja sam razmišljao da joj napišem neko pismo pa joj poklonim neku svoju sliku i tako pa cu vidjeti jel ce mi odpisati i kako ce se stvari razvijati dalje. Zbog toga me zanima jel mi možete reci kako da saznam njezinu adresu? Imam njezino ime,prezime i grad gdje živi,ali ne znam ulicu i broj. Sada necu ovde javno da joj kažem ime i prezime(plašim se konkurencije haha) ali možete mi reci imate li u srbiji neki elektronski imenik,adresar,....ili gdje i kako da saznam na osnovu ovih podataka kojih imam njezinu adresu pa da joj napišem pismo a posle cemo vidjeti kako se situacija rasplela. Nije da se sada želim oženiti (hahaha) nego voleo bi da je bolje upoznam i tako to polako,možda postanemo neki dobri prijatelji ili šta ja znam,možda cak se bolje upoznamo. Ne bi želio da ispadnem nepristojan ili ignorantski ako necu moci doci na tih 40 dana pa da joj barem to javim i objasnim da ako necu doci da nije ona razlog. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 26/07/2010 : 14:49:54
|
Uzmes telefonski imenik Chachka, nadjes telefone sa njenim prezimenom (verovatno 4-5 brojeva, osim ako se ne preziva Petrovic ili Jovanovic) i nazivas jedan po jedan broj sa pitanjem: ''Molim vas (njeno ime, u padezu)''. Posle dva tri odgovora da ste pogresili broj i da se nosis u Private Messages, naleteces na pravi broj. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 26/07/2010 : 14:51:33
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Grujah.
E kad nemam nikog iz Cacka da mi umre...
Mozemo srediti nesto za razumnu lovu. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 26/07/2010 : 15:04:13
|
quote: Originally posted by 1Euro
Hm ja sam razmišljao ako nekim slucajem necu moci da idem na tu 40 dana okupljanje i to da bi svejedno bila šteta propustiti mogucnost nekog prijateljstva,poznanstva,...pa cemo onda vidjeti šta i kako sa tom djevojkom i ja sam razmišljao da joj napišem neko pismo pa joj poklonim neku svoju sliku i tako pa cu vidjeti jel ce mi odpisati i kako ce se stvari razvijati dalje. Zbog toga me zanima jel mi možete reci kako da saznam njezinu adresu? Imam njezino ime,prezime i grad gdje živi,ali ne znam ulicu i broj. Sada necu ovde javno da joj kažem ime i prezime(plašim se konkurencije haha) ali možete mi reci imate li u srbiji neki elektronski imenik,adresar,....ili gdje i kako da saznam na osnovu ovih podataka kojih imam njezinu adresu pa da joj napišem pismo a posle cemo vidjeti kako se situacija rasplela. Nije da se sada želim oženiti (hahaha) nego voleo bi da je bolje upoznam i tako to polako,možda postanemo neki dobri prijatelji ili šta ja znam,možda cak se bolje upoznamo. Ne bi želio da ispadnem nepristojan ili ignorantski ako necu moci doci na tih 40 dana pa da joj barem to javim i objasnim da ako necu doci da nije ona razlog.
Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 26/07/2010 : 15:19:10
|
Euro, bio si u cacku a nisi mi se javio !!! Bože, koji si papak! A skoro sam ti na tvom topiku pisao da ako dodeš u Gucu pored Cacka da mi se obavezno javiš! Mada, kada bolje razmislim, nisam ni bio u Cacku zadnjih 11 dana, odnosno od 13-tog do 24-tog. Kada si ti bio ovde ?Gde si bio smešten ? I da strogo se pije BG pivo. Nemam sad vremena da citam tvoj prvi post, pogledacu ga malo detaljnije kasnije.Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 15:23:08
|
Uzmes telefonski imenik Chachka, nadjes telefone sa njenim prezimenom (verovatno 4-5 brojeva, osim ako se ne preziva Petrovic ili Jovanovic) i nazivas jedan po jedan broj sa pitanjem: ''Molim vas (njeno ime, u padezu)''. Posle dva tri odgovora da ste pogresili broj i da se nosis u Private Messages, naleteces na pravi broj.
haha,ideja nije loša ali ja sam sad u Sloveniji i nemam telefonski imenik od Aleksandrovca.... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 15:23:35
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Grujah.
E kad nemam nikog iz Cacka da mi umre...
Mozemo srediti nesto za razumnu lovu.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 15:26:37
|
quote: Originally posted by ponki
quote: Originally posted by 1Euro
Hm ja sam razmišljao ako nekim slucajem necu moci da idem na tu 40 dana okupljanje i to da bi svejedno bila šteta propustiti mogucnost nekog prijateljstva,poznanstva,...pa cemo onda vidjeti šta i kako sa tom djevojkom i ja sam razmišljao da joj napišem neko pismo pa joj poklonim neku svoju sliku i tako pa cu vidjeti jel ce mi odpisati i kako ce se stvari razvijati dalje. Zbog toga me zanima jel mi možete reci kako da saznam njezinu adresu? Imam njezino ime,prezime i grad gdje živi,ali ne znam ulicu i broj. Sada necu ovde javno da joj kažem ime i prezime(plašim se konkurencije haha) ali možete mi reci imate li u srbiji neki elektronski imenik,adresar,....ili gdje i kako da saznam na osnovu ovih podataka kojih imam njezinu adresu pa da joj napišem pismo a posle cemo vidjeti kako se situacija rasplela. Nije da se sada želim oženiti (hahaha) nego voleo bi da je bolje upoznam i tako to polako,možda postanemo neki dobri prijatelji ili šta ja znam,možda cak se bolje upoznamo. Ne bi želio da ispadnem nepristojan ili ignorantski ako necu moci doci na tih 40 dana pa da joj barem to javim i objasnim da ako necu doci da nije ona razlog.
Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu
to sam najprije ucinio ali mi je izbacilo nekoliko njih sa istim imenom i prezimenom,pa za svaku trebam da me primi medu prijatelje,da bi video njezine kontakte i slike i to..... Inace ja nemam svoj facebook profil sa slikom,nego imam jedan izmišljeni bez slike i bez pravog imena i prezimena i to jer mi facebook nije nešto,pa su male šanse da me itko primi za prijatelja hahaha jer mi je ime i prezime na facebooku Brian Armstrong (haha) i podaci su isto izmišljeni,nema slike,....a imam ga baš zbog toga da potražim nekoga drugoga ako trebam nešto...... |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 26/07/2010 : 15:27:19
|
quote: Originally posted by anto Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000.
U jee, 1euro, u koji si ti to onda Cacak bio? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 15:36:17
|
quote: Originally posted by anto
Euro, bio si u cacku a nisi mi se javio !!! Bože, koji si papak! A skoro sam ti na tvom topiku pisao da ako dodeš u Gucu pored Cacka da mi se obavezno javiš! Mada, kada bolje razmislim, nisam ni bio u Cacku zadnjih 11 dana, odnosno od 13-tog do 24-tog. Kada si ti bio ovde ?Gde si bio smešten ? I da strogo se pije BG pivo. Nemam sad vremena da citam tvoj prvi post, pogledacu ga malo detaljnije kasnije.Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000.
pa cuj,razmišljao sam da napišem prije polaska da idem u Srbiju i da se dogovorimo da se sretnemo ali nisam ni sam znao gdje idem,kakva ce biti situacija,koliko dugo cu ostati,....nisam cak išao svojim kolima nego sam išao sa nekim drugim rodacima kod njih,pa onda sam se vratio sa ujakom,koji sutra ide za Njemacku,....tako da nisam imao svoja kola pa da se onda vozim po Cacku kada bi hteo,....ipak je to bila sahrana i nije mi se cinilo pogodno vreme. Ali svakako ako još kada svratim u Cacak ja cu ti se javiti jer si mi u samom vrhu forumaša koje bi voleo da upoznam. Inace bio sam malo van centra,recimo jedno 5-10 minuta do pijace.Bio sam tamo blizu one Policijske stanice,ona neka velika i nova stanica,sva u Plavoj boji,a ima i neki kafic ispred. Znaš na koju mislim? Zapamtio sam da ima i tamo blizu neki restoran ili Kafic FRIENDS. Išli smo i tamo gdje je neka firma Gradsko Zelenilo. Pa onda Groblje svaki dan,gdje se ide od policisjke stanice prema centru,pa se prode trgovacki Centar IDEA,pa onda lijevo malo uzbrdo ima jedno veliko ( nažalost preveliko) groblje.....a onda i ta neka okolna sela i gradovi kao što su Dedici,Aleksandrovac,...tako da nisam baš imao puno vremena,bar sada u to tužno vreme. Prolazili smo i pored nekog lijepog jezera blizu Cacka gdje se može voziti camcem,kada smo išli za Dedice.... Jel su ti poznate ove lokacije koje sam spomenuo? Inace nekom drugom prilikom naravno da se možemo upoznati i družiti.
|
Edited by - 1Euro on 26/07/2010 15:44:59 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 15:40:59
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by anto Što se tice broja stanovnika , sam grad ima oko 100 000.
U jee, 1euro, u koji si ti to onda Cacak bio?
pa nisam bio baš u centru grada,bio sam malo van iz centra jedno 5-10 minuta kolima,blizu ove neke velike policijske stanice. A sami ljudi koji žive tamo su mi rekli kako Cacak ima oko 20000 pa eto ja sam im vjerovao ali ocito je netko krivo brojio...... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 16:42:55
|
ajmo se mi radije držimo teme i pronadimo rješenje kako da ja saznam adresu (ulicu) pa da joj mogu napisati pismo. Znaci imam ime,prezime i grad gdje živi. Treba mi ime ulice i broj. Ako je netko iz Aleksandrovca onda možemo preko njegovog telefonskog imenika pronaci adresu iako ne znam ime oca na kojeg je vjerovatno adresa..... Ali znam da je njegov brat koji se isto tako preziva da mu je ime Rade pa ako su dva onda Radu prekrižimo i imamo njega..... Ili ima neka druga mogucnost? Imate u Srbiji neki elektronski kontakt centar gdje se može saznati ovakve stvari. Kod nas ima npr TIS gdje se može preko interneta ili cd-a pronaci osobe.... |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 19:25:52
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Srbijanski imenik, pozanimaj se;)
http://www.belestrane.988info.rs/site/ Prigodna muzicka številka;)
http://www.youtube.com/watch?v=WouoWE1iSvA Gud lak!
toooooooooooo legendo!!!!!!!!!!!!!!!! Jaci si od Zagora!!!!!!!!!! Pronašao sam nekoliko istih Prezimena,sada trebam da pronadem gdje bi mogla da živi jer živi kod roditelja,ali nece biti panike,malo cu se oznojiti ali 90% si ti uradio time što si postavio ovaj link!!!!
Nego ajde recite mi koji je poštanski broj Aleksandrovca? A i koji je medunarodni broj telefona za Srbiju?
Recimo mi imamo 00386, koji imate vi?
Hvala još jednom Majstore!!!!!!!!!!!! |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 26/07/2010 : 19:44:25
|
quote: Originally posted by kucni duh ...Ma možda sam supercinicna...
Nikako, cinizam je realnost, kada se skinu ružicaste naocari;)
quote: ...ali imaš dovoljno godina i iskustva da možeš skužit je li te neko muntla radi papira ili je ženskoj zaista cilj da se dobro uda, izrodi dicu i vodi ti domacinstvo.
U ovo kurzivno vec sumnjam, ali neka bude kako zboriš. |
Piši propalo! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 19:51:06
|
381, naravno. Zato ste se i rastavili zato ste bili sesta rupa na svirali
ti to vjerovatno pricaš o Jugoslaviji..... Pa nisam znao da to tako ide sa tim brojevima,...... Hej,a zašto baš vi da imate jedinicu a mi šesticu haha....
Ok sad imam i medunarodni broj telefona,trebam još poštanski broj Aleksandrovca pa mogu da idem da kupim košulju hahaha (ono šta je Carson pricao) |
|
|
Topic |
|