Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 26/07/2010 : 20:00:23
|
Pronašao sam i poštanski broj Aleksandrovca!
Ok,hvala svima na suradnji!
Ako bude još nekih pitanja,postavit cu ih ovdje. A sada se slobodno zezajte,off topicarite,....samo da vas moderatori ne izbace |
Edited by - 1Euro on 26/07/2010 20:00:52 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 26/07/2010 : 21:08:22
|
quote: Originally posted by 1Euro
Ako bude još nekih pitanja,postavit cu ih ovdje.
Ma 'bes pitanja, daj stavi sliku mlade da je vidimo. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 26/07/2010 : 21:10:06
|
quote: Originally posted by cat claw
381, naravno. Zato ste se i rastavili zato ste bili sesta rupa na svirali
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 23:04:31
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Ako bude još nekih pitanja,postavit cu ih ovdje.
Ma 'bes pitanja, daj stavi sliku mlade da je vidimo.
sada trebam pronaci pravu adresu.To cu uraditi tako da cu zvati sve one koje sam pronašao na onom linku iako mislim da vec znam koja adresa bi to bila pa cu najprije tamo pokušati da provjerim jel to prava adresa da ne pošaljem pismo nekoj drugoj (haha). Onda cu napisati pismo,staviti nekoliko svojih slika pa cemo vidjeti šta ce se desiti...Ako dobijem neke njezine slike ja ih mogu ovdje postaviti iako ne znam jel to dozvoljeno,da se stavljaju slike bez odobrenja osobe koja je na slici,.....? Ne bih htio da me banuju ili da me ona banuje zbog toga Ako bude nešto od svega toga,ja cu ionako više puta biti u Srbiji pa cete moci vidjeti original u živo bez slika i to,iako se bojim da je pokažem svim ovim manekenima sa južne pruge....... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 23:07:17
|
quote: Originally posted by okiboki
Euro ti si pecen!
ma daj ja još uvijek mislim kako je sve to neka zajebancija pa cu vjerovatno ispasti budala( bolje ispasti budala nego iz voza),kada joj pošaljem pismo i neke svoje slike,ali baš me briga.Ionako je citav moj život neka zajebancija tako da me takve stvari uopšte ne smetaju ako cu ispasti budala.A ako stvarno bude neko prijateljstvo,poznanstvo,....onda super.Prijatelja nikada dosta. Stvarno mislim da nemam šta izgubiti. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 26/07/2010 : 23:14:55
|
quote: Originally posted by Caleb
Ti bas shvatio ozbiljno Zavrsi sve u jednom danu
pa cuj ja kada zapnem za nešto.... haha Vjeruj mi da si je video i ti bi to završio u jednom danu,ali imam neki cudni feeling kako cu ispasti budala ali baš me briga haha. Najteži dio ipak dolazi,trebam napisati pismo i to takvo da ne ispadnem neozbiljan(što je stvarno teško jer ja nisam neki ozbiljan covjek),ali naravno ne previše ozbiljno,ne predugacko,niti ne prekratko,....ima tu još dosta posla,odabrati fotografije,.... |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 26/07/2010 : 23:55:35
|
pa cuj ja kada zapnem za nešto.... haha Vjeruj mi da si je video i ti bi to završio u jednom danu,ali imam neki cudni feeling kako cu ispasti budala ali baš me briga haha. Najteži dio ipak dolazi,trebam napisati pismo i to takvo da ne ispadnem neozbiljan(što je stvarno teško jer ja nisam neki ozbiljan covjek),ali naravno ne previše ozbiljno,ne predugacko,niti ne prekratko,....ima tu još dosta posla,odabrati fotografije,....
Ja svim onim biznis planovima, meni si bas odao utisak veoma ozbiljnog lika. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 26/07/2010 : 23:59:37
|
Jer se kod 1Eura više cita, idem u septembru za Beograd po albume i slicice, pa Beogradani ide se na pivo, mislim da cu biti u Novom Beogradu za koja dva dana. Pa se vidimo. Oprosti 1Evro, ker sem takole uletel. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 27/07/2010 00:00:11 |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 27/07/2010 : 00:05:29
|
Ako bude nešto od svega toga,ja cu ionako više puta biti u Srbiji pa cete moci vidjeti original u živo bez slika i to,iako se bojim da je pokažem svim ovim manekenima sa južne pruge.......
Ma jok,nema opasno, ovi ostali su svi ruzni, samo sam ja lep. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 27/07/2010 : 00:08:29
|
pa cuj ja kada zapnem za nešto.... haha Vjeruj mi da si je video i ti bi to završio u jednom danu,ali imam neki cudni feeling kako cu ispasti budala ali baš me briga haha. Najteži dio ipak dolazi,trebam napisati pismo i to takvo da ne ispadnem neozbiljan(što je stvarno teško jer ja nisam neki ozbiljan covjek),ali naravno ne previše ozbiljno,ne predugacko,niti ne prekratko,....ima tu još dosta posla,odabrati fotografije,....
Je l' si ti sa uspostavio sa njom neki kontakt tamo? Ste rasmenili koju rec? Da ne bude ovo malo prenagljeno i neocekivano za nju? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 27/07/2010 : 00:13:52
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Carson je maneken za NITEX. Nego, trenutno bez angazman, jer je firma propala. Sad, da li je propala zbog recesiju i inflaciju ili zbog toga sto je odeca visila na njemu, pa im i nije pravio bog zna kakvu reklamu, zakljucite sami
Ocekivao sam da ce ovi starci biti ljubomorni na moju lepotu, a ono se javljaju ovi hlapci. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 27/07/2010 : 09:23:51
|
Onda, razvija se nešto. Budno pratim šta ce se dešavati, kao u sapunici. Ej, 1Euro, ja ti želim svu srecu i držim palceve.Svaki pocetak je najlepši....
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 27/07/2010 09:24:10 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 27/07/2010 : 10:36:04
|
Je l' si ti sa uspostavio sa njom neki kontakt tamo? Ste rasmenili koju rec? Da ne bude ovo malo prenagljeno i neocekivano za nju?
Pa da,naravno,mi smo se tamo rukovali i izmjenili par rijeci onako bez veze neke rijeci,caskanje i to ali samo na kratko jer smo vec bili na odlasku,ali joj je prije toga ova njezina kuma koja mi je o njoj pricala dva dana,sigurno rekla nešto o meni i kad smo mi otišli iz Aleksandrovca i vratili se u Cacak,njezina kuma me zvala i pitala me kako mi se ova mala svidjela i rekla mi je da ja moram doci na tih 40 dana i da ce i ona doci jer ce biti njezin vozac i da je ta njezina kuma nju vec pitala jel ce ici sa njom da je vozi i ona je to potvrdila....sad nije baš nešto znam ali dobro zbog toga cu ja odabrati drukciju taktiku da ju kontaktiram pismom pa cu onda više znati šta i kako,jer postoji mogucnost da ja necu doci na tih 40 dana što se žaluje i to. Ali razmišljam da joj predložim,da ako želi mogu doci po nju u Srbiju i vozim je u Sloveniju na odmor,može da bude u mojoj kuci,pa cu joj malo razkazati Sloveniju i tako,a onda ju vratim nazad,ili mislite da je to previše agresivno na pocetku? Mislim ja sam u Srbiji izgubljen ali u Sloveniji ima uslova za romantiku na svakom koraku jer znam tu zemlju kao svoj džep,pa mogu bolje da "operišem"
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 27/07/2010 : 10:36:34
|
quote: Originally posted by Risar_69
Onda, razvija se nešto. Budno pratim šta ce se dešavati, kao u sapunici. Ej, 1Euro, ja ti želim svu srecu i držim palceve.Svaki pocetak je najlepši....
hvala majstore! |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 27/07/2010 : 12:09:10
|
quote: Originally posted by ponki
Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu
to sam najprije ucinio ali mi je izbacilo nekoliko njih sa istim imenom i prezimenom,pa za svaku trebam da me primi medu prijatelje,da bi video njezine kontakte i slike i to..... Inace ja nemam svoj facebook profil sa slikom,nego imam jedan izmišljeni bez slike i bez pravog imena i prezimena i to jer mi facebook nije nešto,pa su male šanse da me itko primi za prijatelja hahaha jer mi je ime i prezime na facebooku Brian Armstrong (haha) i podaci su isto izmišljeni,nema slike,....a imam ga baš zbog toga da potražim nekoga drugoga ako trebam nešto......
a sta mislis da ti javis Sawitchu na PM njeno ime posto on ima facebook nalog pa da on svim tim curama posalje zahtjev za prijateljstvo i da ti on sve istrazi...ja vjerujem da bi on to za tebe drage volje uradio...a sa naloga svake od njih skine slike i salje ih tebi dok ti ne prepoznas pravu...mozda moze cak i da ju ispita malo onako okolo o svemu sta tebe interesuje...on je snalazljiv poput Nick Raidera i sve sto te interesuje on ce ti saznati |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 27/07/2010 : 12:52:39
|
A sto lepo ne zamolis kumu da ti iskopa njen broj?
Cika Bane zasto da uradi tako jednostavno Onda se ne bi mogli ovdje tako lijepo zabavljati |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 27/07/2010 : 14:01:24
|
Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu
to sam najprije ucinio ali mi je izbacilo nekoliko njih sa istim imenom i prezimenom,pa za svaku trebam da me primi medu prijatelje,da bi video njezine kontakte i slike i to..... Inace ja nemam svoj facebook profil sa slikom,nego imam jedan izmišljeni bez slike i bez pravog imena i prezimena i to jer mi facebook nije nešto,pa su male šanse da me itko primi za prijatelja hahaha jer mi je ime i prezime na facebooku Brian Armstrong (haha) i podaci su isto izmišljeni,nema slike,....a imam ga baš zbog toga da potražim nekoga drugoga ako trebam nešto......
a sta mislis da ti javis Sawitchu na PM njeno ime posto on ima facebook nalog pa da on svim tim curama posalje zahtjev za prijateljstvo i da ti on sve istrazi...ja vjerujem da bi on to za tebe drage volje uradio...a sa naloga svake od njih skine slike i salje ih tebi dok ti ne prepoznas pravu...mozda moze cak i da ju ispita malo onako okolo o svemu sta tebe interesuje...on je snalazljiv poput Nick Raidera i sve sto te interesuje on ce ti saznati
ma ne želim ja Sawitcha opterecivati |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 27/07/2010 : 14:13:46
|
A sto lepo ne zamolis kumu da ti iskopa njen broj?
pa ta kuma je isto tako u Srbiji(a ja u Sloveniji) i ja tu kumu prije toga nisam poznavao tako da nemam njezin broj. Upoznao sam je na sahrani i onda smo dva dana bili zajedno sa tom kumom kod onih u Cacku. Inace moj je ujak dobro poznaje ali on se sada vratio u Njemacku,odakle je i ta kuma ali je sada u Aleksandrovcu,....
Ljudi sve je to dosta zakomplicirano za "obicnog" covjeka,ali ja sam majstor komplikacija,pa se snadem u svakoj situaciji. Vi ste ovdje moja ekipa koja mi pomagate i pogledajte kako smo daleko došli. Smo nadomak toga da saznamo adresu a onda pravi posao tek pocinje. Vi svi ovdje ste ko oni strucnjaci u HUSTONU koji su poslali Apollo u Svemir,ili oni iz onog Svemirskog centra u Armagedonu i ja se uzdam u vas. Znaci ja sam austronaut u svemiru a vi ste dolje i mi smo na vezi kada se ja nadem u problemima isto ko u filmu Armagedon.Sada ste vi u ulogi Billy Bob Thorntona i ekipe,koja vodi moj svemirski brod ka cilju.
|
Edited by - 1Euro on 27/07/2010 15:40:36 |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 27/07/2010 : 15:39:58
|
quote: Originally posted by 1Euro Eto imam novi zadatak za Cat Claw,pošto je ženska ona je idealna za tako nešto. Ako si za akciju i želiš pomoci i imaš 30 sekundi vremena,javi mi na Pm,da ti kažem šta bi mogla uciniti. Onda bi vaš posao bio završen i onda stupam ja na scenu. O svemu cu vas obaveštavati.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 27/07/2010 : 15:42:40
|
quote: Originally posted by Grujah.
quote: Originally posted by 1Euro Eto imam novi zadatak za Cat Claw,pošto je ženska ona je idealna za tako nešto. Ako si za akciju i želiš pomoci i imaš 30 sekundi vremena,javi mi na Pm,da ti kažem šta bi mogla uciniti. Onda bi vaš posao bio završen i onda stupam ja na scenu. O svemu cu vas obaveštavati.
hahaha,eto baš sam negdje na tom foromu procitao kako o sebi prica da je muškarac,a u profilu joj piše da je žensko haha,pa sam išao da editujem post ali sam malo zakasnio pošto vidim da si ti vec to quotao haha. Ma nema panike,vec sam pronašao rješenje i bez pomoci cat claw. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/07/2010 : 16:01:20
|
hahaha,eto baš sam negdje na tom foromu procitao kako o sebi prica da je muškarac,a u profilu joj piše da je žensko haha,pa sam išao da editujem post ali sam malo zakasnio pošto vidim da si ti vec to quotao haha. Ma nema panike,vec sam pronašao rješenje i bez pomoci cat claw. [/quote]
ima krizu identiteta |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|