forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vratio sam se iz Srbije(htjeli su da me ožene!??)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 20:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Pronašao sam i poštanski broj Aleksandrovca!

Ok,hvala svima na suradnji!

Ako bude još nekih pitanja,postavit cu ih ovdje.
A sada se slobodno zezajte,off topicarite,....samo da vas moderatori ne izbace

Edited by - 1Euro on 26/07/2010 20:00:52
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 20:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ti bas shvatio ozbiljno
Zavrsi sve u jednom danu

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/07/2010 : 21:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Ma 'bes pitanja, daj stavi sliku mlade da je vidimo.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/07/2010 : 21:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

381, naravno. Zato ste se i rastavili zato ste bili sesta rupa na svirali

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/07/2010 : 21:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Euro ti si pecen!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 23:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Ma 'bes pitanja, daj stavi sliku mlade da je vidimo.

sada trebam pronaci pravu adresu.To cu uraditi tako da cu zvati sve one koje sam pronašao na onom linku iako mislim da vec znam koja adresa bi to bila pa cu najprije tamo pokušati da provjerim jel to prava adresa da ne pošaljem pismo nekoj drugoj (haha).
Onda cu napisati pismo,staviti nekoliko svojih slika pa cemo vidjeti šta ce se desiti...Ako dobijem neke njezine slike ja ih mogu ovdje postaviti iako ne znam jel to dozvoljeno,da se stavljaju slike bez odobrenja osobe koja je na slici,.....?
Ne bih htio da me banuju ili da me ona banuje zbog toga
Ako bude nešto od svega toga,ja cu ionako više puta biti u Srbiji pa cete moci vidjeti original u živo bez slika i to,iako se bojim da je pokažem svim ovim manekenima sa južne pruge.......
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 23:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Euro ti si pecen!

ma daj ja još uvijek mislim kako je sve to neka zajebancija pa cu vjerovatno ispasti budala( bolje ispasti budala nego iz voza),kada joj pošaljem pismo i neke svoje slike,ali baš me briga.Ionako je citav moj život neka zajebancija tako da me takve stvari uopšte ne smetaju ako cu ispasti budala.A ako stvarno bude neko prijateljstvo,poznanstvo,....onda super.Prijatelja nikada dosta.
Stvarno mislim da nemam šta izgubiti.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2010 : 23:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Ti bas shvatio ozbiljno
Zavrsi sve u jednom danu

pa cuj ja kada zapnem za nešto.... haha
Vjeruj mi da si je video i ti bi to završio u jednom danu,ali imam neki cudni feeling kako cu ispasti budala ali baš me briga haha.
Najteži dio ipak dolazi,trebam napisati pismo i to takvo da ne ispadnem neozbiljan(što je stvarno teško jer ja nisam neki ozbiljan covjek),ali naravno ne previše ozbiljno,ne predugacko,niti ne prekratko,....ima tu još dosta posla,odabrati fotografije,....
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 26/07/2010 : 23:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:

quote:

Ti bas shvatio ozbiljno
Zavrsi sve u jednom danu

Vjeruj mi da si je video i ti bi to završio u jednom danu,ali imam neki cudni feeling kako cu ispasti budala ali baš me briga haha.
Najteži dio ipak dolazi,trebam napisati pismo i to takvo da ne ispadnem neozbiljan(što je stvarno teško jer ja nisam neki ozbiljan covjek),ali naravno ne previše ozbiljno,ne predugacko,niti ne prekratko,....ima tu još dosta posla,odabrati fotografije,....

Ja svim onim biznis planovima, meni si bas odao utisak veoma ozbiljnog lika.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2010 : 23:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Jer se kod 1Eura više cita, idem u septembru za Beograd po albume i slicice, pa Beogradani ide se na pivo, mislim da cu biti u Novom Beogradu za koja dva dana. Pa se vidimo.
Oprosti 1Evro, ker sem takole uletel.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 27/07/2010 00:00:11
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/07/2010 : 00:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Ako bude nešto od svega toga,ja cu ionako više puta biti u Srbiji pa cete moci vidjeti original u živo bez slika i to,iako se bojim da je pokažem svim ovim manekenima sa južne pruge.......

Ma jok,nema opasno, ovi ostali su svi ruzni, samo sam ja lep.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/07/2010 : 00:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

Ti bas shvatio ozbiljno
Zavrsi sve u jednom danu

Je l' si ti sa uspostavio sa njom neki kontakt tamo? Ste rasmenili koju rec?
Da ne bude ovo malo prenagljeno i neocekivano za nju?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/07/2010 : 00:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

Carson je maneken za NITEX. Nego, trenutno bez angazman, jer je firma propala. Sad, da li je propala zbog recesiju i inflaciju ili zbog toga sto je odeca visila na njemu, pa im i nije pravio bog zna kakvu reklamu, zakljucite sami

Ocekivao sam da ce ovi starci biti ljubomorni na moju lepotu, a ono se javljaju ovi hlapci.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2010 : 09:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Onda, razvija se nešto. Budno pratim šta ce se dešavati, kao u sapunici.
Ej, 1Euro, ja ti želim svu srecu i držim palceve.Svaki pocetak je najlepši....

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 27/07/2010 09:24:10
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/07/2010 : 10:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ti bas shvatio ozbiljno
Zavrsi sve u jednom danu

Je l' si ti sa uspostavio sa njom neki kontakt tamo? Ste rasmenili koju rec?
Da ne bude ovo malo prenagljeno i neocekivano za nju?

Pa da,naravno,mi smo se tamo rukovali i izmjenili par rijeci onako bez veze neke rijeci,caskanje i to ali samo na kratko jer smo vec bili na odlasku,ali joj je prije toga ova njezina kuma koja mi je o njoj pricala dva dana,sigurno rekla nešto o meni i kad smo mi otišli iz Aleksandrovca i vratili se u Cacak,njezina kuma me zvala i pitala me kako mi se ova mala svidjela i rekla mi je da ja moram doci na tih 40 dana i da ce i ona doci jer ce biti njezin vozac i da je ta njezina kuma nju vec pitala jel ce ici sa njom da je vozi i ona je to potvrdila....sad nije baš nešto znam ali dobro zbog toga cu ja odabrati drukciju taktiku da ju kontaktiram pismom pa cu onda više znati šta i kako,jer postoji mogucnost da ja necu doci na tih 40 dana što se žaluje i to.
Ali razmišljam da joj predložim,da ako želi mogu doci po nju u Srbiju i vozim je u Sloveniju na odmor,može da bude u mojoj kuci,pa cu joj malo razkazati Sloveniju i tako,a onda ju vratim nazad,ili mislite da je to previše agresivno na pocetku?
Mislim ja sam u Srbiji izgubljen ali u Sloveniji ima uslova za romantiku na svakom koraku jer znam tu zemlju kao svoj džep,pa mogu bolje da "operišem"
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/07/2010 : 10:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Onda, razvija se nešto. Budno pratim šta ce se dešavati, kao u sapunici.
Ej, 1Euro, ja ti želim svu srecu i držim palceve.Svaki pocetak je najlepši....

hvala majstore!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 27/07/2010 : 12:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ponki

quote:

Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku
ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu
pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu

to sam najprije ucinio ali mi je izbacilo nekoliko njih sa istim imenom i prezimenom,pa za svaku trebam da me primi medu prijatelje,da bi video njezine kontakte i slike i to.....
Inace ja nemam svoj facebook profil sa slikom,nego imam jedan izmišljeni bez slike i bez pravog imena i prezimena i to jer mi facebook nije nešto,pa su male šanse da me itko primi za prijatelja hahaha jer mi je ime i prezime na facebooku Brian Armstrong (haha) i podaci su isto izmišljeni,nema slike,....a imam ga baš zbog toga da potražim nekoga drugoga ako trebam nešto......

a sta mislis da ti javis Sawitchu na PM njeno ime posto on ima facebook nalog pa da on svim tim curama posalje zahtjev za prijateljstvo i da ti on sve istrazi...ja vjerujem da bi on to za tebe drage volje uradio...a sa naloga svake od njih skine slike i salje ih tebi dok ti ne prepoznas pravu...mozda moze cak i da ju ispita malo onako okolo o svemu sta tebe interesuje...on je snalazljiv poput Nick Raidera i sve sto te interesuje on ce ti saznati

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 27/07/2010 : 12:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
A sto lepo ne zamolis kumu da ti iskopa njen broj?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 27/07/2010 : 12:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:

Cika Bane zasto da uradi tako jednostavno
Onda se ne bi mogli ovdje tako lijepo zabavljati

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 27/07/2010 : 12:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
ups!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/07/2010 : 14:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Kad vec imas ime i prezime a znas i kako izgeda, da li ti je mozda palo na pamet da je potrazis na facebooku
ja mislim da u Cacku ima internet sto mozes provjeriti ako pitas Antu kad se pojavi na forumu
pa ako imaju internet u Cacku sto ne bi imali i u Aleksandrovcu

to sam najprije ucinio ali mi je izbacilo nekoliko njih sa istim imenom i prezimenom,pa za svaku trebam da me primi medu prijatelje,da bi video njezine kontakte i slike i to.....
Inace ja nemam svoj facebook profil sa slikom,nego imam jedan izmišljeni bez slike i bez pravog imena i prezimena i to jer mi facebook nije nešto,pa su male šanse da me itko primi za prijatelja hahaha jer mi je ime i prezime na facebooku Brian Armstrong (haha) i podaci su isto izmišljeni,nema slike,....a imam ga baš zbog toga da potražim nekoga drugoga ako trebam nešto......

a sta mislis da ti javis Sawitchu na PM njeno ime posto on ima facebook nalog pa da on svim tim curama posalje zahtjev za prijateljstvo i da ti on sve istrazi...ja vjerujem da bi on to za tebe drage volje uradio...a sa naloga svake od njih skine slike i salje ih tebi dok ti ne prepoznas pravu...mozda moze cak i da ju ispita malo onako okolo o svemu sta tebe interesuje...on je snalazljiv poput Nick Raidera i sve sto te interesuje on ce ti saznati

ma ne želim ja Sawitcha opterecivati
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/07/2010 : 14:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

pa ta kuma je isto tako u Srbiji(a ja u Sloveniji) i ja tu kumu prije toga nisam poznavao tako da nemam njezin broj.
Upoznao sam je na sahrani i onda smo dva dana bili zajedno sa tom kumom kod onih u Cacku.
Inace moj je ujak dobro poznaje ali on se sada vratio u Njemacku,odakle je i ta kuma ali je sada u Aleksandrovcu,....

Ljudi sve je to dosta zakomplicirano za "obicnog" covjeka,ali ja sam majstor komplikacija,pa se snadem u svakoj situaciji.
Vi ste ovdje moja ekipa koja mi pomagate i pogledajte kako smo daleko došli.
Smo nadomak toga da saznamo adresu a onda pravi posao tek pocinje.
Vi svi ovdje ste ko oni strucnjaci u HUSTONU koji su poslali Apollo u Svemir,ili oni iz onog Svemirskog centra u Armagedonu i ja se uzdam u vas.
Znaci ja sam austronaut u svemiru a vi ste dolje i mi smo na vezi kada se ja nadem u problemima isto ko u filmu Armagedon.Sada ste vi u ulogi Billy Bob Thorntona i ekipe,koja vodi moj svemirski brod ka cilju.

Edited by - 1Euro on 27/07/2010 15:40:36
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 27/07/2010 : 15:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Eto imam novi zadatak za Cat Claw,pošto je ženska ona je idealna za tako nešto.
Ako si za akciju i želiš pomoci i imaš 30 sekundi vremena,javi mi na Pm,da ti kažem šta bi mogla uciniti.
Onda bi vaš posao bio završen i onda stupam ja na scenu.
O svemu cu vas obaveštavati.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/07/2010 : 15:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Eto imam novi zadatak za Cat Claw,pošto je ženska ona je idealna za tako nešto.
Ako si za akciju i želiš pomoci i imaš 30 sekundi vremena,javi mi na Pm,da ti kažem šta bi mogla uciniti.
Onda bi vaš posao bio završen i onda stupam ja na scenu.
O svemu cu vas obaveštavati.

hahaha,eto baš sam negdje na tom foromu procitao kako o sebi prica da je muškarac,a u profilu joj piše da je žensko haha,pa sam išao da editujem post ali sam malo zakasnio pošto vidim da si ti vec to quotao haha.
Ma nema panike,vec sam pronašao rješenje i bez pomoci cat claw.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/07/2010 : 16:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

hahaha,eto baš sam negdje na tom foromu procitao kako o sebi prica da je muškarac,a u profilu joj piše da je žensko haha,pa sam išao da editujem post ali sam malo zakasnio pošto vidim da si ti vec to quotao haha.
Ma nema panike,vec sam pronašao rješenje i bez pomoci cat claw.
[/quote]

ima krizu identiteta

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000