forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog almanah 8
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 04/08/2010 : 01:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Ma nisam ja, Panone, odakle ti to? Mislim, jos za Stana?! To je nemoguce, ja tako nesto ni pijan, pa cak ida sam drigiran ne bih izjavio! Ja taj pojam drugacije shvatam. U mojemu slucaju, TRESHINA U SVAKOM POGLEDU moze da bude samo Kozu...doduse, niko ga ovde nije ni pominjao...

hehe, ma nisam mislio trash u stilu onog lošeg trasha, nego onako crtež koji je super ali nije u stilu realizma.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/08/2010 : 14:05:40  Show Profile Show Extended Profile
Ok, samo sto sam ja tu skucenih s'vatanja kad se pomene trash, pa uglavnom ga uvek tretiram kao TRASH! A za ovaj trash u takvom drugacijem kontekstu, se u potpunosti slazemo...da, po pitanju Stana!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/08/2010 : 08:13:49  Show Profile Show Extended Profile
@ acestroke

Bio sam ti rekao da cu ovde na ovom topiku da ti postavim nesto...evo proradio mi krsh od skenera pa reko' da odrzim rec. Mislim da nece biti presitno i da je moguce citanje...

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/08/2010 : 09:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Nije valjda najveci bludnik grada Vranja ustao tzako rano? Bice pre da nisi ni legao...Crni Doco!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 08/08/2010 : 11:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
@ docA

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 08/08/2010 : 22:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
Meni baš dobar ovaj almanah. Ovaj Rinaldi i nije neki crtac ali je ovježenje od silnih Fregijerija, Roija i Picatija.
Ruju dobar, za divno cudo. I mogu reci da fino izgledaju ovi almanasi sad kad se saberu na jednom mjestu.

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/08/2010 : 00:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Zanimljiva prica, vidi se da je Ruju još bio pun ideja... Cak je i završetak solidan...

Rinaldi bolji nego u 'Demonskoj sonati', solidan crtež, ali ništa više...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

DarkPhoenix
Starting Member

82 Posts

Member since 30/07/2010

Posted - 11/08/2010 : 12:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DarkPhoenix a Private Message
quote:
Originally posted by misterx381

Ista epizoda ce skoro istovremeno (12.08.2010) izaci i na kioscima u Srbiji u okviru SuperBook-a broj 13. Evo italijanske naslovnice za poredenje, pa šta kome više odgovara.

Villa definitivno bolji.Razmisljam da pocnjem kupuvati SB samo za fenomenalne naslovne.
I pre nego svi pocete skacati na mene,zelela bih da dodam da u ovaj duel SB vs Almanah i Specijalci za mene pobedzuje Villa.
Ostalo(kao ona fenomenalna Dilan/Sklavi ilustracija) je druga stvar.

Edited by - DarkPhoenix on 11/08/2010 12:39:27
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18861 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/08/2010 : 12:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Rinaldi odlican, možda me baš crtac natera da tog Dilana i procitam pre stavljanje na policu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 12/08/2010 : 01:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message
Super prica,baš onakve kakve volim,bez previše pametovanja,a i crtež je cool,kao nekakav križanac M&G-a i Freghierija(makar Freghierija mrzio)
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/08/2010 : 02:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Prica mi je malo zamorna, ali dobro razradjena.Scenarij je dobar, a crtez prosjecan.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/08/2010 : 20:29:18  Show Profile Show Extended Profile
Ja ovo danas procitao u VC suprbook #13.
Razocaran sam crtezom, a prica je pa tek svinjarija.
Kakav bre dobar Rinaldijev crtez?! Jadan je i sa ucestalim anatomskim gresakama i slicnim crtackim anomalijama..monoton i bez ikakve dinamike. Rinaldi je u onoj "Demonskoj sonati" bio i dobar koliko-toliko, ali ovo ovde je cisto dno. A ovaj "Tragac/naslednik", zaista niti je jeti, nit' je vukodlak...i odvratan je za opservirati ga kao crtacku kreaciju!
Prica jeste laganica, ali generalno - PRAZNO!

'ej moj, Ruju dijabolo...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/08/2010 : 20:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Kakav bre dobar Rinaldijev crtez?! Jadan je i sa ucestalim anatomskim gresakama i slicnim crtackim anomalijama..monoton i bez ikakve dinamike. Rinaldi je u onoj "Demonskoj sonati" bio i dobar koliko-toliko, ali ovo ovde je cisto dno. A ovaj "Tragac/naslednik", zaista niti je jeti, nit' je vukodlak...i odvratan je za opservirati ga kao crtacku kreaciju!

De bre, pa to je samo Dilan Dog
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 13/08/2010 : 21:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
ma bre doco, lepo sam te upozorio par strana nazad :)
nema vajde od almanaha vise kako mi se cini, skart koji je odbacen od redovne serije se trpa tamo :/

nego, citam ovaj sken i prijatno se inenadim, vidim da se vraca morgana u numero 300, a bogami i krendal rid! sta li je paskvale izmuckao pitam se?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

misterx381
Average Member

Serbia
919 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 14/08/2010 : 15:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message
quote:

Potpuno se slazem sa svim recenim. Sva sreca da su u SuperBook-u i dve krace price iz Giganata, pa ne mogu da kažem da sam bacio pare uzalud.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 15/08/2010 : 13:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
I kako ja sad da pohvalim ovaj superbook almanah kada ste ga toliko pljunuli.
Dobra epizoda, svidja mi se njena mitologija i razvoj price. Kraj po obicaju rujuovski smandrljan. Crtez prosek.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000