forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog almanah 8
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Laf
Starting Member

Fyro Macedonia
58 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 03/08/2010 : 00:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Laf a Private Message
Hvala... Vazno da ih ima i da ce ih biti.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/08/2010 : 00:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Checee

Stanova naslovnica je bolja, naravno. Odlicno, ali cu ipak da sacekam superbook, ionako ludens kasapi tekstualne dodatke.

Ne bi ja reko... nista ne fali Villinoj naslovnici

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5077 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 03/08/2010 : 00:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
bitno da izlazi, jedino Maxi DD treba pojacati

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4353 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/08/2010 : 00:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Stanova naslovnica je bolja, naravno. Odlicno, ali cu ipak da sacekam superbook, ionako ludens kasapi tekstualne dodatke.

Pa nije ni reko da joj nešto fali, nego da je Stanova bolja.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/08/2010 : 00:41:13  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by dessa

quote:

quote:

Daleko bolja!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/08/2010 : 00:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:

quote:

quote:

Daleko bolja!

Jest kurac bolja! Treba da vratimo onaj stari topic, Villa vs. Stano, pa da ljudi glasaju kako treba

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/08/2010 : 01:01:24  Show Profile Show Extended Profile
quote:

Jest kurac bolja! Treba da vratimo onaj stari topic, Villa vs. Stano, pa da ljudi glasaju kako treba

Aha...ok, ajd' samo malo obrazlozi po cemu je bolja, ja necu da idem sa nikakvom replikom iza tvog objasnjenja, samo sam radoznao da cujem kako to razmisljas, cime mozes da potkrepis svoju tvrdnu i koje ces argmente da mi navedes....
Da, necu da se javljam iza tvog posta (ako ga resis da ostavis, naravno) jer smo pre tebe na sijaset topika raspravljali o ovome...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/08/2010 : 01:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/08/2010 : 01:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Evo sad gad ih vidim ovdje, jedna do druge, mogu lakse da vidim slicnosti i razlike.

Stanova je ocito u noci, sto bolje pase atmosferi; ne razumijem zasto Villina ima vukodlaka i mjesec iza njega u po dana, ili to mozda treba da bude mrak, pa je bijelo zato sto SB uvijek ima bijele naslovnice... ? Hmmm... ko ce znat.
U redu: Dylanova faca je UVIJEK bila bolja kad je Villa crta. Puno vise emocija ima, citavo lice ima puno vise detalja, bolji detalji sjene na licu, bolja kosa... kad ga poredim, Stanov mi je uvijek licio malo 'ofrlje'.
Vukodlak je isto tako bolje kod Ville, ne samo sto je blize Dylanu (i zato je veci na slici), nego sto izgleda strasnije, i opasnije, kao da ce da ga napadne ovog momenta.
Jedina prednost na Stanovoj naslovnici je to sto je u noci; sve druge prednosti dajem Villi, ukljucujuci i bolji mjesec, koji isto tako ima vise detalja.
;)

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4353 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/08/2010 : 02:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:

Evo sad gad ih vidim ovdje, jedna do druge, mogu lakse da vidim slicnosti i razlike.

Stanova je ocito u noci, sto bolje pase atmosferi; ne razumijem zasto Villina ima vukodlaka i mjesec iza njega u po dana, ili to mozda treba da bude mrak, pa je bijelo zato sto SB uvijek ima bijele naslovnice... ? Hmmm... ko ce znat.
U redu: Dylanova faca je UVIJEK bila bolja kad je Villa crta. Puno vise emocija ima, citavo lice ima puno vise detalja, bolji detalji sjene na licu, bolja kosa... kad ga poredim, Stanov mi je uvijek licio malo 'ofrlje'.
Vukodlak je isto tako bolje kod Ville, ne samo sto je blize Dylanu (i zato je veci na slici), nego sto izgleda strasnije, i opasnije, kao da ce da ga napadne ovog momenta.
Jedina prednost na Stanovoj naslovnici je to sto je u noci; sve druge prednosti dajem Villi, ukljucujuci i bolji mjesec, koji isto tako ima vise detalja.
;)

To što je u noci nema nikakve veze, jer su sve SB naslovnice sa belom pozadinom.
Dilanova faca nikako nije uvek bolja kod Vilje. Što se mene tice, Vilja ga je mnogo bolje crtao na onim pocetnim naslovnicama, dok mi se na ovim SB uopšte ne dopada njegov Dilan.
I koje to emocije ima njegov Dilan? To što spava dok ga napada veliki zli vukodlak?
Viljin vukodlak ne samo da nije bolji zato što je "veci", "strašniji" i "zato što hoce da ga napadne"(dok ovaj knjava) nego uopšte nije ista tema na naslovnicama. Ovaj stvarno izgleda kao da ide u napad, dok Stanov zavija na mesec, što baš i nije za poredenje.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/08/2010 : 03:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

;)

To što je u noci nema nikakve veze, jer su sve SB naslovnice sa belom pozadinom.
Dilanova faca nikako nije uvek bolja kod Vilje. Što se mene tice, Vilja ga je mnogo bolje crtao na onim pocetnim naslovnicama, dok mi se na ovim SB uopšte ne dopada njegov Dilan.
I koje to emocije ima njegov Dilan? To što spava dok ga napada veliki zli vukodlak?
Viljin vukodlak ne samo da nije bolji zato što je "veci", "strašniji" i "zato što hoce da ga napadne"(dok ovaj knjava) nego uopšte nije ista tema na naslovnicama. Ovaj stvarno izgleda kao da ide u napad, dok Stanov zavija na mesec, što baš i nije za poredenje.

Apples & Oranges, my friend. Mozemo o ovome danima, i uvijek bi se vratili natrag gdje smo poceli

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5077 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 03/08/2010 : 09:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
definitivno je ovako: Stanova naslovnica je "modernija", dok je na SuperBook-u Dylanovo lice bolje nacrtano. Velika mana SuperBook-u: sve pozadine su bijele pa naslovnice slicno izgledaju...
Kad bih sve zbrojio i oduzeo, odabrao bih, definitivno, Stanovu.

_______________________________________________________________________________________________________________________
41 godina Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/08/2010 : 09:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
U ovom slucaju Stanova... Nekako mi se Villa nije previse potrudio ovdje...
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 03/08/2010 : 13:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Stanova mi je bolja. Navikao sam na taj Stanov ''trash'' stil. Villa mi je danas više za Texa, nekako mi ne paše na Dylanu.
Ona njegova faza kad je bio crtac DD naslovnica je daleko bolja od ove sa SuperBookom. Villin današnji crtež mi je ''prerealan'' s obzirom na prirodu DD serijala.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 03/08/2010 : 15:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
ponovo neko povezuje stana i trash (!!!!!!!) dzizuse! mislim da je to jednom tiberije napisao pa sam trazio objasnjenje. ako si i tad bio ti panone, daj sad ponovo objasni :) ;)
meni se iskreno obe ne dopadaju, posebno ne vilina :)
a ovaj almanah imam odavno u originalu, koliko sam skapirao teze je sranje: ruju/rinaldi (ili bese riboldi)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 03/08/2010 : 20:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message

Stanova je bolje ima je više

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/08/2010 : 20:57:24  Show Profile Show Extended Profile
Kako je ovo mocan crtez!

Deers me uvek prijatno iznenadi svojim postovima!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 03/08/2010 : 21:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Šteta što se izgube neki Stanovi potezi u koloriranoj naslovnici

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 03/08/2010 : 21:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Ovdje se još vidi da Stanu boja kvari naslovnicu.
Što se Ville tice, nikad mi se kod superbooka nije svidalo to da su pozadine uvijek bijele jer uvjeren sam da bi onda to sve skupa puno bolje izgledalo da nije tako.
Ovako, Stanova je naslovnica ipak nešto bolja.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/08/2010 : 21:21:33  Show Profile Show Extended Profile
Upamtite jedno: Stanova je naslovnica uvek bolja. Bila redovna, specijalska, superbukovska, almanahovska...ona je u uvek GIGANTSKA naspram Viljine!
Da samo napomenem da volim Vilju kao crtaca, al' ovde je neka druga prica u pitanju

Trenutno mi ne radi skener, inace cu da odskeniram nesto iz poslednjeg KIDD (9), bas je o Stanu rec...i postavicu mozda vec sutra na ovom topiku, pa videcete sta je i Sklavi rekao o Stanu. . .
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 03/08/2010 : 21:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

ponovo neko povezuje stana i trash (!!!!!!!) dzizuse! mislim da je to jednom tiberije napisao pa sam trazio objasnjenje. ako si i tad bio ti panone, daj sad ponovo objasni :) ;)

Nisam bio ja, MISLIM da je docA izmislio tu poveznicu. Ali eto, zgodno mi je tako okarakterizirati Stanov crtež, jer ne znam kako bi drugacije
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4353 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/08/2010 : 22:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Ma nije docA(ne voli on thrash, on je pAnker) nego Tiberije, na onom topiku.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 03/08/2010 : 22:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
A ma bilo je davno, sjecam se da se Stano spominjao u sklopu trasha prije možda pol godine, tako nekako...
A koji je to tocno topik u vezi Stano-trash?

Edited by - Panon on 03/08/2010 22:05:01
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/08/2010 : 22:30:22  Show Profile Show Extended Profile
Ma nisam ja, Panone, odakle ti to? Mislim, jos za Stana?! To je nemoguce, ja tako nesto ni pijan, pa cak ida sam drigiran ne bih izjavio! Ja taj pojam drugacije shvatam. U mojemu slucaju, TRESHINA U SVAKOM POGLEDU moze da bude samo Kozu...doduse, niko ga ovde nije ni pominjao...
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4353 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/08/2010 : 22:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by Panon

A ma bilo je davno, sjecam se da se Stano spominjao u sklopu trasha prije možda pol godine, tako nekako...
A koji je to tocno topik u vezi Stano-trash?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36977&whichpage=2
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000