Iman blagi osjecaj da ce hrv izvuci estoniju pazi jeli ja to dobro pišem E.S.T.O.N.I.J.A u dodatnim kvalifikacijama!!!?? ovo je ravno grcka direkt na EP
Šteta velika šteta, da nije penala Francuzi nikad gola ne bi dali. Plus navijanje sudije. Šta se može, cak i penal je sumnjiv. U prvom poluvremenu se Francuzi nisu vidjeli. Drugo su nas pritisli, ali nisu zaslužili Francuzi da idu direktno na EP. Šta se može, idemo u baraž, pa ako budemo imali malo srece idemo i mi na EP.
Samo još da dodam da smo odigrali fantasticno prvo poluvrijeme. Nikad se nije desilo da neko ovako nadigra Francusku na njenom terenu. E, tu smo imali šansu da damo Francuzima bar dva gola. Da se to desilo išli mi veceras na EP.
Šteta za BiH. Odigrali su sjajno 1. poluvrijeme, u drugom pali fizicki. Zaslužili su pobjedu ali opet se pomaže Francuzima. Sjetimo se samo Iraca u prošlim kvalifikacijama.
Bravo za BIH, šteta što nisu uspjeli pobijediti... I još nešto, ne dao Bog da njih izvucemo!
Ja sam to vec rekao, no ja se nadam da to nece biti Hrvatska nego da odemo i mi i vi.
I ja se nadam, da ne bi WWIII poceo u Mostaru.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Šteta za BiH. Odigrali su sjajno 1. poluvrijeme, u drugom pali fizicki. Zaslužili su pobjedu ali opet se pomaže Francuzima. Sjetimo se samo Iraca u prošlim kvalifikacijama.
Tacno, sudija je šiljio cijelo vrijeme za njih, posebno drugo poluvrijeme. I penal je sumnjiv, na liniji šesneasterca je bio faul.Eto plasirali su se, ali takvo sudenje im nece pomoci na Evropskom prvenstvu. Istina je da imaju jednu od najslabijih reprezentacija. Ime ih vadi i tradicija.
Ako kojim slucajem BiH za protivnika u baražu dobije Hrvatsku mislim da bi bilo pametno da se obje utakmice organizuju negdje daleko od ovih nesretnih prostora...
Ako kojim slucajem BiH za protivnika u baražu dobije Hrvatsku mislim da bi bilo pametno da se obje utakmice organizuju negdje daleko od ovih nesretnih prostora...
Kakvi su majmuni u UEFI mogli bi nam namjestiti da baš igramo baraž.
najbolje na sjevernom polu...ili na grenlandu...
Ne.Japan.Parking ispred Fukushime...Na male golove...