Baš gledam golove za utakmice azerbajdžan- kazahstan cudo su ti igraci kad zabiju gol koda su zabili u finalu svjetskog prvenstva imaju fanaticne navijace...za par godina bit ce to jaka reprezentacija jbt ginu doslovno za svakom loptom ovo još nisam vidio.
Slovacka-Armenija 0:4??!! Wtf, šta je s tim Slovacima...
Estonija-sj.irska 4:1 luxemburg-albanija 2:1
Baš sam gledao španjolska lihtenštajn 6:0 covjece hrv repka i bilic bi trebali pogledat malo kako igraju španjolci oni u ciloj utakmici su nabacili jednu jedinu loptu po zraku i ta je završila u gol lihtenštajna a po zemlji igraju 3 puta bolje nego engleska....strašno :O
Svjetski i europski prvaci, miks Barce i Reala, što ocekivati nego takvu igru
Kako bi mi sinulo da Bosna naguzi mrtve Franke, uffffffffffffffffffff.
Sušic je najavio da ce radi mira u timu na golu stajati Hasagic, cija forma u posljednje vrijeme samo pada. Ako se to dogodi i Begovica ostavi na klupi, onda možemo ocekivati obrnuto od vaših želja
Bolje bi bilo da Begovic brani, no šta je tu je. Nadati se da možemo ostvariti cudo u Francuskoj. Znacemo to sutra u ovo doba pa se cujemo. Napred Bosno, napred Hercegovino.:)
Francuska - BiH 1X Slovenija - Srbija X2 Hrvatska - Latvija 1 Švicarska - C.Gora 1 BiH/21 - Cipar/21 1 Danska - Portugal X2 Gruzija - Grcka X2 Turska - Azerbejdžan 1
Francuska - BiH 1X Slovenija - Srbija X2 Hrvatska - Latvija 1 Švicarska - C.Gora 1 BiH/21 - Cipar/21 1 Danska - Portugal X2 Gruzija - Grcka X2 Turska - Azerbejdžan 1
Prolazi li ovo?
Pa sve je realno,ali se uvek desi bar jedno iznenadjenje. Po meni siguran X na mecevima SLO-SRB i DEN-POR. Danci i Portugal odigraju nereseno i obe reprezentacije prolaze direktno,jer nema sanse da Svedska dobije Holandiju. U pobedu Srbije neverujem nikako,remi ko kuca,cak bih rekao 1-1.
Prolazi li ovo?
Pa sve je realno,ali se uvek desi bar jedno iznenadjenje. Po meni siguran X na mecevima SLO-SRB i DEN-POR. Danci i Portugal odigraju nereseno i obe reprezentacije prolaze direktno,jer nema sanse da Svedska dobije Holandiju. U pobedu Srbije neverujem nikako,remi ko kuca,cak bih rekao 1-1.
Slazem se. Crna Gora danas igra sa "B" timom jer im je zagarantovan prolazak dalje. A Srbija je u zadnjih 5 utakmica sa Slovenijom igrala nerijeseno. 3 puta je bilo 1-1 a jednom 3-3, a Slovenija teoretski nema sanse za prolaz dalje...
Crna Gora baš igra sa B timom, mnogi nisu ni otputovali, ne vjerujem da ce ijedan prvotimac igrati, a Švajcarska po Hicfildovim rijecima, izvodi najjaci sastav, tako da je to 90% jedinica, ali džaba im sad sve
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Super prvo poluvrijeme, uputili smo prema golu 12 udaraca, Francuzi možda 2-3. Pet kornera za nas. Francuzi ni jedan. Što je najvažnije sjajna igra BiH reprezentacije. Napadacka od prve minute. Francuzi u šoku, ne mogu da vjeruju kakvu smo im fudbalsku lekciju ocitali. Ja vjerujem da cemo im zabiti bar još jedan za sigurnu pobjedu.:)