Ciko Felipe Kaetano Lopez Martinez & Gonzales je legenda i treba da ga neizostavno nabaviš! A o sadržaju cemo kada ga obojica procitamo. Ipak,za mene su prvih pet stripova iz ovog serijala neprevazideni!
meni ni Gamba pa cak ni Buratini ne smeta toliko, da mi ti Chiki nebi bili dobri za pola sata opuštanja uz mexikanceve gegove...bilo je par odlicnih i poslje Nollite, recimo Chiko vojnik i Chiko kopac zlata...bolji za nasmijat od zadnjih Alan Forda extra 100%.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Eee, ovo sam kupio u Veneciji 2007, sjecam se kako sam se namucio da nadem kiosk za stripovima. Tada sam kupio i redovnog Zagora Covjek s dva mozga i prvi put "upoznao" Vernija, moram priznati da mi se tada svidio, što sada nije slucaj - ili sam ostario, pa postao cangrizav ili sam onda loše vidio ili sam bio pod dojmom, tko ce ga znati...
Eee, ovo sam kupio u Veneciji 2007, sjecam se kako sam se namucio da nadem kiosk za stripovima. Tada sam kupio i redovnog Zagora Covjek s dva mozga i prvi put "upoznao" Vernija, moram priznati da mi se tada svidio, što sada nije slucaj - ili sam ostario, pa postao cangrizav ili sam onda loše vidio ili sam bio pod dojmom, tko ce ga znati...
...ili si dopustio da te izmanipulisu nekoliko njih vernomrzaca sa foruma, pa sada vise vjerujes njima nego svojim ocima.
...ili si dopustio da te izmanipulisu nekoliko njih vernomrzaca sa foruma, pa sada vise vjerujes njima nego svojim ocima.
Verni rules!
U meduvremenu sam "upoznao" Nuccia, Picinellija i Bisija, tako da...