forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vaš odnos do satova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/09/2010 : 13:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Zanima me da li kupujete satove,sakupljate satove,davate sat nekome za rodendan npr,....ili je to prošlost?

Jer nekada se je smatrao sat lijepo darilo nekome za rodendan, za birmu,....danas mislim da mladi ljudi uopšte ne nose satove jer ih imaju na mobitelu,.... pa me zanima kakav je vaš odnos do satova?
Imate možda neku odredenu firmu koju nosite,ili biste voljeli da imate i zašto baš ta firma,.....

sawitch
Advanced Member

Serbia
40525 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/09/2010 : 13:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Prepisujes topic sa darkwood.rs

Volim satove, uvek nosim... Jebes levu ruku bez sata... Trenutno imam lep U-BOAT koji mi je devojka poklonila... I imam jedan Casio koji sam sam kupio, ostali su pocrkali i kod caleta su negde po fiokama...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31344 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 21/09/2010 : 13:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Ja ne nosim sat, imam ga na mobitelu

Sad da sam neki poslovni covjek, možda bi ga i imal, al i ovak ne kasnim nigdje, pa mi ne treba :-)

Sat kao poklon ok.

A što se tice marki, ne patim na marke.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/09/2010 : 13:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Volim satove, uvek nosim... Jebes levu ruku bez sata... Trenutno imam lep U-BOAT koji mi je devojka poklonila... I imam jedan Casio koji sam sam kupio, ostali su pocrkali i kod caleta su negde po fiokama...

nisam ništa prepisao....nisam ni znao da takav topic tamo postoji....

inace moj prvi sat je bio asteriks ( ne znam koja marka) ali bio je dosta zanimljiv sat gdje su u sredini bili asterix i obelix a onaj mali pas je trcao umjesto one kazaljke za sekunde,....nemam pojma gdje je taj sat sada ...
Onda sam za birmu dobio playboy sat, još uvijek g aimam ali ne radi,vjerovatno treb apromjeniti baterije ili št aja znam,....
Za svoj 18 roden dan sam od oca dobio sat koji još uvijek nosim seiko, ne treba ništ ada se mijenja baterije ni ništa,skroz radi ko lud, jer radi na tresljaje, ali ima manu da ide prebrzo za dve minute,....
Imao sam i jedan stari depni sat koji je bio sjajan,sve je još uvijek radilo,mehanizam i to samo nije imao kazaljki pa sam ga onda dao popraviti nekom "prijatelju" sa kojim sam radio neki biznis i on mi nije dao listic jer smo se ionako vidjeli svaki tjedan no on je kasnije zatvorio radnju i nikako da pronademo taj sat,....da mu jebem m...r, sigurno je bio nešto vrijedan taj sat,crko da bog da!!!! i ostao sam bez tog sata!

Inace kada sam bio u Vietnamu tamo imaju replike satova kao što su Rado,Tisot,...za tako male pare da se ne može vjerovati.Kupio sam za oca i majku i ovi satovi normalno rade,bez problema,iako nisu originali ali su stvarno dobro uradeni lijepi a ne mogu reci da nisu kvalitetni,....šteta što nisam kupio više ovakvih sata,sigurno bi ih mogao dobro prodati.Cak su imali garanciju i sve.....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/09/2010 : 13:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
ne

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4683 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/09/2010 : 14:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

...Jebes levu ruku bez sata...

To i radim...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40525 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/09/2010 : 14:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Levom?

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/09/2010 : 14:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Ja imam 3 razlicita sata, nosim drugaciji kako kad, zavisi ako radim, ako izlazim, itd.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4683 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/09/2010 : 14:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Sawitch
Levoruk & levonog 100 % (bio bih dobar za osvajanje zamkova )
Vezano za temu,i ja sam prestao da nosim sat kad sam poceo da koristim mobilni...

Edited by - Pajtos on 21/09/2010 14:28:29
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40525 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/09/2010 : 14:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sto se mene tice sat ne mora ni da radi, samo da lepo izgleda.. Meni je to modni detalj, lepa stvarcica za ruku...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/09/2010 : 14:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Jedno ime - LORENZ

Nije baš ovakav, ali slican

Cijena? prava sitnica
650 eura.
ali dobar sat je dobar sat

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40525 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/09/2010 : 14:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Svidja mi se sat, samo sto ja volim glomaznije satove....

Evo mog:

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/09/2010 : 14:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
dobar je
Jedino ja volim ovo dugme za navijanje da je što manje i da je podloga tamnija

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40525 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/09/2010 : 14:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
To nije dugme za navijanje vec se to skine i unutra je taj tockic...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/09/2010 : 17:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ne nosim sat, imam ženu. Ona nosi mobilni i uvijek mi kaže koliko je sati...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 21/09/2010 : 17:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

@Sawitch
Levoruk & levonog 100 % (bio bih dobar za osvajanje zamkova )

Takodje. Nosim dzepni sat.
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 21/09/2010 : 22:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message
Naravno da nosim sat. Lakše je nego uzeti mobitel iz džepa, otkljucati mobitel, pogledati koliko je sati i vratiti mobitel u džep. Ovako samo bacim pogled i znam za koliko zvoni

.
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 21/09/2010 : 22:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

inace moj prvi sat je bio asteriks ( ne znam koja marka) ali bio je dosta zanimljiv sat gdje su u sredini bili asterix i obelix a onaj mali pas je trcao umjesto one kazaljke za sekunde,....nemam pojma gdje je taj sat sada ...
Onda sam za birmu dobio playboy sat, još uvijek g aimam ali ne radi,vjerovatno treb apromjeniti baterije ili št aja znam,....
Za svoj 18 roden dan sam od oca dobio sat koji još uvijek nosim seiko, ne treba ništ ada se mijenja baterije ni ništa,skroz radi ko lud, jer radi na tresljaje, ali ima manu da ide prebrzo za dve minute,....
Imao sam i jedan stari depni sat koji je bio sjajan,sve je još uvijek radilo,mehanizam i to samo nije imao kazaljki pa sam ga onda dao popraviti nekom "prijatelju" sa kojim sam radio neki biznis i on mi nije dao listic jer smo se ionako vidjeli svaki tjedan no on je kasnije zatvorio radnju i nikako da pronademo taj sat,....da mu jebem m...r, sigurno je bio nešto vrijedan taj sat,crko da bog da!!!! i ostao sam bez tog sata!

Inace kada sam bio u Vietnamu tamo imaju replike satova kao što su Rado,Tisot,...za tako male pare da se ne može vjerovati.Kupio sam za oca i majku i ovi satovi normalno rade,bez problema,iako nisu originali ali su stvarno dobro uradeni lijepi a ne mogu reci da nisu kvalitetni,....šteta što nisam kupio više ovakvih sata,sigurno bi ih mogao dobro prodati.Cak su imali garanciju i sve.....

Prvo, ako je sat stao, vadi baterije dok nisu iscurele.

Seiko, to sto malo juri unapred, dobar sajdzija ce to da ti nastima.
Nemoj ga sam otvarati,nosi ga sajdziji ali ne onom tvom "prijatelju".

Da, da prijatelj pod znacima navoda.
Nesto mi sapuce da je taj sat bez kazaljki bio SAFHAUZEN!!!!!!

E moj euro, koliko je para taj sat vredeo.
Ne vredi da se sekiras, uzmi sekiru pa pokucaj na vrata "prijatelju"

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/09/2010 : 23:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Marenovic

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Prvo, ako je sat stao, vadi baterije dok nisu iscurele.

Seiko, to sto malo juri unapred, dobar sajdzija ce to da ti nastima.
Nemoj ga sam otvarati,nosi ga sajdziji ali ne onom tvom "prijatelju".

Da, da prijatelj pod znacima navoda.
Nesto mi sapuce da je taj sat bez kazaljki bio SAFHAUZEN!!!!!!

E moj euro, koliko je para taj sat vredeo.
Ne vredi da se sekiras, uzmi sekiru pa pokucaj na vrata "prijatelju"

hm, ne znam kako izgleda safhauzen (pogledat cu kasnije ima li nekih informacija na internetu) ali mislim kako nij ebio to taj sat jer taj moj sat je bio ruski CCCP mislim da bi mogao biti iz srebra,mehanizam je radio kada si ga navio ali kako sam napisao da je bio bez kazaljki to sam mislio da su bile pocepane,netko ih je uništio jer inace je imao kazaljke samo ovaj ih nij eimao,....zbog toga sam išao kod URARA (satnika ili kako vi kažete) da mi nabavi kazaljke,....on je pricao kako se takv ekazaljke mogu nabaviti u Austriji (Graz) i da ce ih nabaviti kada bude išao tamo po neku svoju robu,....ali svejedno sat mi se svidao a imao je ovakav oklep sa žutim staklom koga si mogao otvoriti i uzeti sat van ili staviti nazad u taj oklop koji je bio debeline 1,5 cm do 2 cm a sam sat je bio debeline recimo 0,7 cm,....a mehanizam j ebio super posmatrati kako to sve radi,puno nekih stvarcica koje su se kretale,....samo nije imao kazaljki jer ih j enetko pocepao,...j asam taj sat dobio nekim mjenjanjem još kada sam bio u osnovnoj školi pa sam se mijenjao sa nekim tipom ja njemu igracke a on meni srebrnike koje je krao ( ili naslijedio) svom dedi i taj sat mu uzeo (ili naslijedio) i tako,....

a onaj playboy sat se ne može otvoriri pokušao sam ja pa sam samo napravio neke ogrebotine haha, jer mislim da to može uciniti samo majstor koji ima neku spravu jer to se ne otvara "nožicem" kako sam ja pokušao a inace sada su vec ionako iscurile ako su htjele jer je od toga približno 20 godina koliko dugo su unutra haha a možda i nisu,...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47347 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/09/2010 : 16:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne nosin.ima san ih nekoliko prije pojave mobitela i svi su mi pocrkali.
.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4683 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/09/2010 : 18:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ne nosin.ima san ih nekoliko prije pojave mobitela i svi su mi pocrkali.
.

A posle kazu da mobitel ne zraci...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/09/2010 : 19:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Jedini nakit koji nosim je sat.
Posjedujem ih porilicno i za svaku prigodu.
Evo jedan od onih kojeg u zadnje vrijeme gotivim.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40525 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/09/2010 : 19:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Prelep.. Koliko ovo cudo kosta?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/09/2010 : 19:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Prelep.. Koliko ovo cudo kosta?

1480 Svicaraca ...ali vrijedi .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

napoleon
Senior Member

Serbia
2629 Posts

Member since 13/02/2002

Posted - 23/09/2010 : 08:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send napoleon a Private Message
1992 godine sam prodao svoju kolekciju Zagor ZS i LMS od 250 komada za 180 nemackih maraka sakupljanu 15 godina..
Doplatio sam 70 maraka i kupio sat SWATCH.
Sutradan sam se pokajao,ali je bilo kasno.
1999 godine sam bio na studijama u Subotici i na buvljaku kupio stare Zagore,krenuo sam ponovo da sakupljam stripove.
U svojoj kolekciji imam 1 rucni sat marke IWC SCHAFFHAUSEN 1975 godina
Jednom kolekcionar zauvek kolekcionar
napoleon
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/09/2010 : 11:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Moj odnos, evo uspomene na prometnoj nesreci, sat je iz titaniuma, dobio od drugarica i drugara za rodjendan, datum i sat nesrece je gore na satu, inace ne nosim više sat, ali ovog imam ovakvog za uspomenu, aha ruka je cela :) , i jedina koja je i bila ozlijedena u nesreci, samo par šivova za uspomenu.

----

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 23/09/2010 11:55:56
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000