forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vaš odnos do satova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2010 : 12:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Moj odnos, evo uspomene na prometnoj nesreci, sat je iz titaniuma, dobio od drugarica i drugara za rodjendan, datum i sat nesrece je gore na satu, inace ne nosim više sat, ali ovog imam ovakvog za uspomenu, aha ruka je cela :) , i jedina koja je i bila ozlijedena u nesreci, samo par šivova za uspomenu.

----

Prejako

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 23/09/2010 : 17:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
Moj brat je zimus na benzinskoj pumpi na kojoj radi u snegu nasao sat za koji mu je receno da nov takav kosta 30 000 eura(verovatno je ispao nekom mafijasu)!!! On je zeleo odmah da ga proda,makar i za 15 000 i vec je imao velike planove u glavi,ali,normalno, nije bilo nikog ko je zeleo da pljune toliki novac za sat(pogotovo dole u Jagodini),pa ga je ipak zadrzao. Sad mu stoji u fioci i nosi ga u "specijalnim prilikama"(sudari sa devojkama). Pokusacu kad budem mogla da ga fotografisem da vam pokazem,vidi se da je dobar sat,ali ko bi rekao da je toliko nerazumno skup.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o

Edited by - azra x. on 27/09/2010 11:46:21
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 23/09/2010 : 21:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by azra x.

Moj brat je zimus na benzinskoj pumpi na kojoj radi u snegu nasao sat za koji mu je receno da nov takav kosta 30 000 eura(verovatno je ispao nekom mafijasu)!!! On je zeleo je odmah da ga proda,makar i za 15 000 i vec je imao velike planove u glavi,ali,normalno, nije bilo nikog ko je zeleo da pljune toliki novac za sat(pogotovo dole u Jagodini),pa ga je ipak zadrzao. Sad mu stoji u fioci i nosi ga u "specijalnim prilikama"(sudari sa devojkama). Pokusacu kad budem mogla da ga fotografisem da vam pokazem,vidi se da je dobar sat,ali ko bi rekao da je toliko nerazumno skup.

Kako je svijet mali,hvala na informaciji.
Reci bratu da dolazim!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/09/2010 : 22:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
http://www.ewatches.com/detail.asp?bo_products_variance_id=82958&rid=google Nosim ovaj ,,dobio sam od rodjenog brata iz amerike na poklon ,,savrsen sat sportsko elegantni....dugo sam kao tinejdzer menjao swatch i mogu reci da su mi ti satovi obelezili mladost ,,ne skupi ali u moje vreme ekstremni hit su bili.... Bivsoj devojci sam kupio swatch na poklon |||||||Mnogo me je volela sledecih par dana.........kad sam bio mlad.....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40523 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/09/2010 : 23:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Lep sat Marko, bas lep...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 00:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
quote:
Originally posted by no1

[quote]

Kako je svijet mali,hvala na informaciji.
Reci bratu da dolazim!

Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 24/09/2010 : 00:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
A sto se mene tice,ja ne nosim rucni sat jos od zabavista/predskolskog,a i telefon stalno zaboravljam da ponesem,pa zato stalno kasnim i ne ispunjavam obaveze na vreme...kad bolje pomislim,veoma retko i gledam na sat,valjda nemam naviku,sta li je...jedino kad gori pod nogama

Kada bih,kojim slucajem, nosila rucni sat,verovatno bih odabrala neki crni muski veliki sat...lepsi su mi muski satovi,a i volela bih da mi rucni zglob izgleda vece.

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 24/09/2010 : 13:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message
Obožavam satove no nemam para za neki pravi primjerak od Breitlinga, Omege, Audemars Pigueta, Choparda, IWCa i td...premda postoje vrlo vjerne 'replike' kod kineza

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/09/2010 : 17:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Jedini nakit koji nosim je sat.
Posjedujem ih porilicno i za svaku prigodu.
Evo jedan od onih kojeg u zadnje vrijeme gotivim.

Ovo me podsjeca na onaj japanski sat koji pokazuje visinu, temperaturu, Mjeseceve mjene itd. a ne pokazuje koliko je sati

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/09/2010 : 18:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ovaj sat je prekrasan!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/10/2010 : 15:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
s ovim bi zbario svaki put
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000