Ovo mi je uvijek smetalo i tek sam se sada sjetio da ovo trebam napisati. Dobio sam izdanja od VC-a koja imaju uvodnike, tekstove i oni vrlo doprinose raspoloženju citatelja. Ludens to nikada nije imao, osim na pocetku. U prvim Texovima Ludens je imao @PonyExpress gdje su se citatelji mogli obratiti izdavacu. Kasnije tog više nije bilo, i na predstranici stripa sada je uvijek reklama za neko drugo izdanje. Problem je u tome što se Ludens nikad ne obraca svojim citateljima, uvijek samo izdaju i šute. Bilo bi lijepo kada bi smo vidjeli uvodnik, ili neki popratni tekst na pocetku stripa. To bi me uvijek zainteresiralo i zaintrigiralo, pa i razveselilo. Treba li se Ludens više obracati citateljima u svojim izdanjima, i pisati u izdanja obavijesti, objavljivati tekstove suradnika, pa i možda pokrenuti fan page? Meni je Ludens oduvijek bio odlicna tvrtka i profesionalna, no bi li se trebao više obracati citaocima u svojim izdanjima, ne biti anonimni?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Da,svakako trebaju da se jave kakvim uvodnikom na pocetku mjesto DD-ove slike i napisu nesto o planovima ili sto vec,jer u zadnje vrijeme po komentarima ispada da su zatvoreno drustvo nesklono citateljima i kao da brinu o prodaji i zaradi a nikako da napisu nesto kao: Postovani citatelji Ludensovih izdanja koji nas citate godinama,vrlo smo Vam zahvalni na vjernosti i entuzijazmu bla bla bla. Mislim da ih je netko i uvrijedio na forumima pa se skrivaju od javnosti(osim na kioscima)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Obavezno treba da se jave. Njihova website nije objavljena vise od godine dana, sto stvarno ne razumijem. Izdanja im se super prodaju, ocito je da nisu u krizi, pa zasto ne objave website? Ili su kompletni amateri, ili ih se jebe za misljenje citalaca...
I koji je kurac u stvari sa Zagor Klasic HC izdanjima? Zadnji HC je izaso u Aprilu 2009 - to je 18 MJESECI - stvarno glupo!!! Ako nece vise objavljivat ta izdanja, nek nam jednostavno kazu; ako hoce, nec jave kad u stvari da ih ocekujemo.
Slažem se da su trebali uraditi Web boljim, pisati o novim izdanjima, obavijesti, ako ne u stripu itd itd... A ne ovako: staviti samo naslovnice i obnavljati sajt svakih 34810972074098120989230 godina.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Meni su ti predgovori i pogovori jedino bili zanimljivi u MM-u sa naslovima tipa "Sta je istina a sta fikcija u stripu"... Ostalo mi je totalno nepotrebno.. Bolje da daju neku lepu sliku junaka iz stripa koju necemo videti u stripovima, neku ilustraciju...
Meni su ti predgovori i pogovori jedino bili zanimljivi u MM-u sa naslovima tipa "Sta je istina a sta fikcija u stripu"... Ostalo mi je totalno nepotrebno.. Bolje da daju neku lepu sliku junaka iz stripa koju necemo videti u stripovima, neku ilustraciju...
jeli zna netko tocan e-mail od SNKa?... Na onaj sa stranice se uopce ne javljaju
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
boli ludens neka stvar za obracanjem i uvodnicima,dok god mi a i sam to radim uzimamo i dupliramo sve živo što izbace nema od tog ništa. možemo da ne kupujemo al onda ce smak svjeta pa šta cemo onda.
Meni jako, jako smeta šta enma uvodnika ka i VC-u, to mi je baš gušt svaki put procitat. A gle, kolko god Ludens bija ozbiljan izdavac, toliko je i hladnokrvan. Ne možeš tako, šta se mene tice, ko ih jebe!