forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus:Nathan Never knjiga 38 i AA knjiga 6
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7268 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/10/2010 : 12:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
quote:
Originally posted by djuna

Kupi cu, naravno.
Al´ mi se cini da izlaskom ovih knjiga usporavamo izlazak novih (koje još nisu objavljene).
Umesto tri do kraja godine ce izaci dve.

Nije istina, sve ide po planu, 6 knjiga godišnje, a vec su 4 izašle u ovoj godini.

Drago mi je što su napokon poceli s reprintima, ali bi mi bilo draže da još više ubrzaju s novim knjigama.
Cudo koje nas samo epizode cekaju... Jedva cekam.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 05/10/2010 : 14:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Eh, da sam znao vec bih ga danas uzeo. Ovako sam došao u Libellus po treci almanah, a nije mi se dalo vracat kuci po pare i onda odmah nazad. Valjda necu umrijeti od nestrpljenja do sutra popodne...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 05/10/2010 : 14:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Mljac, mljac, napokon!!

A kako su mi javili iz libellusa do kraja godine izlazi:

Regularna serija, knjige 17 i 18
Agencija Alfa 6 i 7
Specijalac 10

Uistinu mljac

Go kneel and weep
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 05/10/2010 : 14:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Zar nije DeeCay najveci Nathanolog?

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/10/2010 : 16:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by il cattivo

Zar nije DeeCay najveci Nathanolog?

Ha... Vidim ja da ti ne znaš Djoleta... Stvarno majstor za Nathana Nevera. Ali i ja se trudim. Siguran sam da ce ovih 76 stranica biti opsežno i zanimljivljivo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 05/10/2010 : 16:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message
Uzeo knjigu danas i mogu samo reci FENOMENALNO!!!!!!!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/10/2010 : 17:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja necu kupovati ovo
ipak sam vezan za ona obicna kiosk izdanja...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/10/2010 : 18:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
E super,NN1
Sta je to sa gigantima prva tri,hoce li i to u reprizu,jel se suska?Da ne uvezujem skenove za 1200 kuna kod graficara(iako ne mogu skinut treci dio,ima li tko?Nazalost kad ih nema na papiru!!)
A sta je to sa MNO ispravak 43?To ne znam sta je bilo?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 05/10/2010 : 18:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by emirem
A sta je to sa MNO ispravak 43?To ne znam sta je bilo?

Pomješali su naslovnice orginalnih brojeva.

Treci post : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38181

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 05/10/2010 : 19:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message
Jel ovo izlazi sad od prvog broja po hronološkom redu?
Go to Top of Page

Tome272
New Member

Croatia
109 Posts

Member since 09/08/2010

Posted - 05/10/2010 : 20:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tome272 a Private Message
Danas kupio knjigu i jedva cekam kada se nova izaci.

Ovu knjigu se svakako isplati uzeti. Fenomenalno napravljeno. Svaka cast ekipi iz Libellusa.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/10/2010 : 20:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

Sta je to sa gigantima prva tri,hoce li i to u reprizu,jel se suska?

Nikad više Tako su meni ljudi iz Libellusa rekli, više nece ništa reprintat, tako da ti je bolje probaj nekako uvatit na aukcijama.
Nisan ni ja ništa bolji po tome pitanju, od ovih teško nabavljivih izdanja fale mi drugi gigant i drugi superbook.

Inace, kupija san i ja danas ovu prvu knjigu. Odlicno izgleda, masu teksta, broj nula još nisan stiga procitat, al ipak mislin da cu ostat samo na ovoj prvoj knjizi. Tojest, možda cu kupovat i dalje ako ostanu na nekome sporome ritmu (maksimalno 2-3 knjige godišnje), jer mi stvarno nema smisla davat skoro 40 kn po broju kad iman sve to u mekome uvezu...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 05/10/2010 20:23:14
Go to Top of Page

djuna
New Member

Serbia
213 Posts

Member since 20/07/2004

Posted - 05/10/2010 : 21:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send djuna a Private Message
quote:

quote:

Kupi cu, naravno.
Al´ mi se cini da izlaskom ovih knjiga usporavamo izlazak novih (koje još nisu objavljene).

Nije istina, sve ide po planu, 6 knjiga godišnje, a vec su 4 izašle u ovoj godini.

Drago mi je što su napokon poceli s reprintima, ali bi mi bilo draže da još više ubrzaju s novim knjigama.

Prošle godine je izašlo 8 knjiga.
http://www.stripovi.com/index.asp?page=crono&header=0&Name=&Heroes=NN&Publisher=All&Mon1=0&Year1=2009&Author=All&list=off&cnt=All&submit=Tra%9Ei
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 05/10/2010 : 22:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message
Ako moze neko samo da napise koja je tema tekstova i da li ima puno spoilera vezanih za neobjavljene epizode. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/10/2010 : 22:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Nema puno. ;)

Šalu na stranu, što se desilo do Sage Alfa spomenuto je, sve posle toga je eventualno teasovano, nikako navedeno.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/10/2010 : 23:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Ja san taman pocea citat tekst, al san odusta kad san vidija da se spominju i stvari iz prvih libellusovih knjiga
Iman SD/Ludensova izdanja i negdi san oko broja 50, tako da cu prvo to morat proc.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 06/10/2010 : 00:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message
HC NN je prvorazredno izadnje i po mome mišljenju definitivno ga se isplati kupovati.

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 06/10/2010 : 11:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:

quote:

quote:

Kupi cu, naravno.

Prošle godine je izašlo 8 knjiga.
http://www.stripovi.com/index.asp?page=crono&header=0&Name=&Heroes=NN&Publisher=All&Mon1=0&Year1=2009&Author=All&list=off&cnt=All&submit=Tra%9Ei

Ja mislim da su ove knjige od 5-8 što su izašle 9.1.2009. zapravo izdanja koja su bila pripremljena za 2008. godinu.
Ove godine je prvi put da Libellus povecava broj NN knjiga sa 4 na 6 godišnje. Nadam se da ce tako i ostati, ali i porasti, u najboljem slucaju
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/10/2010 : 11:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
odlicnoooooo!!!izabrali ste meni baš najbolju naslovnicu za knjigu.uzimam, naravno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 06/10/2010 : 16:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Baš listam knjigu. Fenomenalno je ispala. Kao što sam i pretpostavljao,
u dodatku je sažet cijeli NN serijal(valjda), bez pretjerano puno teksta te se
i veselim da ga pocnem citati.
Iz nekog razloga iznenadio sam se kad sam uocio da je nulu crtao De Angelis jer sam ocito, iz neznam kojeg razloga, zabrijao da je crtac Bonazzi.
Naslovnice s onim drugacijim bojama NN loga izgledaju još fenomenalnije,
cak i ova za br. 1 izgleda puno bolje uživo.
Ovo se mora imati 90 % samo iz kolekcionarskih razloga;pravo malo remek-djelo.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/10/2010 : 16:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ja to necu kupovati jer to imam vec u izdanju SD i koliko god lijepo izgledalo ja necu trošiti novce na ono što vec imam. Ali, svaka cast Libellusu za izdanje!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/10/2010 : 16:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy
Kao što sam i pretpostavljao, u dodatku je sažet cijeli NN serijal(valjda), bez pretjerano puno teksta te se

CEkaj, bez pretjerano puno teksta, a ima 75 stranica teksta?! Jel to nekakva proširena kronologija ili baš tekst što se dešava i što ce se dešavati?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 06/10/2010 : 16:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message
Uzeo bih nažalost da se ima para. Krpam i ostale knjige a držim se SD epizoda prvih :( Samo mi nije jasno koja je ono epizoda broj nula i tako malo stranica???
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/10/2010 : 16:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by premujanin

Samo mi nije jasno koja je ono epizoda broj nula i tako malo stranica???

Kratka prica objavljena u jednom od posebnih izdanja Nathan Nevera.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 06/10/2010 : 17:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by drogsy
Kao što sam i pretpostavljao, u dodatku je sažet cijeli NN serijal(valjda), bez pretjerano puno teksta te se

CEkaj, bez pretjerano puno teksta, a ima 75 stranica teksta?! Jel to nekakva proširena kronologija ili baš tekst što se dešava i što ce se dešavati?

Ima puno slika i to vecinom slike. Nisam brojao , ali cini mi se da slike zauzimaju oko 50% stranica

Go kneel and weep
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000