forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Forumas decenije/desetljeca
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 82

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 13:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Teska srca, al kad se mora mora...
Sawitchu, mozes da podignes Katu #5 kod Slobe. Javicu mu da je za tebe brezplatna.

Cika Bane, stvarno si car!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 13:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Imunitet!
Mislim da si s ovim zaslužija imunitet do 2020, do iduceg forumaša desetljeca.
To bi bilo pošteno., pa nek sad to Moderatori amenuju.

Tajni imunitet, kao u survajvoru..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 13:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by ponki
e Dok mi javio da ima nesto sitno za tebe pa ako hoces da ti sve pa i onog Bleka sto sam ti namijenio upakujem zajedno

ipak si ti forumas decenije pa mi za takvu personu nije uopste veliki trosak da to posaljem

Neka, ipak si moja drugarica i ne bih da se trosis...

Edited by - sawitch on 01/12/2010 13:33:42
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/12/2010 : 13:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Teska srca, al kad se mora mora...
Sawitchu, mozes da podignes Katu #5 kod Slobe. Javicu mu da je za tebe brezplatna.

Svaka cast!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/12/2010 : 14:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Cestitke pobjedniku od vicepravaka! Odnio beskompromisno obje najprestižnije titule - spamer godine i forumaš desetljeca (nije to mala stvar). Vidim da je prevagnulo tek nekoliko glasova za pobjedu, no to cu vidim lako popraviti jednom vlastitom kvalitetnom kampanjom (poput 1eurove) prije sljedeceg glasanja za forumaša sljedeceg desetljeca!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 01/12/2010 : 14:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

NARODE!!!

Jebem mu misa pa ovo ne moze da prodje bez feste!! Sad naredni vikend radim ali sve one koji su glasali za mene pozivam na veliko slavlje u subotu 11 decembra! Zakupio sam restoran u Zitistu, bice i orkestar, slavice se do zore a pocasni gosti su mi ponki, Colt i Tex Willer, ljudi koji su namestili glasanje u Banjaluci, Beogradu i Nisu! Ma ima da vas kitim novcem do zore, neka vidi Srbija da Savic ima i moze!

Zahvaljujem na pozivu, jos jedan dokaz da je pobedio pravi covek.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 14:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Cestitke pobjedniku od vicepravaka! Odnio beskompromisno obje najprestižnije titule - spamer godine i forumaš desetljeca (nije to mala stvar). Vidim da je prevagnulo tek nekoliko glasova za pobjedu, no to cu vidim lako popraviti jednom vlastitom kvalitetnom kampanjom (poput 1eurove) prije sljedeceg glasanja za forumaša sljedeceg desetljeca!

Glasanje za Spammera godine nije jos odrzano.. Za sada titulu i dalje drzi Teller..

Hvala na cestitkama...

@Colt
Odakle ti inspiracija..

Edited by - sawitch on 01/12/2010 14:23:48
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 01/12/2010 : 15:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message
Cestitam
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 15:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hvala kolega..

Ocekujemo 1Eura da se javi sa zakljuckom i pregledom njegovog glasanja...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/12/2010 : 15:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:

NARODE!!!

Jebem mu misa pa ovo ne moze da prodje bez feste!! Sad naredni vikend radim ali sve one koji su glasali za mene pozivam na veliko slavlje u subotu 11 decembra! Zakupio sam restoran u Zitistu, bice i orkestar, slavice se do zore a pocasni gosti su mi ponki, Colt i Tex Willer, ljudi koji su namestili glasanje u Banjaluci, Beogradu i Nisu! Ma ima da vas kitim novcem do zore, neka vidi Srbija da Savic ima i moze!

nemam nista vise za reci...sve je rekao drug COLT pa cu se samo sloziti sa njim... pobjedio je pravi i ja necu propustiti da uvelicam njegovo slavlje...ocekuje se jos samo da Tex potvrdi svoj dolazak zajedno sa svim juznoprugasima koji su glasali za Sawitcha (jebiga Cronose ovaj put nisi odabrao pravu stranu)
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7917 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/12/2010 : 15:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

quote:

NARODE!!!

nemam nista vise za reci...sve je rekao drug COLT pa cu se samo sloziti sa njim... pobjedio je pravi i ja necu propustiti da uvelicam njegovo slavlje...ocekuje se jos samo da Tex potvrdi svoj dolazak zajedno sa svim juznoprugasima koji su glasali za Sawitcha (jebiga Cronose ovaj put nisi odabrao pravu stranu)

nema veze,cu se prisljamcim nekako uz druge juznoprugase.
jedva cekam!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4585 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/12/2010 : 15:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
cestitke na zasluženoj pobjedi.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 01/12/2010 : 16:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
quote:

quote:
e Dok mi javio da ima nesto sitno za tebe pa ako hoces da ti sve pa i onog Bleka sto sam ti namijenio upakujem zajedno

ipak si ti forumas decenije pa mi za takvu personu nije uopste veliki trosak da to posaljem

Neka, ipak si moja drugarica i ne bih da se trosis...

u taboru izgleda se jos slavi a slavlje poslije prelazi na ulice i trgove svih vecih centara ima da se banci sedam dana , nije mala stvar najbolji od najboljih na podrucju cijele bivse juge i okoline

a racune cemo poslati nasem covjeku iz naroda

feka
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/12/2010 : 16:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
blagi bože!
rezultat najviše govori o tome kakav je ovo forum i kakvo je ovo desetljece.
"sve je bitno, niša bino nije" :) :) :)

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 17:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hoces reci?

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12633 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 01/12/2010 : 18:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Kviskoteka.
Oliver Mlakar:"Osoba A, predstavite se."
A: "JA sam Markos, webmaster na sajtu stripovi.com."
Oliver Mlakar:"Osoba B, predstavite se."
B: "JA sam Markos, webmaster na sajtu stripovi.com."
Oliver Mlakar:"Osoba C, predstavite se."
C: "JA sam Markos, webmaster na sajtu stripovi.com."

Prvi natjecatelj se odluci za A, drugi za B, a treci za C.

Oliver Mlakar:"Svi ste u krivu."
"Ma kako smo u krivu? Pa jedan mora da je Markos ..."

Oliver Mlakar:"Da, ali ..."

Izza Olija uleti celava prilika te rece:"Oli, prijatelju, pusti meni. Osoba A je Markos, no to uopšte nije važno. Nego, dopustite mi da se predstavim. Ja sam SAWITCH i JA sam WEBMASTER na stripovi.com."

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 01/12/2010 18:18:12
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 18:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4106 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 01/12/2010 : 18:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
Cestitke LEGENDO.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 01/12/2010 : 19:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

quote:

quote:

NARODE!!!

nema veze,cu se prisljamcim nekako uz druge juznoprugase.
jedva cekam!

Jbg. da je cronos jedini Al, nema veze sledeci put Colt može da dovede Sawitcha u goste nam u Leskovac

Edited by - Bruce Springsteen on 01/12/2010 19:04:09
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 01/12/2010 : 19:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Cestitam, Sawitchu, mudri poglavice!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 19:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hvala, hvala.. Boricu se za mir u svetu.. i sve sto ide uz to..

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 01/12/2010 : 19:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 19:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ti si stvarno polunormalan

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/12/2010 : 20:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Hahahaha xD

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40446 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2010 : 20:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ostao mi smezuran vrat od ser Lorensa..

Go to Top of Page
Page: of 82 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000