Vas bilderice je tesko natrpati.. Treba citavo babino imanje da pokoljem da na'ranim glasace...
Ne lupaj, sedeli smo jedan do drugog u Kragujevcu. Mislim da mogu duplo vise da pojedem i popijem od njega Covek trenira dizanje tegova a ja prezderavanje pa ti vidi ko je opasniji po babino imanje Inace, cestitke i od mene. Jedinu pravu konkurenciju si imao u pridruzenim juznoprugasima, najvise Lwoodu koji ima najcudniji dalmatinsko-juznosrpski lobi Kad si to proso, ostalo je bilo pesma
A ako stvarno pravis neku pijanku ovako naprecac jedi govna Sacekaj prolece, pa onda da se slikam pijan s Rokijem I, II, III, IV, V i Rocky Balboa (nezvanicni VI deo) I onda ti ne treba kafana, nego pod neko drvo, gajbice i provod u prirodi. Jeftinije a lepse
Jebem mu misa pa ovo ne moze da prodje bez feste!! Sad naredni vikend radim ali sve one koji su glasali za mene pozivam na veliko slavlje u subotu 11 decembra! Zakupio sam restoran u Zitistu, bice i orkestar, slavice se do zore a pocasni gosti su mi ponki, Colt i Tex Willer, ljudi koji su namestili glasanje u Banjaluci, Beogradu i Nisu! Ma ima da vas kitim novcem do zore, neka vidi Srbija da Savic ima i moze!
Zahvaljujem na pozivu, jos jedan dokaz da je pobedio pravi covek.
Sad jos da ne pljune na ovo sto je reko, sreca da si kvotovao
A ako stvarno pravis neku pijanku ovako naprecac jedi govna Sacekaj prolece, pa onda da se slikam pijan s Rokijem I, II, III, IV, V i Rocky Balboa (nezvanicni VI deo) I onda ti ne treba kafana, nego pod neko drvo, gajbice i provod u prirodi. Jeftinije a lepse
E vec zamisljam tebe i Cronosa gdje leskarite ispod statue Rokija par dana nakon zavrsene proslave Sawitcheve proslave... a Sawitch vam svako malo donosi iz zgrade po novo pivo i govori kako bi trebali da pozurite da ne propustite i sljedeci prevoz za Zrenjanin da bi stigli uhvatiti prevoz za Nis... pa objasnjava kako su svi vec odavno otisli(naravno na celu sa Karsonom partibrejkerom te Ponkijem i Coltom papucarima) pa je vrijeme da i vi podjete kuci... a Cronos mu mrtav pijan ladan odgovara da ne zele uvrijediti domacina kad je vec sve tako dobro pripremio i samo tako se lako pokupiti te mu jos preporucuje da se ne muci toliko i ne trci stalno gore-dole po novo hladno pivo vec da odmah ponese to sto ima jer on nece dozvoliti da se zgrije
NAPOMENA: Cronos je cijelo vrijeme kao pokajnik obucen u roza majicu sa natpisom "Na sljedecim izborima glasam samo za Sawitcha"
E vec zamisljam tebe i Cronosa gdje leskarite ispod statue Rokija par dana nakon zavrsene proslave Sawitcheve proslave... a Sawitch vam svako malo donosi iz zgrade po novo pivo i govori kako bi trebali da pozurite da ne propustite i sljedeci prevoz za Zrenjanin da bi stigli uhvatiti prevoz za Nis... pa objasnjava kako su svi vec odavno otisli(naravno na celu sa Karsonom partibrejkerom te Ponkijem i Coltom papucarima) pa je vrijeme da i vi podjete kuci... a Cronos mu mrtav pijan ladan odgovara da ne zele uvrijediti domacina kad je vec sve tako dobro pripremio i samo tako se lako pokupiti te mu jos preporucuje da se ne muci toliko i ne trci stalno gore-dole po novo hladno pivo vec da odmah ponese to sto ima jer on nece dozvoliti da se zgrije
NAPOMENA: Cronos je cijelo vrijeme kao pokajnik obucen u roza majicu sa natpisom "Na sljedecim izborima glasam samo za Sawitcha"
Ovo me podseca na "IVKOVU SLAVU"...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Posto je Sawitch izletio, ti si sad spona izmedju njega i svih nas postovalaca njegovog lika i djela sto znaci da si sad zvanicno zaduzen da organizujes dolazak forumasa iz svih krajeva svijeta obavjestavaj nas kako teku pripreme