forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Slike kucnih ljubimaca
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 09/10/2010 : 18:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ja sam imao psa Medija (ranije postavljah i pricicu posvecenu njemu), najsladeg i najtrapavijeg na svijetu, pod zajednickim ''starateljstvom'' mene i mog roda. Jedan od rogatickih manijaka ga je ustrijelio i otada nemam ni živaca ni volje za drugog ljubimca...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 18:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

Eto ti ideje za novi topik...

Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 09/10/2010 : 19:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by azra x.

Sigurna sam da je po detetu iz komsiluka
To su kucne papuce koje sam bacila jer su mi sve izgrizli djonove. Dosta su divlji,vole i da ujedaju i grebu i vec laju dosta,ne znam sta ce tek biti od njih kad odrastu...

hm,....
Izgleda da imaju previše energije šta je super.
Da sam na tvom mestu ja bi njih naucio da vuku saonice pa bi onda Zimi(kada bude snijega) kupio saonice i upregnuo ih da vuku saonice po parkovima i tako zarade za hranu i nove papuce.....

Dobru si mi ideju dao... Ionako stizu praznici,a ja nemam para ni za vestacku jelku kod kineza.
Proslih zima sam prodavala novogodisnje gluposti na trgu,sad bih mogla da napravim putujuci cirkus.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 19:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Sigurna sam da je po detetu iz komsiluka
To su kucne papuce koje sam bacila jer su mi sve izgrizli djonove. Dosta su divlji,vole i da ujedaju i grebu i vec laju dosta,ne znam sta ce tek biti od njih kad odrastu...

hm,....
Da sam na tvom mestu ja bi njih naucio da vuku saonice pa bi onda Zimi(kada bude snijega) kupio saonice i upregnuo ih da vuku saonice po parkovima i tako zarade za hranu i nove papuce.....

Dobru si mi ideju dao... Ionako stizu praznici,a ja nemam para ni za vestacku jelku kod kineza.
Proslih zima sam prodavala novogodisnje gluposti na trgu,sad bih mogla da napravim putujuci cirkus.

pa ne, nije to cirkus, nego da vuku djecu po parkovima i tako....recimo jedan krug oko parka košta 10 eura, a lijepo se dogovoriš sa nekim lokalnim kestenjarom i još nekom tko svira na lajnu pa onda lijepo dode neka familija ti ih pocastiš pecenim kestenjem, oni tamo lijepo jedu kestenje, svira im lajna dok im se djeca voze na saonicima.
Sve skupa košta 15 eura i cepaš....
http://www.youtube.com/watch?v=agmvQZUNLQE

Edited by - 1Euro on 09/10/2010 19:09:58
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 19:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

hm,....

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 19:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

Eto ti ideje za novi topik...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 09/10/2010 : 19:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
Kako je leeepo nikad nisam videla da neko svira ovo,osim u onim starim filmovima o sirotinjskoj deci i novogodisnjim bajkama... nekako mi je tuzno.
Bez zajebancije,mene bi stvarno usrecilo da pravim neke takve feste,zimske radosti i tako to,jos ako uzmem neku paricu,onda mojoj sreci nema kraja.

Sacekacu ipak da kerovi jos malo porastu,ne bih da me lincuje Drustvo za zastitu zivotinja.

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 09/10/2010 : 19:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:

Ovo su moji jedini ljubimci i jedina njihova slika koju imam. Kad sam ih nasla,jos nisu bili ni progledali... Napravila sam im kucicu ispod svoje terase(koja se vidi iza),i prilicno lepo zive tamo,samo sto se plasim da se ne otruju ili smrznu kad bude zima. Zovu se Djole i Dunja,po deci iz komsiluka(nisam imala narocitu inspiraciju za imena). Sad se moj otac brine o njima jer ja nisam u Jagodini.Ali mnogo su odani i pametni i obraduju se kad ja dodjem. Imala sam srece da ih je zavoleo ceo komsiluk i da se niko ne buni. Osim moje majke,i to je razlog sto ih ne cuvamo u kuci.

Ja ljubimce jedva da sam i primetio.

Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 09/10/2010 : 20:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
Sto,od ovih grafita na zgradi?

Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 09/10/2010 : 20:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
Mislim da je zbog juga koji je nepropisno parkiran.

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/10/2010 : 20:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:

Ljudi,zenim se...opet

Volim zivotinje i expert sam za nemusti jezik
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/10/2010 : 20:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ccc... umjesto da više komentirate pse, vi samo na curu navalili.
Evo ja sam otkantan i sad mi je dobro, jedva cekam da obnovim "vezu"...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 09/10/2010 : 20:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by kitaric

Mislim da je zbog juga koji je nepropisno parkiran.

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/10/2010 : 20:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Kakva kuja
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 09/10/2010 : 20:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

zanimljiva boja cigli . koje je godine izgradena ta zgrada?

pocetkom devedesetih.

Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 09/10/2010 : 20:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
Bas me cudi sto devojke beze sa foruma

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/10/2010 : 21:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ovo je moj Avlijaner je ali mi je drag... Trebi sam sebi buve, grize se za rep, lize muda ali je simpatican...

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/10/2010 : 21:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by kitaric

Bas me cudi sto devojke beze sa foruma

da,baš cudno

Baš zato što ih ima malo necu stavit svoju sliku

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 21:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Kako je leeepo nikad nisam videla da neko svira ovo,osim u onim starim filmovima o sirotinjskoj deci i novogodisnjim bajkama... nekako mi je tuzno.
Bez zajebancije,mene bi stvarno usrecilo da pravim neke takve feste,zimske radosti i tako to,jos ako uzmem neku paricu,onda mojoj sreci nema kraja.

Sacekacu ipak da kerovi jos malo porastu,ne bih da me lincuje Drustvo za zastitu zivotinja.

Vidim da imamo slican pogled da zaradimo novce i eto pogledaj ovaj link in sve ce ti biti jasno.

http://www.youtube.com/watch?v=CB7w3R0P2zo

to je buducnost,ovim cemo da omastimo brkove
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 21:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
kada vec stavljate slike svojih kucnih ljubimaca pa da i ja stavim sliku svoje macke (slikano kod moje bake na selu gdje držim macku da kontroliše miševe)

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/10/2010 : 21:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
U toj odjeci izgledaš ko neki ruski mafijaš

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/10/2010 : 21:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Sreca pa dole desno ne pise datum star 10 godina.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 21:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

U toj odjeci izgledaš ko neki ruski mafijaš

a šta reci na ovu odjecu haha

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 21:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ups mislio sam na ovu odjecu (haha)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2010 : 21:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Dobri su ti ljubimci

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000