Author |
Topic |
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 19/10/2010 : 18:25:44
|
Ja se nadam da ce mi što brže proci ove godine. Trpim maltretiranja, netalentiranost za sportove no ipak uživam povjerenje kod cura, što je dosta bitno. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
Edited by - Zagor12 on 19/10/2010 18:25:59 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 19/10/2010 : 18:46:10
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ja se nadam da ce mi što brže proci ove godine. Trpim maltretiranja, netalentiranost za sportove no ipak uživam povjerenje kod cura, što je dosta bitno.
Ja sam u tim godinama bila autsajder,negativac i sve ostalo najgore za svoje drustvo iz razreda,ali nikad nisam i necu bolje ziveti i zajebavati se nego tad. Tad sam ja bila stvarno ja... Sad sam mnogo otisla prema sredini
ne valja kad porastes,veruj mi. |
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 19/10/2010 : 19:36:49
|
U decembru 32. Izgleda da nas je najvise 78. godiste. To je izgleda bila dobra stripovska godina :).
|
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
Edited by - regar on 19/10/2010 19:37:09 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/10/2010 : 20:29:58
|
Ja se nadam da ce mi što brže proci ove godine. Trpim maltretiranja, netalentiranost za sportove no ipak uživam povjerenje kod cura, što je dosta bitno.
Ovdje prosto boli koliko nisi u pravu. Ti si sada u najboljim godinama... Djetinjstvo, rana mladost. Vjeruj mi, najbolje godine, nikada se nece ponoviti. Uživaj još neko vrijeme u bezbrižnom životu. Kad odrasteš, dolaze problemi, odgovornost, svakodnevna borba protiv buducnosti. A godine ne idu sporo vec lete. Jedan dan imaš 20, iduci vec 30. Starost dolazi vrlo brzo. I onda se pitaš gdje ti je otišla mladost i život. Kako je sve prošlo tako brzo i shvatiš da je život prokleto kratak. Vecina ljudi mašta o tome da se vrati upravo u godine koje ti sada omalovažavaš. Da napravi stvari drugacije, napravi druge greške, ponovo vidi stvari prvi put i osjeti ushicenje prvog poljupca, udarca, planinarenja s prijateljima. U mladosti sve izgleda bolje, svježije, zelenije jer sve doživljavaš prvi put. Kasnije ti je sve isprano i blijedo, radiš po citav dan i cekaš da odeš u grob (dobro, malo pretjerujem, ali na to se svodi). Ako imaš novca, možeš uživati, ali vecina ljudi danas nema dovoljno novca za uživanje (95% ljudi). Pred tobom je nekoliko najboljih godina u životu, baš ti zavidim. PS. Jebeš sport, a žena ce biti... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 19/10/2010 : 21:14:45
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Sali se cika Obi.Sad si u godinama kad nemas 1.sex,2.nemas pare,3.moras da ucis,4.zezaju te vrsnjaci,5.zezaju te matorci,6.imas puno zelja,a daleko si od njihovog ostvarenja.Najlepse je kad porastes:1.zena,2.deca,3.pare,4.nema vise gubljenja vremena u skoli,5.niko te ne zeza i,ako nisi previse zahtevan,vrlo brzo ostvaris sve svoje snove.
1.Kako ko,al nigde ne treba brzati 2.Imas,ali nemas onoliko koliko ti treba(mada retko ko ih i ima u ovo vreme):) 3.Pa i ne moras 4.Ne sme niko 5.Vremenom oguglas ali to se u nasem narodu prenosi sa generacije na generaciju 6.ko ih nema:)
1.Ostatk zivota sex sa jednom osobom 2.E to je nesto najlepse ali ima vremena i za to 3.Zena,deca,rashodi i ostale gluposti o kojima moras da mislis. 4.Od kolevke pa do groba najlepse je djacko doba 5.Ko sme bre!!! 6.Retko ko ostvari bas sve svoje snove:) |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4541 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Sandman.
New Member
Serbia
209 Posts
Member since 21/10/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 19/10/2010 : 22:31:08
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ovdje prosto boli koliko nisi u pravu. Ti si sada u najboljim godinama... Djetinjstvo, rana mladost. Vjeruj mi, najbolje godine, nikada se nece ponoviti. Uživaj još neko vrijeme u bezbrižnom životu. Kad odrasteš, dolaze problemi, odgovornost, svakodnevna borba protiv buducnosti. A godine ne idu sporo vec lete. Jedan dan imaš 20, iduci vec 30. Starost dolazi vrlo brzo. I onda se pitaš gdje ti je otišla mladost i život. Kako je sve prošlo tako brzo i shvatiš da je život prokleto kratak. Vecina ljudi mašta o tome da se vrati upravo u godine koje ti sada omalovažavaš. Da napravi stvari drugacije, napravi druge greške, ponovo vidi stvari prvi put i osjeti ushicenje prvog poljupca, udarca, planinarenja s prijateljima. U mladosti sve izgleda bolje, svježije, zelenije jer sve doživljavaš prvi put. Kasnije ti je sve isprano i blijedo, radiš po citav dan i cekaš da odeš u grob (dobro, malo pretjerujem, ali na to se svodi). Ako imaš novca, možeš uživati, ali vecina ljudi danas nema dovoljno novca za uživanje (95% ljudi). Pred tobom je nekoliko najboljih godina u životu, baš ti zavidim. PS. Jebeš sport, a žena ce biti...
Slažem se s ovim mudrim covjekom Meni je proletilo razdoblje od 18 do 25 odnosno do danas, ponekad se zamislim "jebate di san izgubija te godine, a ništa nisan napravija". Prebrzo je to prošlo |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 19/10/2010 : 22:57:04
|
Meni je bogami dobro, iman 20, iman odlicno društvo prijatelja s kojima se cesto cujen, studiran, dajen skoro sve u roku, liti radin tako da zimi mogu ic po koncertima... Takoder, liti kad se cilo društvo skupi na jedno misto, uživan takorec svaki dan.
Bogami, lipo je to zasad |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 19/10/2010 : 23:08:37
|
31... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Member since 02/10/2010 |
Posted - 19/10/2010 : 23:12:40
|
quote: Originally posted by azra x.
Nikada necu prezaliti sto vise nemam 14.
Ja nikad necu prezaliti sto sam imao 14.Bijase to godina kad sve otislo u k...c i kad je poceo rat.Da ne idem dalje... |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2320 Posts
Member since 13/01/2009 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 20/10/2010 : 02:30:19
|
quote: Originally posted by azra x.
Ja sam u tim godinama bila autsajder,negativac i sve ostalo najgore za svoje drustvo iz razreda,ali nikad nisam i necu bolje ziveti i zajebavati se nego tad. Tad sam ja bila stvarno ja... Sad sam mnogo otisla prema sredini
ne valja kad porastes,veruj mi.
Kao klinac sam bio geek, i dalje sam ostao geek i planiram da jos guram isto . Kako sam se upisao na fakultet i upoznao slicne, jos sam gori nego ranije. '89. Sto znaci 21 godina. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 20/10/2010 : 09:16:04
|
24, trenutno uživam u zadnjoj godini faksa (kako sam bio poceo, još sam i brzo dogurao dovde :D)...
Tješi me to da cemo mi uvijek imati stripove, nešto što te baš veseli... Koliko ima ljudi koje ne zanima ništa osim kladionice i svakodnevnih kava... Samo se nadam da kao gradevinac necu morati previše putovati, ja sam tip koji voli imati stalnu bazu :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 20/10/2010 : 14:14:29
|
Obi-Wan, ti si najmudriji covjek n ovom forumu Možda sam se malo nejasno izrazio, htio sam reci "doba od 13 do 15 godina" kada su svi baš onda najNEzreliji a kasnije nitko nikoga ne omalovažava(bar je tako kod mene) i svi postajemo ozbiljniji, posebno u gimnaziji npr. opcoj gdje uvijek ima malo deckiju i uvijek su si najbolji frendovi a neda kao u osnovnoj svaki drugi dan imaš sukob s nekim... Vjerojatno ce i meni faliti ovo razdoblje za dvadeset godina, kada sestri od 20 godina kažem da je ovo razdoblje grozno ona mi kaže "uživaj dok možeš" i probam uživati, ali mi nerijetko ispadne pušiona. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 20/10/2010 : 14:59:40
|
ma djetinjstvo i tinejdžerstvo su najbolji. faks je ono "najteže" razdoblje. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/10/2010 : 15:14:14
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
ma djetinjstvo i tinejdžerstvo su najbolji. faks je ono "najteže" razdoblje.
Ma i faks je pussy smoke. Necu nikad zaboravit profesora iz hrvatskoga u gimnaziji koji je uvik govorija "uživajte ovo su van najlipše godine", a ekipa kolutala ocima jer su nan se tadašnji problemi(ocjene, tinejderska zaljubljivanja i mali deparci) cinili najgori na svitu. Sad sa vremenskim odmakom od 16-17 godina vidin koliko je bija u pravu. Inace on topic, i ja san dio ove vecine-34 godine. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 20/10/2010 15:14:39 |
|
|
paranoid
Junior Member
339 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
Topic |
|