Author |
Topic |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 12/12/2010 : 15:49:46
|
Ovaj topics otvaram da se malo pozalim i da pitam vas je li u redu da ja posle koncerta skoro dva sata stojim u redu da bih dobio svoju jaknu nazad koju sam morao ostaviti u gardarobi? Znaci skoro vise vremena sam proveo cekajuci za jaknu,nego sto sam bio na koncertu. U jednom momentu je cak doslo do tuce(a ja pomislih da je KING ovde da resi situaciju). Znaci sve u svemu katastrofa organizacija.Platis 50 franaka ulaznicu i 5 za cuvanje jakne i cekas u redu kao budala(ja sam to sinoc ispao velika budala)
|
Edited by - Ultras on 12/12/2010 16:19:58
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 12/12/2010 : 15:59:38
|
quote: Originally posted by Kojot
Ovaj topics otvaram da se malo pozalim i da pitam vas je li u redu da ja posle koncerta skoro dva sata stojim u redu da bih dobio svoju jaknu nazad koju sam morao ostaviti u gardarobi? Znaci skoro vise vremena sam proveo cekajuci za jaknu,nego sto sam bio na koncertu. U jednom momentu je cak doslo do tuce(a ja pomislih da je KING ovde da resi situaciju). Znaci sve u svemu katastrofa organizacija.Platis 50 franaka ulaznicu i 5 za cuvanje jakne i cekas u redu kao budala(ja sam to sinoc ispao velika budala)
Nije. Ovo je PDF Sport. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Posted - 12/12/2010 : 16:20:04
|
quote: Originally posted by morrison
Nije. Ovo je PDF Sport.
Priznajem gresku,ali kasno sam uocio.Izvinjavam se svima. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/12/2010 : 16:28:06
|
Ma to sa jaknama je svuda pizdarija. Ja ih uvijek ostavljam u autu tako da garderobu izbjegnem u širokom luku. E sad, druga je stvar što se ponekad ne isplati ici s autom jer nemaš di parkirat. Zapravo je jedino rješenje ici na koncerte po ljeti kad ti jakna ne treba |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Posted - 12/12/2010 : 16:36:08
|
quote: Originally posted by mladjo
Ma to sa jaknama je svuda pizdarija. Ja ih uvijek ostavljam u autu tako da garderobu izbjegnem u širokom luku. E sad, druga je stvar što se ponekad ne isplati ici s autom jer nemaš di parkirat. Zapravo je jedino rješenje ici na koncerte po ljeti kad ti jakna ne treba
U pravu si ali bilo je hladno a auto sam parkiro 2km od hale,a i drugi problem je bio sto sam morao ici napolje da bih zapalio cigaretu(u hali je bilo zabranjeno pusenje). |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/12/2010 : 17:02:00
|
Ma to sa jaknama je svuda pizdarija. Ja ih uvijek ostavljam u autu tako da garderobu izbjegnem u širokom luku. E sad, druga je stvar što se ponekad ne isplati ici s autom jer nemaš di parkirat. Zapravo je jedino rješenje ici na koncerte po ljeti kad ti jakna ne treba
U pravu si ali bilo je hladno a auto sam parkiro 2km od hale,a i drugi problem je bio sto sam morao ici napolje da bih zapalio cigaretu(u hali je bilo zabranjeno pusenje).
Eto, kud ceš boljeg razloga da se ostaviš pušenja. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 12/12/2010 : 17:13:22
|
U jednom momentu je cak doslo do tuce(a ja pomislih da je KING ovde da resi situaciju).
znao sam da dolazi, s obzirom da volim njegovu muziku, razmisljao sam prije nekog vremena da li da idem ili ne. Nisam bio, morao sinoc raditi.
Da, to sa jaknama moze se pretvoriti u mucenje. Imao sam slicnih situacija. |
Edited by - King Warrior on 12/12/2010 17:14:21 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 12/12/2010 : 17:23:27
|
zato je najbolje ici leti na koncerte po stadionima, sa minimalcem odece na sebi |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/12/2010 : 17:24:12
|
(u hali je bilo zabranjeno pusenje).
Ako je u hali bilo Zabranjeno pušenje, gdje je onda Merlin sviral? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 12/12/2010 : 17:38:25
|
Ako je u hali bilo Zabranjeno pušenje, gdje je onda Merlin sviral?
|
"War will cease when we refuse to fight" |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Posted - 12/12/2010 : 18:09:53
|
Ako je u hali bilo Zabranjeno pušenje, gdje je onda Merlin sviral?
Merlin je peval,a sviral je orkestar. |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Posted - 12/12/2010 : 18:12:08
|
quote: Originally posted by selanne
U pravu si ali bilo je hladno a auto sam parkiro 2km od hale,a i drugi problem je bio sto sam morao ici napolje da bih zapalio cigaretu(u hali je bilo zabranjeno pusenje).
Eto, kud ceš boljeg razloga da se ostaviš pušenja.
U pravu si,nisam o tome razmisljao. |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
|
|
Topic |
|