forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Dino Merlin koncert (Dietikon) 11.12.2010.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 12/12/2010 : 15:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
Ovaj topics otvaram da se malo pozalim i da pitam vas je li u redu da ja posle koncerta skoro dva sata stojim u redu da bih dobio svoju jaknu nazad koju sam morao ostaviti u gardarobi? Znaci skoro vise vremena sam proveo cekajuci za jaknu,nego sto sam bio na koncertu.
U jednom momentu je cak doslo do tuce(a ja pomislih da je KING ovde da resi situaciju).
Znaci sve u svemu katastrofa organizacija.Platis 50 franaka ulaznicu i 5 za cuvanje jakne i cekas u redu kao budala(ja sam to sinoc ispao velika budala)

Edited by - Ultras on 12/12/2010 16:19:58

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 12/12/2010 : 15:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by Kojot

Ovaj topics otvaram da se malo pozalim i da pitam vas je li u redu da ja posle koncerta skoro dva sata stojim u redu da bih dobio svoju jaknu nazad koju sam morao ostaviti u gardarobi? Znaci skoro vise vremena sam proveo cekajuci za jaknu,nego sto sam bio na koncertu.
U jednom momentu je cak doslo do tuce(a ja pomislih da je KING ovde da resi situaciju).
Znaci sve u svemu katastrofa organizacija.Platis 50 franaka ulaznicu i 5 za cuvanje jakne i cekas u redu kao budala(ja sam to sinoc ispao velika budala)

Nije. Ovo je PDF Sport.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 12/12/2010 : 16:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:

Nije. Ovo je PDF Sport.

Priznajem gresku,ali kasno sam uocio.Izvinjavam se svima.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 12/12/2010 : 16:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Prebaceno u svaštaru!

Kojot, znam da ti nece biti lakše, ali i ja bih popizdeo na takvu organizaciju

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/12/2010 : 16:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ma to sa jaknama je svuda pizdarija. Ja ih uvijek ostavljam u autu tako da garderobu izbjegnem u širokom luku. E sad, druga je stvar što se ponekad ne isplati ici s autom jer nemaš di parkirat. Zapravo je jedino rješenje ici na koncerte po ljeti kad ti jakna ne treba

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 12/12/2010 : 16:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ma to sa jaknama je svuda pizdarija. Ja ih uvijek ostavljam u autu tako da garderobu izbjegnem u širokom luku. E sad, druga je stvar što se ponekad ne isplati ici s autom jer nemaš di parkirat. Zapravo je jedino rješenje ici na koncerte po ljeti kad ti jakna ne treba

U pravu si ali bilo je hladno a auto sam parkiro 2km od hale,a i drugi problem je bio sto sam morao ici napolje da bih zapalio cigaretu(u hali je bilo zabranjeno pusenje).
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/12/2010 : 17:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:

U pravu si ali bilo je hladno a auto sam parkiro 2km od hale,a i drugi problem je bio sto sam morao ici napolje da bih zapalio cigaretu(u hali je bilo zabranjeno pusenje).

Eto, kud ceš boljeg razloga da se ostaviš pušenja.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/12/2010 : 17:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

znao sam da dolazi, s obzirom da volim njegovu muziku, razmisljao sam prije nekog vremena da li da idem ili ne.
Nisam bio, morao sinoc raditi.

Da, to sa jaknama moze se pretvoriti u mucenje. Imao sam slicnih situacija.

Edited by - King Warrior on 12/12/2010 17:14:21
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/12/2010 : 17:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
zato je najbolje ici leti na koncerte po stadionima, sa minimalcem odece na sebi

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/12/2010 : 17:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

(u hali je bilo zabranjeno pusenje).

Ako je u hali bilo Zabranjeno pušenje, gdje je onda Merlin sviral?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 12/12/2010 : 17:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
quote:

quote:

quote:

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 12/12/2010 : 18:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:

quote:

quote:

Merlin je peval,a sviral je orkestar.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 12/12/2010 : 18:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:

quote:

Eto, kud ceš boljeg razloga da se ostaviš pušenja.

U pravu si,nisam o tome razmisljao.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 14/12/2010 : 19:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
[quote]Originally posted by Ultras

Prebaceno u svaštaru!

Hvala Ultrase car si.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000