forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 ?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/12/2010 : 12:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=3017273

Edited by - 1Euro on 18/12/2010 19:06:45

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/12/2010 : 14:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Ti si neunistiv
Ajde stavi mene na spisak da vidimo kako ce to da funkcionise
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2010 : 15:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Kraj godine uvijek završi neku pricu, a Nova godina je dobra mogucnost da se pocne neka nova prica u životu.
Osjecam kako sam stigao na kraj puta na ovom sajtu, bilo je lijepo družiti se sa vama ali sada ovo više nije sajt koji je bio na pocetku i koji me je privukao.
Svake godine sam opazio sve ove promjene na forumu i svake godine je bilo lošije.Dosta ljudi je zauvijek napustilo ovaj forum, dosta njih su izvbaceni za bez veze (Dveribad,Sawitch,Lwood,1Euro,...) i to viš enije to.
Necu da govorim za druge jer im nisam advokat, ali z asebe mogu reci da sam bio mnogo puta izbacen za bez veze, isto tako sam za bez veze bio izbacen poslednji put jer NISAM NIKOGA VREÐAO i to se može provjeriti ali ionako nema veze, ja sam odlucio i svoju odluku cu poštivati.
Vjerovatno se sada širom "yugoslavije" otvaraju šampanjci najveselije mora da bude u Zagrebu i "Republiki Srbski" tako da njima poklanjam ovu pjesmu

http://www.youtube.com/watch?v=Eo-KmOd3i7s

Što se tice mene, ja cu još uvijek biti prisutan na aukcijama, jer još uvijek nisam nabavio neke stripove, tako da sve otvorene aukcije i slicno cemo normalno suradivati kao do sada, samo necu više da budem prisutan na forumu.
Možda cu se sa novom godinom preseliti na Darkwood sajt, pa cemo se moci tamo družiti i zajebavati, jer ovdje sam opazio da sam nepoželjan.
Ali pošto sam ja ipak 1Euro i ne mogu tek tako da odem, trebam nešto u svom stilu da mi bude završni cin pa sam odlucio kako da se oprostim nekim humanitarnim cinom.

Ja cu kupiti u knjižari knjigu gdje su unutra prazne (bijele) stranice, i tu knjigu cu nazvati KNJIGA LEGENDARNIH CLANOVA STRIPOVI.COM i svatko tko bude želio može nešto napisati u tu knjigu, neku misao,nacrtati nešto,...šta god mu pade na pamet,svatko ima jedan list da napiše ili nacrta šta god želi,naravno da se podpiše,stavi svoj autogram,znaci nick iz ovoga foruma i njegov vlastiti autogram.
Svatko tko želi sudelovati u tome neka se javi u taj topik ili na moj email pa cu ga staviti na listu i onda cu poslati tu knjigu prvome na spisku, taj ce nešto napisati ili nacrtati,....i podpisati se i slati drugome na spisku i tako sve do kraja.Onaj poslednji ce poslati knjigu nazad meni i ja cu tu knjigu staviti na aukciju sa pocetnom cijenom 1 kuna, bez rezerve pa ce onda onaj tko bude platio najviše moci kupiti ovu originalnu knjigu da ima uspomenu legendarnih clanova stripovi.com.
Novac koji bude izbidan za ovu knjigu cemo svi koji smo nešto napisali,nacrtali,....u toj knjizi zakjedno odluciti kome da ga poklonimo,vjerovatno u neke humanitarne svrhe,možda nekom humanitarnom društvu,nekoj školi,vrticu,....bilo šta, to cemo zajedno odluciti i pokloniti u ime LEGENDARNIH CLANOVA STRIPOVI.COM

Eto, to je to, ja cu biti prisutan tako dugo da se ova stvar završi, necu otvarati ruge topike,tako da cu ovdje biti do kraja ovog projekta onda moja karijera forumaša je završena ali cu biti prisutan na aukcijama još neko vrijeme a onda cemo se vjerovatno družiti na nekom drugom forumu.
Bilo kako bilo, nemam zamjerki do nikoga posebno,lijepo mi je bilo se družiti sa vama i svima sve najbolje u sledecoj godini!
Molim da ovaj projekt uzmete ozbiljno i svatko tko želi pomoci neka se javi ovdje pa cu ga staviti na spisak pa da onda završimo neki zajednicki projekat i na kraju poklonimo taj neki novac koji bude izbidan zahvaljujuci svima nama koji smo ostavili neki trag u toj knjizi i taj novac zajedno poklonimo nekome i nekoga uveselimo bar za trenutak.
Svi koji ste zainteresirani da sudjelujete u tom projektu, koji je stvarno poslednji od clana 1Euro na ovom sajtu, javite se do 15.12.2010 tada cemo zatvoriti spisak ucesnika i poceti da šaljemo tu knjigu,kada se svi budu upisali u knjigu i kada mi poslednja osoba bude vratila knjigu onda cemo je staviti na aukcije i zajedno cemo odluciti kome da poklonimo izbidani novac.

SPISAK (do sada su se javili) :

-1Euro

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2010 : 16:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma šta te boli šta su te izbacili?
evo recimo ja.izbacen san puno puta ,da sve zbrojin izašlo bi sigurno pola godine
mogu me istirat zauvik jedino vatron .
nema smisla ljutit se na dicje ponašanje moderatora.
evo u znak dobre volje poklonicu in male siceve ili kofice kad dodu ovde da mogu po plaži radit kule i zamkove u pijesku .

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 08/12/2010 : 17:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Krivo mi je što se 1Euro odlucio na ovakav korak.
Neuspela kampanja za Ultimate forumaša je vec dala prve naznake ovog cina...
Obrisao je avatar a zatim i sve postove sa tog topika...

Onda se nadovezala suspenzija od 14 dana i to je izgleda bilo previše za našeg forumskog drugara.

Moja poruka je: ako nisi Ultimate forumaš desetljeca, to ne znaci da si nepoželjan na forumu !

Naprotiv, dobru atmosferu i extra luude topike si samo ti mogao da smisliš i uvek sam se radovao tvom novom "projektu" - osim ovog koji mi je ... baš ... ono... ne znam kako bih ti rekao - nije u tvom stilu...
To sam hteo da ti napišem na PM kada si obrisao avatar i postove na ovom topiku.

Ostani, Sunce drugih foruma nece te grejati kô što ovo greje

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/12/2010 : 17:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
pozdrav robijaši mene uvijek u nezgodnim temama izostave, a tako bi rado sa vama dijelio kaznu...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/12/2010 : 17:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ionako sam depresivan, a sad još i ovo.
Ako sutra procitate u novinama da sam gurnuo glavu pod vlak, 1Euro je kriv !!!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 08/12/2010 17:27:03
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/12/2010 : 17:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Covjece ne ljuti se 1euro... Barem si mogao stvarati planove u tišini kad si dobio iskljucenje na koji dan, razbistrio glavu i vratio se još jaci na forum.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/12/2010 : 18:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Covjece ne ljuti se 1euro... Barem si mogao stvarati planove u tišini kad si dobio iskljucenje na koji dan, razbistrio glavu i vratio se još jaci na forum.

ko Gandalf....1Euro the White

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 08/12/2010 : 19:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
Pozdrav!!!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/12/2010 : 22:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Kraj godine uvijek završi neku pricu, a Nova godina je dobra mogucnost da se pocne neka nova prica u životu.
Osjecam kako sam stigao na kraj puta na ovom sajtu, bilo je lijepo družiti se sa vama ali sada ovo više nije sajt koji je bio na pocetku i koji me je privukao.
Svake godine sam opazio sve ove promjene na forumu i svake godine je bilo lošije.Dosta ljudi je zauvijek napustilo ovaj forum, dosta njih su izvbaceni za bez veze (Dveribad,Sawitch,Lwood,1Euro,...) i to viš enije to.
Necu da govorim za druge jer im nisam advokat, ali z asebe mogu reci da sam bio mnogo puta izbacen za bez veze, isto tako sam za bez veze bio izbacen poslednji put jer NISAM NIKOGA VREÐAO i to se može provjeriti ali ionako nema veze, ja sam odlucio i svoju odluku cu poštivati.
Vjerovatno se sada širom "yugoslavije" otvaraju šampanjci najveselije mora da bude u Zagrebu i "Republiki Srbski" tako da njima poklanjam ovu pjesmu

http://www.youtube.com/watch?v=Eo-KmOd3i7s

Što se tice mene, ja cu još uvijek biti prisutan na aukcijama, jer još uvijek nisam nabavio neke stripove, tako da sve otvorene aukcije i slicno cemo normalno suradivati kao do sada, samo necu više da budem prisutan na forumu.
Možda cu se sa novom godinom preseliti na Darkwood sajt, pa cemo se moci tamo družiti i zajebavati, jer ovdje sam opazio da sam nepoželjan.
Ali pošto sam ja ipak 1Euro i ne mogu tek tako da odem, trebam nešto u svom stilu da mi bude završni cin pa sam odlucio kako da se oprostim nekim humanitarnim cinom.

Ja cu kupiti u knjižari knjigu gdje su unutra prazne (bijele) stranice, i tu knjigu cu nazvati KNJIGA LEGENDARNIH CLANOVA STRIPOVI.COM i svatko tko bude želio može nešto napisati u tu knjigu, neku misao,nacrtati nešto,...šta god mu pade na pamet,svatko ima jedan list da napiše ili nacrta šta god želi,naravno da se podpiše,stavi svoj autogram,znaci nick iz ovoga foruma i njegov vlastiti autogram.
Svatko tko želi sudelovati u tome neka se javi u taj topik ili na moj email pa cu ga staviti na listu i onda cu poslati tu knjigu prvome na spisku, taj ce nešto napisati ili nacrtati,....i podpisati se i slati drugome na spisku i tako sve do kraja.Onaj poslednji ce poslati knjigu nazad meni i ja cu tu knjigu staviti na aukciju sa pocetnom cijenom 1 kuna, bez rezerve pa ce onda onaj tko bude platio najviše moci kupiti ovu originalnu knjigu da ima uspomenu legendarnih clanova stripovi.com.
Novac koji bude izbidan za ovu knjigu cemo svi koji smo nešto napisali,nacrtali,....u toj knjizi zakjedno odluciti kome da ga poklonimo,vjerovatno u neke humanitarne svrhe,možda nekom humanitarnom društvu,nekoj školi,vrticu,....bilo šta, to cemo zajedno odluciti i pokloniti u ime LEGENDARNIH CLANOVA STRIPOVI.COM

Eto, to je to, ja cu biti prisutan tako dugo da se ova stvar završi, necu otvarati ruge topike,tako da cu ovdje biti do kraja ovog projekta onda moja karijera forumaša je završena ali cu biti prisutan na aukcijama još neko vrijeme a onda cemo se vjerovatno družiti na nekom drugom forumu.
Bilo kako bilo, nemam zamjerki do nikoga posebno,lijepo mi je bilo se družiti sa vama i svima sve najbolje u sledecoj godini!
Molim da ovaj projekt uzmete ozbiljno i svatko tko želi pomoci neka se javi ovdje pa cu ga staviti na spisak pa da onda završimo neki zajednicki projekat i na kraju poklonimo taj neki novac koji bude izbidan zahvaljujuci svima nama koji smo ostavili neki trag u toj knjizi i taj novac zajedno poklonimo nekome i nekoga uveselimo bar za trenutak.
Svi koji ste zainteresirani da sudjelujete u tom projektu, koji je stvarno poslednji od clana 1Euro na ovom sajtu, javite se do 15.12.2010 tada cemo zatvoriti spisak ucesnika i poceti da šaljemo tu knjigu,kada se svi budu upisali u knjigu i kada mi poslednja osoba bude vratila knjigu onda cemo je staviti na aukcije i zajedno cemo odluciti kome da poklonimo izbidani novac.

SPISAK (do sada su se javili) :

-1Euro

Hvala bogu!

Wtf?
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/12/2010 : 23:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
evo prilike za Radgonsku peninu
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/12/2010 : 23:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message

U tom slucaju, i ja napustam.
Al upisacu se u knjigu ako treba.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/12/2010 : 23:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

U tom slucaju, i ja napustam.
Al upisacu se u knjigu ako treba.

Jel se vi ljudi zezate il stvarno?
Sto da napustate, svratite kad vam odgovara i boli vas uvo, nikad se ne bih povuko zbog jednog bana, osim ako je onaj trajni
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/12/2010 : 00:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Zbog bana ne, ali zbog 1Eura da.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/12/2010 : 00:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Dobro, imamo DW
Ja se ne odjavljujem, mada sam od otvaranja DW prakticno preselio tamo, ovde samo navratim u prolazu
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12625 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/12/2010 : 10:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
1 Euro, Grujah, ... Tko ce biti sljedeci?

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 09/12/2010 : 12:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
Knjiga je odlicna ideja, a i ti si simpatican covjeculjak neki :D iako nismo previse komunicirali rado sam citao tvoje veoma interesantne kit teller postove :)
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/12/2010 : 13:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
@1Euro

knjiga je odlicna
ali nažalost cijena je velika, pod tim mislim na tvoj odlazak s foruma

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/12/2010 : 13:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
ajde drži se 1euro...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 09/12/2010 : 15:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
1Euro nadam se da ceš promijenit mišljenje...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/12/2010 : 16:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Na vratit ce se Euro pod novim nickom jaci nego ikada.
Vidjet cete...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 09/12/2010 : 20:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Kriv je Mladjo, nije poštova Eurov topik, uopce nije pripozna koliko je do topika coviku stalo,tribalo ga je pricekat da odsluži kaznu i da nastavi topik, ovako je, kako je i sam sawitch reka, ispala sprdacina, radija je od njegova tpoika šta e tija, a virujem da se covik s onim legendarnim ždrijebom, više njih jel, stvarno trudija. Triba samo malo više...osjecaja ponekad...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/12/2010 : 21:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:

zbog vise stvari i na s.com i na d.co.rs

quote:
Originally posted by panzer

1 Euro, Grujah, ... Tko ce biti sljedeci?

ja

P.S. @azra x.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 10/12/2010 : 01:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Na vratit ce se Euro pod novim nickom jaci nego ikada.
Vidjet cete...

Evrozona.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/12/2010 : 01:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

Evrozona.

eurovizija

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page