Ovaj mi je aktuelan, iako sam ga zapotavio u zadnje vreme, al jbg....za to mi treba vremena, koga bas i nemam, pa mi ostane lakse da se posvetim drugim stvarima, koje vise mogu da radim "usput". No, zavrsice se....
kupio sam ga u Becu, za tricavih 30 evra 1:144, ispadne oko pola metra sa pola metra, Level 5, ima sa jedne strane otvoren trup, sa druge normalno zatvoren, ima postolje, ma Airbus A380, to je zmajcina
Na ovaj komad sam ponosan, mada, najvise zato sto volim taj avion i imaam ga na polici, nije neki state of the art, ali nije ni tako los. Na zalost, u Bgu mi je, pa ne mogu bas da stavim slike, sorry....
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Oooo, vozovodje su posebna kategorija!.... Njih ne racunamo u ljudska bica... Srlebe, zaista ti dobro ide. Cime sprecavas komsijsku decu da ne pipaju? Elektricnom ogradom?
Oooo, vozovodje su posebna kategorija!.... Njih ne racunamo u ljudska bica... Srlebe, zaista ti dobro ide. Cime sprecavas komsijsku decu da ne pipaju? Elektricnom ogradom?
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
@srleb ove figurice sa slonovima i legionarima, sve sa postoljem, mnogo podsecaju na one figurice iz igara tipa Warhammer ili slicno. ima li neke veze sa tako necim?
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Sjajni radovi... Da nismo slucajno naboli temu, ne bismo ni znali kolko je to rasireno...
Upravo tako! Prijatelj sa starog kontinenta mi ima nekoliko lijepih dijarama iz WWII. Ako nadem slike stavit cu ih za koji dan. Inace ovdje u Americi maketa ima za kupiti u ducanima s igrackama, a i u specijaliziranim ducanima. Kad mi sin malo naraste mozda se pocmem ponovo baviti s tim lijepim hobijem.
@srleb ove figurice sa slonovima i legionarima, sve sa postoljem, mnogo podsecaju na one figurice iz igara tipa Warhammer ili slicno. ima li neke veze sa tako necim?