forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 TAXI !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 17/12/2010 : 00:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Koristite li Taxi ?

Ja samo kada moram, inace ne volim vožnju Taksijem.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/12/2010 : 00:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Koristite li Taxi ?

Ja samo kada moram, inace ne volim vožnju Taksijem.

Smatram da je taxi odlicna solucija, pogotovo vikendom kad su male šanse da se nade designated driver, samo što je u Hrvatskoj taxi toliko skup (pogotovo subotom i nedjeljom) da se zaista ne isplati . Osim naravno ako je najmanje 3-4 ljudi u pitanju

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 17/12/2010 : 00:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
a ono skup... neznam sto je skupo sto nije :)
npr. ja i cura idemo mado oko 3 ujutro, treba nam taxi, 20 kuna do zameta... na nas 2 po 10 kuna dodje ko cvikalica u busu mrtvom...

bus je skup, jeboga ga ja, ides trazit posao, naravno u skladiste koje je treca zona, platis cvikalicu 24 kune.... dobro je da sam zaposlen pa imam...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 17/12/2010 : 00:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by paro
Smatram da je taxi odlicna solucija, pogotovo vikendom kad su male šanse da se nade designated driver, samo što je u Hrvatskoj taxi toliko skup (pogotovo subotom i nedjeljom) da se zaista ne isplati . Osim naravno ako je najmanje 3-4 ljudi u pitanju

Ma, jeste dobra solucija, sve to stoji... još je kod nas u Kragujevcu i jeftin, ali ne vredi:

NE VOLIM GA NIKAKO

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/12/2010 : 01:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Ma, jeste dobra solucija, sve to stoji... još je kod nas u Kragujevcu i jeftin, ali ne vredi:

NE VOLIM GA NIKAKO

Zašto ne???

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 17/12/2010 : 02:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Ja skoro nikad ne idem taksijem... samo autobusom, ili vozom/tramvajom (znam da ovo nije moguce u svakom gradu).
Vozim rijetko, skoro nikad kad sam pijan

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/12/2010 : 08:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

npr. ja i cura idemo mado oko 3 ujutro, treba nam taxi, 20 kuna do zameta... na nas 2 po 10 kuna dodje ko cvikalica u busu mrtvom...

bus je skup, jeboga ga ja, ides trazit posao, naravno u skladiste koje je treca zona, platis cvikalicu 24 kune.... dobro je da sam zaposlen pa imam...

Ti i cura svatko po 10?? pa nije valjda da onaplaca taxi?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/12/2010 : 08:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
U Svici je taxi preskup, luksuz, bacanje para
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/12/2010 : 08:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

NE VOLIM GA NIKAKO

Voleo ga ne voleo, Taxi je dobra stvar.
Meni je na trenutnom poslu u opisu profesionalac sto se tice voznje.
Zato svako slavlje u Taxi i ne brines za dozvolu niti da li ces janpi da se zakucas negde
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/12/2010 : 08:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
NE

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 17/12/2010 : 09:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by paro
Zašto ne???

Volim da vozim, teško mi pada kada me vozaju

quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:
Originally posted by Tex Willer
Zato svako slavlje u Taxi i ne brines za dozvolu niti da li ces janpi da se zakucas negde

Da. To si apsolutno u pravu, ali to kod mene dode kao vanredna situacija... dešava se dva-tri puta godišnje

Moj komšija se striktno pridržava tvog saveta i kada je otišao u penziju prošle godine, odmah je prodao auto. Cesto se napija, pa je odlucio da mu je pametnije da posle kafane ide taksijem kuci nego da rizikuje saobracajku. Na druga mesta osim kafana ne ide, pa mu auto stvarno nije potreban, tako da je napravio super potez.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/12/2010 : 09:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

svaka cast CAGLIOSTRO13

neka placa svoj dio

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/12/2010 : 09:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
jedanput san platija 50 kn taxi od Trajektne luke do Mertojaka u 4:30 ujutro

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985

Edited by - split85 on 17/12/2010 09:47:30
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/12/2010 : 10:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

NE VOLIM GA NIKAKO

Voleo ga ne voleo, Taxi je dobra stvar.
Meni je na trenutnom poslu u opisu profesionalac sto se tice voznje.

bravo juznjace,tako se razmislja!od kad sam prodao moj tugo(jugo)sve vise se bavim biciklizmom,dok je taxi zadnja opcija!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/12/2010 : 11:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
taksi je uglavnom bezvezna stvar...jest da te frajer može odvest tocno tamo gdje ti hoceš, ali...preskupo je, radije idem autobusom, vlakom ili tramvajem...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/12/2010 : 12:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message
Od kad je Cameo stigao u Osijek svi su poludili za taxijem. Od bakica ispred bolnice do partijanera u sitnim satima. Još planiraju uvesti mjesecne karte i clanske iskaznice i td bit ce opasna konkurencija tramvajima i autobusima.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/12/2010 : 13:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
rade idem pješke doma izvana, a i mogu se uvijek ispovracat putem u nekom haustoru.
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/12/2010 : 14:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:
Originally posted by adriano

rade idem pješke doma izvana, a i mogu se uvijek ispovracat putem u nekom haustoru.

Moš'i u taxi-ju, pa te možda izbaci bez da platiš!?
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 17/12/2010 : 15:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by Ignus

Od kad je Cameo stigao u Osijek svi su poludili za taxijem. Od bakica ispred bolnice do partijanera u sitnim satima. Još planiraju uvesti mjesecne karte i clanske iskaznice i td bit ce opasna konkurencija tramvajima i autobusima.

Nece biti ništa od mjesecnih karata, barem tako kaže vrli gramdonacelnik. Dobro je što je stigao taj Cameo, tzv. "pijani Taxi". Pale su cijene ostalih taxija, pa su ti stari taxisti bili nezadovoljni, jer nema više tri-cetiri vožnje tjedno i to je to od posla, vec sad moraju rbaciti i tako...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/12/2010 : 15:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
U nas u Mostaru i nije puno potreban, pa se rijetko i vida. Mislim da je koristan ako vas ide dvoje ili više, ali je skupo ako ideš sam, iako je meni cesto koristio u drugim gradovima kad smo bili po turnirima.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 17/12/2010 : 15:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

mene odusevilo kad sam video da je 90% taksija u KG Yugo florida
I jedan dobar deo je,ako se ne varam ruzicast

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2010 : 15:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
vrlo rijetko

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/12/2010 : 16:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
znaš iz vlastitog iskustva?
quote:

quote:
Originally posted by adriano

Moš'i u taxi-ju, pa te možda izbaci bez da platiš!?

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/12/2010 : 16:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
kod nas su jeftini taksiji
ili ja idem krace relacije
ne predje nikad 3 eura :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/12/2010 : 18:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ne vozim se taksijem
preskupo
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/12/2010 : 19:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ne znam zašto, ali ne...
Uvijek radije šecem.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000