Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8612 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 26/12/2010 : 19:44:38
|
Ni slucajno, ne da bih bio najgori moguci moderator, nego bih bio Sauron...zapravo ne...bio bi hebeni Morgoth..Moc nije za mene, moja dark side bi se ubrzo probudila. Inace protiv moderatora nemam ništa protiv, smatram da dobro rade svoj posao, ali ako se nekom i zalomi neka greška zbog subjektivnosti, trenutne nervoze il neceg treceg..pa jbga, ljudi su, a ne roboti |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 26/12/2010 : 19:44:50
|
"Ne. To nije za mene."
Ne volim autoritete, pa ni sama ne bih volela da to budem za nekog. A ne bih ni umela...Bila bih popustljiva i pretpostavljam da me kao moderatora ne bi bas mnogo zarezivali  I popularnost bi mi naglo opala.  |
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 26/12/2010 : 23:35:56
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by lwood
NIKADA 
Isto
Steta.
Tex Willer je uvek bio najpravedniji junak....kako li bi tek ovde delio pravdu. Eh, steta. ;)
|
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29631 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 26/12/2010 : 23:50:24
|
Da li bih volio biti moderator? moj odgovor na pitanje bi bio i da i ne.
zašto DA: realno gledano, mislim da bi svatko od nas (pa i ja) na neki nacin želio biti u boljem položaju na "društvenoj ljestvici" ako bi mu se pružila prilika (u ovom slucaju na forumu), tako da bi bilo ipak malo neobjektivno kad bi netko rekao da uopce ne bi želio bit moderator.
zašto NE: rad moderatora nije baš jednostavan, a kad prijedeš iz jednog položaja u drugi, trebaš se i znati snaci na toj novoj "dužnosti". a ja iskreno ne znam da li bih se dobro snašao ili ne. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 26/12/2010 23:51:25 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17886 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 27/12/2010 : 01:47:13
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
tako da bi bilo ipak malo neobjektivno kad bi netko rekao da uopce ne bi želio bit moderator.
Zasto nerealno? Niko ih ne placa, moraju da prate sve moguce rasprave i da intervenisu, da se zameraju ljudima da bi ispostovali pravila, da uvek nekome ne budu po volji... Stvaraju sebi i obavezu i glavobolje za koju korist? Nikakvu. Cemu to i zasto bi bila prirodna zelja?
Da me neko pita hocu li da budem vlast gde objektivno imam moc koju bih mogao da materijalizujem novcano ili da uposlim rodbinu i prijatelje, da me vode na vecerinke i placaju za to - e, to bih prihvatio... pa na vreme bezi avionom iz zemlje a ne umislis da si Bog i da te nikad nece skinuti s vlasti (ne mislim na slucaj Sanader, vec uopsteno, vecina se pokazala glupa da shvati na vreme kad se blizi kraj) |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 27/12/2010 : 01:48:30
|
quote: Originally posted by azra x.
"Ne. To nije za mene."
Ne volim autoritete, pa ni sama ne bih volela da to budem za nekog. A ne bih ni umela...Bila bih popustljiva i pretpostavljam da me kao moderatora ne bi bas mnogo zarezivali  I popularnost bi mi naglo opala. 
Potrajala bi ko Dekara, ode covek s funkcije a mislim da ni djanu nije skinuo da banuje nekog   |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32619 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/12/2010 : 08:25:04
|
NE, to nije za mene! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 27/12/2010 : 16:15:12
|
quote: Originally posted by okiboki [br]Ne,nikad.Mozda za neku kintu.Ovako cemu?

"Ne. Nije to za mene." |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/12/2010 : 17:45:26
|
Vec jesam moderator jednog lokalnog, ali vrlo posjecenog foruma i to vec 5 godina . Sajt je nezavisan i samim tim sto je najposjeceniji na meti je mnogih lokalnih stranaka koji bi zeljele na sebe skrenuti pozornost . Sve to vodim iz CH , tako da je mnogima tesko progutati knedlu da sam nedodirljiv, no to se kompenzira cinjenicom da ima puno pozitivaca sa kojima pravimo trefove i srecemo se kad i gdje stignemo . Nije da me ova funkcija ne zanima, ali jednostavno nema prostora (vremenski) u mom zivotu .
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/12/2010 : 21:01:01
|
Zasto nerealno? Niko ih ne placa, moraju da prate sve moguce rasprave i da intervenisu, da se zameraju ljudima da bi ispostovali pravila, da uvek nekome ne budu po volji... Stvaraju sebi i obavezu i glavobolje za koju korist? Nikakvu. Cemu to i zasto bi bila prirodna zelja?
Da me neko pita hocu li da budem vlast gde objektivno imam moc koju bih mogao da materijalizujem novcano ili da uposlim rodbinu i prijatelje, da me vode na vecerinke i placaju za to - e, to bih prihvatio... pa na vreme bezi avionom iz zemlje a ne umislis da si Bog i da te nikad nece skinuti s vlasti (ne mislim na slucaj Sanader, vec uopsteno, vecina se pokazala glupa da shvati na vreme kad se blizi kraj)
svatko voli u neku ruku bit glavni, samo je stvar u tome hoceš li priznat ili ne. ti si sam sad naveo jedan primjer i rekao gdje bi tocno volio bit voda. samo, štos je u tome što u društvu uvijek postoje (i postojat ce) nejednakosti na društvenoj ljestvici, diferencijacije etc., i nekome ce (zbog boljeg statusa na društvenoj ljestvici) biti dostupni neki resursi, a nekom ne.
ovaj primjer koji si ti naveo nema apsolutno nikakve razlike od ovog forumskog. i tu imamo slucaj toga da ceš ti bit u liderskoj poziciji i tko kaže da tu nece dolazit do nekih zamjeranja/sukoba i slicnih stvari? isto tako, ako smatraš da bi "vladari" sebi umislili da su bogovi, ti misliš da bi uspio bit 100% objektivan kad bi bio na istom mjestu? |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 27/12/2010 : 21:24:04
|
tako da bi bilo ipak malo neobjektivno kad bi netko rekao da uopce ne bi želio bit moderator.
Da me neko pita hocu li da budem vlast gde objektivno imam moc koju bih mogao da materijalizujem novcano ili da uposlim rodbinu i prijatelje, da me vode na vecerinke i placaju za to - e, to bih prihvatio... pa na vreme bezi avionom iz zemlje a ne umislis da si Bog i da te nikad nece skinuti s vlasti (ne mislim na slucaj Sanader, vec uopsteno, vecina se pokazala glupa da shvati na vreme kad se blizi kraj)
  |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 27/12/2010 : 21:28:55
|
svatko voli u neku ruku bit glavni, samo je stvar u tome hoceš li priznat ili ne. ti si sam sad naveo jedan primjer i rekao gdje bi tocno volio bit voda.
Bih, tamo gde ima neke koristi Ovde ne vidim bas nikakvu korist, a siguran sam da ne bih bio dobar moderator. Jednostavno, neki ljudi(forumasi) su mi drazi od drugih i pretpostavljam da bih bio subjektivan.
Voleo bih da postoji funkcija s koje bih mogao da odredjujem izdavacima sta i kojim tempom da objavljuju. Prva "nepravda" koju bih ispravio je AF Klasik 100 koji bi morao da izadje u boji |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25946 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/12/2010 : 21:32:26
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Smatrate li da ste radili za svacije dobro? Da.
Da li biste nešto promjenili? Da.
Da li vas je ovo iskustvo promjenilo? Da.
Osjecate li se drugacije, da li se clanovi prema vama odnose drugacije? Ne. Da.
Da li vam je žao što ste postali moderatori? Hmmmm
Da li sebe smatrate dobrim i pravicnim ljudima? Da. I u množini. ;)
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 27/12/2010 : 21:49:32
|
Koliko vidim neki moderatori nisu bas odusevljeni time sto su moderatori.Evo Hunter a i King je to rekao(doduse ne tim recima)pre neki dan.Nije mi jasno ako vam je to teret zasto se ne povucete sa te funkcije,niste valjda ni pod kakvim ugovorom? Inace i dalje sam za opciju uvodjenja SUPERMODERATORA za mir i slogu na forumu. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25946 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/12/2010 : 22:30:02
|
quote: Originally posted by okiboki Nije mi jasno ako vam je to teret zasto se ne povucete sa te funkcije,niste valjda ni pod kakvim ugovorom?
Iz inata. Zato što znam da se uvek trudim da uradim najbolje, a onda vidim kakvi me sve ljudi kritikuju/vredaju. Tako- onaj stari, zdravi inat.
quote:
Inace i dalje sam za opciju uvodjenja SUPERMODERATORA za mir i slogu na forumu.
Moš` misliti. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10052 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 28/12/2010 : 00:28:08
|
quote: Originally posted by Obi-wan
To bi trebali odgovoriti moderatori. Dakle moderatori: Smatrate li da ste radili za svacije dobro?
Da, uvek.
quote:
Da li biste nešto promjenili?
Realno, ovo je najjaci strip forum koji može postojati kod nas. Eh, sada... šta promeniti na takvom forumu... Ima samo par bitnih stvari, ostalo je kozmetika...
quote:
Da li vas je ovo iskustvo promjenilo?
Da, ocoreo sam i ogrbaveo pored kompjutera. Nisam jedini, ali sam sigurno u prvoj ekipi zanesenjaka forumom o stripu. U ime te ekipe, savet za ostale: budite na forumu samo kada imate šta korisno da napišete, ili kada želite nešto interesantno da procitate. Ubijanje vremena pored kompjutera izbegavati u širokom luku. Lako je reci, znam...
quote:
Osjecate li se drugacije, da li se clanovi prema vama odnose drugacije?
Ne osecam se nimalo drugacije. Ovo mi je prvi forum na koji sam se registrovao (krivac - Culfis) tako da sam od prvog dana do sada sve radio iz srca. Clanovi... sto ljudi - sto cudi. Generalno, mislim da me jedni više cene a drugi ne mogu da me smisle dok trece (kojih ima najviše na forumu) mnogo zabole ko je forumski moderator - tako da ih ne zanimam 
quote:
Da li vam je žao što ste postali moderatori?
Ma, ne. Biti moderator na stripovi.com je zadovoljstvo.
quote:
Da li sebe smatrate dobrim i pravicnim ljudima? 
Drugi tako kažu, ja se slažem 
quote:
Hvala na ovako iscrpnim odgovorima, svako dobro Vam želim u Novoj 2011. godini.
Sve najbolje i tebi. Koliko ja znam da ocenim coveka u duši si zvezdaš.. tako da nam obojici u 2011. želim što više pobeda na travnatom terenu 
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
panzer
Advanced Member

12704 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 28/12/2010 : 10:09:52
|
Na techsupportalert.com dvaput su mi nudili mjesto moderatora, pa sam odbio.
Nikad ne bi želeo biti moderator ... |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Topic  |
|