forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Moderator - biti ili ne biti
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/12/2010 : 19:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
NIKADA

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8612 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/12/2010 : 19:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Ni slucajno, ne da bih bio najgori moguci moderator, nego bih bio Sauron...zapravo ne...bio bi hebeni Morgoth..Moc nije za mene, moja dark side bi se ubrzo probudila.
Inace protiv moderatora nemam ništa protiv, smatram da dobro rade svoj posao, ali ako se nekom i zalomi neka greška zbog subjektivnosti, trenutne nervoze il neceg treceg..pa jbga, ljudi su, a ne roboti

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 26/12/2010 : 19:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message
"Ne. To nije za mene."

Ne volim autoritete, pa ni sama ne bih volela da to budem za nekog.
A ne bih ni umela...Bila bih popustljiva i pretpostavljam da me kao moderatora ne bi bas mnogo zarezivali
I popularnost bi mi naglo opala.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/12/2010 : 20:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

NIKADA

Isto
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 26/12/2010 : 23:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by lwood

NIKADA

Isto

Steta.

Tex Willer je uvek bio najpravedniji junak....kako li bi tek ovde delio pravdu. Eh, steta.
;)

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29631 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/12/2010 : 23:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja bi bio super moderator
i administrator
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/12/2010 : 23:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
Da li bih volio biti moderator?
moj odgovor na pitanje bi bio i da i ne.

zašto DA: realno gledano, mislim da bi svatko od nas (pa i ja) na neki nacin želio biti u boljem položaju na "društvenoj ljestvici" ako bi mu se pružila prilika (u ovom slucaju na forumu), tako da bi bilo ipak malo neobjektivno kad bi netko rekao da uopce ne bi želio bit moderator.

zašto NE: rad moderatora nije baš jednostavan, a kad prijedeš iz jednog položaja u drugi, trebaš se i znati snaci na toj novoj "dužnosti". a ja iskreno ne znam da li bih se dobro snašao ili ne.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 26/12/2010 23:51:25
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17886 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2010 : 00:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
nikada više nigdje
pa da me smaraju porukama i prijete

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2010 : 01:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

tako da bi bilo ipak malo neobjektivno kad bi netko rekao da uopce ne bi želio bit moderator.

Zasto nerealno?
Niko ih ne placa, moraju da prate sve moguce rasprave i da intervenisu, da se zameraju ljudima da bi ispostovali pravila, da uvek nekome ne budu po volji...
Stvaraju sebi i obavezu i glavobolje za koju korist?
Nikakvu.
Cemu to i zasto bi bila prirodna zelja?

Da me neko pita hocu li da budem vlast gde objektivno imam moc koju bih mogao da materijalizujem novcano ili da uposlim rodbinu i prijatelje, da me vode na vecerinke i placaju za to - e, to bih prihvatio...
pa na vreme bezi avionom iz zemlje a ne umislis da si Bog i da te nikad nece skinuti s vlasti (ne mislim na slucaj Sanader, vec uopsteno, vecina se pokazala glupa da shvati na vreme kad se blizi kraj)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2010 : 01:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by azra x.

"Ne. To nije za mene."

Ne volim autoritete, pa ni sama ne bih volela da to budem za nekog.
A ne bih ni umela...Bila bih popustljiva i pretpostavljam da me kao moderatora ne bi bas mnogo zarezivali
I popularnost bi mi naglo opala.

Potrajala bi ko Dekara, ode covek s funkcije a mislim da ni djanu nije skinuo da banuje nekog
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32619 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/12/2010 : 08:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
NE, to nije za mene!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 27/12/2010 : 16:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki
[br]Ne,nikad.Mozda za neku kintu.Ovako cemu?

"Ne. Nije to za mene."

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/12/2010 : 17:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Vec jesam moderator jednog lokalnog, ali vrlo posjecenog foruma i to vec 5 godina .
Sajt je nezavisan i samim tim sto je najposjeceniji na meti je mnogih lokalnih stranaka koji bi zeljele na sebe skrenuti pozornost .
Sve to vodim iz CH , tako da je mnogima tesko progutati knedlu da sam nedodirljiv, no to se kompenzira cinjenicom da ima puno pozitivaca sa kojima pravimo trefove i srecemo se kad i gdje stignemo .
Nije da me ova funkcija ne zanima, ali jednostavno nema prostora (vremenski) u mom zivotu .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/12/2010 : 21:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Zasto nerealno?
Niko ih ne placa, moraju da prate sve moguce rasprave i da intervenisu, da se zameraju ljudima da bi ispostovali pravila, da uvek nekome ne budu po volji...
Nikakvu.

Da me neko pita hocu li da budem vlast gde objektivno imam moc koju bih mogao da materijalizujem novcano ili da uposlim rodbinu i prijatelje, da me vode na vecerinke i placaju za to - e, to bih prihvatio...
pa na vreme bezi avionom iz zemlje a ne umislis da si Bog i da te nikad nece skinuti s vlasti (ne mislim na slucaj Sanader, vec uopsteno, vecina se pokazala glupa da shvati na vreme kad se blizi kraj)

svatko voli u neku ruku bit glavni, samo je stvar u tome hoceš li priznat ili ne. ti si sam sad naveo jedan primjer i rekao gdje bi tocno volio bit voda. samo, štos je u tome što u društvu uvijek postoje (i postojat ce) nejednakosti na društvenoj ljestvici, diferencijacije etc., i nekome ce (zbog boljeg statusa na društvenoj ljestvici) biti dostupni neki resursi, a nekom ne.

ovaj primjer koji si ti naveo nema apsolutno nikakve razlike od ovog forumskog. i tu imamo slucaj toga da ceš ti bit u liderskoj poziciji i tko kaže da tu nece dolazit do nekih zamjeranja/sukoba i slicnih stvari? isto tako, ako smatraš da bi "vladari" sebi umislili da su bogovi, ti misliš da bi uspio bit 100% objektivan kad bi bio na istom mjestu?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/12/2010 : 21:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

tako da bi bilo ipak malo neobjektivno kad bi netko rekao da uopce ne bi želio bit moderator.

Zasto nerealno?
Nikakvu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2010 : 21:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

svatko voli u neku ruku bit glavni, samo je stvar u tome hoceš li priznat ili ne. ti si sam sad naveo jedan primjer i rekao gdje bi tocno volio bit voda.

Bih, tamo gde ima neke koristi
Ovde ne vidim bas nikakvu korist, a siguran sam da ne bih bio dobar moderator.
Jednostavno, neki ljudi(forumasi) su mi drazi od drugih i pretpostavljam da bih bio subjektivan.

Voleo bih da postoji funkcija s koje bih mogao da odredjujem izdavacima sta i kojim tempom da objavljuju.
Prva "nepravda" koju bih ispravio je AF Klasik 100 koji bi morao da izadje u boji
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25946 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/12/2010 : 21:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Smatrate li da ste radili za svacije dobro?
Da.

Da li biste nešto promjenili?
Da.

Da li vas je ovo iskustvo promjenilo?
Da.

Osjecate li se drugacije, da li se clanovi prema vama odnose drugacije?
Ne. Da.

Da li vam je žao što ste postali moderatori?
Hmmmm

Da li sebe smatrate dobrim i pravicnim ljudima?
Da. I u množini. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/12/2010 : 21:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Koliko vidim neki moderatori nisu bas odusevljeni time sto su moderatori.Evo Hunter a i King je to rekao(doduse ne tim recima)pre neki dan.Nije mi jasno ako vam je to teret zasto se ne povucete sa te funkcije,niste valjda ni pod kakvim ugovorom?
Inace i dalje sam za opciju uvodjenja SUPERMODERATORA za mir i slogu na forumu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25946 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/12/2010 : 22:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki
Nije mi jasno ako vam je to teret zasto se ne povucete sa te funkcije,niste valjda ni pod kakvim ugovorom?

Iz inata. Zato što znam da se uvek trudim da uradim najbolje, a onda vidim kakvi me sve ljudi kritikuju/vredaju. Tako- onaj stari, zdravi inat.

quote:

Inace i dalje sam za opciju uvodjenja SUPERMODERATORA za mir i slogu na forumu.

Moš` misliti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/12/2010 : 23:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ja bi više volija neku funkciju savjetnika, da dajem ideje...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10052 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/12/2010 : 00:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

To bi trebali odgovoriti moderatori.
Dakle moderatori:
Smatrate li da ste radili za svacije dobro?

Da, uvek.

quote:

Da li biste nešto promjenili?

Realno, ovo je najjaci strip forum koji može postojati kod nas.
Eh, sada... šta promeniti na takvom forumu...
Ima samo par bitnih stvari, ostalo je kozmetika...

quote:

Da li vas je ovo iskustvo promjenilo?

Da, ocoreo sam i ogrbaveo pored kompjutera.
Nisam jedini, ali sam sigurno u prvoj ekipi zanesenjaka forumom o stripu. U ime te ekipe, savet za ostale: budite na forumu samo kada imate šta korisno da napišete, ili kada želite nešto interesantno da procitate. Ubijanje vremena pored kompjutera izbegavati u širokom luku.
Lako je reci, znam...

quote:

Osjecate li se drugacije, da li se clanovi prema vama odnose drugacije?

Ne osecam se nimalo drugacije. Ovo mi je prvi forum na koji sam se registrovao (krivac - Culfis) tako da sam od prvog dana do sada sve radio iz srca.
Clanovi... sto ljudi - sto cudi.
Generalno, mislim da me jedni više cene a drugi ne mogu da me smisle dok trece (kojih ima najviše na forumu) mnogo zabole ko je forumski moderator - tako da ih ne zanimam

quote:

Da li vam je žao što ste postali moderatori?

Ma, ne. Biti moderator na stripovi.com je zadovoljstvo.

quote:

Da li sebe smatrate dobrim i pravicnim ljudima?

Drugi tako kažu, ja se slažem

quote:

Hvala na ovako iscrpnim odgovorima, svako dobro Vam želim u Novoj 2011. godini.

Sve najbolje i tebi. Koliko ja znam da ocenim coveka u duši si zvezdaš.. tako da nam obojici u 2011. želim što više pobeda na travnatom terenu

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 28/12/2010 : 00:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Cetvrta opcija; not my cup of tea.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 28/12/2010 : 09:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Uf, zajebana je to funkcija, konstantno si na udaru medija, po ulici te ljudi zaustavljaju s pitanjima: Kad ceš vratiti forumaša "Boru", pa on je dobar covjek... nema veze sto je "Bora" opsovo majku "Draganu" i to na nacionalnoj osnovi...
Zajebano uglavnom, nešto kao Mislav Bago na televiziji.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12704 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/12/2010 : 10:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Na techsupportalert.com dvaput su mi nudili mjesto moderatora, pa sam odbio.

Nikad ne bi želeo biti moderator ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 28/12/2010 : 10:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by panzer

Na techsupportalert.com dvaput su mi nudili mjesto moderatora, pa sam odbio.

Nikad ne bi želeo biti moderator ...

meni su nudili da budem moderator na fghultenschlafenpichke.com tri puta, pa sam se mislio, i dok sam se ja mislio uletio je Gunter Schaffucker, jer se on nije mislija.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000