forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Moderator - biti ili ne biti
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

manhunter
Moderator

Switzerland
25302 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/12/2010 : 10:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Uf, zajebana je to funkcija, konstantno si na udaru medija, po ulici te ljudi zaustavljaju s pitanjima: Kad ceš vratiti forumaša "Boru", pa on je dobar covjek... nema veze sto je "Bora" opsovo majku "Draganu" i to na nacionalnoj osnovi...
Zajebano uglavnom, nešto kao Mislav Bago na televiziji.

Dobro, barem vožnja limuzinom, kucica na moru i dobra plata donekle ublažavaju duševnu bol koju trpimo ovde.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/12/2010 : 11:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

kucica na moru

Ženevsko jezero ne smatra se za more.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/12/2010 : 16:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Obi-wan
[quote]
Hvala na ovako iscrpnim odgovorima, svako dobro Vam želim u Novoj 2011. godini.

Sve najbolje i tebi. Koliko ja znam da ocenim coveka u duši si zvezdaš.. tako da nam obojici u 2011. želim što više pobeda na travnatom terenu

Ne lažiraj. Svako dobro sam još i mogao napisati, ali Vi (Vam) na forumu mi je nekako pretjerano...
Dobro cjeniš.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/12/2010 : 20:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Ovo je forum velikih razmjera , i nije ga lako odrzavati.
Osobno imam par ideja , ali ih jos nisam razradio u tancinu.
Mehanizam koji ce pokrivati sve topice i pod topice mora biti precizan i bez emocija .
Koncept foruma se mora ponovo postaviti na noge ..,moderniziran, liberalniji , ali cvrsci.
Duh koji nas sve ovdje veze je strip.
Duhovi koji nas razdvajaju su nasi duhovi, ali i demoni koji ovdje nemaju sto traziti.
Stripofili nemaju prava isticati svoju vjeroispovjet, politicki stav, ili bilo kakvu fobiju na stetu bilo koje druge skupine ili manjine .
Stripofili moraju prakticirati zdravu zajebanciju i nikad ne prekoraciti prag ciljanih provokacija.
Strpofili moraju biti svjesni razloga zasto su se ovdje uclanili ..jer zive i vole strip i tu opsesiju, taj zivotni stil zele podjeliti sa sebi slicnima..bez obzira na sve .
Serem..ali hvala na citanju

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/12/2010 : 20:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Stripofili su se ovde uclanili iz jednog razloga a ostaju zbog mnogo drugih koje nisu imali na pameti ranije.. Ja sam se ovde uclanio radi par informacija koje su me interesovale i aukcija, a sada kada imam sve od stripova sto mi treba, nemam sta da prodajem, znam od prilike sve sto me od stripa interesuje, osnovni razlog uclanjenja pada u vodu.. Ostajem zbog drustva koje sam ovde upoznao.. Tako da marginalizacija po razlozima uclanjenja nije dobra...

Dalje, nekom je zdrava zajebancija uvreda.. I jos milion slicnih stvari.. Moderator jednostavno mora imati osecaja... Mislim da Manhunter ima najvise sluha za tako nesto, ili Globinjo.. Njihova razlika je samo u elokvenciji i strogoci... Novajlije medju modovima necu da komentarisem, jos su u periodu adaptacije...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/12/2010 : 20:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
U suštini, znaci, predlažeš još totalitarniji forum koji besomucno nadgleda svaku temu pod parolom "liberalno i demokratski" (ocito da modele iz makrosvijeta i nesvjesno prenosimo u naš forumski mikrosvijet), moderatore koji ce još žešce proganjati i sankcionisati sve što, da citiram druga Globinja, "prismrdi" na tu strašnu "politiku/mafijoze/religiju i ostalih devedeset devet griješnih tema" pod ekstremno fleksibilnom parolom "ugrožavanja drugih etnickih skupina" (što vec podsjeca na americku "politicku korektnost" koja seže do užasnog apsurda gdje svi moraju biti "liberalni", ali, paradoksalno, ne smiju štrcati iz tog "dušebrižnickog" stava), i strogo usmjeravanje diskusija jednim jedinim tokom koji nam ima biti nepresušni izvor inspiracije i zvanicna ideologija - "stripomaniji" (što vec, mada se ponavljam, lici na scenu iz "Nekropolisa" gdje "poslušni zatvorenici" nekog nivoa mogu, zamisli, razgovarati samo o jednoj striktnoj temi satima).
Izvini zbog sarkasticnog i pomalo oholog tona (nije mi bila namjera da tebe licno vrijedam na bilo kojoj osnovi), ali ja mislim da bi jedno drugacije rješenje bilo bolje za sajt. Ja se zalažem za dozvoljene rasprave o inostranoj (bolje receno, izvan teritorije bivše Jugoslavije) politici, istoriji, ekonomiji, jer tu možemo biti objektivni, za razliku od "vrucih" balkanskih tema gdje svako ima svoje radikalno drugacije videnje stvari (koje je, pak, barem sa pozicije nacionalisticke ideologije, u pojedinim aspektima prakticno identicno, samo pod "coverom", maskom drugih boja, licnosti i granica). Sve što si napisao je pisano sa dobrim namjerama, ali mislim da bi se vrlo brzo izvitoperilo u još gore zloupotrebe (liceci na gotovo arhetipski pocetak "Životinjske farme"). Znacajno bi osiromašilo preostali ljudski kvalitet ovoga sajta, koji je i ovako i onako vec rapidno opao zbog raznih zabrana i "afera" koje srozavaju dobar glas našeg malog okupljališta. Dobra, iskrena konverzacija izmedu ljudi koji, povezani jednim zajednickim interesovanjem mogu pronaci još mnoge podudarne tacke i ponekad oformiti i trajna prijateljstva je, kao što rece drug Savic, ono malo zrnce ljudskosti koje daje dušu ovome sajtu. Dušu koja se, avaj, polako gubi i povlaci u zaboravljeni mrak arhivskih tema, na kojima pisaše "arhivski clanovi"...

Edited by - Mhejl on 28/12/2010 21:02:31
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000