Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mikado
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/texover.gif)
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
docA
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/docA (by Bane Kerac).jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7794 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
regar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 01/01/2011 : 04:03:27
|
Svaka cast svima na odanosti nasem omiljenom junaku, ali moj glas ide Ultrasu |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
okiboki
Advanced Member
![](AvatarUpload/crazy.jpg)
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/01/2011 : 14:22:19
|
Cast je naci se na ovoj listi.Hvala King! Svi su Zagorolozi ali glasam za svog drugara Tozu.Veliki zagorolog koji ne cita nista drugo od stripova sem Zagora i koji je cak napravio svoj strip o Zagoru i to ne jedan nego desetak.Za to je potrebno mnogo truda i ljubavi. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
andjelt
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(43).jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
![](AvatarUpload/crazy.jpg)
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/01/2011 : 21:14:51
|
quote: Originally posted by andjelt
hvala ti druze na lepim recima i moj glas za Okiboki-a
Hvala i tebi ali ne zasluzujem ja to zvanje,ti si za mene pravi zagorolog![](icon_smile_approve.gif) |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
kandraks
Advanced Member
![](AvatarUpload/kandraxxxxxxx77.gif)
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 01/01/2011 : 21:24:42
|
Svi predlozeni forumasi apsolutno zasluzuju da ponesu ovu "laskavu" titulu ali posto se moze glasati za samo jednog svoj glas dajem andjetu , mislim da ne treba da objasnjavam zasto...![](icon_zagor.gif)
P.S. Htio sam da glasam za sebe ali me King nije uvrstio u glasacki pool, zaista strasno...![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
pravedni
Advanced Member
![](avatars/w601055116029.2065.jpg)
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 02/01/2011 : 00:46:43
|
Momci,a gde je na listi Profa Inz?!?!?! Praviti listu najvecih Zagorologa bez njega je neozbiljno...A da dodam još i tu cinjenicu da od svih vas ja najduže pratim našeg junaka - više od cetri decenije...To znaci da sam nakupio prilicno staža u ovoj disciplini! Neka,ovakva glasanja me uvek dobro razonode! Pozdrav od cika Pravednog! VEDRO JE NEBO IZNAD DARKVUDA!!! |
|
Checee
Advanced Member
![](AvatarUpload/shining.jpg)
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 02/01/2011 : 02:42:27
|
quote: Originally posted by pravedni ...A da dodam još i tu cinjenicu da od svih vas ja najduže pratim našeg junaka - više od cetri decenije...
Tja...ovaj poll se, deda pravedni, ne zove "DR.Zagorolog sa gerontoloskog instituta"..ovo je obican poll o klasicnom doktoru Zagoroloogije...![](icon_smile_tongue.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/01/2011 : 06:24:55
|
quote: Originally posted by kandraks
P.S. Htio sam da glasam za sebe ali me King nije uvrstio u glasacki pool, zaista strasno...![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Stotinu mi izbacenih forumasa! Jos sam te stavio u uvodni post, onda zaboravio u poll![](icon_smile_8ball.gif) izvini druze
@pravedni, prevrnuo sam Zagijeve teme posljednjih nekoliko stranica, pa sam izdvojio najaktivnije i one koji se isticu nekim radom. Ti si dosta pasivan, aktiviraj se malo pa onda sljedece godine...![](icon_smile_wink.gif) |
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 10:41:05
|
quote: Originally posted by Checee
quote: Originally posted by pravedni ...A da dodam još i tu cinjenicu da od svih vas ja najduže pratim našeg junaka - više od cetri decenije...
Tja...ovaj poll se, deda pravedni, ne zove "DR.Zagorolog sa gerontoloskog instituta"..ovo je obican poll o klasicnom doktoru Zagoroloogije...![](icon_smile_tongue.gif)
Dragi prijatelju,ovaj "Gerontolog" u godinama zna više o Zagoru nego ti o svim strip junacima zajedno...Tvoja primedba mi se cini krajnje neumesnom,jer ja tebe nikada nisam prozivao na ovaj nacin. Na kraju cu dodati samo još "ALIENA NE CURES".("Ne brini tudju brigu")!![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Posted - 02/01/2011 : 13:40:18
|
Ok, Pantelijo, kad si vec mogao da konzumiras Zagora vise od 40 godina, verovatno i da nisi pripadnik samo sa gerontoloskog zavoda, moguce je da si bio hodocasnik i kod "Laze Lazarevica" u Visegradskoj 26 ...
|
|
elfak nish
Advanced Member
![](AvatarUpload/534495.jpg)
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 02/01/2011 : 13:56:44
|
Tja...ovaj poll se, deda pravedni, ne zove "DR.Zagorolog sa gerontoloskog instituta"..ovo je obican poll o klasicnom doktoru Zagoroloogije...![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_big.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](lol.gif) |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:15:11
|
Ok, Pantelijo, kad si vec mogao da konzumiras Zagora vise od 40 godina, verovatno i da nisi pripadnik samo sa gerontoloskog zavoda, moguce je da si bio hodocasnik i kod "Laze Lazarevica" u Visegradskoj 26 ...
Onaj koji proziva i vredja ljude bez razloga je verovatno pre bio njihov pacijent... Ja mogu biti hodocasnik samo po manastirima ili eventualno u Jerusalimu,a koje ustanove ti posecuješ verovatno piše u medicinskom kartonu...![](icon_smile_big.gif) I još nešto - ne zelim da se prepirem sa iskompleksiranim likovima kao što si ti,nismo na istom nivou,"sinko"! |
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:16:52
|
quote: Originally posted by elfak nish
![](icon_smile_big.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](lol.gif)
Cudo jedno kako se neki mladi ljudi dive glupostima koje pojedinci pišu...Budite originalniji,gospodo! |
|
docA
Advanced Member
![](AvatarUpload/docA (by Bane Kerac).jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 02/01/2011 : 14:26:59
|
Zato tebi ocigledno ne manjka originalnosti, pravedni, posle 40 godina zagorovanja celokopna kvintesencijalna misao i originalnost je eksplicirana u: "VEDRO JE NEBO IZNAD DARKVUDA!!!" (pa jos tri uzvicnika) - ostalo je prazno...vidis sta ti napisao King: " ...ti si dosta pasivan, aktiviraj se malo pa onda sljedece godine..." E moj pravedni, ni u uzi izbor za obicnog zagoreloga nisi uspeo da se plasiras! ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:32:24
|
quote: Originally posted by pravedni
Cudo jedno kako se neki mladi ljudi dive glupostima koje pojedinci pišu...Budite originalniji,gospodo!
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](hail.gif) Evo jos malo gluposti ![](icon_smile_big.gif)
Ahaa..tek sad shvatam.Tebi je ustvari zao sto nisi medju odabranima??? Evo,ja trazim da se pravedni ubaci u listu,i dajem mu glas.Sa 2 glasa(mojim i njegovim )bice moralni pobednik![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Evo i checee ce da glasa za njega.Jel tako checee??
|
|
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:54:52
|
quote: Originally posted by elfak nish Evo i checee ce da glasa za njega.Jel tako checee??
Ma glasam i ja za njega, ce mu ga dam glas...mada jeste da nismo na istom nivou kako on kaze, dok on sprema taj doktorat iz zagorelogije ja spremam specijalisticki (doktorski) iz "Savremena Srpska arhitektura: Konstrukcije, materijali i tehnike gradenja" ![](icon_smile_cool.gif) |
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:59:36
|
quote: Originally posted by elfak nish
Cudo jedno kako se neki mladi ljudi dive glupostima koje pojedinci pišu...Budite originalniji,gospodo!
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](hail.gif) Evo jos malo gluposti ![](icon_smile_big.gif)
Ahaa..tek sad shvatam.Tebi je ustvari zao sto nisi medju odabranima??? Evo,ja trazim da se pravedni ubaci u listu,i dajem mu glas.Sa 2 glasa(mojim i njegovim )bice moralni pobednik![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Evo i checee ce da glasa za njega.Jel tako checee??
Sinko,vidim da još nisi sasvim odrastao. Nemaš poverenja u sopstvene mogucnosti,pa kao i svaka neizgradjena osoba voliš da živiš u senci tzv. "jacih licnosti",kakvim smatraš svog drugara... Pravedni je odavno prevazišao to da li ce me neko staviti u nekakav izbor ili ne. Odavno sam se ostvario i kao covek i kao strucnjak u svom poslu,što i tebi želim. |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Posted - 02/01/2011 : 15:04:56
|
Sinko,vidim da još nisi sasvim odrastao. Nemaš poverenja u sopstvene mogucnosti,pa kao i svaka neizgradjena osoba voliš da živiš u senci tzv. "jacih licnosti",kakvim smatraš svog drugara... Pravedni je odavno prevazišao to da li ce me neko staviti u nekakav izbor ili ne. Odavno sam se ostvario i kao covek i kao strucnjak u svom poslu,što i tebi želim.
Pravedni-mozda.A Nedeljko-tesko ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
A sto se odrastanja tice,covek raste svaki dan. Evo moj cale juce saznao da postoje drugi operativni sistemi koji nisu XP,ja saznao da nisam sasvim odrastao-zahvaljujuci tebi,a ti bi mogao saznati kako da kvotujes jedan deo posta,da ne bi razvlacili postove od pre Hrista![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|