Author |
Topic |
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7741 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 01/01/2011 : 04:03:27
|
Svaka cast svima na odanosti nasem omiljenom junaku, ali moj glas ide Ultrasu |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/01/2011 : 14:22:19
|
Cast je naci se na ovoj listi.Hvala King! Svi su Zagorolozi ali glasam za svog drugara Tozu.Veliki zagorolog koji ne cita nista drugo od stripova sem Zagora i koji je cak napravio svoj strip o Zagoru i to ne jedan nego desetak.Za to je potrebno mnogo truda i ljubavi. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/01/2011 : 21:14:51
|
quote: Originally posted by andjelt
hvala ti druze na lepim recima i moj glas za Okiboki-a
Hvala i tebi ali ne zasluzujem ja to zvanje,ti si za mene pravi zagorolog |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3918 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 01/01/2011 : 21:24:42
|
Svi predlozeni forumasi apsolutno zasluzuju da ponesu ovu "laskavu" titulu ali posto se moze glasati za samo jednog svoj glas dajem andjetu , mislim da ne treba da objasnjavam zasto...
P.S. Htio sam da glasam za sebe ali me King nije uvrstio u glasacki pool, zaista strasno... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 02/01/2011 : 00:46:43
|
Momci,a gde je na listi Profa Inz?!?!?! Praviti listu najvecih Zagorologa bez njega je neozbiljno...A da dodam još i tu cinjenicu da od svih vas ja najduže pratim našeg junaka - više od cetri decenije...To znaci da sam nakupio prilicno staža u ovoj disciplini! Neka,ovakva glasanja me uvek dobro razonode! Pozdrav od cika Pravednog! VEDRO JE NEBO IZNAD DARKVUDA!!! |
|
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 02/01/2011 : 02:42:27
|
quote: Originally posted by pravedni ...A da dodam još i tu cinjenicu da od svih vas ja najduže pratim našeg junaka - više od cetri decenije...
Tja...ovaj poll se, deda pravedni, ne zove "DR.Zagorolog sa gerontoloskog instituta"..ovo je obican poll o klasicnom doktoru Zagoroloogije... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/01/2011 : 06:24:55
|
quote: Originally posted by kandraks
P.S. Htio sam da glasam za sebe ali me King nije uvrstio u glasacki pool, zaista strasno...
Stotinu mi izbacenih forumasa! Jos sam te stavio u uvodni post, onda zaboravio u poll izvini druze
@pravedni, prevrnuo sam Zagijeve teme posljednjih nekoliko stranica, pa sam izdvojio najaktivnije i one koji se isticu nekim radom. Ti si dosta pasivan, aktiviraj se malo pa onda sljedece godine... |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 10:41:05
|
quote: Originally posted by Checee
quote: Originally posted by pravedni ...A da dodam još i tu cinjenicu da od svih vas ja najduže pratim našeg junaka - više od cetri decenije...
Tja...ovaj poll se, deda pravedni, ne zove "DR.Zagorolog sa gerontoloskog instituta"..ovo je obican poll o klasicnom doktoru Zagoroloogije...
Dragi prijatelju,ovaj "Gerontolog" u godinama zna više o Zagoru nego ti o svim strip junacima zajedno...Tvoja primedba mi se cini krajnje neumesnom,jer ja tebe nikada nisam prozivao na ovaj nacin. Na kraju cu dodati samo još "ALIENA NE CURES".("Ne brini tudju brigu")! |
|
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Posted - 02/01/2011 : 13:40:18
|
Ok, Pantelijo, kad si vec mogao da konzumiras Zagora vise od 40 godina, verovatno i da nisi pripadnik samo sa gerontoloskog zavoda, moguce je da si bio hodocasnik i kod "Laze Lazarevica" u Visegradskoj 26 ...
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 02/01/2011 : 13:56:44
|
Tja...ovaj poll se, deda pravedni, ne zove "DR.Zagorolog sa gerontoloskog instituta"..ovo je obican poll o klasicnom doktoru Zagoroloogije...
|
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:15:11
|
Ok, Pantelijo, kad si vec mogao da konzumiras Zagora vise od 40 godina, verovatno i da nisi pripadnik samo sa gerontoloskog zavoda, moguce je da si bio hodocasnik i kod "Laze Lazarevica" u Visegradskoj 26 ...
Onaj koji proziva i vredja ljude bez razloga je verovatno pre bio njihov pacijent... Ja mogu biti hodocasnik samo po manastirima ili eventualno u Jerusalimu,a koje ustanove ti posecuješ verovatno piše u medicinskom kartonu... I još nešto - ne zelim da se prepirem sa iskompleksiranim likovima kao što si ti,nismo na istom nivou,"sinko"! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:16:52
|
quote: Originally posted by elfak nish
Cudo jedno kako se neki mladi ljudi dive glupostima koje pojedinci pišu...Budite originalniji,gospodo! |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 02/01/2011 : 14:26:59
|
Zato tebi ocigledno ne manjka originalnosti, pravedni, posle 40 godina zagorovanja celokopna kvintesencijalna misao i originalnost je eksplicirana u: "VEDRO JE NEBO IZNAD DARKVUDA!!!" (pa jos tri uzvicnika) - ostalo je prazno...vidis sta ti napisao King: " ...ti si dosta pasivan, aktiviraj se malo pa onda sljedece godine..." E moj pravedni, ni u uzi izbor za obicnog zagoreloga nisi uspeo da se plasiras! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21286 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:32:24
|
quote: Originally posted by pravedni
Cudo jedno kako se neki mladi ljudi dive glupostima koje pojedinci pišu...Budite originalniji,gospodo!
Evo jos malo gluposti
Ahaa..tek sad shvatam.Tebi je ustvari zao sto nisi medju odabranima??? Evo,ja trazim da se pravedni ubaci u listu,i dajem mu glas.Sa 2 glasa(mojim i njegovim )bice moralni pobednik
Evo i checee ce da glasa za njega.Jel tako checee??
|
|
|
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:54:52
|
quote: Originally posted by elfak nish Evo i checee ce da glasa za njega.Jel tako checee??
Ma glasam i ja za njega, ce mu ga dam glas...mada jeste da nismo na istom nivou kako on kaze, dok on sprema taj doktorat iz zagorelogije ja spremam specijalisticki (doktorski) iz "Savremena Srpska arhitektura: Konstrukcije, materijali i tehnike gradenja" |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 02/01/2011 : 14:59:36
|
quote: Originally posted by elfak nish
Cudo jedno kako se neki mladi ljudi dive glupostima koje pojedinci pišu...Budite originalniji,gospodo!
Evo jos malo gluposti
Ahaa..tek sad shvatam.Tebi je ustvari zao sto nisi medju odabranima??? Evo,ja trazim da se pravedni ubaci u listu,i dajem mu glas.Sa 2 glasa(mojim i njegovim )bice moralni pobednik
Evo i checee ce da glasa za njega.Jel tako checee??
Sinko,vidim da još nisi sasvim odrastao. Nemaš poverenja u sopstvene mogucnosti,pa kao i svaka neizgradjena osoba voliš da živiš u senci tzv. "jacih licnosti",kakvim smatraš svog drugara... Pravedni je odavno prevazišao to da li ce me neko staviti u nekakav izbor ili ne. Odavno sam se ostvario i kao covek i kao strucnjak u svom poslu,što i tebi želim. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Posted - 02/01/2011 : 15:04:56
|
Sinko,vidim da još nisi sasvim odrastao. Nemaš poverenja u sopstvene mogucnosti,pa kao i svaka neizgradjena osoba voliš da živiš u senci tzv. "jacih licnosti",kakvim smatraš svog drugara... Pravedni je odavno prevazišao to da li ce me neko staviti u nekakav izbor ili ne. Odavno sam se ostvario i kao covek i kao strucnjak u svom poslu,što i tebi želim.
Pravedni-mozda.A Nedeljko-tesko
A sto se odrastanja tice,covek raste svaki dan. Evo moj cale juce saznao da postoje drugi operativni sistemi koji nisu XP,ja saznao da nisam sasvim odrastao-zahvaljujuci tebi,a ti bi mogao saznati kako da kvotujes jedan deo posta,da ne bi razvlacili postove od pre Hrista |
|
|
|
Topic |
|