Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 14/06/2011 : 23:05:14
|
Ne, zna se ko je ko u fudbalu, ne treba puno trošiti reci na to. A naravno da cemo biti ponovo najbolji, to je evidentno.
U Snukeru najviše cenim Hendrija, naravno i O Salivena, ali me strašno oduševljava mladani Tramp i toliko sam se iznervirao što je izgubio u finalu SP od Higinsa, da umalo nisam razbio TV! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 14/06/2011 : 23:21:45
|
quote: Originally posted by srdjandj
A ne znaš da nabrojiš sastav ni u jednom tom toliko bitnom sportu, osim fudbala i košarke.  
Vaterpolo igramo mi, Hrvati Crnogorci i komšije Madari, u Svetu totalno nepopularan sport.
Pa šta hoceš da kažeš da nisu popularniji u Svetu atletika, gimnastika, tenis, golf ili formula 1? Da ne govorimo o skijanju i zimskim sportovima.
Jedino mi je krivo za fudbal, ali bicemo prvi sledece sezone.
Za ove ostale sportove što si nabrojao mi je bitno isto kao i za lanjski sneg.
Pa rec je o kolektivnim sportovima a ne o golfu ili gimnastici.Ovih 6 koje smo mi osvojili su najpopularniji kolektivni sportovi u svetu,svidjalo se to nekom ili ne.Vaterpolo igraju malte ne sve drzave samo sto nije popularan toliko.Zaboravio si Amere,Italijane,Spance koji se uvek bore za medalju na bilo kom takmicenju.A posto mislis da ne znam sastave veruj mi da sam gledao svaku hokejasku i rukometnu utakmicu koja se davala na televiziji.Odbojku slabije,gledao sam finale.Gledam sve sto igra Partizan. A ima jos nesto gde smo najbolji u evropi.Rvanje.Da nije i to nepopularan sport? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Mr Spock
Junior Member

.jpg)
United Kingdom
418 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 15/06/2011 : 16:55:53
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ne, zna se ko je ko u fudbalu, ne treba puno trošiti reci na to. A naravno da cemo biti ponovo najbolji, to je evidentno.
U Snukeru najviše cenim Hendrija, naravno i O Salivena, ali me strašno oduševljava mladani Tramp i toliko sam se iznervirao što je izgubio u finalu SP od Higinsa, da umalo nisam razbio TV!
Bicete bolji u keglanju 
Nikada vise Zvezda nece biti od Partizana bolja, jer Partizan je najbolji. U stvari mozda ako Partizan kupi Zvezdu pa je pretvori u svoj drugi tim. |
 |
Edited by - Mr Spock on 15/06/2011 16:56:46 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40885 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Mr Spock
Junior Member

.jpg)
United Kingdom
418 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 15/06/2011 : 19:45:18
|
quote: Originally posted by sawitch
Ionako je drugi tim, sto da bacamo pare.. Prave nam igrace vec duze vreme.. 
Kad se setim Cleo dosao za 300 K a oso za 3,5 M  |
 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 22/04/2013 : 16:19:42
|
U vremenu mog djetinjstva (sedandesetih), mi smo imali Jugoplastiku ili kako su je svi u Jugoslaviji zvali,Drugoplastika. Imali smo srice, kao i sa Hajdukom, da smo rodeni u pravo vrime na pravom mistu. Te ekipe se još sican,...Tudor/Manovic/Jerkov/Macura/Rato Tvrdic/Damir Šolman/Duje Krstulovic/Grgin/Vilfan..., i taj klub ja cjelih 70-ih bio medu 4 najbolja u Europi! Samo se sitite one Cibone iz 80-ih, oni su to bili samo 4 godine (a bili su dva puta prvaci Europe!), a ta ?Jugoplastika? 10 godina! Šta imate rec u vezi toga, dajte da vas cujen! Tada je cili Split bija za ostatak Juge America po svemu. Danas na žalost, kad je cili Split u ovoj ?slucajnoj prciji? (slucajna država, je pogrešno!) izgažen, cak su neke zemlje iz Africe za nas America. Uz samo dva prvenstva (71,77), bili smo stalno drugi; 72 C.Zvezda, 74-75 Zadar,pa iza Partizana, Bosne...; u Europi su bili u finalu European Champions 72-Ignis iz Varesea, finalisti Cup Winners Cup 73-Spartak (druga momcad SSSR-a), finalisti (i pobjednici!) Kupa Koraca 76-77; 1977 su kao prva momcad sa ovih prostora osvojili trostruku krunu. Sve je bilo odlicno dok onaj glupan (nogometaš) nije otiša sa reprezentacijom u inostranstvo i pobiga. Tad se politicki establišment u Jugoslaviji bacija na Splitski sport i uništija tu Jugoplastiku. Trebalo je cekati 7-8 godina da se oporave. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/04/2013 : 21:43:34
|
Split (Jugoplastika), pa onda Alkar i Jolly, u NBA - Boston Celtics |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2930 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 22/04/2013 : 22:00:51
|
Zadar.
Sretan sam sto sam gledao Cosica i Djerdju, a najdraza mi je ekipa koja je osvojila titulu 86te (Popovic, Vrankovic, Petranovic, Matulovic, Obad, Komazec, ...). |
 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
C Celtic
Average Member

Serbia
894 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 23/04/2013 : 09:38:05
|
quote: Originally posted by MSBlueberry
U vremenu mog djetinjstva (sedandesetih), mi smo imali Jugoplastiku ili kako su je svi u Jugoslaviji zvali,Drugoplastika. Imali smo srice, kao i sa Hajdukom, da smo rodeni u pravo vrime na pravom mistu. Te ekipe se još sican,...Tudor/Manovic/Jerkov/Macura/Rato Tvrdic/Damir Šolman/Duje Krstulovic/Grgin/Vilfan..., i taj klub ja cjelih 70-ih bio medu 4 najbolja u Europi! Samo se sitite one Cibone iz 80-ih, oni su to bili samo 4 godine (a bili su dva puta prvaci Europe!), a ta ?Jugoplastika? 10 godina! Šta imate rec u vezi toga, dajte da vas cujen! Tada je cili Split bija za ostatak Juge America po svemu. Danas na žalost, kad je cili Split u ovoj ?slucajnoj prciji? (slucajna država, je pogrešno!) izgažen, cak su neke zemlje iz Africe za nas America. Uz samo dva prvenstva (71,77), bili smo stalno drugi; 72 C.Zvezda, 74-75 Zadar,pa iza Partizana, Bosne...; u Europi su bili u finalu European Champions 72-Ignis iz Varesea, finalisti Cup Winners Cup 73-Spartak (druga momcad SSSR-a), finalisti (i pobjednici!) Kupa Koraca 76-77; 1977 su kao prva momcad sa ovih prostora osvojili trostruku krunu. Sve je bilo odlicno dok onaj glupan (nogometaš) nije otiša sa reprezentacijom u inostranstvo i pobiga. Tad se politicki establišment u Jugoslaviji bacija na Splitski sport i uništija tu Jugoplastiku. Trebalo je cekati 7-8 godina da se oporave.
A Zdenko Prug ?  |
What a long strange trip it's been |
 |
|
jimy1968
New Member

.gif)
USA
124 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Topic  |