Ja maloprije htjeo ovo da stavim, ali vidim da me je King pobjedio, makar za minutu. Nek je napokon izaso, proslo je (cini mi se) dva ili tri mjeseca od zadnjeg Ludensovog Zagora, pa evo da napokon i zavrsimo ovu pricu jednom za svagda. Nikad prije nisam ovoliko dugo cekao da zavrsim jednu epizodu. Sad jos da ubrzaju ritam Zagor EXTRA brojeva, i oni se isto tako jedva mrdaju ;)
Procitano i apsolvirano u izdanju VC, solidna prica, ali ništa više od toga... Veseli me dobar Verni, covjek ima potencijala, samo da mu ruka postane malo "slobodnija", valjda mu likovi onda nece biti tako staticni... I da prestane slijepo kopirati Ferrija, Nuccio je u tome puno kvalitetniji...
Procitano i apsolvirano u izdanju VC, solidna prica, ali ništa više od toga... Veseli me dobar Verni, covjek ima potencijala, samo da mu ruka postane malo "slobodnija", valjda mu likovi onda nece biti tako staticni... I da prestane slijepo kopirati Ferrija, Nuccio je u tome puno kvalitetniji...
Slazem se za crtez, ja sam uzivao citajuci ovu pricu. A i sama prica mi je dobra
Kupio i spakovao u kesicu(caka svoj red za citanje) prolistao na prvi pogled jako dobar zadnja stranica mutantova glava u staklenki hhhh Sad bi trebao zag extra 12.1.
Radnja (nije spojler jer je ocito): Ransall Skull pobjegne iz zatvora i Zagor ga lovi. Gotovo.
Jebat ga, u cetiri sveske su mu mogli barem omoguciti da pobjegne kako treba i "nakon nekoliko mjeseci" napravi neko teže sranje. Ovako se ponavlja glupav okus u ustima k'o nakon one epizode kad ju Burre spojio Tkaca i Mortimera za ništa.
Covek sa mozga dva je tesko sranje, jedan od retkih stripova sa statusom uvrede.
molim vas texovac , vi nemate pravo misljenja za naseg junaka ako nisu lijepa i produhovljena , sve vase komentare ovakve vrste odbacujemo u potpunosti
nisam jos citao , citam bitku kod termopila u Mort cinderu , pa ce onda ovo , dojadilo mi je bilo jedan po jedan mjesecno citati , sada sve to odjednom ide
Originally posted by feka82 molim vas texovac , vi nemate pravo misljenja za naseg junaka ako nisu lijepa i produhovljena , sve vase komentare ovakve vrste odbacujemo u potpunosti
Originally posted by feka82 molim vas texovac , vi nemate pravo misljenja za naseg junaka ako nisu lijepa i produhovljena , sve vase komentare ovakve vrste odbacujemo u potpunosti
hm, kad se zna da je ciljna publika Zagora 7-14 godina a citaju ga matori jarci, komentari tog tipa su i ocevivani...meni je važnije da se sinu od 10 godina taj Rendal dopao(osobito glava u alkoholu na kraju)pa zahvaljujuci Zagoru možda i postane blesav ko otac...jest malo razvucena prica,koja bi mogla stat i u samo dva broja, ali je tu Verni dokazao da ga ne smijemo prerano odpisati...pogotovo indijance crta odlicno, jako slican Ferriju iako radi puno manje sijencenja od maestra...nije star pa može jako puno napredovati...setimo se samo Ferrijevih pocetka. Ali evo vec u Tajanstvenoj dolini stiže nam veliki Gallieno pa cemo imat priliku usporedit ranog Vernija sa kasnim Ferrijem... Ne dozvoljavam više negativne komentare starijim od 15 godina!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Originally posted by teller Ali evo vec u Tajanstvenoj dolini stiže nam veliki Gallieno pa cemo imat priliku usporedit ranog Vernija sa kasnim Ferrijem...
Mozes biti miran, Tajanstvena dolina mi je veoma dobra. Uporedjivanje te dvojice je skandalozno, sto to ucini Teller? Zar ti?
Originally posted by teller Ali evo vec u Tajanstvenoj dolini stiže nam veliki Gallieno pa cemo imat priliku usporedit ranog Vernija sa kasnim Ferrijem...
Mozes biti miran, Tajanstvena dolina mi je veoma dobra. Uporedjivanje te dvojice je skandalozno, sto to ucini Teller? Zar ti?
predje na nasu stranu izvini ako sam bio grub maloprije samo se salim